Hvordan ta bedre Instagram -bilder: 13 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan ta bedre Instagram -bilder: 13 trinn (med bilder)
Hvordan ta bedre Instagram -bilder: 13 trinn (med bilder)
Anonim

Instagram er kjent for sine kraftige fotodelingsfunksjoner, komplett med kraftige redigeringsverktøy og en lang liste med stilige filtre. Hvis du allerede er solgt på appen, men skulle ønske bildene dine så litt mer polerte ut, ikke bekymre deg. Det er noen enkle justeringer du kan bruke til å begynne å ta fantastiske bilder som garantert vil samle likes som en magnet. Det hele starter med å ta et godt innrammet bilde, og deretter velge de riktige forbedringene for å hjelpe det med å skille seg ut visuelt uten å være klebrig eller distraherende.

Trinn

Del 1 av 3: Ta gode bilder

Ta bedre Instagram -bilder Trinn 1
Ta bedre Instagram -bilder Trinn 1

Trinn 1. Bruk telefonens interne kamera

I stedet for å ta bilder gjennom Instagram selv, trekker du opp enhetens dedikerte fotoapp. Det interne kameraet ditt har ikke samme størrelsesbegrensninger, så du kan ta store bilder av høy kvalitet og redigere dem slik at de passer til dine eksakte spesifikasjoner senere. Dette gjør at du kan skyte mer flytende på farten uten å stoppe for å åpne en annen app.

  • Bilder vil se bedre ut hvis de blir tatt ukomprimert og deretter lastet inn via Instagram -appen.
  • Fotografering med ditt interne kamera vil også sikre at du kan lagre og lagre bilder, selv om du bestemmer deg for ikke å legge dem ut med en gang.
Ta bedre Instagram -bilder Trinn 2
Ta bedre Instagram -bilder Trinn 2

Trinn 2. Kontroller at bildet er i fokus

Et ellers ekstraordinært bilde kan bli ødelagt hvis det er ute av fokus. Hold en stødig hånd like før du treffer lukkeren for å forhindre irriterende bevegelsesuskarphet og siste sekunders automatiske justeringer. Bruk begge hender for å ta bildet, eller sett deg selv i en bedre posisjon for å stabilisere deg hvis du skyter med én hånd.

Ved å trykke på skjermen kan du tilpasse det nøyaktige fokuspunktet for bildet

Ta bedre Instagram -bilder Trinn 3
Ta bedre Instagram -bilder Trinn 3

Trinn 3. Lag interessante komposisjoner

Det er ikke nok å bare peke og skyte hvis du virkelig vil lage noe bemerkelsesverdig. Ikke bare trenger du et iøynefallende motiv, du må også kunne ramme det inn på en måte som maksimerer tiltrekningen. I stedet for å fotografere et objekt eller en scene med hodet på, begrenser du det til en kant av rammen for å etablere en følelse av kontinuitet med bakgrunnen din.

  • Følg "tredjedelsregelen". På fotograferingsspråket refererer dette til komposisjonelle retningslinjer for å dele bildet i tre forskjellige seksjoner for å markere motivet ditt, samtidig som det trekker oppmerksomheten til de andre elementene i scenen.
  • Velg Instagrams nye portrettmodus for å passe mer av et vertikalt foto inn i innlegget.
Ta bedre Instagram -bilder Trinn 4
Ta bedre Instagram -bilder Trinn 4

Trinn 4. Kom deg nær og personlig

Hvis du er plassert for langt unna, ser synspunktet ditt fjernt og frakoblet ut. Nærbilder er mer engasjerende fordi de antyder en større intimitet mellom deg og motivet ditt. De vil også understreke de rike detaljene i bildene dine, slik at de føles mer ekte.

  • Det menneskelige øye er tiltrukket av komplekse teksturer, noe som vil gjøre folk mer sannsynlig å legge merke til bildene dine.
  • Nærbilder reduserer mengden uinteressant død plass rundt kantene på rammen.
Ta bedre Instagram -bilder Trinn 5
Ta bedre Instagram -bilder Trinn 5

Trinn 5. Arbeid med naturlig belysning

Når du søker etter den perfekte lyskilden, går du utenfor. Selv de mest sofistikerte linsene kan ikke gjenskape den subtile diffusjonen som er til stede i verden rundt oss. Naturlig belysning hjelper deg med å unngå harde kontraster og kornete, undereksponerte tabber.

  • Hold deg så langt unna kameraets blits som mulig. For mye plutselig lys kan føre til at et bilde kommer ut og ser overeksponert ut. Hvis du trenger litt ekstra belysning for nattskudd, kan du bruke en annen ekstern kilde, for eksempel en flomlys eller reflektor.
  • Naturlig belysning gjør at fargene kommer mer trofast, noe som forhindrer behovet for omfattende berøring ved redigering.

Del 2 av 3: Redigering av bildene dine

Ta bedre Instagram -bilder Trinn 6
Ta bedre Instagram -bilder Trinn 6

Trinn 1. Beskjær bildene dine for å gjøre dem mer estetisk tiltalende

En av fordelene med å bruke Instagram er at den lar deg finjustere utseendet på bildene dine, noe som betyr at de ikke trenger å være perfekte i det øyeblikket du tar dem. Skyv bildene rundt i redigeringsvinduet til du finner den perfekte måten å ramme dem inn.

  • Klemming og spredning av bildet med fingertuppene vil forstørre det slik at du kan dra nytte av plassen du har og trekke fokuspunktet nærmere betrakteren.
  • Sørg for å redigere tull og ufullkommenheter, for eksempel et søppelkull i bunnen av rammen eller kanten av tommelen som overlapper linsen.
Ta bedre Instagram -bilder Trinn 7
Ta bedre Instagram -bilder Trinn 7

Trinn 2. Ikke overdriv med filtre

La bildene dine snakke for seg selv så mye som mulig. Det kan være tidspunkter hvor et subtilt overlegg kan tjene til å balansere fargene og kontrasten til et bestemt skudd, men å ha for mange effekter vil bare ende opp med å se klebrig ut. Hvis du trenger å gjøre justeringer, gjør du det individuelt ved hjelp av de separate alternativene på verktøylinjen.

  • Det er en god idé å begrense hoveddelen av justeringene til de tre mest grunnleggende redigeringsverktøyene: lysstyrke, kontrast og fargemetning.
  • Du kan endre intensiteten til et gitt filter ved å dobbelttrykke på filterets navn og justere det for å oppnå akkurat den rette stilen.
Ta bedre Instagram -bilder Trinn 8
Ta bedre Instagram -bilder Trinn 8

Trinn 3. Bruk andre apper til å avgrense redigeringene

Du kan føle deg begrenset med Instagrams utvalg av redigeringsalternativer. I disse situasjonene kan det hjelpe å ha en annen app som VSCO eller Diptic i standby. Disse programmene tilbyr mer spesialiserte funksjoner, som mer sofistikerte lysmanipulasjonsteknikker eller muligheten til å sette sammen blendende collager.

Last ned apper separat og rediger dem før du importerer bildet til Instagram

Ta bedre Instagram -bilder Trinn 9
Ta bedre Instagram -bilder Trinn 9

Trinn 4. Kom med en engasjerende bildetekst

Ditt siste mesterverk på Instagram er ikke klart til å legges ut før det er ledsaget av en kort beskrivelse av opplevelsen. En solid bildetekst vil seerens oppmerksomhet og si noe om bildet som plasserer det i en bredere kontekst. Bildetekstene dine vil ha den beste effekten når de er konsise, humoristiske eller får folk til å tenke.

  • Hent inspirasjon fra overbevisende sitater, sangtekster eller litteraturstykker.
  • Hold bildetekstene korte og søte. Noen mennesker kan bli skremt av ideen om å lese gjennom en lang tekst.

Del 3 av 3: Bruke andre nyttige triks

Ta bedre Instagram -bilder Trinn 10
Ta bedre Instagram -bilder Trinn 10

Trinn 1. Ta bildene dine med et eget kamera

Kamerateknologien på smarttelefoner er bedre enn den noen gang har vært, men den kan fortsatt ikke matche den optiske effekten til et frittstående kamera av høy kvalitet. Bruk en av disse for å ta bildet, og åpne det deretter via Instagram for å legge til siste finpuss.

  • Selskaper som Nikon, Canon og Leica produserer rimelige profesjonelle kameraer som lar enhver håpefull fotograf realisere sine kunstneriske visjoner.
  • Du må kanskje begrense filstørrelsen på bildene i kameraet før du eksporterer dem for å sikre at de vises skarpe og klare på Instagram.
Ta bedre Instagram -bilder Trinn 11
Ta bedre Instagram -bilder Trinn 11

Trinn 2. Gi feedet litt personlighet

Skreddersy din Instagram -portefølje for å uttrykke et bestemt tema, for eksempel god mat eller friluftsliv, eller vis frem dine kreative følelser ved å finpusse en unik stil som er tydelig i alle innleggene dine. Ikke bare analyser hvert enkelt bilde alene, men som en del av en større samling som sier noe om deg som fotograf.

Unngå å ta de samme bildene igjen og igjen, da dette kan bli repeterende over tid

Ta bedre Instagram -bilder Trinn 12
Ta bedre Instagram -bilder Trinn 12

Trinn 3. Lek med uvanlige farger, teksturer og vinkler

Kom deg ut og eksperimenter med dristige og vågale oppsett. Ta bilder fra en rekke forskjellige vinkler og inkorporer naturlige former og mønstre fra omgivelsene. Å erkjenne at det er estetiske muligheter overalt, kan heve fotograferingen til et høyere nivå.

  • Bruk rene linjer, som hjørner av bygninger eller et rutenett av vinduer, for å bringe motivet skarpt av.
  • Ikke vær redd for å bryte reglene av og til. Bare fordi noe ikke fungerte helt for ett bilde, betyr det ikke at det ikke fungerer for et annet.
Ta bedre Instagram -bilder Trinn 13
Ta bedre Instagram -bilder Trinn 13

Trinn 4. Se etter øyeblikk som er verdt å fotografere

Hold øye med spennende, merkelige eller inderlige ting som skjer rundt deg, og vær klar til å fange dem. Disse hendelsene kan gi et innblikk i en scene som kanskje aldri vil skje igjen. Noen av de mest følelsesmessig resonante bildene er ganske enkelt et resultat av å være på rett sted til rett tid.

  • Vær forsiktig med å invadere andres personvern eller personlige rom i jakten på det perfekte bildet.
  • Alle kan ta en selfie eller legge ut et bilde av hva de spiser. Det krever et godt trent øye for å oppsøke spesielle hendelser.

Tips

  • Hvis fotokvalitet er en primær bekymring, invester i en enhet med et mer sofistikert kamera, som iPhone 7 eller Samsung Galaxy S7.
  • Du må kanskje ta det samme bildet flere ganger for å få det akkurat. Ikke nøy deg med et enkelt forsøk.
  • Følg dyktige fotografer og vær oppmerksom på hvilke teknikker de bruker.
  • Hashtag -bilder du er stolt av, slik at andre brukere lettere kan oppdage dem.
  • Bruk svart og hvitt med omhu. Det kan være akkurat det enkelte bilder trenger for å se best mulig ut, men det kan raskt begynne å se gimmicky og klisjéaktig ut.
  • Prøv å ikke besette hvor mange likes du får. Kvalitet er viktigere enn popularitet.
  • Bla gjennom Instagrams Utforsk-funksjon for ideer og inspirasjon til hvordan du lager mer utmerkede bilder.

Anbefalt: