Enkle måter å drepe edderkopper på avstand: 11 trinn

Innholdsfortegnelse:

Enkle måter å drepe edderkopper på avstand: 11 trinn
Enkle måter å drepe edderkopper på avstand: 11 trinn
Anonim

Når hjemmet ditt blir invadert av en skummel edderkopp, kan du være desperat etter å bli kvitt det uten å måtte komme for nær det. Prøv å støvsuge den på avstand eller spray den med en blanding av hvit eddik og vann. Du kan til og med prøve å fange og slippe den utenfor hvis du kan samle nerven for å komme så nært. Når du har håndtert det umiddelbare problemet, kan du ta skritt for å gjøre hjemmet ditt mindre tiltrekkende for edderkopper i fremtiden.

Trinn

Metode 1 av 2: Eliminering av åttebeinte skadedyr

Drep edderkopper på avstand Trinn 1
Drep edderkopper på avstand Trinn 1

Trinn 1. Støvsug edderkoppen ved hjelp av et festet med lang håndtak

Få ut vakuumet, plugg det inn og sett opp tilbehøret. Stå så langt unna edderkoppen som mulig mens du fortsatt klarer å nå den med vakuumet. Slå på maskinen og legg enden av tilbehøret over edderkoppen. Ta deg et øyeblikk til å støvsuge ethvert dvelende web også.

Sugekraften skal drepe enhver edderkopp du støvsuger, men for å være trygg, tøm vakuumbeholderen i en utvendig beholder. Hvis tanken på å gjøre det får deg til å skvette, be en venn om hjelp

Drep edderkopper på avstand Trinn 2
Drep edderkopper på avstand Trinn 2

Trinn 2. Spray edderkoppen med en blanding av hvit eddik og vann

Bland 1 kopp (240 ml) vann og 1 kopp (240 ml) hvit eddik i en sprayflaske. Test hvor langt sprayflasken når, slik at du vet hvor nær du må komme. Spray edderkoppen gjentatte ganger til den slutter å bevege seg.

  • Syren i eddiken vil brenne og drepe edderkoppen.
  • Når edderkoppen er død, bruk et vakuum eller en støvpanne og børste for å feie den og kaste den ut. Tørk av veggen eller området med en fuktig klut for å rengjøre eddiken.
  • Du kan også bruke en kommersiell sprøytemiddelspray laget for å drepe edderkopper.
Drep edderkopper på avstand Trinn 3
Drep edderkopper på avstand Trinn 3

Trinn 3. Knus edderkoppen med den bustete enden av en kost med lang hånd

Ta kosten og skyv enden opp mot edderkoppen mens du sveiper nedover. Hvis edderkoppen faller før du klarer å knuse den, må du kanskje slå den et par ganger med kosten for å drepe den.

Denne metoden kan være litt mer panikkfremkallende fordi det er en sjanse for at du ganske enkelt slår edderkoppen ned, men ikke dreper den med en gang

Drep edderkopper på avstand Trinn 4
Drep edderkopper på avstand Trinn 4

Trinn 4. Plasser klissete feller rundt hjemmet ditt for å fange edderkopper

Dette er et nyttig alternativ hvis du ikke har noe imot å vente noen dager med å drepe en edderkopp. Sett ut noen feller i hjørnene på rom der du har sett edderkopper. Sjekk fellene noen få dager og kast dem når de har fanget edderkoppen eller edderkoppene.

Hvis du har barn eller kjæledyr, må du plassere fellene et sted de ikke kommer i kontakt med dem, da limet på noen av dem kan være giftig

Drep edderkopper på avstand Trinn 5
Drep edderkopper på avstand Trinn 5

Trinn 5. Vurder å la edderkoppen være alene eller slippe den utendørs

Faktiske husedderkopper utgjør ikke en trussel for mennesker, og de kan bidra til å holde hjemmet ditt fri for andre skadedyr, som fluer, møll og ørekvister. Å fange den under en kopp og ta den med ut er et humant alternativ hvis du kan ta deg selv til å gjøre det.

Advarsel:

Hvis du mistenker at edderkoppen er en brun eneboer eller svart enke, ikke prøv å fange den og slippe den. Drep den med et insektmiddel laget spesielt for edderkopper. Hvis du mistenker en angrep, må du kontakte en profesjonell utryddelsesmaskin for å håndtere dem.

Metode 2 av 2: Spider-Proofing Your Home

Drep edderkopper på avstand Trinn 6
Drep edderkopper på avstand Trinn 6

Trinn 1. Hold takrenner og hekker rene slik at de ikke tiltrekker seg edderkopper

Mørke, fuktige steder som tiltrekker seg andre insekter er ideelle hjem for edderkopper, så ta deg tid til å rense rennene for fallne blader og rusk noen få måneder. På samme måte kan du rydde opp fallne blader og løvverk rundt omkretsen av hjemmet ditt.

Edderkopper kommer normalt inn i hjemmet gjennom sprekker og sprekker. Å holde omkretsen ren gir mindre incitament for dem å finne disse sprekkene

Tips:

Bruk alltid solide arbeidshansker når du fjerner blader og hageavfall. Hvis det er edderkopper der inne, bør hanskene beskytte deg mot eventuelle bitt.

Drep edderkopper på avstand Trinn 7
Drep edderkopper på avstand Trinn 7

Trinn 2. Minimer hvor mange utelys du bruker

Edderkopper blir tiltrukket av lys, spesielt om natten. De liker å snurre nettene sine foran lyskilder, så det er lettere for dem å fange insekter som flyr mot lyset. Selv å huske å slå av utelys når solen begynner å gå ned, kan bidra til å redusere antall edderkopper på utsiden av hjemmet ditt, noe som gjør det mindre sannsynlig at de finner veien innendørs.

Bruk gule eller natriumdamplys som et alternativ til vanlige lyspærer. De tiltrekker seg færre insekter

Drep edderkopper på avstand Trinn 8
Drep edderkopper på avstand Trinn 8

Trinn 3. Spray omkretsen av hjemmet ditt med et edderkoppavstøtende middel en gang i uken

Bruk et kjøpt produkt eller lag et selv hjemme. For eksempel kan eteriske oljer, som peppermynte, blandes med vann og oppvaskmiddel og sprayes rundt vinduer og dører for å holde edderkopper i sjakk.

  • Giftfrie sprayer kan også brukes innendørs for ekstra beskyttelse.
  • Velg en restspray siden den vil forbli effektiv på overflaten i lengre tid.
Drep edderkopper på avstand Trinn 9
Drep edderkopper på avstand Trinn 9

Trinn 4. Bruk en sprøytespreder rundt vinduer, gulvlister og dører

Netteliminator-spray gjør det vanskelig for edderkopper å få nettene til å feste seg til forskjellige overflater. Fokuser sprayen på områder der edderkopper mest sannsynlig henger rundt, som vinduer og hjørner av rom.

De fleste sprayer vil også bryte ned alle gjeldende baner i eller utenfor hjemmet ditt, noe som gjør det lettere å rydde opp

Drep edderkopper på avstand Trinn 10
Drep edderkopper på avstand Trinn 10

Trinn 5. Legg kvister eukalyptus rundt utsiden av hjemmet ditt

Edderkopper blir frastøtt av duften av eukalyptus, men det vil faktisk ikke skade dem. Det avviser også kakerlakker, mygg, lopper og fluer, pluss at det vanligvis er en behagelig lukt for mennesker.

  • Du kan kjøpe fersk eukalyptus online eller fra lokale hagesentre.
  • Du kan til og med dyrke en urtehage utenfor hjemmet ditt eller i en planter utenfor et vindu for å avvise edderkopper.
Drep edderkopper på avstand Trinn 11
Drep edderkopper på avstand Trinn 11

Trinn 6. Støvsug hjemmet ditt, inkludert hjørnene i taket, hver uke

Å holde hjemmet ditt rent for spindelvev og andre små insekter vil gi edderkopper mindre incitament til å lage vevene sine inne. Sørg for å støvsuge gulvlistene, i hjørnene i hvert rom og i hjørnene på vinduer og dører.

Hvis du ikke har tid til å støvsuge hver uke, må du i det minste gå rundt i hjemmet ditt med en støvsuger og rense hjørnene

Tips

Hvis du har hyppige angrep av edderkopper til tross for din beste innsats for å holde dem i sjakk, ring en eksterminator for å finne roten til problemet

Anbefalt: