Hvordan velge en minimalistisk forlovelsesring: 10 trinn

Innholdsfortegnelse:

Hvordan velge en minimalistisk forlovelsesring: 10 trinn
Hvordan velge en minimalistisk forlovelsesring: 10 trinn
Anonim

Når du velger en forlovelsesring, velger mange å gå med noe diskret og klassisk i stedet for en ring som er en del av en kjepphest. Minimalistiske forlovelsesringer er enkle, diskret og små. Bandet er vanligvis upyntet eller med små pynt, og steinen må være liten og enkel i utformingen. Hvis du vil ha en enkel ring, kan du velge en minimalistisk forlovelsesring. For å velge denne typen ring, velg et bånd med liten eller ingen detaljer og en liten stein.

Trinn

Del 1 av 3: Velge stilen på bandet ditt

Velg en minimalistisk forlovelsesring Trinn 1
Velg en minimalistisk forlovelsesring Trinn 1

Trinn 1. Gå for et glatt bånd for et komplett minimalistisk utseende

Et glatt bånd uten pynt, detaljer eller innebygde steiner er det mest minimalistiske båndet du kan velge. Disse bandene har vanligvis en setting av en kabal, enkel stein.

  • Glatte bånd kan ha forskjellige utførelser, for eksempel polert, sateng, børste eller hamret.
  • Enkle bånd kan kobles til forseggjorte og detaljerte steiner. Du må kanskje bestemme om du vil ha et glatt, minimalistisk band med en steininnstilling som ikke er like minimal som bandet.
Velg en minimalistisk forlovelsesring Trinn 2
Velg en minimalistisk forlovelsesring Trinn 2

Trinn 2. Velg en minimalistisk banddetalj

Ikke alle minimalistiske band er helt glatte. Noen har enkle utsmykninger som gir ringen litt personlighet og særegenhet. Du kan velge mellom et delt bånd eller noen få steiner innebygd i bandet.

  • For eksempel kan et minimalistisk band ha to linjer med enkelt metall på bandet. Det kan også ha noen få små steiner innebygd i båndet ved siden av hovedinnstillingen, eller store enkle steiner innebygd i båndet. Noen bånd kan ha chevrons eller linjer etset inn i bandet.
  • Du kan også velge en ring med små diamanter som går hele veien rundt, men hver diamant er satt inn i båndet i en sirkulær, geometrisk eller dråpeform hele veien rundt.
Velg en minimalistisk forlovelsesring Trinn 3
Velg en minimalistisk forlovelsesring Trinn 3

Trinn 3. Bestem deg for et metall

Ethvert metall kan brukes i en minimalistisk forlovelsesring. Gult gull, hvitt gull og platina er de mest populære valgene. Disse metallene er tradisjonelle og klassiske, som matcher den enkle stilen til en minimalistisk forlovelsesring.

Rose gull er et annet populært valg for forlovelsesringer. På grunn av gullets rosa “rødme” nyanse kan det imidlertid være feil valg for din minimalistiske forlovelsesring. Du kan imidlertid kjøpe eller lage et vakkert minimalistisk band og setting med rosegull

Del 2 av 3: Velge steininnstillingen

Velg en minimalistisk forlovelsesring Trinn 4
Velg en minimalistisk forlovelsesring Trinn 4

Trinn 1. Velg en stein

Forlovelsesringer kan lages av hvilken som helst stein. Diamanter er de mest klassiske og finnes i mange minimalistiske forlovelsesringer. Du kan imidlertid velge hvilken stein du vil. Mange forlovelsesringer er laget med rubiner, smaragder, safirer og til og med opaler eller perler.

Selv om de fleste forlovelsesringer har en stein, trenger du ikke å kjøpe en med en stein. Du kan velge å ikke ha stein og bare et enkelt glatt bånd eller et pyntet bånd for forlovelsesringen

Velg en minimalistisk forlovelsesring Trinn 5
Velg en minimalistisk forlovelsesring Trinn 5

Trinn 2. Gå for en mindre stein for et minimalistisk utseende

Mindre steiner er kjernen i utseendet på en minimalistisk forlovelsesring. Dette understreker det enkle, slanke utseendet uten prangende, overdimensjonerte steiner. Minimalistiske steiner kan ha hvilken som helst form, men vil ikke ta opp det meste av fingeren din.

  • For eksempel, hvis du velger en diamant, vil den ikke ha en multi-karat diamant. I stedet vil den ha noe mindre og enklere.
  • Steinene i en minimalistisk forlovelsesring skal ikke være prangende. De er vakre i sin enkelhet og matcher din diskret livsstil.
Velg en minimalistisk forlovelsesring Trinn 6
Velg en minimalistisk forlovelsesring Trinn 6

Trinn 3. Bestem deg for en form

Minimalistiske steiner tar mange forskjellige former. Det er her du kan vise din egen unike stil eller kreative side. Du kan velge en enkel firkant eller sirkelstein, eller gå for et rektangel, trekant, diamant, dråpe eller annen geometrisk form. Du kan til og med få en ujevnt formet stein.

  • Noen minimalistiske forlovelsesringer har tre til fem små runde steiner innebygd i bandet.
  • Du kan finne unike minimalistiske forlovelsesringer med en setting i form av et objekt, som en liten blomst, et blad eller til og med et fjell laget av metall.

Del 3 av 3: Shopping for the Ring

Velg en minimalistisk forlovelsesring Trinn 7
Velg en minimalistisk forlovelsesring Trinn 7

Trinn 1. Bestem ringbudsjettet

Bestem hvor mye du vil bruke på ringen før du handler en forlovelsesring. Å ha et budsjett vil hjelpe deg å vite hvilke butikker du skal besøke og hvilke ringer du til og med kan vurdere.

Sett en pris som du ikke vil gå over. Sørg for å holde deg til denne prisen og ikke engang tenke på ringer som er dyrere

Velg en minimalistisk forlovelsesring Trinn 8
Velg en minimalistisk forlovelsesring Trinn 8

Trinn 2. Bla gjennom mange forskjellige ringer før du kjøper

Aldri kjøp en forlovelsesring i den første smykkebutikken du besøker. Du bør alltid besøke flere butikker, slik at du kan sammenligne priser og se på alle alternativene dine. Det finnes mange forskjellige typer minimalistiske forlovelsesringer, så du bør ta deg god tid til å finne den perfekte for deg.

Du kan også prøve å surfe på nettet for å se hvilke ringer som tilbys

Velg en minimalistisk forlovelsesring Trinn 9
Velg en minimalistisk forlovelsesring Trinn 9

Trinn 3. Undersøk før du kjøper

Fordi forlovelsesringer er seriøse investeringer, bør du undersøke før du gjør det endelige valget. Start med å finne anerkjente gullsmeder i ditt område og online. Dette vil hjelpe deg med å unngå å besøke steder der du ikke får det beste produktet. Spør venner, familiemedlemmer og kolleger om forslag til hvor du kan handle, og les anmeldelser av gullsmedene på nettet før du handler.

  • Sjekk båndet og steinene for kvalitet. Du bør også spørre gullsmed om holdbarheten til innstillingen, steinen og båndet, og deres retningslinjer for å erstatte eller reparere skader og slitasje på ringen.
  • Spør gullsmed om returpolicyer eller om de vil endre størrelsen på ringen.
Velg en minimalistisk forlovelsesring Trinn 10
Velg en minimalistisk forlovelsesring Trinn 10

Trinn 4. Vær forsiktig når du handler på nettet

Avhengig av hvor du bor, har du kanskje ikke tilgang til butikker som selger minimalistiske forlovelsesringer eller ringer du liker. Det er mange flotte nettbutikker hvor du kan kjøpe forlovelsesringer eller bygge din egen ring. Siden du imidlertid ikke vil kunne se ringen personlig, må du alltid være forsiktig når du handler online.

  • Les anmeldelser fra andre kunder som har kjøpt fra selgeren. Gå utover bare butikkens nettsted. Se i stedet etter anmeldelser på forbrukernettsteder som kan angi problemer som butikkens nettsted kanskje ikke tar opp.
  • Undersøk butikkens steinkvalitet og holdbarheten til bandene.
  • Finn ut butikkens returretningslinjer hvis ringen ikke passer eller du ikke liker den. Du bør også finne ut butikkens retningslinjer for stein som løsner eller andre problemer med ringen.

Anbefalt: