3 enkle måter å svare på audition -spørsmål

Innholdsfortegnelse:

3 enkle måter å svare på audition -spørsmål
3 enkle måter å svare på audition -spørsmål
Anonim

Hvis du er skuespiller, sanger, musiker eller annen type utøver, vil audition for roller være en stor del av karrieren din. De fleste auditions involverer en slags intervju slik at produsentene kan bli kjent med deg og din stil. Dette kan være nervepirrende for både nye og erfarne utøvere. Selv om du aldri vet nøyaktig hva intervjuerne vil spørre, kan du fortsatt forberede deg på å imponere produsentene. Planlegg på forhånd, ha noen historier og erfaringer forberedt, og vis tillit til alle svarene dine. På denne måten kan du spikre auditionen og få rollen.

Trinn

Metode 1 av 3: Demonstrasjon av trening og erfaring

Svar på auditionspørsmål Trinn 1
Svar på auditionspørsmål Trinn 1

Trinn 1. Hold alle svarene dine i samsvar med CV -en din

For de fleste auditions må du sende inn CV -en din, og produsentene vil ha den foran seg mens de intervjuer deg. Sørg for at all informasjonen på CV -en din er nøyaktig og at alle svarene dine stemmer overens med denne informasjonen. Hvis du gir andre svar enn det CV -en din sier, ser du uærlig ut.

  • Sørg for at den grunnleggende informasjonen som hvor du gikk på skolen og tidligere produksjoner du har vært i, er klar og lett å finne.
  • Gjennomgå CV -en din noen ganger før intervjuet. Hvis du er nervøs, kan du glemme noen ting som står på den, så se over det for å minne deg selv.
Svar på auditionspørsmål Trinn 2
Svar på auditionspørsmål Trinn 2

Trinn 2. Fortell direktørene om hvordan og hvor du ble trent

De fleste intervjuere vil spørre om din generelle bakgrunn, fra din utdannelse. Snakk om hvor du gikk på skolen, hvilken trening du hadde, når du begynte, og hvordan disse programmene forberedte deg på en prestasjonskarriere.

  • Hvis du deltok på et teater- eller musikkprogram, forklar hva du spesialiserte deg på. Nevn også fritidsplanene dine og hvordan de forberedte deg på denne auditionen.
  • Gå så langt tilbake som du kan for å vise at du har forberedt deg lenge. For eksempel, hvis du begynte å ta taletimer da du var 8 år gammel, nevne det.
  • Nevn spesifikke instruktører du har studert med hvis de er bemerkelsesverdige og respekterte i feltet.
  • Hvis du ikke har formell opplæring, kan du fortsatt jobbe med det. Du kan si: "Jeg gikk aldri på musikkskole, men jeg begynte å opptre hver helg da jeg var 14." Vis at din erfaring oppveier din mangel på formell opplæring.
Svar på auditionspørsmål Trinn 3
Svar på auditionspørsmål Trinn 3

Trinn 3. Gi en rask oversikt over tidligere arbeid og forestillinger

I tillegg til utdannelsen din, er tidligere prestasjonserfaring den viktigste delen av CV -en din. Start med å gi en rask oppsummering av arbeidet du har gjort for å demonstrere at du har erfaring.

  • Hvis du har en veldig lang forestillingshistorie, ikke prøv å liste opp hvert show. Vær mer generell og uthev noen få standouts. Du kan si, “Jeg har opptrådt i noen få show hvert år siden ungdomsskolen. Mitt første profesjonelle show var med byorkesteret da jeg var 17. Jeg lagde første stol i orkesteret da jeg var 20.”
  • Ikke vandre, men prøv å gi litt mer informasjon enn bare en liste over tidligere arbeid. For eksempel, hvis du opptrådte i Aladdin ett år, kan du si at dette var din favorittrolle til nå før du fortsatte.
  • Hvis du ikke har mye erfaring, så legg virkelig vekt på forberedelsene og ferdighetene dine. Si: "Dette er min første profesjonelle audition, men jeg har opptrådt på scenen gjennom hele college og har fått gode tilbakemeldinger om mine ferdigheter. Jeg håper å vise deg mine kvalifikasjoner i min prøveprestasjon.”
  • Vær ærlig. Unngå å lyve eller overdrive når du diskuterer din tidligere erfaring.
Svar på auditionspørsmål Trinn 4
Svar på auditionspørsmål Trinn 4

Trinn 4. Forbered deg på å forklare hvorfor visse roller var meningsfulle for deg

Vær forberedt på oppfølgingsspørsmål basert på det du sier om din arbeidshistorie. Regissøren kan spørre hvorfor en bestemt rolle var din favoritt eller hva som gjorde den spesiell. Ha noen få fremtredende show eller forestillinger som du kan fortelle produsentene mer detaljert om de spør.

I din arbeidshistorie kan du si: "Jeg lærte virkelig å bli en god musiker da jeg begynte i orkesteret på college." Dette lokker produsentene til å be om flere detaljer, og du kan forklare hvorfor dette påvirket deg så mye

Svar på auditionspørsmål Trinn 5
Svar på auditionspørsmål Trinn 5

Trinn 5. Beskriv de nåværende prosjektene du jobber med

Produsenter vil vanligvis ha utøvere som er aktive og holder sine ferdigheter skarpe. Nevn noen forestillinger du er i eller som nettopp har avsluttet, noen auditions du nylig har gått på, kurs du tar eller organisasjoner du er en del av. Vis produsentene at du er opptatt av å bygge dine ferdigheter og fortsette, slik at de føler seg trygge ved å kaste deg.

  • Selv om du for øyeblikket ikke er i noen programmer, kan du fremdeles demonstrere at du holder deg aktiv. Hvis du er i en skuespillerklubb som møtes ukentlig for å trene med hverandre, viser dette at du er opptatt av å forbedre ferdighetene dine.
  • Klassene teller også for dine nåværende aktiviteter. Hvis du ikke er på audition for øyeblikket, men har meldt deg på en avansert fiolinklasse for å skjerpe ferdighetene dine, kan du nevne dette.
Svar på auditionspørsmål Trinn 6
Svar på auditionspørsmål Trinn 6

Trinn 6. Forklar karrieremålene dine og hvordan dette showet vil hjelpe deg

Produsenter vil også kjenne fremtidsplanene dine for å lære hvilken type person du er. Hvis skuespill er din drøm, så si at denne rollen hjelper deg å leve den drømmen. Hvis du til slutt vil komme i produksjon, si at å være med i dette showet vil øke kunnskapen din om å vise et show. Alt dette er relevant for produsentenes beslutning.

Å forklare framtidsplanene dine er også viktig fordi produsentene kan ha deg i tankene for fremtidige produksjoner de legger ut. Hvis du vil bli i denne bransjen og fortsette å prestere, må du si det

Svar på auditionspørsmål Trinn 7
Svar på auditionspørsmål Trinn 7

Trinn 7. Unngå å stille spørsmål som ble forklart i casting -samtalen

De fleste auditions vil ha en tid da du kan stille dine egne spørsmål. Vær forsiktig her, og ikke spør noe som allerede er forklart. Dette viser at du ikke gjorde forskningen din for å forberede deg på delen og kunne reflektere dårlig over deg. Still innsiktsfulle spørsmål som viser at du tar rollen på alvor.

  • Prøv å stille spørsmål som viser at du prøver å forberede deg på delen. Spør noe sånt som: “Jeg forstår at dette stykket er et snurr på Romeo og Julie for moderne tid. Kan du fortelle meg litt mer om hvordan du hadde sett for deg at Julie skulle opptre i det scenariet?
  • Hvis du har andre ambisjoner enn å opptre, kan du spørre om det er muligheter for å jobbe bak kulissene også under denne produksjonen.

Metode 2 av 3: Beskrivelse av din ytelsesstil

Svar på auditionspørsmål Trinn 8
Svar på auditionspørsmål Trinn 8

Trinn 1. Fortell intervjuerne om dine favorittroller

Produsenter vil forstå stilen din bedre, så vær klar til å forklare hvilke roller du liker og hvorfor. Gi en rask historie om hvordan du oppdaget din kjærlighet til denne typen roller og hvorfor den passer deg perfekt.

  • Sørg for at rollen du beskriver passer til delen du prøver på. Ikke si at du foretrekker å spille skurker hvis du prøver å være en dramatisk helt.
  • En annen måte å svare på dette spørsmålet på er å si at du liker forskjellige roller som utfordrer deg til å gå utenfor komfortsonen din. Dette gjør ikke deg selv til en rolle.
Svar på auditionspørsmål Trinn 9
Svar på auditionspørsmål Trinn 9

Trinn 2. Snakk om erfaringer som viser dine leder- eller samarbeidsevner

I tillegg til å være interessert i ferdighetene dine, vil intervjuer også vite om du er en lett person å jobbe og komme overens med. Du kan demonstrere dette ved å snakke om tider du har lykkes med å jobbe i et team eller ledet andre. Teamarbeid og lederegenskaper reflekterer positivt om din personlighet og arbeidsmoral.

  • Ditt tidligere arbeid kan demonstrere dine samarbeidsevner. Snakk om hvordan du leder en skuespillerklubb som for eksempel hjelper nye skuespillere med å få roller.
  • Disse trenger ikke nødvendigvis å være kreative roller. Hvis du for eksempel sier at du har sittet i en lederkomité i en tidligere jobb, viser det også dine ferdigheter.
Svar på auditionspørsmål Trinn 10
Svar på auditionspørsmål Trinn 10

Trinn 3. Forklar hvorfor du valgte stykket eller sangen du prøver på

De fleste auditions involverer en slags prøveforestilling, enten det er en monolog, et dansenummer eller et musikkstykke. Intervjuer kan spørre hvorfor du valgte akkurat dette stykket. Forbered et svar som viser at du har en følelsesmessig forbindelse til stykket, eller at det utfordrer deg. Dette gir intervjuerne en følelse av hvilken type utøver du er.

  • Ikke velg et stykke som er helt uten tilknytning til showet du prøver på. Hvis du prøver på en ballett, ikke gjør en jazzdans.
  • Velg også et stykke som matcher vanskeligheten med rollen du søker på. Du kan ha en veldig følelsesmessig forbindelse til et bestemt musikkstykke, men hvis det er veldig enkelt, vil produsentene ikke se ferdighetene dine.
Svar på auditionspørsmål Trinn 11
Svar på auditionspørsmål Trinn 11

Trinn 4. Snakk om verk eller stykker som har påvirket deg

Din egen personlige smak kan også avsløre hvilken type utøver du er. Hvis intervjuerne spør om din påvirkning, snakk om hva som gjorde deg interessert i å opptre og hva du prøver å basere dine egne forestillinger på.

  • Vær ærlig her. All din påvirkning trenger ikke å stemme perfekt med rollen du prøver på. Hvis du søker om et drama, er det greit å si at din favorittregissør er Quentin Tarantino. Det viser en rekke smaker.
  • Nevn noen forskjellige typer påvirkninger. For eksempel kan du si at det å høre Jimi Hendrix for første gang fikk deg til å spille gitar, å lytte til klassisk musikk fikk deg til å lære forskjellige stiler, og å se The Ramones påvirket måten du opptrer på scenen.
Svar på audition -spørsmål Trinn 12
Svar på audition -spørsmål Trinn 12

Trinn 5. Vær ærlig hvis du føler deg ukomfortabel med å gjøre noe

Noen sceneproduksjoner involverer elementer som forbannelse eller nakenhet. Hvis du er i det hele tatt ukomfortabel med ting som dette, eller noe annet i showet, vær ærlig. Det kan koste deg rollen, men det forhindrer deg i å komme i en situasjon du er ukomfortabel med.

  • Hvis du er ukomfortabel med noe, ikke bekymre deg. Dette showet er kanskje ikke noe for deg. Det er mange andre roller du kan prøve for å passe din stil bedre.
  • Du kan være egnet for en annen rolle i den samme produksjonen som ikke innebærer noe du ikke er komfortabel med. Hvis du ikke er egnet for en rolle, spør om det er en annen for deg.

Metode 3 av 3: Vis en positiv holdning

Svar på auditionspørsmål Trinn 13
Svar på auditionspørsmål Trinn 13

Trinn 1. Hold svarene korte, men omfattende for å unngå vandring

Produsenter vil ha gode svar, men de vil ikke at du skal vandre. Trykk på alle hovedpunktene som svarer på spørsmålene deres, og avslutt deretter svarene dine. Dette får deg til å se mer fokusert og forberedt ut.

  • Som hovedregel bør alle svarene dine være kortere enn 2 minutter. Prøv å svare på noen spørsmål hjemme mens du setter tid på deg selv, slik at du vet hvordan denne tidsgrensen føles.
  • Dette er spesielt viktig for spørsmålet "Fortell oss om deg selv". Ikke gi en hel livshistorie. Treff noen hovedpunkter om hvorfor du begynte å prestere, hva som inspirerer deg, dine hobbyer og dine fremtidige mål.
Svar på auditionspørsmål Trinn 14
Svar på auditionspørsmål Trinn 14

Trinn 2. Vær vennlig og entusiastisk med alle svarene dine

Produsenter vil vite at du er noen de kan jobbe med, så det er viktig å vise at du har en god personlighet. Vær høflig og vennlig overfor alle ansatte og vis entusiasme med svarene dine. Å svare med tillit viser at du er forberedt og engasjert i produksjonen, og produsentene vil se at du er noen de kan jobbe med.

Du kan støte på noen tøffe spørsmål eller produsenter som ikke er de vennligste menneskene. Gjør ditt beste for å være hjertelig og høflig gjennom auditionen

Svar på auditionspørsmål Trinn 15
Svar på auditionspørsmål Trinn 15

Trinn 3. Nevn publikum når du svarer på spørsmål

Husk at alle forestillinger er for et publikum. Produsenter vil ha utøvere som forstår det, så de vil stille et godt show. Prøv å sette publikum inn i svarene dine, selv om du ikke blir spurt direkte, for å vise at du er klar over dette.

  • For eksempel kan du si at favoritttypene dine er komiske, for etter din erfaring får disse den beste responsen fra publikum.
  • Intervjuer kan til og med spørre hvilken type show du tror publikum ønsker å se, eller spørsmål av den art. Vis at du setter pris på publikums tid og tilstedeværelse.
Svar på audition -spørsmål Trinn 16
Svar på audition -spørsmål Trinn 16

Trinn 4. Takk regissørene for deres tid etter intervjuet

Selv om du ikke får del, må du alltid opprettholde et godt forhold til produsentene. Ring eller send dem en e -post etter intervjuet og takk for tiden og muligheten. Dette viser god oppførsel og kan få dem til å huske deg for fremtidige roller.

Å avslutte på gode vilkår med produsentene er veldig viktig fordi de sannsynligvis har mange andre show. Selv om du ikke hadde rett for en del, kan de tenke på deg for en annen

Anbefalt: