3 måter å rengjøre nikkel på

Innholdsfortegnelse:

3 måter å rengjøre nikkel på
3 måter å rengjøre nikkel på
Anonim

Hei skal du. Dens DJ Diggity Cool Beans. kvalitet og er holdbar nok til å rengjøres med sure rengjøringsmidler. Børstet nikkel har blitt behandlet med en stålbørste for å gi det et utseende som faller mellom skinnende og matt. Denne overflaten er veldig følsom og kan ikke håndtere sterke kjemikalier eller ufortynnede sure rengjøringsmidler. Niksølv er en legering hvis overflate ligner sølv og vanligvis kan håndtere rengjøringsmidler som er egnet for det metallet.

Trinn

Metode 1 av 3: Rengjøring av polert nikkel

Rengjør nikkel Trinn 1
Rengjør nikkel Trinn 1

Trinn 1. Tørk av nikkel daglig

Bruk en mikrofiberklut. Mikrofiber er myk nok til at overflaten ikke blir riper. Det er også veldig bra til å forhindre skitten og skitten oppbygging. Noen enkle slag vil fjerne støv og vannflekker.

Rengjør nikkel Trinn 2
Rengjør nikkel Trinn 2

Trinn 2. Bruk oppvaskmiddel for rutinemessig rengjøring

Velg et mildt vaskemiddel for å holde den skinnende overflaten intakt. Påfør vaskemiddelet på en fuktig klut. Tørk av overflaten for å fjerne flekker fra vann, tannkrem, såpeskum, etc.

Rengjør nikkel Trinn 3
Rengjør nikkel Trinn 3

Trinn 3. Fjern harde vannflekker med en eddikoppløsning

Hvis du ser kalsiumavleiringer (også kjent som kalk) på kranene dine, har du hardt vann. For å løse dette problemet, bland like deler vann og hvit eddik. Dypp en klut i løsningen. Legg kluten på flekkene eller avsetningene og la den sitte der i fem minutter. Tørk av området når de fem minuttene er oppe.

Rengjør nikkel Trinn 4
Rengjør nikkel Trinn 4

Trinn 4. Tørk overflaten med en mikrofiberklut

Beveg deg i en svak sirkulær retning for å skinne overflaten. Fortsett til nikkelen er helt tørr. Gjør dette når du er ferdig med rengjøringen. Hvis du har hardt vann, tørk overflaten når den blir våt.

Rengjør nikkel Trinn 5
Rengjør nikkel Trinn 5

Trinn 5. Poler nikkel

Påfør en liten mengde nikkellakk på en ren klut. Sikt på en dukke, omtrent diameteren på en nikkel eller ti-pence mynt. Buff overflaten med milde sirkulære slag. Dette vil gi nikkelen en ekstra glans og redusere faren for flekker i nær fremtid. Gjør dette omtrent en gang i uken.

Metode 2 av 3: Rengjøring av børstet nikkel

Rengjør nikkel Trinn 6
Rengjør nikkel Trinn 6

Trinn 1. Sjekk produsentens instruksjoner

Se brukerhåndboken hvis du har en. Hvis du ikke har en papirkopi eller fil av en brukerhåndbok, kan du sjekke produsentens nettsted. Noen produsenter angir visse rengjøringsmidler, kluter eller svamper som skal brukes i rengjøringsprosessen. Uansett hva du leser eller hører andre steder, må du alltid henvise til produsentens råd.

Rengjør nikkel Trinn 7
Rengjør nikkel Trinn 7

Trinn 2. Bruk oppvaskmiddel til daglig rengjøring

Vann kan beise børstet stål, men regelmessige rengjøringer kan forhindre at de blir ømme. Klem noen dråper såpe på en fuktig klut. Tørk av overflaten med milde sirkulære slag. Skyll overflaten med vann. Tørk den med en ren, tørr klut.

Rengjør nikkel Trinn 8
Rengjør nikkel Trinn 8

Trinn 3. Bekjempe kalk med en eddikoppløsning

Bland like deler vann og hvit eddik. Bløtlegg en klut i løsningen. Tørk av overflaten med milde sirkelstrøk. Ikke legg kluten på overflaten. Selv fortynnet eddik kan ødelegge en børstet nikkeloverflate fra for mye eksponering. Bruk en ren, tørr klut til å tørke overflaten, og beve deg i milde sirkelstrøk. Fortsett til metallet er helt tørt.

Hvis eddiken ikke fungerer av seg selv, tilsett en spiseskje (15 g) maisstivelse i løsningen og gjenta prosessen

Rengjør nikkel Trinn 9
Rengjør nikkel Trinn 9

Trinn 4. Poler overflaten med en ren, tørr klut

For børstet nikkel trenger du ikke en spesiell polering. Enhver myk klut vil gjøre. Beveg deg i milde sirkler over hele overflaten. Sikt på ukentlig polering for å opprettholde et "som nytt" utseende.

Metode 3 av 3: Rengjøring av nikkelsølv

Rengjør nikkel Trinn 10
Rengjør nikkel Trinn 10

Trinn 1. Vask overflaten med mildt vaskemiddel

Hvis objektet er frittstående eller avtagbart, senk det ned i en løsning av varmt vann og noen dråper oppvaskmiddel. Hvis du rengjør en kran eller et annet nikkelobjekt som du ikke kan senke, legg en dråpe oppvaskmiddel til en våt klut. Beveg deg i milde sirkler. Fortsett til du har rengjort hele overflaten. Skyll grundig enten under rennende vann eller med en klut fuktet i rent, kaldt vann.

Rengjør nikkel Trinn 11
Rengjør nikkel Trinn 11

Trinn 2. Bruk en natronpasta til gjenstridige flekker eller tilsmussing

Mengden natron du trenger, avhenger av hvor stor flekken er. Tilsett akkurat nok vann til å danne en tykk pasta. Dekk hele flekken med pastaen. La det lufttørke. Skyll pastaen med varmt vann.

Rengjør nikkel Trinn 12
Rengjør nikkel Trinn 12

Trinn 3. Bekjemp gjenstridige flekker med en ammoniakkoppløsning

Bland en del ammoniakk og tre deler vann. Bløtlegg en fille i løsningen. Legg fille på flekken i omtrent 30 minutter.

Hvis nikkelobjektet er frittstående eller kan løsnes, finn en beholder som er stor nok til å passe hele objektet. Senk den ned i løsningen og la den trekke i 30 minutter. Skyll den av når de 30 minuttene har gått

Rengjør nikkel Trinn 13
Rengjør nikkel Trinn 13

Trinn 4. Skyll og tørk overflaten

Skyll overflaten med en annen fuktet klut. Hvis du har dynket gjenstanden, må du kjøre den under rennende vann fra springen til rengjøringsmidlet er helt vasket av. Tørk overflaten med en ren, tørr klut.

Rengjør nikkel Trinn 14
Rengjør nikkel Trinn 14

Trinn 5. Avslutt med kommersiell polering

Påfør polish på en tørr, ren klut. Følg instruksjonene på emballasjen. Tørk overflaten med en egen ren, tørr klut. Poler overflaten hver uke.

Du kan også bruke kommersiell polish for rengjøring hvis natronpastaen ikke fjerner flekken eller flekken helt

Anbefalt: