3 måter å finne Raves

Innholdsfortegnelse:

3 måter å finne Raves
3 måter å finne Raves
Anonim

Selv om du kan like ideen om å gå til en rave og danse hele natten, kan det være vanskelig å finne ut når og hvor det vil være en rave i nærheten av deg. Det er ganske enkelt å finne vanlige raves på nettet, men det er mye vanskeligere å lete etter underjordiske. Ved å knytte kontakter med andre og grave litt, kan du finne de beste ravene i nærheten av deg på kort tid.

Trinn

Metode 1 av 3: Søk på nettet

Finn Raves Trinn 1
Finn Raves Trinn 1

Trinn 1. Se etter musikkfestivaler

Musikkfestivaler er de mest populære typene raves, så de er lettest å finne. Hvis det er en musikkfestival i nærheten av deg, vil du sannsynligvis høre om det gjennom sosiale medier eller gjennom en annonse. Slå opp by- eller bynavnet ditt pluss “musikkfestival” for å søke etter dem på nettet. Dette er vanligvis store arrangementer arrangert av musikkselskaper med flere DJ -forestillinger.

Visste du?

Disse ravene er vanligvis de sikreste, ettersom de har sikkerhetskontroller overalt. Imidlertid er de også de dyreste.

Finn Raves Trinn 2
Finn Raves Trinn 2

Trinn 2. Last ned EDM, eller elektronisk dansemusikk, apper

Det er flere apper i appbutikken for ravers å legge ut om hvor de skal og når neste rave er. Du kan finne apper som dette i appbutikken for å søke etter byen din for å se når neste rave skjer.

  • Du kan også bruke appen til å koble til andre ravers og koordinere samkjøringssituasjoner eller møter.
  • RollRandom og EDM Train er to flotte apper for ravers.
Finn Raves Trinn 3
Finn Raves Trinn 3

Trinn 3. Finn sosiale medier sider for ravers

Gå til Facebook, Instagram eller Twitter og skriv inn bynavnet ditt og "raves". Du vil mest sannsynlig kunne finne en side med hendelser eller innlegg om raving i ditt område som du kan følge.

Noen raves er så underjordiske at de ikke blir lagt ut på sosiale medier, i så fall må du stole på flygeblad eller muntlig tale

Finn Raves Trinn 4
Finn Raves Trinn 4

Trinn 4. Følg EDM -stedssider på sosiale medier

Hvis du allerede har vært på en rave og du likte stedet, kan du søke etter navnet deres på Facebook, Instagram og Twitter. Følg sidene deres, slik at du kan bli varslet når de legger ut om et forestående show eller en fantasi.

Du kan også kjøpe billetter online via stedets nettsted

Finn Raves Trinn 5
Finn Raves Trinn 5

Trinn 5. Søk etter DJ -er på sosiale medier

Hvis det er noen lokale DJ -er i rave -scenen du liker, kan du prøve å finne dem på Facebook, Instagram eller Twitter. Sjansen er stor for at de vil markedsføre sin neste konsert og plasseringen, slik at flere kommer ut for å se showet.

Du kan følge favoritt -DJ -ene dine på sosiale medier, slik at du aldri går glipp av en oppdatering fra dem

Metode 2 av 3: Finne Raves personlig

Finn Raves Trinn 6
Finn Raves Trinn 6

Trinn 1. Spot løpesedler rundt i byen

Sjekk flygebladene som er lagt ut på telefonstolper i byen din, spesielt i nærheten av musikksteder. Ofte vil raves bli annonsert på flygebladet, selv om det ikke sier nøyaktig hvor. Ta et bilde av flygebladet slik at du ikke glemmer det, og prøv å finne ut mer informasjon på nettet.

Flygebladene vil trolig være lyse og fargerike, så de vil ikke være vanskelige å se

Finn Raves Trinn 7
Finn Raves Trinn 7

Trinn 2. Få venner med ravers for å finne ut om hendelser

Mange underjordiske raves spres fra munn til munn, noe som betyr at du må kjenne folk som vet hva som skjer. Prøv å få kontakt med venner som også liker å fable, slik at du kan få litt innsikt i når og hvor raves skjer. Snakk med folk på raving messaging boards eller chat med folk personlig ved den første rave du går til.

  • Hvis du ikke kjenner noen som fabler, er det greit. Du vil kunne få gode venner når du går til den første.
  • Mange langvarige ravere vet masse om kulturen og hvor neste rave er. Hvis du kan, kan du prøve å få venner med noen som har fablet lenge.
Finn Raves Trinn 8
Finn Raves Trinn 8

Trinn 3. Frivillig for en rave promoter

Folk som vet hvor alle raves er vanligvis er de som promoterer dem. Prøv å komme i kontakt med en lokalsjef for å se hvordan de promoterer arrangementer, og tilbud deretter å dele ut løpesedler eller legge ut online om det. Sjansen er stor for at du kan få litt informasjon om hvor neste rave er fra dem.

Frivillig arbeid for å hjelpe rave -samfunnet er også en fin måte å møte flere ravers

Finn Raves Trinn 9
Finn Raves Trinn 9

Trinn 4. Vær aktiv i rave -samfunnet, slik at du blir invitert til raves

Med mindre folk i rave -samfunnet vet hvem du er, vil du sannsynligvis ikke bli invitert til mange underjordiske raves. Få mange venner, snakk med folk når du går ut, og vær tålmodig mens du venter på en invitasjon.

Det handler vanligvis om hvem du kjenner i det rasende samfunnet

Visste du?

Mange underjordiske raves holdes ulovlig, og det er derfor de ikke kan annonseres offentlig. Hvis du går til en ulovlig rave, kan du få problemer, så vær forsiktig når du går.

Metode 3 av 3: Vær trygg på en Rave

Finn Raves Trinn 10
Finn Raves Trinn 10

Trinn 1. Finn venner til å gå med deg

Raving er super moro, men det kan være litt skummelt å gå på egen hånd. Prøv å koble til noen venner, slik at dere kan passe på hverandre mens dere fester.

Hvis du ikke kjenner noen som liker, kan du prøve å finne venner på et online raveforum å møte personlig

Finn Raves Trinn 11
Finn Raves Trinn 11

Trinn 2. Drikk mye vann på forhånd

De fleste arenaer lar deg ikke ta med ditt eget vann, og de vil sannsynligvis overbelaste deg for vann inne. Prøv å drikke en haug med vann dagen før rave, slik at du ikke blir for dehydrert mens du danser hele natten.

Hvis du trenger å kjøpe vann, ikke bekymre deg for å bli overbelastet. Det er bedre å betale litt ekstra og ikke bli dehydrert

Finn Raves Trinn 12
Finn Raves Trinn 12

Trinn 3. Lad telefonen slik at du kan holde kontakten med vennene dine

Før du drar til rave, må du kontrollere at telefonen er ladet opp og at du har alles nummer. På den måten, hvis du blir skilt fra gruppen, kan du skrive eller ringe noen for å finne dem igjen.

Tips:

Raves kan bli veldig høye, så hvis du blir skilt, er det sannsynligvis bedre å sende tekstmeldinger enn å ringe.

Finn Raves Trinn 13
Finn Raves Trinn 13

Trinn 4. Ha en plan for å komme trygt hjem

Du kan få noen i din rave -gruppekjøring, bli hentet av en venn, bruke offentlig transport eller ta en rideshare hjem. Uansett hva du velger, sørg for at du har en solid plan for hvordan du skal forlate stedet trygt når du er ferdig med festen.

Raves slutter vanligvis super sent, noe som betyr at busser og tog kanskje ikke kjører. Ta en titt på timeplanene på forhånd for sikkerhets skyld

Finn Raves Trinn 14
Finn Raves Trinn 14

Trinn 5. Ta med deg drinken din, til og med på do

Selv om raves for det meste er trygge, er det alltid en sjanse for at det er noen der med dårlige intensjoner. Hvis du drikker noe, ta det med deg, selv om du må bruke toalettet. På den måten kan du unngå at noen putter medisiner i drikken din mens du ikke ser.

Du bør heller aldri godta en drink fra en fremmed med mindre du så bartenderen helle den foran deg

Finn Raves Trinn 15
Finn Raves Trinn 15

Trinn 6. Unngå å ta ulovlige rusmidler

Historisk sett tiltrekker raves mye narkotikabruk i og rundt lokalet. Når du går til en rave, kan du bli tilbudt medisiner. Du bør aldri ta ulovlige rusmidler, spesielt hvis du ikke er sikker på hvor de kommer fra. Du kan fortsatt ha det gøy på rave!

Ulovlige legemidler kan være laced med giftige eller giftige kjemikalier, noe som kan gi deg en negativ eller livstruende reaksjon

Tips

  • Å bli venner med ravers er den beste måten å finne ut om forestillinger i nærheten.
  • Kjøp billetter med en gang for å unngå å gå glipp av et utsolgt show.

Anbefalt: