Hvordan redigere videoer ved hjelp av VideoPad: 8 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan redigere videoer ved hjelp av VideoPad: 8 trinn (med bilder)
Hvordan redigere videoer ved hjelp av VideoPad: 8 trinn (med bilder)
Anonim

Denne wikiHow lærer deg hvordan du enkelt redigerer videoer ved hjelp av VideoPad. Hvis du føler deg helt tapt når det gjelder alle de forskjellige verktøyene og funksjonene VideoPad tilbyr, ikke bekymre deg! De er faktisk veldig enkle å bruke når du vet hva de gjør. Vi vil veilede deg gjennom alt du trenger å vite for å komme i gang, for eksempel hvordan du importerer videoene dine og deretter redigerer dem ved hjelp av effekter, overganger, lydfiler og mer.

Trinn

Importvp1
Importvp1

Trinn 1. Importer videoene dine til VideoPad

Du kan importere videoene dine ved å dra og slippe dem direkte inn i programmet fra deres nåværende plassering, eller du kan klikke på "Legg til fil (er)" -fanen i hovedverktøylinjen for å starte vinduet for filsøker og velge dem på den måten. Dette vil importere videoene dine direkte til mediebakken i programmet hvor du kan begynne å redigere dem.

Effektervp1
Effektervp1

Trinn 2. Legg til effekter i videoene dine

Dobbeltklikk på videoklippene i mediebakken for å åpne effektvinduet. Dette åpner et effektlagspanel der du kan klikke på det grønne pluss -tegnet for å legge til en effekt i klippet du valgte. Du kan velge mellom en rekke effekter og til og med kombinere flere effekter for å lage noe mer unikt.

Cropvp1
Cropvp1

Trinn 3. Beskjær og klipp av videoene dine

Klikk på et videoklipp i mediebakken for å se det vises i forhåndsvisningsvinduet. Derfra kan du dra de røde og blå parentesene på tidslinjen for forhåndsvisningsvinduet for å angi start- og sluttpunktene for klippet. På den måten kan du trimme klippet til bare den beste delen.

Du kan også dra den røde markøren langs tidslinjen og deretter klikke på "Del" -ikonet (saks) for å klippe klippet i to på markørens punkt og ha to forskjellige klipp for å fungere i mediebakken

Tidslinje 1
Tidslinje 1

Trinn 4. Dra klippene inn i VideoPad -tidslinjen

Nå som du har trimmet videoklippene dine og brukt eventuelle effekter du vil ha på dem, er du klar til å plassere dem på tidslinjen din. Du kan plassere dem i hvilken som helst rekkefølge du ønsker og omorganisere dem langs tidslinjen etter behov.

Når et klipp er tilstede på tidslinjen din, vil det vise et grønt hake på det i mediebeholderen

Overgang 1
Overgang 1

Trinn 5. Legg til overganger

Nå som du har videoklippene på tidslinjen din, kan du legge til videooverganger mellom dem for å gjøre videoavspillingen sømløs og jevn. Klikk på "X" -ikonet som vises mellom to videoklipp på tidslinjen for å åpne vinduet Effekter for videooverganger. Derfra kan du velge mellom en rekke flotte overganger og også justere varigheten.

Tekstvp1
Tekstvp1

Trinn 6. Legg til tekst

Du kan legge til tekst til videoene dine i VideoPad for å vise tekst over videoene dine mens de spiller som tekster for karaoke eller oversettelser for andre språk. Klikk på "Legg til tekst" -knappen i hovedverktøylinjen for å åpne teksteffektvinduet. Derfra kan du velge mellom mange typer tekstoverlegg for videoen din.

Når du har valgt en teksteffekt, kan du skrive inn teksten i tekstboksen og justere stil og farge. Når du er ferdig med å redigere teksten din, vises den som et nytt klipp på tidslinjen din, som du kan dra rundt og legge til overganger og effekter på akkurat som om det var et videoklipp

Lydvp1
Lydvp1

Trinn 7. Legg til lyd

VideoPad har flere alternativer for å legge til lyd i videoprosjektet. Du kan ta opp lyd direkte inn i prosjektet for å lage beretninger. Du kan også importere lyd direkte fra en CD. Du kan legge til lydfiler som musikk i videoen din på samme måte som da vi la til videofilene. Du kan også klikke på kategorien "Lyd" i hovedmenyen og deretter klikke på fanen som sier "Legg til filer" for å legge dem til på den måten.

Når lydfilen din er i mediebakken, kan du trimme og beskjære den akkurat som videofilene. Du kan også dobbeltklikke på lydfilen for å åpne vinduet for lydeffekter, og velge eventuelle lydeffekter du vil bruke før du drar lydfilen til tidslinjen

Eksport 1
Eksport 1

Trinn 8. Eksporter videoprosjektet

Nå som du har lagt til alle dine overganger og effekter i videoen din og lagt til lyd og tekst, er du klar til å eksportere det siste prosjektet. Klikk på "Eksporter video" -knappen i hovedverktøylinjen for å se alle de forskjellige eksportalternativene som er tilgjengelige i VideoPad.

Anbefalt: