5 måter å kjøpe billetter til Real Madrid

Innholdsfortegnelse:

5 måter å kjøpe billetter til Real Madrid
5 måter å kjøpe billetter til Real Madrid
Anonim

Real Madrid er et av de mest populære fotballagene i verden, og billetter til kampene deres er svært ettertraktede! For å sikre at du får de beste billettene uten å bli lurt, kan du kjøpe online direkte via lagets offisielle nettsted, over telefon med stadion eller fra billettkontoret på kampdagen. Kjøp billettene så langt på forhånd som mulig, spesielt for store kamper, for å sikre at du kan få din Real Madrid -opplevelse!

Trinn

Metode 1 av 5: Kjøp online

Kjøp billetter til Real Madrid Trinn 1
Kjøp billetter til Real Madrid Trinn 1

Trinn 1. Naviger til billettsalgsdelen på Real Madrids offisielle nettsted

Du finner lagets timeplan for kommende kamper og billetttilgjengelighet på https://www.realmadrid.com/en/tickets. Vanligvis vil de neste 2 kommende kampene ha bekreftede detaljer og billetter tilgjengelig for kjøp, mens resten av kampene er på vent for bekreftelse.

Det er kamper planlagt gjennom hele året, men ikke alle er plassert på Real Madrids hjemmestadion

Kjøp billetter til Real Madrid Trinn 2
Kjøp billetter til Real Madrid Trinn 2

Trinn 2. Velg en kommende kampdato som fungerer med timeplanen din

På venstre side av spilloppføringen ser du dato og klokkeslett for kampen. Når du finner en kamp som stemmer overens med timeplanen din, kan du se på motstanderlaget og billettprisene. Hvis alt ser bra ut, klikker du på "Kjøp billetter" -knappen til høyre for spillinformasjonen.

Kjøp billetter til Real Madrid Trinn 3
Kjøp billetter til Real Madrid Trinn 3

Trinn 3. Velg antall billetter du vil kjøpe online

Klikk på rullegardinmenyen for å velge antall billetter. Tilgjengeligheten varierer fra spill til kamp, men Real Madrid har et kjøp på maksimalt 6 billetter per person. Hvis du reiser med en stor gruppe, må du kanskje få andre til å kjøpe blokker med opptil 6 billetter også.

Kjøp billetter til Real Madrid Trinn 4
Kjøp billetter til Real Madrid Trinn 4

Trinn 4. Velg et setested basert på budsjettet ditt

Deretter kan du velge seteplassering fra en oversikt over stadion. Hold musen over hver seksjon for å sjekke prisene, og velg deretter området du vil sitte i. Derfra har du flere sitteplasser og prisalternativer for den spesifikke delen. Velg seter og klikk Fortsett.

  • Hvis du leter etter de beste og dyreste setene, kan du velge en VIP -bod eller de lave midtre stativene på sidene av stadion.
  • Hvis du bare er glad i å gå til spillet og vil ha en rimelig pris, kan du velge et sete på de høye tribunene bak målene.
  • Ikke bekymre deg for mye om hvor du skal sitte! Stadionets design sikrer at uansett hvor du sitter, får du et flott, klart utsyn over feltet.
  • Hvis nettstedet ikke lar deg holde musepekeren over seksjonene og du ser “Ingen høye lokaliteter tilgjengelig” (Ingen ledige plasser), betyr det at det ikke er nok plasser sammen. Noen ganger kan endring av antall billetter endre tilgjengeligheten.
Kjøp billetter til Real Madrid Trinn 5
Kjøp billetter til Real Madrid Trinn 5

Trinn 5. Velg en VIP -pakke hvis du vil betale ekstra for spesielle fasiliteter

Pakken kommer med seter med en førsteklasses beliggenhet, tilgang til gjestfrihetsfasiliteter, gratis mat og drikke, og en guidet tur til Santiago Bernabéau idrettsanlegg. Disse billettene koster ofte rundt 225-600 euro for et gjennomsnittlig spill.

For høyt profilerte spill kan VIP-billettprisene stige opp til 1 000 euro

Kjøp billetter til Real Madrid Trinn 6
Kjøp billetter til Real Madrid Trinn 6

Trinn 6. Skriv inn betalingsinformasjonen og bekreft kjøpet

Du må inkludere kontaktinformasjon som navn, telefonnummer, e -postadresse, fødselsdag og bostedsby. Når du har fylt ut kontaktskjemaet, skriver du inn kredittkort- eller PayPal -informasjonen din og klikker på «Bekreft kjøp».

  • Husk at det ikke er noen refusjon eller bytte når du kjøper billettene.
  • Hvis du vil laste ned elektroniske versjoner av billettene dine til din mobile enhet, må du klikke på dette alternativet på siden Bekreft kjøp.
Kjøp billetter til Real Madrid Trinn 7
Kjøp billetter til Real Madrid Trinn 7

Trinn 7. Hent billettene dine på forhånd på stadionkontorene

Kontorene ligger i første etasje i stadion kjøpesenter. De er åpne fra 10 til 19:30, mandag til lørdag, og 10:30 til 18:30 på søndager og helligdager. De er imidlertid ikke åpne på kampdager.

  • Hvis du ikke henter billettene dine på forhånd, kan du også sikre dem på kampdagen ved å gå til stadionbillettvinduet.
  • Hvis du lastet ned elektroniske versjoner av billettene dine på mobilenheten din, er det ikke nødvendig å hente billetter! Bare skann e-billettene dine ved porten når du kommer til stadion, og du er klar.
  • Du kan også skrive ut billettene dine hjemme for noen spill. Andre spill tillater imidlertid ikke trykte billetter hjemmefra, så sørg for å sjekke ansvarsfraskrivelsen online.

Metode 2 av 5: Kjøpe billetter på telefonen

Kjøp billetter til Real Madrid Trinn 8
Kjøp billetter til Real Madrid Trinn 8

Trinn 1. Ring Real Madrids telefonsalgsnummer på (+34) 902-324-324

Dette er det beste alternativet hvis du er i Spania og du ikke har internettilgang for å bestille billetter online. Hvis du er i USA, unngå denne metoden, slik at du ikke trenger å betale gebyret for en utenlandssamtale.

Dette er den eneste offisielle linjen du bør bruke for å kjøpe Real Madrid -billetter. Gi aldri kredittkortinformasjonen din til andre selgere over telefon

Kjøp billetter til Real Madrid Trinn 9
Kjøp billetter til Real Madrid Trinn 9

Trinn 2. Vent med å komme deg gjennom, og ring deretter 1 for fotballbilletter

Linjen er ofte veldig travel, så det kan ta noen forsøk å komme igjennom. Fortsett å ringe til du blir bedt om å trykke på et nummer, og trykk deretter på 1 for å velge alternativet for fotballbilletter og vent på at en selger skal snakke med deg.

Kjøp billetter til Real Madrid Trinn 10
Kjøp billetter til Real Madrid Trinn 10

Trinn 3. Be om en engelsktalende operatør hvis du ikke snakker spansk

Du vil sannsynligvis nå en spansktalende selger først. Hvis du trenger å snakke med noen som forstår engelsk, bare spør selgeren og vent mens de tar imot deg.

Kjøp billetter til Real Madrid Trinn 11
Kjøp billetter til Real Madrid Trinn 11

Trinn 4. Ha kredittkortinformasjonen din klar til å kjøpe billetter

For å gjøre prosessen mer effektiv, behold kredittkortet ditt i nærheten. Bekreft billettprisene, og les deretter av kredittkortinformasjonen din for selgeren når du blir bedt om det. Du kan kjøpe opptil 6 billetter på telefonen.

  • Husk at billettbytte og retur er ikke tillatt.
  • Real Madrid godtar alle større kredittkort for betaling.
Kjøp billetter til Real Madrid Trinn 12
Kjøp billetter til Real Madrid Trinn 12

Trinn 5. Saml billettene dine på Taquilla (Gate) 14 på stadion på kampdagen

For å kjøpe billetter i siste liten må du gå til denne spesifikke porten i stedet for det vanlige billettvinduet for stadion. Når du kommer til stadion, følger du de nummererte portskiltene for å finne Gate 14.

For noen spill kan du skrive ut billetten hjemme og ta den med til spillet. Noen spill tillater imidlertid ikke dette, så sjekk alltid den offisielle ansvarsfraskrivelsen på forhånd

Metode 3 av 5: Kjøpe siste minutt fra billettkontoret

Kjøp billetter til Real Madrid Trinn 13
Kjøp billetter til Real Madrid Trinn 13

Trinn 1. Sjekk lagets tidsplan online for å bekrefte dato og starttid

Se etter den neste kommende kampen, og sørg for at laget spiller hjemme, på Santiago Bernabéau stadion, ved å kontrollere rekkefølgen på lagnavnene som er oppført. Hvis navnet på Real Madrid Fútbol Club kommer først, betyr det at det er en hjemmekamp. Hvis navnet deres er nummer to, er det en bortekamp.

  • For eksempel, hvis du ser “Real Madrid CF - Sevilla FC”, vet du at det er en hjemmekamp.
  • Vanligvis er spill planlagt på lørdager, søndager og mandager.
Kjøp billetter til Real Madrid Trinn 14
Kjøp billetter til Real Madrid Trinn 14

Trinn 2. Gå til billettvinduet for Real Madrid stadion #44 før kampen

Siste minutt-billetter er vanligvis tilgjengelige fra dette vinduet, fra dagen før kampen og frem til morgenen i kampen. Når du nærmer deg stadion, vil du kunne se de nummererte vinduene for billettkontorene.

  • Window #44 er lokalisert i Torre (Tower) A på stadion.
  • Dette vinduet er vanligvis åpent fra mandag til søndag, 9.00 til 19.00.
Kjøp billetter til Real Madrid Trinn 15
Kjøp billetter til Real Madrid Trinn 15

Trinn 3. Spør en selger om det er billetter tilgjengelig

Dette er et godt alternativ for mindre spill. Ofte har de noen billetter tilgjengelig, men sitteplasser kan være begrenset for familier og grupper. For kamper mot mer kjente lag, som Barcelona eller Celta-Vigo, vil du sannsynligvis ikke kunne finne noen billetter i siste liten.

  • For eksempel er billetter til El Clásico ekstremt vanskelig å få tak i, spesielt så nær spillet.
  • For å spørre "Er det noen billetter igjen til kampen i morgen?" på spansk, vil du si "¿Hay entradas para el juego de mañana?"
  • For å spørre "Er det noen billetter igjen til dagens kamp?" på spansk, vil du si "¿Hay entradas para el juego de hoy?"
Kjøp billetter til Real Madrid Trinn 16
Kjøp billetter til Real Madrid Trinn 16

Trinn 4. Kjøp billettene i vinduet og ta dem med

Hvis det er noen billetter igjen, velg setene og bekreft prisen. Betal billettene dine i euro og ta dem med deg for å komme inn i spillet.

Metode 4 av 5: Sikre billetttilgjengelighet

Kjøp billetter til Real Madrid Trinn 17
Kjøp billetter til Real Madrid Trinn 17

Trinn 1. Forvent å kunne kjøpe billettene flere dager i forveien

Billetter til vanlige spill blir vanligvis gjort tilgjengelig for allmennheten omtrent 5-10 dager i forveien, avhengig av når stadion bekrefter kampdatoen.

Hvis du er et klubbmedlem eller en Madridista -kortholder, kan du få tidlig tilgang til billetter til alle Real Madrids kamper. Hvis du vil kjøpe et Madridista -kort, koster det 30 euro i året

Kjøp billetter til Real Madrid Trinn 18
Kjøp billetter til Real Madrid Trinn 18

Trinn 2. Kjøp billetter til et stort spill senest 2 uker på forhånd

Sørg for at du kan få billetter før de blir utsolgt ved å kjøpe på forhånd. Dette er spesielt viktig for populære kamper, for eksempel Madrid mot Barcelona.

Billetter til Champions League-kampene (som inneholder de beste lagene i Europa) blir ofte gjort tilgjengelig 2-3 uker før den bekreftede datoen, siden det er stor etterspørsel etter billetter til disse kampene

Kjøp billetter til Real Madrid Trinn 19
Kjøp billetter til Real Madrid Trinn 19

Trinn 3. Sjekk billetttilgjengeligheten regelmessig

Hvis du ikke finner noen billetter i uken før kampen, ikke bekymre deg! Noen ganger bestemmer sesongkortinnehavere å hoppe over spillet og gjøre billetten tilgjengelig for publikum, slik at du kan finne flere billetter som åpnes nærmere datoen for kampen. Oppdater billettsiden gjennom ukene før kampen.

Metode 5 av 5: Unngå svindel eller for mye

Kjøp billetter til Real Madrid Trinn 20
Kjøp billetter til Real Madrid Trinn 20

Trinn 1. Forvent å betale minst 30 euro for en billett

De billigste billettene som er tilgjengelige for små spill er vanligvis rundt 30-40 euro, eller 50-60 euro for profilerte spill. Selv om prisene kan variere avhengig av spillet, regner du med å betale rundt 95 euro for et anstendig sete. De beste seter og VIP-pakker koster enda mer, noen ganger opptil 225-600 euro.

Det er flere faktorer som kan påvirke billettprisen for et bestemt spill, inkludert hvem konkurransen er, seteplassering, ukedag, og om kampen blir sendt gratis på TV eller ikke

Kjøp billetter til Real Madrid Trinn 21
Kjøp billetter til Real Madrid Trinn 21

Trinn 2. Ikke kjøp billetter gjennom en agent

Agenter vil ofte heve prisen på billettene med hundrevis av euro for å få en betydelig fortjeneste. I verste fall kan agenten til og med selge deg falske billetter. Hopp over mellommannen og kjøp direkte fra Real Madrid -lagets nettsted, telefonlinje eller personlig for en best mulig avtale!

Noen agenter vil belaste opptil 700 euro for en billett-du trenger ikke å betale så mye

Kjøp billetter til Real Madrid Trinn 22
Kjøp billetter til Real Madrid Trinn 22

Trinn 3. Unngå å kjøpe billetter fra scalpers

På stadion vil du sannsynligvis se folk stå utenfor portene og selge både falske og ekte billetter. Hvis du er desperat etter en billett, kan du spørre personen om hvilket setenummer og seksjon billetten er for. La selgeren følge deg med til turnstilen og skanne billetten. Hvis skannerlampen blinker grønt, er billetten legitim, og du kan betale for den.

Men hvis selgeren nekter å gå til turnstilen og skanne billetten, er billetten sannsynligvis falsk

Tips

  • Når du leser billetten, må du huske at "puerta" er dørnummeret du skriver inn på stadion, "fila" er din rad, og "número" er setenummeret ditt.
  • Hvis du ikke kan få en Real Madrid -billett under oppholdet, kan du se på Atlético de Madrid -billetter som et alternativ.

Anbefalt: