Hvordan skrive en videospillanmeldelse: 10 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan skrive en videospillanmeldelse: 10 trinn (med bilder)
Hvordan skrive en videospillanmeldelse: 10 trinn (med bilder)
Anonim

Spillindustrien blomstrer, og forventes å ha en nettoverdi på 137,9 milliarder dollar fra og med 2018. Som sådan blir anmeldelser av videospill mer og mer utbredt. Hvis du vil skrive en egen videospillanmeldelse, kan du spille spillet i omtrent 10 timer, ta notater om hva du liker og mislike, og gi din egen mening om spillet for å lage en omfattende gjennomgang av videospill.

Trinn

Del 1 av 2: Spille spillet og ta notater

Skriv en anmeldelse av et videospill Trinn 1
Skriv en anmeldelse av et videospill Trinn 1

Trinn 1. Spill spillet i 7 til 10 timer

Mange videospill kan ta opptil 100 timer å fullføre. Imidlertid forventer de fleste publikasjoner en anmeldelse innen 1 uke etter at spillet ble utgitt. Prøv å spille videospillet du vurderer i minst 7 timer for å få en følelse av det. Utforsk så mye av spillet du kan i denne tidsrammen.

Hvis spillet har forskjellige nivåer, prøv å nivåere så mange ganger som mulig. Hvis spillet er en åpen verden, kan du utforske så mye som mulig

Skriv en anmeldelse av et videospill Trinn 2
Skriv en anmeldelse av et videospill Trinn 2

Trinn 2. Ta notater om hva du setter pris på om spillet

Notatene dine oversettes direkte til det du skriver i anmeldelsen din. Bruk en datamaskin eller en notatbok til å skrive ned hva du liker med spillet. Vær oppmerksom på spillbarhet, lyd, grafikk og kjøp i spillet. Skriv ned alt som stikker ut for deg, selv om det er lite.

Så små detaljer som trærne som vinker i vinden eller hodebåndet til en karakter kan hjelpe en leser å se for seg verden i spillet når de leser anmeldelsen din

Skriv en anmeldelse av et videospill Trinn 3
Skriv en anmeldelse av et videospill Trinn 3

Trinn 3. Skriv ned hva som kan forbedres med spillet

Ikke alle spill er perfekte, og anmeldelsen din bør fokusere på forbedringene du tror kan gjøres så vel som positive. Legg merke til det du ikke likte ved spillet. Kanskje grafikken er klumpete, eller lastetidene er for lange. Hvis noe irriterer deg litt, må du skrive det ned.

Tips:

Prøv å være spesifikk. I stedet for å skrive “Hovedpersonen suger!” prøv, "Hovedpersonen hadde ikke så mange våpenalternativer som jeg skulle ønske." Dette vil være nyttig når du begynner å skrive.

Skriv en anmeldelse av et videospill Trinn 4
Skriv en anmeldelse av et videospill Trinn 4

Trinn 4. Legg merke til hvordan spillet kan sammenlignes med andre spill som det

Du har sannsynligvis spilt mange videospill som kan sammenlignes med det du vurderer. Tenk på spill som er i samme sjanger som det du spiller. Er det et actionbasert spill? Et skrekkspill? En racing en? Tenk deretter over hvilke du likte bedre eller verre. Ville du spilt denne mer eller mindre enn andre spill?

For eksempel kan du si, "Dette racingspillet har flere bilmodellalternativer, men mindre tilpassbare brikker enn deres siste utgivelse."

Del 2 av 2: Kompilere notatene dine til en anmeldelse

Skriv en anmeldelse av et videospill Trinn 5
Skriv en anmeldelse av et videospill Trinn 5

Trinn 1. Sikt på å skrive om 1 000 ord i anmeldelsen din

Hvis du sender din anmeldelse til et spillsted, vil de mest sannsynlig ønske mellom 800 og 1 000 ord i anmeldelsen din. Indiespill eller mobilapper kan være i den nedre enden, mens populære spill bør være mer grundige og nærmere 1000 ord.

Tips:

Hvis du publiserer en videospillanmeldelse på ditt eget nettsted eller blogg, kan du velge antall ord. Leserne vil imidlertid sannsynligvis sette pris på en omfattende anmeldelse.

Skriv en anmeldelse av et videospill Trinn 6
Skriv en anmeldelse av et videospill Trinn 6

Trinn 2. Start med en innføring på 2 til 3 setninger

Leserne dine kan ha hørt om spillet du spiller, eller det kan være helt nytt for dem. Introduser spillet du anmelder uten å gi bort for mye om selve historien. Åpne med en krok for å fange lesernes oppmerksomhet og få dem til å lese resten av anmeldelsen din.

Si for eksempel noe slikt: "Etter suksessen med Injustice er det nyeste spillet fra NetherRealm Studios Mortal Kombat X. Med denne delen i MK -serien har Nether Realm reparert alle manglene som Injustice hadde og lagt til så mye mer. MK X er det desidert beste MK -spillet vi har sett i serien.”

Skriv en anmeldelse av et videospill Trinn 7
Skriv en anmeldelse av et videospill Trinn 7

Trinn 3. Diskuter kvaliteten på lyden og grafikken

Se tilbake til notatene dine for å identifisere hva du likte eller mislikte med lyden og grafikken til spillet. Gå i detalj om hvilket system du brukte og hvor godt spillet oversatte det. Vær oppmerksom på om du hadde på deg hodetelefoner eller brukte høyttalere og om spillet ble vist på en TV eller datamaskin.

For eksempel, "Bevegelsene til karakterene og teftet som henrettelsene og bonusbevegelsene utføres med, er en av de beste vi noensinne har sett. Blod og blod av MK kombinert med neste generasjons grafikk gir virkelig en opplevelse uten like.”

Skriv en anmeldelse av et videospill Trinn 8
Skriv en anmeldelse av et videospill Trinn 8

Trinn 4. Skriv om historien og karakterene

Hvis videospillet du skriver om er en serie, kan det fortsette gamle tegn eller introdusere nye. Husk å snakke om karakterene du kan spille som og hvem du samhandler mest med gjennom hele spillet. Beskriv de forskjellige handlingene og våpenalternativene som hver karakter gir.

For eksempel, "Dette spillet puster frisk luft inn på markedet ved å tilby karakterer som hver har en annen spillestil, og gir deg muligheten til å lære kombinasjonsbevegelsene til hver karakter."

Skriv en anmeldelse av et videospill Trinn 9
Skriv en anmeldelse av et videospill Trinn 9

Trinn 5. Legg merke til din personlige mening om spillet

Sørg for å injisere din egen mening om spillet i anmeldelsen din. La leserne få vite om du vil anbefale spillet eller ikke, og hva du vil fortelle utviklerne om du kan. Du kan gi den en numerisk vurdering hvis du vil gjøre det enkelt å forstå.

For eksempel, "Jeg anbefaler deg absolutt å hente en kopi av dette spillet. Det kan bare være det beste kampspillet som kom ut i 2016. Jeg vurderer det til 8,8/10

Skriv en anmeldelse av et videospill Trinn 10
Skriv en anmeldelse av et videospill Trinn 10

Trinn 6. Korrekturles gjennomgangen din for eventuelle feil før du sender den

Hvis du sender anmeldelsen til et videospillmagasin eller en publikasjon, kan du bruke noen minutter på å se gjennom arbeidet ditt og se etter feil. Gjennomgangen din vil mest sannsynlig bli redigert før den blir publisert, men den vil bli tatt mer seriøst hvis den ikke har mange åpenbare feil. Se etter stavemåte, grammatikk og ordflyt.

Din anmeldelse kan bli sendt tilbake til deg av en redaktør hvis den må endres

Anbefalt: