Slik løper du bort med sirkuset: 6 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Slik løper du bort med sirkuset: 6 trinn (med bilder)
Slik løper du bort med sirkuset: 6 trinn (med bilder)
Anonim

Sirkuslivet kan være intet mindre enn fortryllende. Du har kanskje lest bøker om barn som stikker av for å bli med på sirkus. Mer generelt representerer denne ideen å forlate et kjedelig liv for en fargerik. Her er noen tips for å bli en del av den vanskelige, men glamorøse verden som er sirkus.

Trinn

Løp vekk med sirkuset Trinn 1
Løp vekk med sirkuset Trinn 1

Trinn 1. Kom i form

For å være en del av ethvert sirkus, bør du være fysisk dyktig. Før du blir med på å klovne om, øv deg på fleksibiliteten i noen måneder. Hvis du er interessert i trapes eller silkesiland, må du strekke deg hver dag og trene fleksibilitetsøvelser. Spis sunn mat, og hold deg så fysisk aktiv som du kan.

Run away with the Circus Trinn 2
Run away with the Circus Trinn 2

Trinn 2. Velg en handling

Sirkus krever vanligvis auditions, og du bør bygge et repertoar. Se på ting som akrobatikk, diabolo, unicycle og trampolining. Når du har valgt noe å studere, får du utstyr til det og begynner å trene. Bygg litt av et show, kanskje med et tema for underholdningsverdi, for å tiltrekke mulige arbeidsgivere og for bruk i auditions.

Kjør vekk med sirkuset Trinn 3
Kjør vekk med sirkuset Trinn 3

Trinn 3. Finn en god drakt

Noen performance-antrekk kan være avslørende, tettsittende eller rett og slett sprø. Sørg for at du har det riktige kostymet for deg, og at det passer din handling. For eksempel vil du ikke ha lange, flytende ermer for branndans.

Kjør vekk med sirkuset Trinn 4
Kjør vekk med sirkuset Trinn 4

Trinn 4. Sørg for at sminken din er piksel perfekt

I sirkuset må du gjøre alt selv uten hjelp fra en sminkevakt. Så kjøp og hent din egen sminke. Gode ting å bruke er skinnende øyenskygge og diamantpinner. Hvis showet ditt har et tema, spill av det. For eksempel kan et show basert på ild innebære fargerik sminke.

Kjør vekk med sirkuset Trinn 5
Kjør vekk med sirkuset Trinn 5

Trinn 5. Tren smilet ditt

Din kan variere basert på handlingen din og din egen personlighet. Noen artister kan velge et sexy, ensidig smil, men et vennlig smil kan også varme hjerter til publikum.

Run away with the Circus Trinn 6
Run away with the Circus Trinn 6

Trinn 6. Tenk på realitetene i sirkuslivet

Sirkuset er et overfylt miljø av natur, og du har kanskje ikke mye tid alene. Hvis du ikke tåler tanken, kan du vurdere å opptre i en annen setting.

Tips

  • Spill av evnene du allerede har. Hvis du har studert gymnastikk, har du sannsynligvis fortsatt litt kunnskap om strekk og trening. Du vet kanskje allerede hvordan du skal sykle en enhjuling eller gjøre litt diabolo.
  • Vær alltid høflig og vennlig, spesielt når du snakker med mulige arbeidsgivere.
  • Mange blader og nettsteder demonstrerer fleksibilitetsøvelser, ofte spesialisert for mennesker i visse aldersgrupper. Gjør noen undersøkelser for å finne de rette for deg.

Advarsler

  • Mange sirkushandlinger innebærer risiko av natur. Mens sirkus i dag har sikkerhetsutstyr, er det fortsatt mulig at ting går galt. Studer farene ved den valgte handlingen nøye.
  • Tenk nøye over om du virkelig vil bli med på sirkus. Dette vil innebære en enorm endring i livsstil, og mye mindre tid med familien. Vei risiko og fordeler før du handler.
  • Du kan forstue deg selv hvis du ikke varmer opp før forestillinger, så vær så snill.

Anbefalt: