3 måter å skjule penger

Innholdsfortegnelse:

3 måter å skjule penger
3 måter å skjule penger
Anonim

Dine penger er din virksomhet. Hvis du vil holde det fra nysgjerrige øyne, kan du lære noen nyttige gjemmesteder. Enten du reiser og vil gjemme penger på kroppen din, eller du vil holde pengene dine skjult inne i huset ditt, kan du lære noen gode gjemmesteder. Hvis du vil holde pengene dine beskyttet mot kreditorer eller skatter, kan du lære hvordan du spiller systemet på andre måter.

Trinn

Metode 1 av 3: Skjule kontanter på din person

Skjul penger Trinn 1
Skjul penger Trinn 1

Trinn 1. Legg den i skoen eller undertøyet

Hvis du er i et skissert område, og du vil holde kontanter trygge i tilfelle du blir ranet, er de to beste stedene skoen og undertøyet. Hvis du reiser et sted du ikke er kjent med, er dette en god idé å sørge for at du oppbevarer pengene dine trygt.

  • Kvinner kan trygt ta noen regninger i bh -er, mens menn vanligvis trenger å skjule regninger i underbuksene. Midjebåndet er en god innsats, men det kan lett løsne.
  • Hvis du kan, kan du sy en lomme i et par underbukser for å holde pengene dine sikre, eller bruk en binders for å feste den til falden.
  • Gå på toalettet før du får pengene dine åpenbart. Ikke bare begynn å grave i regionene dine.
Skjul penger Trinn 2
Skjul penger Trinn 2

Trinn 2. Ta med en falsk lommebok

Hvis du gjemmer penger på kroppen din, er et annet vanlig triks å laste opp en billig "falsk" lommebok og sette den på et vanlig sted. På denne måten, hvis du tiltrekker deg oppmerksomheten til en tyv eller lomme, vil de sannsynligvis komme tomhendt.

  • I stedet for å sette kredittkort inne, legg gamle medlemskort i dagligvarebutikken, eller utløpte kort eller noe slikt. I stedet for kontanter, sett monopolpenger, eller bare en dollar eller to.
  • Hold den synlig i vesken din, og lett tilgjengelig hvis du er kvinne, eller legg den i lommen bak hvis du er en fyr.
Skjul penger Trinn 3
Skjul penger Trinn 3

Trinn 3. Bruk bukser med lomme

Noen bukser kommer med klips eller slips som du kan bruke for å holde pengene dine trygge i lommene, festet i en av frontlommene. Hvis du reiser, er dette en utmerket måte å hindre deg i å bli ranet.

  • På samme måte er lommebokkjeder et vanlig tilbehør på mange områder, slik at du kan gjøre alle bukser til et sikkert par.
  • Bukser med knapper på lommene er noe effektive, men mindre enn bukser som er spesielt utstyrt med klips for pengene. Bruk en kombinasjon av metoder for den beste beskyttelsen.
Skjul penger Trinn 4
Skjul penger Trinn 4

Trinn 4. Hold pengene dine forskjellige steder

Selv med pengene dine på et uvanlig sted, er det ikke så trygt hvis alt er på ett sted. Hvis en tyv finner noen få dollar i lommen, vil det ikke være så stort hvis du har delt et par hundre mellom skoene, vesken din, undertøyene dine og sydd i hatten din. La dem gjette.

Skjul penger Trinn 5
Skjul penger Trinn 5

Trinn 5. Ta med så mye penger du trenger

En av de beste måtene å holde deg fra å bli ranet? Ta mindre penger på personen din, og du vil tiltrekke deg mindre oppmerksomhet. Prøv å bare bære det du trenger for en bestemt utflukt eller begivenhet, og la deretter resten av kontanter være hjemme, eller enda bedre, i banken.

Hvis du kan, kan du prøve å bruke et kort for så mange kjøp som mulig. Hvis du ikke har noen, kan du ikke bli ranet

Skjul penger Trinn 6
Skjul penger Trinn 6

Trinn 6. Pass på pengene du har

Hvis du er på et ukjent sted, prøv å holde pengebeløpet du har på deg hemmelig. Ikke vis noen innsiden av lommeboken eller vesken din, og ikke blink rundt store bunker med penger hvis du ikke vil tiltrekke uønsket oppmerksomhet fra tyver.

Hvis du får endring, bare legg den i en lomme og legg den i lommeboken din senere når du får sjansen privat. Ikke stå der og tukle med alle pengene dine, eller gå rundt med lommeboken din ute

Metode 2 av 3: Skjule kontanter rundt i huset

Skjul penger Trinn 7
Skjul penger Trinn 7

Trinn 1. Skjul det i forskjellige bøker

Hvis du har mange bøker, er de et av de enkleste og beste stedene å skjule litt penger. Skjul noen få dollar om gangen i noen forskjellige bøker på hyllen din. Det er uvanlig at tyver roter med litteratur.

  • Velg en bestemt side for å sette inn penger med bøkene dine. Hvis du har mange penger å skjule, kan du prøve å gjøre det på favorittsiden din i en haug med bøker. Velg side 88 for Reggie Waynes nummer, eller hvem din favorittspiller er, så husker du alltid. Det kan være lett å tape penger, så dette er en god måte å hjelpe deg selv med å huske.
  • Hvis du har for mye penger, kan du bruke en X-Acto-kniv til å skjære ut en kontantstørrelse på sidene i en stor bok. Få en betydelig, som Adam Smiths The Wealth of Nations, og kutt ut et rektangel fra midten av sidene, så en bunke med penger kommer lett inn i interiøret.
  • Videospill, DVD -tilfeller og andre typer saker kan være et flott alternativ til bøker hvis du ikke har mange på plass. Fyll din gamle VHS -erme med "Money Train" med faktiske kontanter.
Skjul penger Trinn 8
Skjul penger Trinn 8

Trinn 2. Skjul den inne i en toalettpapirrulle

Rull opp en fettbunke og stikk den i midten av en toalettpapirrulle for å skjule den. Ranere er vanligvis ikke i bransjen for å rote med TP for mye.

Merk pengelisten med en liten prikk markør et sted som bare du kjenner igjen. På denne måten vil du ikke prøve å bruke den rullen, og du vil raskt kunne finne den blant alle de andre

Skjul penger trinn 9
Skjul penger trinn 9

Trinn 3. Skjul det i esker med mat eller andre produkter

Velg noe du har hatt i skapet ditt for alltid og aldri har spist, og som du neppe vil spise i løpet av de neste ti årene, og bruk det som et skjulested for kontanter. Her er noen ideer:

  • Skrell etiketten tilbake og gjem den under etiketten på en boks suppe
  • Under informasjonskapsler i en form, eller i en kakeburk
  • I en eske med tamponger eller kondomer
  • Begravet i noen koffeinfri kaffe
  • Mellom posen og esken med frokostblandinger
  • Inne i en tom natronboks i kjøleskapet
Skjul penger Trinn 10
Skjul penger Trinn 10

Trinn 4. Oppbevar den i en falsk plante eller et annet husholdningsobjekt

Bortsett fra kjøkkenet, er det mange andre steder rundt huset som du kan skjule en pott med penger for nysgjerrige øyne. Prøv et par av disse ideene:

  • Inne i en gitar, eller et instrumentetui
  • Under en lampe
  • Bak et bilde i en ramme
  • I en eske med puslespillbrikker
  • I et gammelt par sko
  • Bak en plakat på veggen
Skjul penger Trinn 11
Skjul penger Trinn 11

Trinn 5. Bygg et falskt rør eller veggarmatur

Hvis du vil bygge dine egne pengeskjul, går du til kjelleren og finner et godt sted å installere et ekstra rør der du ikke trenger det, eller et godt sted å installere et par ekstra fliser løst, som du være i stand til å sette litt penger bak hvis du trenger det.

  • Finn en ekte rørmontering i kjelleren din og kjøp et identisk rør, og fest det ved siden av VVS. La den ene enden stå åpen og legg inn penger. Merk den med en markør for enkel tilgang.
  • Løsne noen trim langs bunnen av det ene hjørnet av gulvet, og dra det bort. Hold kontanter bak trimmen og sett den på plass igjen, festet med kitt eller klebrig lim.
Skjul penger Trinn 12
Skjul penger Trinn 12

Trinn 6. Legg den i banken

Den beste måten å holde pengene dine trygge? Legg den i banken og ta den bare ut når du trenger noen. Penger i banken er forsikret mot tyveri og trygge. Du trenger ikke å bekymre deg for å tape penger som er i banken. Det er alltid den sikreste ideen.

Åpne et par forskjellige kontoer hvis du vil spre rikdommen din og gjøre det vanskeligere å finne. Ta en titt på den neste delen for mer informasjon om å skjule midler for skatteformål

Metode 3 av 3: Skjule penger for skatter

Skjul penger Trinn 13
Skjul penger Trinn 13

Trinn 1. Sett opp en uigenkallelig tillit

Hvis du har mye penger du vil beskytte mot kreditorer eller den føderale regjeringen, er det et godt alternativ å sette opp en tillit for en du er glad i. Uigenkallelige tillit er teknisk sett personen til hvem du signerer dem, men du kan fortsatt beholde livstidsrettighetene for bruk. Du vil i hovedsak kunne gi avkall på eiendommen eller investeringen din, samtidig som du får lov til å bruke den, mens du ikke er ansvarlig for skatter på den.

Snakk med din økonomiske rådgiver om hvordan du oppretter en passende tillit. Når du har opprettet en uigenkallelig tillit, kan vilkårene ikke endres, noe som betyr at du ikke kan gå tilbake på den. Det er viktig å få vilkårene riktig første gang, så kontakt en profesjonell for å hjelpe deg med å navngi en bobestyrer

Skjul penger Trinn 14
Skjul penger Trinn 14

Trinn 2. Åpne en offshore bankkonto

Å beholde penger i andre land med mildere skattekoder er en beryktet måte å skjule midler for regjeringen. Caymanøyene, Filippinene, Sveits og Isle of Man er alle kjent for å være skatteparadis for superrike.

Noen ganger svikter banker. Utviklingsland tilbyr ofte ekstremt lette skattelover som en måte å tiltrekke velstående investorer på. Dette kan være et farlig spill. Aldri dump 100% av sparepengene dine på en offshore -konto, eller du risikerer et ødeleggende tap

Skjul penger Trinn 15
Skjul penger Trinn 15

Trinn 3. Sett opp en husmannsplass for et unntak

Homesteading er et prinsipp for grunneierskap ved bevilgning. I USA har noen stater veldig sjenerøse husmannslover, som holder en eiendom som har vært i familien din en viss tid, trygg for kreditorer. Spesielt Florida har generøse lover som holder langtidsboere på husmannsplasser trygge for kreditorer.

Homesteading har vanligvis en "tilbake til landet" -betydning, men det har virkelig å gjøre med dine rettigheter som grunneier. Hvis du bor i USA, kan du lære mer om dine lokale husmannslover her

Skjul penger Trinn 16
Skjul penger Trinn 16

Trinn 4. Hold pengene dine i edle metaller.

Gull, metall og platina antas noen ganger å være en sikrere langsiktig investering enn å beholde pengene dine i banken. Selv om de er noe varierende når det gjelder kontantverdi, antas det vanligvis at gullstandarden i tilfelle et totalt bankkollaps vil være den sikre veien å gå i fremtiden.

Det er ganske vanskelig å ta inn gullet ditt i mellomtiden. Investering i edle metaller kan gjøre pengene dine sikre, men de kan være så sikre at du faktisk ikke kan bruke dem

Skjul penger Trinn 17
Skjul penger Trinn 17

Trinn 5. Kjøp forhåndsbetalte gavekort

Hvis du har mye penger, men ikke vil deklarere det for skattemessige årsaker, er det ok å kjøpe forhåndsbetalte gavekort og i stedet bruke dem til å kjøpe. Gavekort er allment tilgjengelige for mange formål, og du kan bruke dem til å kjøpe gass, dagligvarer og flere butikkspesifikke varer.

  • Denne taktikken er vanlig blant narkotikahandlere, noen går til og med med å utforske debetalternativer utenfor land som går mye høyere enn den vanlige $ 250-grensen for gavekort.
  • Å kjøpe tradisjonelle debetkort med forhåndsbetaling krever vanligvis at du oppgir annen informasjon, inkludert et personnummer. Hvis du må oppgi noen av disse opplysningene, vil det ikke være en effektiv teknikk.

Tips

  • Ikke del pengene dine med noen de kan fortelle partneren din hvor de kan være!
  • Tipsene med stjerner er til bruk med sedler/regninger.
  • Skjul pengene dine i en falsk plante.

Anbefalt: