Hvordan øve oppringing 911: 6 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan øve oppringing 911: 6 trinn (med bilder)
Hvordan øve oppringing 911: 6 trinn (med bilder)
Anonim

Barn er ofte usikre på hva 9-1-1 er og hvordan de skal ringe. Du kan øve deg på å ringe 9-1-1 med barna dine ved å forklare 9-1-1 og deretter bruke en falsk telefon til å ringe. Husk at voksne også kan bli nervøse. Bruk å lære barna dine som en mulighet til å øve seg i å være rolig i en nødssituasjon.

Trinn

Del 1 av 2: Lære om 9-1-1

Øv på å ringe 9 1 1 Trinn 1
Øv på å ringe 9 1 1 Trinn 1

Trinn 1. Lær barna om når de skal bruke 9-1-1

Hvis du vil lære barna dine om 9-1-1, må du først forklare bruken av den. Sett deg ned med barna dine og snakk med dem om hva 9-1-1 er og når det er passende å ringe.

  • Sørg for å si "ni-en-en" når du forklarer i stedet for noe som "ni-elleve". Sistnevnte kan forvirre barn ettersom det ikke er elleve nummer på telefonens tastatur.
  • Fortell barna hva som er en nødssituasjon. En nødssituasjon er når noen er skadet eller er i fare, eller når det er en brann eller ulykke som krever medisinsk hjelp. Sørg for at barna vet at de ikke skal ringe 9-1-1 når de kjeder seg, hvis et kjæledyr eller leketøy går tapt, eller som en spøk. Gjør det helt klart at å ringe 9-1-1 som en spøk kan føre dem i trøbbel.
Øv oppringing 9 1 1 Trinn 2
Øv oppringing 9 1 1 Trinn 2

Trinn 2. Lær om hvilken informasjon du skal inkludere til en sender

Når du har forklart omstendighetene der det er viktig å ringe 9-1-1, snakk om hvilken informasjon du skal inkludere når du snakker med en avsender. Sørg for at barna dine vet hvilken informasjon de skal inkludere når de ringer.

  • Sørg for at barna kjenner adressene sine. Små barn vil kanskje ikke ha adressen utenat. Ta deg tid til å øve på å huske adresser før du forklarer alt annet som skal inkluderes.
  • Forklar for barna at de trenger å diskutere nødstilfelle. Be dem kort fortelle hva som skjer, om noen er skadet og hvor alvorlige skadene er.
Øv oppringing 9 1 1 Trinn 3
Øv oppringing 9 1 1 Trinn 3

Trinn 3. Gjør deg kjent med numre du kan ringe under ikke-nødstilfeller

Noen ganger må du kanskje ringe og rapportere problemer som ikke er nødstilfeller, men som kreves profesjonell hjelp. For eksempel kan det hende at et varmeavbrudd eller strømbrudd må rapporteres. Du må kanskje også rapportere mistenkelig, men ikke nødstilfelle aktivitet, som merkelige lyder fra en leilighet. Vanligvis kan slike situasjoner rapporteres til lokale avdelinger ved brannvesenet eller politiet. Sørg for at du har disse tallene for hånden.

Del 2 av 2: Øve på å ringe

Øv oppringing 9 1 1 Trinn 4
Øv oppringing 9 1 1 Trinn 4

Trinn 1. Skaff deg en falsk telefon

For å øve på å ringe 9-1-1, ha en falsk telefon. Barn reagerer best på realistiske scenarier, så skaff deg en leketøysmobil eller fasttelefon som ikke er koblet til. Sett den opp i et område med få distraksjoner, slik at du kan øve deg på å ringe 9-1-1.

Øv oppringing 9 1 1 Trinn 5
Øv oppringing 9 1 1 Trinn 5

Trinn 2. Rollespill noen scenarier

La barna late som de ringer 9-1-1 mens du fungerer som avsender. Gå gjennom en rekke scenarier der det kan være nødvendig å ringe 9-1-1.

  • Du kan begynne med å få barna til å lese ut trykte skript. Du kan finne 9-1-1 opplæringsprogrammer for barn på nettet som har skript der noen må fungere som den som ringer og noen fungerer som avsenderen.
  • Du kan også skrive ut bilder av nødssituasjoner og få barna til å ringe basert på det de ser på bildene. Dette kan hjelpe barna til å vite hvordan de skal snakke med en 9-11-sender på egen hånd.
  • Som avsender, start alltid med å si "Dette er 9-1-1. Hva er din nødssituasjon?" Sørg for å trykke barna dine for detaljer. Hvis de sier: "Vennen min er såret." spør ting som "Er han bevisst? Er det noe blod? Hvordan ble han skadet?"
Øv oppringing 9 1 1 Trinn 6
Øv oppringing 9 1 1 Trinn 6

Trinn 3. Øv på å oppgi navn og adresse

Voksne kan også bli nervøse for å ringe 9-1-1. I nødstilfeller fumler noen ganger over detaljer. Hvis dette er tilfellet med deg, er det en god idé å forberede seg. Øv deg på å oppgi navn og adresse et par ganger om dagen. I nødstilfeller kan du mer rolig formidle denne informasjonen.

Anbefalt: