Hvordan selge malerier på eBay: 14 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan selge malerier på eBay: 14 trinn (med bilder)
Hvordan selge malerier på eBay: 14 trinn (med bilder)
Anonim

For flere tiår siden blomstret kunstmarkedet utelukkende på kunstmeglere, museer og gallerier for å finne kjøpere. Internett har endret denne modellen til en som inkluderer online gallerier og auksjoner. Det enkle å lage et nettsted og en auksjonskonto har gjort det mulig for profesjonelle kunstselgere og kunstsamlere å liste opp stykkene sine online og nå tusenvis av mennesker veldig raskt. Det er noen retningslinjer for vellykket salg av kunst på auksjonssteder som eBay. Å kunne bevise ektheten og vise arbeidet nøyaktig vil gi deg bedre sjanser til å motta gode bud. Finn ut hvordan du selger malerier på eBay.

Trinn

Selg malerier på eBay Trinn 1
Selg malerier på eBay Trinn 1

Trinn 1. Sett opp et personlig nettsted før du annonserer på eBay

Dette er viktig hvis du er en kunsthandler eller en kunstner. Å sette opp et profesjonelt nettsted med måter å kontakte deg på, bilder av kunstverk, en handlekurv og informasjon om deg selv vil karakterisere deg som en autentisk selger.

Den beste internettbaserte kunstmarkedsføringen gjøres med kryssreklame. Du bør koble eBay -kontoen din til nettstedet ditt og også vurdere å opprette markedsføringsmail eller en Facebook -konto for å annonsere auksjonene dine for kundene dine. Ebay er rett og slett en del av puslespillet med kunstsalg

Selg malerier på eBay Trinn 2
Selg malerier på eBay Trinn 2

Trinn 2. Opprett en detaljert eBay -konto

Du bør skrive om deg selv i avsnittene "Min verden" og "Om meg". Din evne til å skille deg ut som en anerkjent kjøper vil lønne seg i økt salg.

Selg malerier på eBay Trinn 3
Selg malerier på eBay Trinn 3

Trinn 3. Sett opp en PayPal -konto slik at brukerne kan betale på denne sikre måten

PayPal tillater en forsinket betalingsfunksjon, noe som betyr at du blir betalt når kunden er fornøyd. Vurder å opprette en premier- eller forretningskonto på PayPal.

Selg malerier på eBay Trinn 4
Selg malerier på eBay Trinn 4

Trinn 4. Skaff autentisitetsbevis (COA) for all kunsten du planlegger å selge

For å få en rangering som en anerkjent kunstselger, bør du sikte på å ha dokumentasjon fra et maleri som du vil overføre til kjøperen. Du kan annonsere dette i varebeskrivelsen når du selger på nettet.

Selg malerier på eBay Trinn 5
Selg malerier på eBay Trinn 5

Trinn 5. Forskning på hvor mye maleriet er verdt

Hvis dette er sjelden kunst, bør du få arbeidet vurdert. Hvis det er kunst som er tilgjengelig andre steder, bør du finne hva andre selgere lader i gallerier og online.

Besøk eBay's Art Seller Central for å undersøke hvordan malerier selger på eBay. Dette vil hjelpe deg med å se på tidligere og nåværende auksjoner

Selg malerier på eBay Trinn 6
Selg malerier på eBay Trinn 6

Trinn 6. Ta flotte bilder av kunstverket ditt

Kunstelskere er visuelle mennesker, så sørg for at du har fotografering av god kvalitet til hvert av maleriene dine. Lei en profesjonell fotograf til å fotografere alle maleriene, hvis du ikke har evnen til å gjøre det bra selv.

  • Bruk riktig belysning. Indirekte naturlig lys vil sannsynligvis gi de beste fargegjengivelsene. Prøv å bruke et skyggefullt sted utenfor.
  • Bruk en kontrastfarge. Svarte eller hvite vegger eller ark kan bidra til å skape en gallerieffekt og gi oppmerksomhet til elementet.
  • Fotografer maleriene dine uten ekstra rot i rommet. Andre ting eller mennesker vil tjene som distraksjon og gjøre maleriet mindre sannsynlig å selge.
  • Ta et bilde fra alle vinkler, for å gi en god representasjon av maleriet. Inkluder også et galleribilde med maleriet som henger på en vegg. Kunstkjøpere er vant til å se malerier i denne setting, og det gir litt perspektiv.
  • Vurder å oppgradere til alternativet Gallery Plus for å vise maleriet ditt. Ebay vil belaste deg ekstra penger for å gjøre dette, men det er mindre enn $ 1 per oppføring.
Selg malerier på eBay Trinn 7
Selg malerier på eBay Trinn 7

Trinn 7. Reklamer for malerauksjonene andre steder

Bruk en blogg, Facebook og ditt eget nettsted for å annonsere for vanlig malerisalg. Noen mennesker har funnet suksess med et "maleri om dagen", som oppfordrer folk til å sjekke bloggen eller kontoer på sosiale medier regelmessig.

Selg malerier på eBay Trinn 8
Selg malerier på eBay Trinn 8

Trinn 8. Lær å bruke søkeord

Mest internettmarkedsføring drives av søkeord som brukerne skriver inn i en søkemotor for å lete etter varer. Når det gjelder eBay -varer, har du 55 ord som bør inneholde "maleri", "kunst" og kunstneren, medium, land, stil og andre elementer som vil hjelpe til med å spesifisere kunsten din i et søk.

Du kan undersøke søkeord du kan bruke ved å gå inn på eBay kunstbutikk, art.shop.ebay.com. Se etter "Populære søk" for å se hvilke begreper folk bruker for å lete etter kunst

Selg malerier på eBay Trinn 9
Selg malerier på eBay Trinn 9

Trinn 9. Lag et banner for siden din som har flere av auksjonsartiklene i den

Hvis noen ikke vil kjøpe varen de har funnet, kan de like et annet maleri som er i banneret ditt og gå direkte til kontoen din.

Selg malerier på eBay Trinn 10
Selg malerier på eBay Trinn 10

Trinn 10. Inkluder vilkårene COA (ekthetssertifikat) og O/C (olje på lerret) med en varebeskrivelse der de er relevante

Vanlige kunstkjøpere vil gjenkjenne og respektere disse vilkårene.

Selg malerier på eBay Trinn 11
Selg malerier på eBay Trinn 11

Trinn 11. Vurder å bruke eBay's råd når du selger varer

Ebay ber folk om å sette en lav startpris for varene sine og unngå å bruke en reservepris eller et minimumsbud. De foreslår at å følge disse retningslinjene vil bidra til å øke antallet bud du får på varene dine.

Det kan være lurt å eksperimentere med disse reglene av og til for å se hva som fungerer best for den typen malerier du selger

Selg malerier på eBay Trinn 12
Selg malerier på eBay Trinn 12

Trinn 12. Vær oppmerksom på forsendelse

Pakk elementene inn i bobleplast, pakk dem og forsegl dem veldig godt med emballasje-tape av høy kvalitet. Sørg for at du beskriver hvordan varen skal sendes og hvor mye den koster på eBay -selgerkontoen din.

  • Bruk kasser hvis elementene er store. Hvis varen din er over 150 kg, kan du velge å sende den med frakt.
  • Ta tegningsforsikring på malerier. Hvis pakken din er verdt mye penger, må du investere i forsikring i tilfelle skade.
Selg malerier på eBay Trinn 13
Selg malerier på eBay Trinn 13

Trinn 13. Vær oppmerksom på kundeservice

Informer kjøperen hvis det er en forsinkelse, send dem sporingsbekreftelsen og takk for kjøpet. Ebay er et fantastisk miljø for gjentagende kunder og selgeranmeldelser avgjør hvor anerkjent du ser ut.

Skriv tilbakemeldinger til kundene dine. Tilbakemelding er viktig hvis du har tenkt å selge mye kunst, fordi det vil skille deg fra uredelige kunstselgere. Hvis det er et problem med en ordre, kan måten du løser problemet være mer talende for potensielle kunder enn en perfekt salgsrekord

Selg malerier på eBay Trinn 14
Selg malerier på eBay Trinn 14

Trinn 14. Abonner på en eBay -butikk hvis du selger mye kunst

Hvis du betaler et gebyr på omtrent $ 16 per måned, kan du ha en attraktiv eBay -butikk foran, og det vil gi deg tilgang til en e -postliste. Dette vil øke antallet mennesker som hører om auksjonene dine.

Tips

  • Vurder å overføre maleriet ditt eller ansette en kunstmegler hvis maleriet ditt er verdt mer enn $ 4 000 til $ 5 000 000. Sjeldne malerier av kjente kunstnere kan kanskje få en høyere pris hvis de vises til kunstsamlerklienter. De fleste malerier på eBay selger for mindre enn dette beløpet.
  • Vurder å selge maleriene dine på andre kunstnettsteder, hvis du er en relativt ukjent kunstner. En kunstner hevder at mesteparten av kunsten selger for $ 50 til $ 100 på eBay.

Anbefalt: