4 måter å ta smigrende bilder av deg selv

Innholdsfortegnelse:

4 måter å ta smigrende bilder av deg selv
4 måter å ta smigrende bilder av deg selv
Anonim

Å ta bilder av deg selv kan være en morsom måte å uttrykke humøret på, fange et øyeblikk du vil huske eller dele hva som skjer i livet ditt. Det kan være frustrerende hvis du ikke liker måten du ser på noen av bildene dine. Ikke bekymre deg! Å endre noen få ting om hvordan du tar bildet kan hjelpe deg med å ta mer smigrende bilder av deg selv.

Trinn

Metode 1 av 4: Sammensetning

Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 1
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 1

Trinn 1. Skyt ovenfra

Å ta bildet ovenfra gir en mer flatterende vinkel. Det vil sannsynligvis understreke øynene dine og få ansiktet og halsen til å virke mindre.

  • Skyting nedenfra kan få noen mennesker til å virke kraftige, men det får vanligvis haken og nesen til å se fremtredende ut, noe som ikke er et flatterende utseende for de fleste.
  • Det er best å ikke gå for høyt, slik at bildet ikke blir forvrengt.
  • Hold kameraet ut og litt over øyehøyde. Ta deretter bildet.
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 2
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 2

Trinn 2. Finn den skyggelagte siden av ansiktet ditt

Se på ansiktet ditt i et speil eller kameraet (eller ta et treningsfoto), og finn hvilken side av ansiktet ditt som ser mørkere ut på grunn av at det er lengre fra lyskilden. Ta bildet fra den skyggelagte siden for en kunstnerisk og slankende effekt. Denne tilnærmingen fungerer kanskje ikke i direkte sollys.

Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 3
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 3

Trinn 3. Bruk kunstneriske tilnærminger

I stedet for et tradisjonelt, selvstendig portrett, kan du prøve å ta bildet på en annen måte. Her er noen alternative skudd du kan vurdere:

  • Et profilskudd fra siden
  • Halvparten av ansiktet ditt-enten høyre eller venstre
  • Zoom inn på øyet, munnen eller kinnet
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 4
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 4

Trinn 4. Ikke sentrer deg i skuddet

De beste fotografiene følger det som er kjent som tredjedelsregelen. Tenk deg å dele rammen i 3 like deler, som topp, midten og bunnen, eller venstre, midten og høyre. Deretter stiller du opp bildet slik at funksjonene du vil fremheve faller langs en av disse linjene.

  • For eksempel, hvis du vil at fokuset skal være på øynene dine, bør du ramme bildet slik at øynene dine er en tredjedel av veien ned fra toppen av bildet. Dette gir et mer interessant fotografi og sannsynligvis en mer flatterende vinkel.
  • Hvis du tar et helkroppsskudd, kan du ordne bildet slik at du er litt til venstre eller høyre for rammen.
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 5
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 5

Trinn 5. Hold kameraet borte fra ansiktet ditt

Objektivet til kameraet vil forvride alt det er fysisk nær. En selfie, fordi den vanligvis er laget ved å holde et kamera innenfor armlengden av ansiktet ditt, får ofte nesen til å se større ut enn den er, noe som ikke er et blikk som mange bryr seg om.

  • Hvis du vil ha et nærbilde, kan du zoome inn kameraet litt, deretter holde det langt borte fra deg eller ta det lenger unna og deretter beskjære bildet for å få det til å se ut som om det er tatt på nærbilde.
  • Hvis kameraet ditt har en tidtaker, støtt det mot noe, sett timeren og gå tilbake. Det resulterende bildet vil sannsynligvis bli mye bedre.
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 6
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 6

Trinn 6. Bruk telefonens hovedkamera

Selv om det bakovervendte kameraet er mer praktisk for å ta bilder av deg selv, er smarttelefonens hovedkamera sannsynligvis en mye høyere kvalitet og vil ta bedre bilder.

Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 7
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 7

Trinn 7. Plasser et speil foran kameraet

Det er lettere å se hvordan du ser ut i et speil, så hvis du plasserer et speil bak kameraet eller telefonen, vil du kunne forhåndsvise bildet du skal ta mer effektivt. Pass på at du ikke viser et falskt smil!

Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 8
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 8

Trinn 8. La noen ta bildet for deg

Selv om dette ikke alltid er mulig, er det vanligvis å foretrekke å ha noen til å ta et bilde for deg. Det er mer sannsynlig at du kan fokusere på det du gjør og hvordan du poserer når du ikke er bekymret for å holde kameraet og trykke utløserknappen også.

  • Be en venn om å ta et bilde for deg. Hun kan plage deg med det, men hun vil kanskje også at du skal ta en av henne.
  • Hvis du er på et arrangement eller gjør en aktivitet, kan du be noen andre der om å ta et bilde av deg (og vennene dine hvis du er der sammen med andre mennesker). Bare vær sikker på at personen er pålitelig, slik at du ikke får telefonen eller kameraet stjålet.

Metode 2 av 4: Poses

Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 9
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 9

Trinn 1. Unngå dobbelhake

En av de minst smigrende funksjonene i et fotografi er en dobbelhake. Vanligvis kan dobbelthaken utseendet unngås hvis du forlenger nakken og beveger haken litt bort fra kroppen din. Dette vil føles rart og vanskelig, men vil være mye mer smigrende på bilder.

Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 10
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 10

Trinn 2. Trekk skuldrene bakover

Slående skuldre og dårlig holdning er aldri smigrende, så vær sikker på at du trekker skuldrene ned og tilbake. Dette vil få deg til å se mer våken ut, forlenge nakken og forbedre bildet ditt. Du kan også prøve å vippe skuldrene fra den ene eller den andre siden for fotografiet i stedet for å ha dem firkantet med kameraet.

Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 11
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 11

Trinn 3. Juster holdningen din

Å ta og dele for mange selvportretter som er seriøse, får deg til å virke seriøs eller tett. Prøv å ta et dumt bilde i stedet. Ofte når du slapper av og har det litt moro, vil du utilsiktet ta et mer flatterende bilde.

Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 12
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 12

Trinn 4. Vinkle ansiktet eller kroppen

I stedet for å ta et fototorg på deg selv, kan du prøve å vinkle ansiktet eller kroppen litt. Eksperimenter med begge sider for å avgjøre om du har en "god side". Når du vinkler kroppen din i et bilde i full lengde, får du deg til å se slankere ut og understreke kurvene dine.

Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 13
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 13

Trinn 5. Se bort fra kameraet

Selv om øynene dine er den beste funksjonen, kan du prøve å se bort fra kameraet for et mer interessant fotografi.

  • Du kan fremdeles understreke øynene dine ved å sørge for at de er vidt åpne og ser over eller til siden av kameraet.
  • Sørg for å overdrive å se bort. Hvis du ser litt vekk fra objektivet, vil det virke som om du ikke visste hvor kameraet var. Hvis du ser minst en fot fra kameraet, vil det fremstå som et bevisst valg.
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 14
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 14

Trinn 6. Vis følelser

Ekte følelser kommer vanligvis gjennom ansiktet ditt. Et falskt smil er vanligvis ikke et smigrende smil, så hvis du vil ha et smilende bilde, tenk på noe som gjør deg virkelig glad eller noe som er morsomt før du tar bildet.

  • Hvis du vil se glad ut, må du sørge for at du smiler med øynene, ikke bare munnen. Måten å gjøre dette på er å føle seg lykkelig.
  • Det er greit å vise andre følelser også, hvis du foretrekker et selvbilde som er dystert, flørtende, trist, ettertenksomt, frustrert eller saklig. Bare prøv å være ekte.
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 15
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 15

Trinn 7. Kle deg for anledningen

Hvis du tar et selvbilde for et bestemt formål, tenk på hvordan du skal kle deg for bildet.

  • Velg et beskjedent, profesjonelt klær og en pen frisyre for et forretningsfoto eller en profil for et nettverk for et virksomhetsnettverk.
  • For dating -nettsteder vil du kanskje ha på deg noe fargerikt eller morsomt, men prøv å ikke se altfor sexy ut (fordi du sannsynligvis vil se ut som om du prøver for hardt å være sexy). Style håret ditt på en uformell måte som viser at du har lagt litt vekt på utseendet ditt.
  • For nettsteder på sosiale medier, tenk på hvordan du vil at verden skal oppfatte deg. Klærvalget ditt er ganske åpent, men med mindre du viser at du nettopp har fullført en 20 kilometer lang tur, er det lite sannsynlig at en skitten t-skjorte er det beste valget for en selfie.
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 16
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 16

Trinn 8. Unngå duckface

De andeflate-forpussede leppene som er litt utvidet-har blitt en klisje og noe hatet valg for selvbilder. Prøv et annet, mer smigrende ansiktsuttrykk i stedet.

Metode 3 av 4: Miljøer

Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 17
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 17

Trinn 1. Finn naturlig lys

Naturlig lys er alltid bedre for fotografering. Imidlertid er direkte sollys, spesielt midt på dagen når solen står rett over hodet, ofte ikke flatterende.

  • Ta bilder på en overskyet dag hvis du er i stand.
  • Hvis du er inne, kan du prøve å ta bilder nær et vindu med naturlig lys (men ikke direkte sollys) som kommer inn.
  • Hvis du må bruke lys som ikke er naturlig, må du unngå lysrør og overlys. Innendørs kan du kanskje slå av overlys og slå på lamper for en bedre lyseffekt.
  • Hvis direkte overlys (enten naturlig eller kunstig) ikke kan unngås, bruk blitsen på kameraet for å fylle ut lys slik at det ikke er skygger under nesen eller øynene.
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 18
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 18

Trinn 2. Sjekk bakgrunnen din

Ikke bli en flau internettkjendis ved å ta og dele bilder av deg selv med pinlige ting i bakgrunnen.

  • Bad og rotete soverom er ofte ikke det beste valget for selfies, men de forekommer ofte der. Et bilde er aldri smigrende hvis det er et toalett i bakgrunnen.
  • Hvis du er innendørs, kan du finne en nøytral bakgrunn som en tom vegg eller et vindu.
  • Hvis du er utendørs eller på et arrangement, må du inkludere deg selv og miljøet ditt slik at bildet ditt forteller en historie.
  • For å skape et mer kunstnerisk utseende, fokuser kameraet på øyet, og slør bakgrunnen. Du kan enten gjøre dette ved å justere kamerainnstillingene slik at blenderåpningen er større, eller du kan bruke portrettmodus hvis telefonens kamera har en.
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 19
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 19

Trinn 3. Tenk på innramming

Du kan legge til visuell interesse for fotografiet ditt ved å gi en visuell ramme. Her er noen forslag til innramming av bildet ditt:

  • Pose i en døråpning.
  • Bruk begge armene utstrakt til å holde kameraet i stedet for en.
  • Stå mellom to ting, for eksempel trær eller busker utendørs.
  • Bruk hånden under eller på haken til å ramme bunnen av bildet ditt.

Metode 4 av 4: Redigering

Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 20
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 20

Trinn 1. Zoom inn på et område

Hvis det er en del av ansiktet eller kroppen du spesielt vil understreke, bruker du et fotoredigeringsprogram for å zoome inn på det, og deretter lagrer du redigeringen. De fleste smarttelefoner og datamaskiner har fotoredigeringsprogramvare tilgjengelig, hvorav de fleste er veldig brukervennlige.

Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 21
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 21

Trinn 2. Beskjær uflatterende elementer

Alle deler av fotografiet som ikke er smigrende kan beskjæres. Hvis du tok bildet med en arm, er det vanligvis best å beskjære armen ut av bildet, da det vil se forstørret ut. Hvis du synes håret ditt ser gal ut, klipp det ut. Ingen trenger å se bildene mens du tar dem: ikke vær redd for å redigere før du deler.

Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 22
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 22

Trinn 3. Bruk et filter

Mange bildedelingsnettsteder har innebygde filtreringsalternativer. Disse vil endre utseendet på bildet ditt, få frem forskjellige farger og endre lysstyrke og kontrast. Eksperimenter med forskjellige filtre til du finner en som får bildet til å se best ut.

Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 23
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 23

Trinn 4. Berør bildet ditt

I tillegg til generell fotoredigeringsprogramvare og applikasjoner, er det også applikasjoner som er laget spesielt for berøring av portretter. Med disse redigeringsprogrammene kan du fjerne flekker, eliminere røde øyne og utføre andre touch-ups for å jevne ut hudtonen din og perfeksjonere bildet ditt.

Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 24
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 24

Trinn 5. Gjør bildet ditt uskarpt

Mens de fleste håper at bildene deres ikke er uskarpe, kan noen ganger litt selektiv uskarphet forbedre bildet ditt. Ved å la en del av bildet være i fokus og uskarpe andre deler, kan du henvise seeren til å fokusere på det du vil understreke, og du kan redusere vektleggingen på andre ting, som vanskelig bakgrunn eller lite flatterende trekk.

Video - Ved å bruke denne tjenesten kan noe informasjon bli delt med YouTube

Tips

  • Vær glad for den du er. Det er ingen annen person akkurat som deg; du er unik og unik, så omfavn den!
  • Prøv å ta bilder i forskjellige rom, slik at du vet hvilket rom som hadde den beste belysningen for deg.
  • Bruk et fotoredigeringsprogram som fortrinnsvis har 'soft touch' -effekten, dette forhåpentligvis vil blokkere bakgrunnen og gjøre huden din ganske perfekt.
  • Ta mange bilder slik at du kan velge det du liker best.
  • Se deg i speilet før du tar bildet og fikser alt du vil endre.
  • Hvis du ikke liker visse deler av ansiktet ditt, må du fokusere mer på andre deler. For eksempel, hvis du ikke liker leppene dine, bruk en lys øyenskygge.
  • Sett telefonen på gulvet eller en annen flat gjenstand ved å lene den mot noe og lene deg tilbake et sted. Sørg for at telefonskjermen vender mot deg og til og med kameraet vender mot deg. Slå på nedtellingstimeren og positur. Se bort fra kameraet, og hvis du ser bra ut, smiler du. Hvis du ikke gjør det, ikke smil.
  • Ingenting er mer klisjé enn å se armen strekke seg ut for å ta bildet. Vurder å bruke en timer og sette opp kameraet. Du kan også prøve å eksperimentere med forskjellige vinkler for å unngå at det "ostete" utseendet på en arm strekker seg ut.
  • La føttene dine snakke. Et bilde av føttene dine foran en fantastisk bakgrunn kan dokumentere at du deltar på et spennende arrangement uten at du trenger å bekymre deg for hvordan du ser ut.

Anbefalt: