Slik forbereder du deg på en konsert (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Slik forbereder du deg på en konsert (med bilder)
Slik forbereder du deg på en konsert (med bilder)
Anonim

Du har billettene dine! Konsertdatoen er snart her! Lurer du på hva du bør gjøre for å forberede? Det er mange småting å huske før du drar ut på en morsom dag eller natt på en konsert, og det kan være litt overveldende. Hvis du er ny på konsert eller bare vil sette deg opp for å få en flott opplevelse, les videre!

Trinn

Del 1 av 5: Samle forsyninger til konserten

Forbered deg på en konsert Trinn 1
Forbered deg på en konsert Trinn 1

Trinn 1. Kjøp ørepropper

Permanent hørselstap og tinnitus er alvorlige bivirkninger av å lytte til høy musikk, men du kan forhindre disse tilstandene ved å bruke ørepropper på konserter. Hvis du er bekymret for effekten som ørepropper kan ha på lydkvaliteten, kan du kjøpe ørepropper med høy kvalitet som reduserer volumet på musikken i stedet for å dempe den som skumørepropper pleier å gjøre.

Forbered deg på en konsert Trinn 2
Forbered deg på en konsert Trinn 2

Trinn 2. Kjøp et nytt antrekk eller lån noe av en venn

Hva du har på deg vil avhenge av konsert og spillested, men det er noen grunnleggende strategier for konsertkjole som vil hjelpe deg når du bestemmer deg for hva du skal ha på deg.

  • Kle deg komfortabelt. Selv om du har et sete, vil du stå mye på føttene, og du vil kanskje til og med danse eller mosh under konserten, så ikke bruk noe som er ekstremt stramt eller vanskelig å bevege seg i.
  • Ikke overdrev. En velprøvd strategi for å unngå for mye tilbehør er å ta av et tilbehør før du forlater huset.
  • Vær oppmerksom på været hvis du er ute. Hvis det kommer til å bli sol og varmt, bruk hatt, solbriller og shorts. Hvis det kommer til å regne, ta med en regnponcho. Hvis det kommer til å bli kaldt, kle deg i lag.
  • Tenk på hva du skal gjøre etter showet. Hvis du har planer om å gå ut å drikke etter showet, kan du ha på deg noe som kan ta deg fra dag til natt. Iført svart, marineblå eller andre mørke toner er en måte å oppnå et daglig utseende.
Forbered deg på en konsert Trinn 3
Forbered deg på en konsert Trinn 3

Trinn 3. Kjøp skiltmateriell

(Plakatbrett, markører, glitter osv.) Å lage ditt eget skilt er en enkel og morsom måte å bli stresset av for konserten, og det kan til og med fange oppmerksomheten til et av bandmedlemmene.

Forbered deg på en konsert Trinn 4
Forbered deg på en konsert Trinn 4

Trinn 4. Ta ut penger i minibanken

Hvis du planlegger å kjøpe en t-skjorte, hettegenser eller CD på showet, vil du ha mye penger tilgjengelig. Varer er vanligvis dyre på konserter, men inntektene fra varer går rett til utøverne i motsetning til billettsalg og andre aspekter ved konserten som er delt mellom flere parter.

Del 2 av 5: Planlegging fremover for konserten

Forbered deg på en konsert Trinn 5
Forbered deg på en konsert Trinn 5

Trinn 1. Arranger transport minst en uke før konserten

Hvis du planlegger å gå på konsert med venner, bestem hvem som skal kjøre på forhånd. Hvis du trenger en tur, kan du sjekke ut en rideshare -tjeneste som Uber eller Lyft for å se om de er tilgjengelige i ditt område.

Forbered deg på en konsert Trinn 6
Forbered deg på en konsert Trinn 6

Trinn 2. Sjekk været noen dager før konserten

Selv om konserten vil være inne, vil du sjekke været for å være sikker på at du vil føle deg komfortabel mens du venter i kø for å komme inn på konserten.

Forbered deg på en konsert Trinn 7
Forbered deg på en konsert Trinn 7

Trinn 3. Undersøk lokalet en dag eller to før konserten

Hvis du kjører eller sykler med en venn, kan du finne ut hva slags parkering som er tilgjengelig. Hvis du skal på en utendørs konsert, må du se om du har lov til å ta med mat/drikke til stedet.

Forbered deg på en konsert Trinn 8
Forbered deg på en konsert Trinn 8

Trinn 4. Lag ditt skilt dagen før konserten

Planlegg skiltdesignet ditt før du begynner. Sett opp designet med blyant først, og gå deretter over det med markør. Bestem om du vil lage et hjertelig tegn eller et morsomt tegn.

Forbered deg på en konsert Trinn 9
Forbered deg på en konsert Trinn 9

Trinn 5. Pakk de viktigste elementene

Legg nødvendige ting (BILLETTER, leppeglans, ID, kontanter, ørepropper, kam eller lommebørste, etc.) i lommeboken eller vesken kvelden før konserten. Hvis du planlegger å ta med deg en veske og du ikke har en liten veske eller håndleddskobling, kan det være lurt å investere i en fordi du ikke vil slenge rundt en stor veske hele natten.

Del 3 av 5: Gjør deg klar på konsertdagen

Forbered deg på en konsert Trinn 10
Forbered deg på en konsert Trinn 10

Trinn 1. Lad telefonen

(Kanskje til og med gå ut og kjøpe en bærbar lader) Sørg for å begynne å lade telefonen minst et par timer før du drar. Hvis du venter i kø en stund eller venter mellom bandene, vil du at telefonen skal avverge kjedsomhet. Koble til telefonen noen timer før du må dra for å sikre at den er fulladet. Det kan også være lurt å investere i en bærbar telefonlader hvis du forventer en veldig lang ventetid i kø. Noen bærbare telefonladere koster så lite som $ 20, og de fleste er slanke nok til å passe i lommen.

Forbered deg på en konsert Trinn 11
Forbered deg på en konsert Trinn 11

Trinn 2. Drikk mye vann før du drar ut

Siden mat og drikke ofte er dyrt på konserter, kan du spare penger og sørge for at du blir godt hydrert ved å drikke mye vann på konsertdagen. Du vil sannsynligvis svette mer enn vanlig på konserten fra å danse og bevege deg, så å drikke mye vann i løpet av dagen vil bidra til å beskytte deg mot å bli dehydrert.

Forbered deg på en konsert Trinn 12
Forbered deg på en konsert Trinn 12

Trinn 3. Bekreft avgangstid med turen eller passasjerene

Sørg for at du gir deg god tid til å komme til konserten, parkere bilen og gå til stedet. Husk også å ta hensyn til trafikk og veiforhold. Planlegg å reise i tide for å ankomme minst en time før konserten begynner, mye tidligere hvis du vil være den første i døren.

Forbered deg på en konsert Trinn 13
Forbered deg på en konsert Trinn 13

Trinn 4. Gjør deg klar

Gi deg god tid til å dusje, kle på deg, sminke deg og style håret ditt. Gi deg selv enda mer tid hvis du planlegger å male neglene dine også.

Forbered deg på en konsert Trinn 14
Forbered deg på en konsert Trinn 14

Trinn 5. Spis et godt måltid et par timer før du forlater huset

Spis noe sunt og solid, slik at du ikke blir sulten under showet. Fullkorn, grønnsaker og magre proteiner er alle gode valg.

Forbered deg på en konsert Trinn 15
Forbered deg på en konsert Trinn 15

Trinn 6. Ikke glem noe

Dobbeltsjekk vesken eller clutchen din før du forlater huset for å være sikker på at du har husket alt. Før du tar turen, må du sjekke at du og alle vennene dine har husket å ta med billettene!

Del 4 av 5: Komme Backstage

Forbered deg på en konsert Trinn 16
Forbered deg på en konsert Trinn 16

Trinn 1. Kjøp en VIP Meet and Greet -pakke

De fleste konserter gir muligheten til å kjøpe en VIP -pakke, som ofte inkluderer en mulighet til å møte bandet og få autografer. Disse pakkene er mye dyrere enn den grunnleggende billettprisen, og de blir vanligvis utsolgt tidlig, men de vil gi deg en mulighet til å gå backstage og møte bandet. Dette alternativet er bra hvis du ikke liker tanken på å snike bak scenen, og du har råd til å kjøpe VIP -pakken.

  • Du kan kjøpe Meet and Greet-pakker via tredjeparts nettsteder, for eksempel Ticketmaster.
  • Du kan også få denne typen passering gjennom enten bandets ledelse eller selve bandet.
Forbered deg på en konsert Trinn 17
Forbered deg på en konsert Trinn 17

Trinn 2. Kom ekstra tidlig

Jo tidligere du møter opp på konsertstedet, desto større er sjansene dine for å komme bak scenen. Mange prøver å komme seg bak kulissene på konserter, og etter hvert som kvelden utvikler seg, blir sikkerhetsvakter mer forsiktige og selektive for hvem de tillater backstage. Hvis du møter opp tidlig, har du en bedre sjanse.

Forbered deg på en konsert Trinn 18
Forbered deg på en konsert Trinn 18

Trinn 3. Chat med sikkerhetsvaktene

Siden det er de som blokkerer inngangen din til backstage, vil du ha en bedre sjanse til å nå målet ditt hvis du er hyggelig mot dem. Ikke overdriv. Bare vær hyggelig og høflig. Ta en uformell samtale med sikkerhetsvaktene, og prøv å ikke oppføre deg som om du dør for å komme bak kulissene, selv om du virkelig er det!

Forbered deg på en konsert Trinn 19
Forbered deg på en konsert Trinn 19

Trinn 4. Tilbyr hjelp

Hvis du merker en roadie som slæper utstyr på scenen og spør om du kan hjelpe. Hvis du får lov til å hjelpe, må du jobbe hardt og takke roadies for at du lar deg hjelpe. Denne strategien kan komme deg bak scenen, og den kan også gi deg et fantastisk utsiktspunkt på scenen under konserten.

Forbered deg på en konsert Trinn 20
Forbered deg på en konsert Trinn 20

Trinn 5. Reise i par

Du er mindre sannsynlig å komme bak kulissene med en gruppe på tre eller flere venner, men hvis det bare er deg eller bare deg og en venn, er det mindre sannsynlig at sikkerheten plager deg.

Forbered deg på en konsert Trinn 21
Forbered deg på en konsert Trinn 21

Trinn 6. Beklager hvis du blir fanget

Å prøve å snike seg bak scenen på en konsert er risikabelt fordi du kan bli sparket ut av at du blir fanget. Hvis du blir fanget og sniker deg bak kulissene, ikke bli sint eller prøve å stikke av. Bare vær hyggelig og unnskyld hvis du blir fanget, og du vil ha en bedre sjanse til ikke å bli sparket ut.

Forbered deg på en konsert Trinn 22
Forbered deg på en konsert Trinn 22

Trinn 7. Spill det kult hvis du kommer bak scenen

Selv om du kan freake ut inne, må du opptre tilfeldig hvis du klarer å komme deg bak scenen. Hvis du virker altfor spent, vil sikkerheten merke det, og de kan sparke deg ut. I stedet, ta et dypt pust og nyt tiden bak kulissene.

Forbered deg på en konsert Trinn 23
Forbered deg på en konsert Trinn 23

Trinn 8. Chat med idolet ditt bak scenen

Hold deg rolig hvis du støter på avgudet ditt mens du cruiser rundt bak scenen. Det er greit å opptre litt spent så lenge du unngår å kaste for mye. Hvis du har noe du håpet å få signert, spør høflig om han eller hun har noe imot å signere det for deg. Hvis du vil betale idolet ditt et kompliment, gå for det! Bare husk å holde det enkelt, og det er mindre sannsynlig at ting blir vanskelig. Prøv noe sånt som: "Jeg har vært fan i mange år. Takk for at du har laget så fantastisk musikk!" Å snakke med avgudet ditt på en avslappet måte er også mindre sannsynlig å fange oppmerksomheten til sikkerhet, noe som vil øke sjansen for å få å holde seg bak scenen.

Del 5 av 5: Bli med i Mosh Pit

Forbered deg på en konsert Trinn 24
Forbered deg på en konsert Trinn 24

Trinn 1. Finn gropen

Avhengig av størrelsen på konsertstedet, kan det være en stor grop eller flere mindre. Se deg rundt og se hvor den nærmeste er, og gå mot den. Du må kanskje vri deg gjennom mengden for å komme dit.

Forbered deg på en konsert Trinn 25
Forbered deg på en konsert Trinn 25

Trinn 2. Se hva andre gjør

Når du kommer til kanten av gropen, gir du tilbake et minutt og undersøker handlingen. Det er flere forskjellige måter å mosh. Du kan hoppe rundt, skank, løpe, skyve, eller bare gå i en sirkel i gropen. Hvis dette er din første gang i gropen, vil du kanskje etterligne hva andre gjør for å starte og utvikle dine egne trekk etter hvert som du blir mer komfortabel. Hvis gropen ser grovere ut enn du forventet og du ombestemmer deg om å bli med, er det ingen skam å bemanne sidelinjen!

Forbered deg på en konsert Trinn 26
Forbered deg på en konsert Trinn 26

Trinn 3. Hopp inn

Når du føler deg klar til å bli med i handlingen, går du ned i gropen og maser rundt! Hold armene ute og bevege deg rundt for å beskytte deg selv. Løp, hopp over eller gå rundt gropen, støt på andre moshers og skyv dem rundt.

Forbered deg på en konsert Trinn 27
Forbered deg på en konsert Trinn 27

Trinn 4. Respekter dine andre moshers

Selv om mosh -gropen kan virke som om alt er en slags situasjon, er det ikke det. Hvis du er for aggressiv i mosh -gropen, kan du til og med bli sparket ut av konserten. For å unngå å ha en ubehagelig mosh pit -opplevelse, hold deg til disse enkle reglene.

  • Hjelp folk som har falt med å komme seg opp igjen. Hvis du merker noen på bakken, kan du hjelpe dem opp og deretter bevege deg.
  • Ikke dra folk i gropen fra sidelinjen. Folk som står på sidelinjen er der av en grunn, og de kan bli sinte hvis du prøver å skyve eller trekke dem inn i gropen.
  • Ikke slå eller sparke folk. Gruven handler ikke om å skade mennesker alvorlig, det er bare en grov form for dans. Det er greit å slenge armene rundt og sparke føttene, men ikke rett spark og slag mot folk med vilje. Vær også forsiktig så du ikke slår noen i ansiktet mens du slenger armene rundt.
  • Ikke ta med drikke i gropen. Ta en pause hvis du vil ha en drink. Hvis du tar med drikken din i gropen, vil du mest sannsynlig ende med å slippe den eller ødelegge den over deg selv og andre mennesker.
Forbered deg på en konsert Trinn 28
Forbered deg på en konsert Trinn 28

Trinn 5. Ta pauser etter behov

Moshing er hardt arbeid. Hvis du begynner å føle deg andpusten eller overopphetet, trekker du deg tilbake til sidelinjen og tar en pause. Når du føler deg klar til å gå igjen, hopper du rett inn igjen!

Tips

  • Bare hvis du blir skilt fra vennene våre, bestem deg for et sted å møtes etter showet. Velg et veldig spesifikt sted (som en statue eller en kaffebar i nærheten) for å unngå forvirring.
  • Hvis du tror du kan ha en sjanse til å komme deg bak scenen eller møte bandet, kan du stikke en skarp i vesken eller lommen for raske autografer. Bruk en skjorte som du vil bli signert, eller ta med deg en lomme eller veske for tilfeldige møter med avgudene dine.

Anbefalt: