Hvordan sjonglere to baller: 4 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan sjonglere to baller: 4 trinn (med bilder)
Hvordan sjonglere to baller: 4 trinn (med bilder)
Anonim

I denne artikkelen vil du finne ut hvordan du sjonglere to baller. Teknisk sett er dette egentlig ikke sjonglering, det er imidlertid det første trinnet i å lære å jonglere.

Først trener du på å kaste en ball i en enkel bue fra den ene hånden til den andre, omtrent øyehøy, i et plan foran kroppen din.

Ta deretter en annen ball. Kast den første ballen, pause deretter et splitsekund, og kast den andre ballen like før du fanger den første ballen.

Målet er å bytte den i luften mot den i hånden din.

Trinn

Sjonglere to baller Trinn 1
Sjonglere to baller Trinn 1

Trinn 1. En ball bytter hender Velg en ball og bare kast den fra en hånd til en annen

Ikke kast for høyt eller for langt - hold det rett foran deg. Kast den deretter tilbake til den andre hånden. Gjør dette til det blir behagelig eller til du føler deg dum å gjøre det. Returner ballen til den andre hånden på samme måte, og kast den opp i luften. Motstå trangen til å bare gi den videre til din "gode" hånd. Å kaste den tilbake i luften gir deg det splitsekundet du snart trenger for den tredje ballen.

Sjonglere to baller Trinn 2
Sjonglere to baller Trinn 2

Trinn 2. To ballbytter Hold en ball i hver hånd

Begynn med å kaste som før (du vil kaste først fra din dominerende hånd). Like etter at den første ballen har nådd, stiger du litt for å få den mens du kaster den andre. Det andre kastet (oppover) reiser bare innsiden av den nedadgående ballbanen. Rett etter å ha kastet den andre ballen, bør du fange den første. Ikke kast for hardt; holde dem omtrent øyehøye. Du vil oppdage at du bare bytter den i luften med den i hånden.

Dette er det grunnleggende trikset for å sjonglere, det kalles "The Jug". Den gode nyheten er - hvis du kan gjøre to, kan du gjøre tre (du vet det bare ikke ennå). Fortsett å øve på å bytte den i luften med den i hånden. En, to, fang, fang, stopp. En, to, fang, fang, stopp

Sjonglere to baller Trinn 3
Sjonglere to baller Trinn 3

Trinn 3. Vet at når du kan "Gjøre kannen" fire ganger på rad eller så, har du mestret det grunnleggende

På dette tidspunktet har du ferdighetene som trengs for å plukke den tredje ballen og endre den "kannen" til en "sjonglering".

Sjonglere to baller Trinn 4
Sjonglere to baller Trinn 4

Trinn 4. Et naturlig instinkt er å alltid kaste først med den dominerende hånden

Prøv i stedet å bytte starthånd. Dette betyr at du alltid starter med den samme ballen.

Tips

  • La deg utvikle deg litt om gangen - du vil sannsynligvis ikke kunne holde ballene i spill lenge i begynnelsen.
  • Denne enkle byttet med to poser er nøkkelen til å lære å jonglere. Du bytter den i luften, for den i hånden, og stopper deretter. Å sjonglere med tre baller er nøyaktig det samme, bortsett fra at du ikke stopper. Du fortsetter bare å bytte den i luften for den i hånden med vekslende hender.
  • Sett deg små mål (f.eks. Fang begge ballene, fang tre baller, etc.)
  • Hvis du står foran en seng, trenger du ikke bøye deg så langt for å hente dem. Dette kan hindre deg fra å kaste ut foran deg selv (en vanlig feil først).
  • Du kan tenke deg å kaste den andre ballen over fra den ene hånden til den andre, i stedet for å kaste den opp i det hele tatt. Dette er et annet mønster. Sørg for at alle kast går opp, så vel som over.
  • Hvis du kaster ballene ut foran deg, er det fordi du åpner hånden din for tidlig. Fortsett å ta tak i ballen lenger.
  • Ikke bruk tunge ting, eller du vil skade deg selv hvis den faller på tåen.
  • Kast den første ballen diagonalt og rett før du tar den første ballen, kast den andre ballen diagonalt og ta dem deretter begge.

Advarsler

  • Ikke sjonglere objekter som er for tunge eller som er farlige på noen måte før du er veldig flink.
  • I begynnelsen kan dette virke vanskelig.

Anbefalt: