Hvordan bli en god pokerspiller (med jukseark for pokerhender)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan bli en god pokerspiller (med jukseark for pokerhender)
Hvordan bli en god pokerspiller (med jukseark for pokerhender)
Anonim

Så du kjenner det grunnleggende om hvordan du spiller poker, og nå er det på tide å ta spillet ditt til neste nivå. Forbedre pokerferdighetene dine ved å perfeksjonere pokeransiktet ditt, forstå nyansene i pokerposisjonen, identifisere gode hender og gjenkjenne poker forteller hos andre. Ta deretter dine nyvunne pokerkunnskaper til et rekreasjonsspill eller et kasino, og prøv lykken i et ekte scenario!

Trinn

Hjelp til poker

Image
Image

Poker Hands Cheat Sheet

Støtte wikiHow og låse opp alle prøver.

Image
Image

Måter å forbedre på poker

Støtte wikiHow og låse opp alle prøver.

Image
Image

Eksempler på pokerspill

Støtte wikiHow og låse opp alle prøver.

Metode 1 av 4: Perfekt Poker Face

Bli en god pokerspiller Trinn 1
Bli en god pokerspiller Trinn 1

Trinn 1. Slapp av ansiktet og kjeven

Forbli rolig og oppretthold et pokeransikt ved å slappe av ansiktsmusklene. Unngå å stramme øynene, heve øyenbrynene eller smile. Selv om du utfører små ansiktsendringer, kan disse endringene stramme ansiktsmusklene og gi motstanderne en ide om hånden din.

Bli en god pokerspiller Trinn 2
Bli en god pokerspiller Trinn 2

Trinn 2. Bruk solbriller for å skjule øyebevegelsene dine

Hvis du er bekymret for å gi bort for mye med øynene dine, bør du vurdere å bruke mørke solbriller for å opprettholde ditt pokeransikt. Selv med solbriller, prøv å holde øynene så stille som mulig. Bevegelse i øynene dine kan gi bort følelsene dine ved å utløse muskler på siden av ansiktet ditt.

Bli en god pokerspiller Trinn 3
Bli en god pokerspiller Trinn 3

Trinn 3. Slå av motstanderne ved å smile

Noen ganger kan smil og oppførsel av selvtillit, samtaler med motstanderne og visningen av å være avslappet og avslappet være like villedende som det beste pokeransiktet.

Hvis du oppfører deg positivt, kan du også lure motstanderne til å brette for tidlig

Bli en god pokerspiller Trinn 4
Bli en god pokerspiller Trinn 4

Trinn 4. Mestre kroppsspråk

Nervøse tics som knekesprekk, neglebitt og fidgeting kan avsløre følelsene dine og derfor hånden din for dine motstandere. Forbli stille og stille for å kaste dem. Hvis det ikke fungerer for deg, brett hendene sammen eller ta med en stressball og klem den hele tiden.

Bli en god pokerspiller Trinn 5
Bli en god pokerspiller Trinn 5

Trinn 5. Registrer deg selv for å spille poker

Sørg for at spillet du spiller er ekte når du spiller inn; uten innsatser kan det hende du ikke viser noen problematiske tics. Sett kameraet et sted som er lett å glemme, for å hjelpe deg med å slappe av og vise tics. Spill av videoen og se etter følelsesmessige historier, eller be en venn gjette hvilke kort du hadde når som helst i videoen, og legg merke til hva som fikk dem til å tenke slik de gjorde.

Bli en god pokerspiller Trinn 6
Bli en god pokerspiller Trinn 6

Trinn 6. Vær konsekvent

Uansett hva slags poker -ansikt du velger, er det viktigste at du forblir konsekvent. Enten du har fått den verste hånden eller den beste hånden du noensinne har sett, vil du forbli kjølig og beholde ditt pokeransikt, og kaste motstanderne dine!

Metode 2 av 4: Tilpasning av strategi basert på posisjon

Bli en god pokerspiller Trinn 7
Bli en god pokerspiller Trinn 7

Trinn 1. Spill konservativt i tidlig posisjon

Tidlig posisjon, eller setene til venstre for dealeren, krever en konservativ spiller, for når du satser i tidlig posisjon satser du før noen andre gjør det. Tidligere posisjon spillere må bestemme om de vil satse, sjekke, kaste eller høyne uten å se hva de andre spillerne skal gjøre.

  • Når du sitter i tidlig posisjon, spiller du bare de beste hendene.
  • Hvis du er i tidlig posisjon, vær forsiktig med bløffing eller andre "falske outs" fordi du ennå ikke har en følelse av hva de andre spillerne har.
Bli en god pokerspiller Trinn 8
Bli en god pokerspiller Trinn 8

Trinn 2. Vær forsiktig i midtstilling

Midtposisjon har fordelen av å se hvordan spillerne på tidlig posisjon satser, men ulempen med å spille før spillerne med sen posisjon satser. Selv om du kan spille løsere i midtstilling enn i tidlig posisjon, vær forsiktig og ikke prøv å være for fancy.

  • I motsetning til tidlig posisjon, hvor du ikke bør spille annet enn de beste hendene, kan du spille middelmådige hender i midtposisjon, men unngå å spille virkelig forferdelige hender eller gå for lange bløffer.
  • Husk at mens du har en følelse av tabellen basert på tidlig posisjon, kan noen i sen posisjon overraske deg. Planlegg deretter.
Bli en god pokerspiller Trinn 9
Bli en god pokerspiller Trinn 9

Trinn 3. Utnytt din sene posisjon for mer spillkraft

Sen posisjon, som også kalles spillposisjon, gir deg den beste informasjonen før du satser. Tilpass om du satser, ringer, bretter eller sjekker ut fra hva andre ved bordet har gjort.

  • Du kan spille relativt dårlige hender i denne posisjonen. For eksempel, hvis du spiller Texas Hold’em og det bare er noen få lave innsatser på bordet, og du har en middelmådig hånd som et par 7 -er, er sen posisjon et godt sted å spille den hånden.
  • Motsatt vil du kanskje også kaste en god hånd i sen posisjon hvis du tror noen som kom tidligere kommer til å slå den hånden.
  • Hvis ingen ved bordet har satset, kan spillere med sen posisjon bare vinne.

Metode 3 av 4: Identifisering av gode hender

Bli en god pokerspiller Trinn 10
Bli en god pokerspiller Trinn 10

Trinn 1. Husk dårlige hender utenat

Uansett hvilken type poker du spiller, vil noen hender være verre enn andre. Når du nettopp har startet, husker du de verste hendene du kan få i poker, og bretter umiddelbart så snart du trekker dem. Dette forhindrer deg i å spille et dårlig spill og tape penger på en dårlig hånd.

  • Noen eksempler på dårlige hender i Texas Hold’em er 2 og 7, 2 og 8 og 3 og 8.
  • Ett eksempel på en dårlig hånd i Five Card Draw er en hånd med 2, 3, 4, 5 og 7, med alle fire draktene representert.
Bli en god pokerspiller Trinn 11
Bli en god pokerspiller Trinn 11

Trinn 2. Utnytt gode hender

Lær deg selv fremtredende hender i tradisjonelle pokerspill, og følg hensynsløst potten når du får en slik hånd. Vær forsiktig med å skjule pokeropplysningene dine og prøv å spille ut hvor god hånden din er så lenge som mulig.

  • Gode hender i Texas Hold’em inkluderer Ace-Ace, King-King og Queen-Queen.
  • På grunn av måten Five Card Draw fungerer på, er den beste hånden et fullstendig fullført Royal Flush eller lignende høykort.
Bli en god pokerspiller Trinn 12
Bli en god pokerspiller Trinn 12

Trinn 3. Ikke stol utelukkende på starthånden din

Selv om starthånden din er en god indikator på hvordan spillet sannsynligvis vil gå, er det mange måter å øke oddsen på og endre sjansene dine i poker. På slutten av hver runde, tenk på hvem som fremdeles er i, hva potten er, hvem som bløffer, og hvordan du synes hånden din sammenligner. Ta avgjørelser om du skal satse, ringe, kaste eller høyne gjennom hele spillet, og ikke vær redd for å forlate et spill hvis du gjør det dårlig, selv om du allerede har lagt litt penger i potten.

Bli en god pokerspiller Trinn 13
Bli en god pokerspiller Trinn 13

Trinn 4. Lær hvordan du teller kort

Uansett hvilken type poker du spiller, er oddsen alltid solid forankret i matte og informasjon. Øv på å telle kort, slik at du vet hvilke kort som gjenstår og hva sjansen er for å trekke kortet du trenger.

Metode 4 av 4: Gjenkjenning av poker forteller

Bli en god pokerspiller Trinn 14
Bli en god pokerspiller Trinn 14

Trinn 1. Se etter tics og fidgeting

Sjekk om motstanderen har store øyne, trommer fingrene eller spretter bena. Disse og andre kroppsspråk -tics kan indikere nervøsitet. Avhengig av hvordan de satser, kan det enten bety at de har en god hånd eller, mer sannsynlig, at de har en dårlig hånd.

Bli en god pokerspiller Trinn 15
Bli en god pokerspiller Trinn 15

Trinn 2. Identifiser når noen prøver å bløffe en god hånd ved å forfalske likegyldighet

Hvis du spiller mot noen som opptrer uinteressert i spillet, men blir værende til tross for mye tipping, er sjansen stor for at de har en sterk hånd. Så mye de kan prøve å late som om de ikke er begeistret for kortene sine, viser deres vilje til å bli i spillet at det er noe som skjer under overflaten.

Bli en god pokerspiller Trinn 16
Bli en god pokerspiller Trinn 16

Trinn 3. Observer om motstanderen ser på sjetongene sine

Hvis motstanderen sjekker kortene sine og deretter ser på sjetongene sine, er det en sjanse for at de nettopp gjorde det fordi de vil vite hvor mye de kan satse. Vær forsiktig, men det kan også være et tegn på nerver når du får en dårlig hånd og ikke har for mange sjetonger igjen!

Bli en god pokerspiller Trinn 17
Bli en god pokerspiller Trinn 17

Trinn 4. Legg merke til om en motstander prøver å stirre deg ned

Ofte prøver nybegynnere pokerspillere å skremme konkurrenter ved å stirre dem ned og være mer aggressive når de har dårlige hender, spesielt hvis hånden er god, men ikke god nok (som et lavt par).

Motsatt, hvis en motstander som vanligvis får øyekontakt plutselig begynner å unngå øyekontakt, kan det bety at de har en god hånd og prøver å skjule den

Video - Ved å bruke denne tjenesten kan noe informasjon bli delt med YouTube

Tips

  • Ikke bli motløs hvis du treffer en taperekke. Det kan være nedslående å se pengene dine flyte vekk, men selv verdens beste pokerspillere tåler nedturer. Hvis du fortsetter å spille solid poker, vil du klatre ut av det.
  • Poker er et tålmodighetsspill. Ikke spill en hånd hvis du ikke tror du har den beste ved bordet.

Anbefalt: