Hvordan kjøpe mikrofiberduk: 8 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan kjøpe mikrofiberduk: 8 trinn (med bilder)
Hvordan kjøpe mikrofiberduk: 8 trinn (med bilder)
Anonim

Mikrofiber er laget av en type syntetisk fiber som er mindre enn 1 denier, eller 100 ganger mindre enn et menneskehår. Det er vanligvis laget av en kombinasjon av polyester og nylon (polyamid.) Stoffets finhet skaper et større overflateareal og lar det bli mer absorberende. Mange sykehus bruker mikrofiberrensekluter fordi de er mer effektive og effektive enn tradisjonelle antibakterielle løsninger. Mikrofiberduk kommer i mange forskjellige former, fra en stor lur for polering av biler, til en veldig fin, flat overflate for rengjøring av elektronikk eller polstring av møbler. Det er viktig å velge typen stoff du trenger nøye før du kjøper mikrofiber.

Trinn

Kjøp Microfiber Cloth Step 1
Kjøp Microfiber Cloth Step 1

Trinn 1. Bestem mengden mikrofiberduk du trenger

Hvis det er et veldig stort beløp, eller hvis du vet at du kommer til å bestille regelmessig, vil du kjøpe det engros fremfor å bruke lokale leverandører.

Husk også at vekten av en mikrofiberduk vanligvis er det som driver prisen på den aktuelle kluten. Standarden er 300 gram per kvadratmeter. Billigere mikrofiberduker vil ha nærmere 230 gram. Vekten påvirker både stoffets holdbarhet og sugeevne

Kjøp Microfiber Cloth Step 2
Kjøp Microfiber Cloth Step 2

Trinn 2. Bestem hva mikrofiberklutene dine skal brukes til

Det finnes flere forskjellige typer mikrofiberduker som er ment for flere forskjellige formål, f.eks. glassrengjøring, polering, generell rengjøring og slipende rengjøring.

Du kan kjøpe vanlig mikrofiberduk til et prosjekt, eller ferdigsydd klut til en bestemt bruk. Mange mikrofiberkluter produseres til håndklær, mopper og støvfiller, mens andre mikrofiber kommer i bolter, som bomull eller flanell i en stoffbutikk

Kjøp Microfiber Cloth Step 3
Kjøp Microfiber Cloth Step 3

Trinn 3. Sammenlign mikrofiberpriser fra detaljhandel og bulkleverandører på nettet

Mikrofiberduk kan være overpriset. Dette vil gi deg en ide om prisene du bør se etter når du handler i mikrofiberduk.

Kjøp Microfiber Cloth Step 4
Kjøp Microfiber Cloth Step 4

Trinn 4. Kjøp en liten til mellomstor pakke med bilmikrofiberhåndklær eller rengjøringskluter i lagerbutikker

De pakker ofte 5 til 20 håndklær av grov mikrofiberduk. De vil ikke være en lur av høyeste kvalitet, men de fungerer godt for rengjøring automatisk eller hjemme.

Kjøp Microfiber Cloth Step 6
Kjøp Microfiber Cloth Step 6

Trinn 5. Bestill rengjøringskataloger hvis du vil kjøpe engros rengjøringskluter av mikrofiber

Disse leverandørene selger esker med grove eller fine mikrofiberduker og rengjøringsmateriell, og de leverer dem rett til ditt forretningssted. Mange av disse butikkene tilbyr gratis frakt hvis du når en viss bestillingsgrense.

Kjøp Microfiber Cloth Step 7
Kjøp Microfiber Cloth Step 7

Trinn 6. Besøk store håndverks- og stoffbutikker hvis du leter etter en bestemt mønsterfarge for et håndverksprosjekt

Disse butikkene har mikrofiberduk og mikrofiberskinn i en rekke forskjellige former. De kan selge deg stoff ved verftet eller ved bolten.

Mikrofiberstoff kan brukes til å lage klær, møbeltrekk, sy rengjøringskluter, tepper, laken, håndklær og mer. Det er en god idé å besøke en stoffbutikk, selv om du planlegger å kjøpe på nettet, for å få en bedre ide om vekten, mykheten og holdbarheten til mikrofiberstoff. Mikrofiberhåndklær er et godt valg for virksomhetene dine, de er fantastiske for salonger og spa, fordi de er svært motstandsdyktige håndklær, de er de dyreste håndklærne

Kjøp Microfiber Cloth Step 8
Kjøp Microfiber Cloth Step 8

Trinn 7. Gå på nettet for å finne engros mikrofiberstoff i store mengder

Du kan besøke stoffbutikker på nettet hvis du ikke finner det du trenger i en håndverksbutikk.

Kjøp Microfiber Cloth Step 9
Kjøp Microfiber Cloth Step 9

Trinn 8. Kjøp bilrengjørings- eller poleringskluter fra bilgrossister

Du kan be om en katalog eller handle på nettet for å finne mengden og lurene som fungerer best for jobbene dine.

Tips

  • Mikrosuede er vanligvis vesentlig dyrere enn vanlig mikrofiberstoff. Den har en slank, nappet design som etterligner semsket skinn, men den er lettere å rengjøre og mer holdbar. Det brukes ofte i møbeltrekk.
  • Se på nettet eller i posten etter kuponger fra håndverksbutikker. Håndverksbutikker tilbyr jevnlig rabatter på stoff som selges ved gården.
  • Du finner pakker med de nyeste patenterte mikrofiberdukene i lokale butikker som leverer rengjøringsprodukter. De har ofte "Som sett på TV" -seksjoner som selger produkter fra infomercials. Det er en god idé å lese anmeldelser før du kjøper disse produktene.

Anbefalt: