5 enkle måter å kjøpe en enhjuling

Innholdsfortegnelse:

5 enkle måter å kjøpe en enhjuling
5 enkle måter å kjøpe en enhjuling
Anonim

Hvis du bare dykker ned i en motorsykkelverden, kan det hele føles litt overveldende. Ulike størrelser, merker og typer unicycles kan alle høres tiltalende ut, men de er ikke alle gode for alle. Du kan velge riktig størrelse, type og merke for enhjuling som passer dine behov i dag. Ikke glem hjelmen din!

Trinn

Spørsmål 1 av 5: Hva er den beste enhjulingen for nybegynnere?

  • Kjøp en Unicycle Trinn 1
    Kjøp en Unicycle Trinn 1

    Trinn 1. Se etter en unicycle for nybegynnere eller elever

    Læringsunikler er vanligvis det samme som freestyle -enhjulinger, men de har tynnere dekk, så de er lettere å trene på. Du kan få dem i både barn og voksne, så du trenger ikke å bekymre deg for at det går i stykker når du lærer.

    • Nybegynnere kan være litt mindre robuste enn vanlige. Hvis du vil gjøre massevis av kule triks og du er bekymret for å skade den nye enhjulingen din, kan du gå en freestyle i stedet.
    • Prøv å gå for en enhjuling som er $ 100 eller mindre når du starter. Når det er på tide å oppgradere enhjulingen din, har du råd til å bruke mer på en mer spesialisert modell.
  • Spørsmål 2 av 5: Hvilken enhjulingsstil bør jeg kjøpe etter en nybegynner?

  • Kjøp en Unicycle Trinn 2
    Kjøp en Unicycle Trinn 2

    Trinn 1. Først må du bestemme hva slags tur du vil ha

    Hvis du ønsker å gjøre triks på enhjulingen din, kan du gå på en freestyle, siden den har glatte dekk for å hjelpe deg med triks. Hvis du vil hoppe over hindringer eller på rekkverk, kan du kjøpe en prøvehjul med 6,4 cm hjul. Hvis du vil pendle på enhjulingen din, kan du kjøpe en veivogn med tynne dekk. Og hvis du ønsker å sykle terrengsykkel på enhjulet ditt, finn en muni -enhjuling med knottete dekk.

    • Hvis du leter etter en enhjuling å sykle i en parade, kan du gå for en sjiraff -enhjuling. Du kan få en mellom 1,2 og 2,4 m høy, og den har et tynt hjul som ikke tar mye plass.
    • De fleste ensykler har lignende sete- og pedalstiler, så du trenger ikke bekymre deg for å velge den delen.

    Spørsmål 3 av 5: Hvordan måler du en enhjuling?

    Kjøp en Unicycle Trinn 3
    Kjøp en Unicycle Trinn 3

    Trinn 1. Velg et 51 til 61 cm hjul på 20 til 24 tommer når du starter

    Dette er den enkleste lengden å kontrollere, så det er flott for nybegynnere. Hvis du jobber med et 20 tommer (51 cm) hjul, monter det med en sveiv eller delen som festes til pedalene, som er minst 114 millimeter (4,5 tommer) lang. For et 24 tommer (61 cm) hjul, monter det med en 125 mm (4,9 tommer) sveiv.

    Hvis du kjøper en enhjuling for et barn under 7 år, start dem med et 16 tommer (41 cm) hjul

    Kjøp en Unicycle Trinn 4
    Kjøp en Unicycle Trinn 4

    Trinn 2. Sett setet 2,5 til 5,1 cm under navlen

    Hvis setet ditt er for langt, kan du kutte litt lengde med en rørkutter eller en sag. Løsne setepinnen fra hjulet, og hold den stødig med en hånd. Merk lengden du vil kutte med en markør, og sag deretter forsiktig frem og tilbake med verktøyet.

    Hvis setet ditt er for kort, legg til litt høyde ved å kjøpe en lengre setestolpe. Seteposter er vanligvis rundt $ 10, så du trenger ikke å bryte banken hvis du trenger en

    Spørsmål 4 av 5: Hva er det beste enhjulsmerket?

  • Kjøp en Unicycle Trinn 5
    Kjøp en Unicycle Trinn 5

    Trinn 1. Sun, Raleigh, Club, Fun og Nimbus er noen av de mest populære enhjulsmerkene

    Unicycles for moro og klubb har et stort utvalg for barn og nybegynnere, mens Raleigh og Nimbus er mer for sport eller lureunicykler. Hvert merke har et stort prisklasse avhengig av hva du leter etter.

    Du kan lete etter disse merkene hos en stor nettforhandler som Amazon, eller du kan besøke et motorsykkelspesifikt nettsted, som unicycles.com, Compulsion Cycles eller Mad4One

    Spørsmål 5 av 5: Er det vanskelig å lære å sykle enhjuling?

    Kjøp en Unicycle Trinn 6
    Kjøp en Unicycle Trinn 6

    Trinn 1. Det tar tid, øvelse og mye å falle ned

    Så lenge du reiser deg igjen, kan du mestre enhjulet på kort tid. For å montere din enhjuling setter du setet mellom beina og legger den dominerende foten på en pedal. Hold fast på en vegg eller et rekkverk for å holde deg stabil mens du tar den andre foten.

    • Det kan være nyttig å ha noen i nærheten hvis du begynner å falle.
    • Bruk alltid hjelm når du sykler. Du kan også ta på håndleddsbeskyttere, albuebeskyttere og knebeskyttere, hvis du vil ha dem.
    Kjøp en Unicycle Trinn 7
    Kjøp en Unicycle Trinn 7

    Trinn 2. Hold ryggen rett og hodet vendt fremover

    Legg armene ut til siden for balanse, og trå deretter sakte fremover, beveg føttene ca 1/4 av en full rotasjon. Nå tråkker du!

    Hvis du begynner å miste balansen, må du holde bevegelsen fremover slik at du kan legge ned en fot før du faller

    Tips

    De fleste sykkelbutikker har enhjulingsdeler som du kan kjøpe hvis noe går i stykker eller du trenger en erstatning

  • Anbefalt: