3 måter å drepe edderkoppegg

Innholdsfortegnelse:

3 måter å drepe edderkoppegg
3 måter å drepe edderkoppegg
Anonim

Mesteparten av tiden er det lett å håndtere edderkoppegg før de blir et problem. Start med å prøve å identifisere edderkoppartene. Selv om de fleste edderkopper er ufarlige, bør du se etter egenskapene til giftige edderkopper for å holde deg på den sikre siden. Hvis du har å gjøre med en giftig art eller større angrep, er det lurt å kontakte en profesjonell. Vanligvis er støvsuging av edderkopper og eggposene deres den enkleste og mest effektive løsningen. Du kan også sprøyte et plantevernmiddel direkte på edderkopper og eggposer. Bare sørg for at produktet ditt er oljebasert, ettersom vannbaserte plantevernmidler ikke er effektive mot eggesekker.

Trinn

Metode 1 av 3: Utelukkelse av giftige arter

Drep edderkoppegg Trinn 1
Drep edderkoppegg Trinn 1

Trinn 1. Identifiser edderkopp- og eggposene for å utelukke en giftig art

Nesten alle edderkopper er ufarlige, men det er noen få arter med bitt som krever medisinsk hjelp. Hvis mulig, sjekk eggposene og eventuelle edderkopper i nærheten for egenskaper ved giftige arter. Vurder å ringe en profesjonell til å håndtere giftige edderkopper.

  • De forskjellige svarte enkerartene kjennetegnes ved de røde merkene, vanligvis i form av et timeglass, på undersiden av magen. De spinner traktformede spindelvev, og eggposene deres er beige til gule, glatte, runde og 1 til 1,25 centimeter (0,39 til 0,49 in) i diameter.
  • Brune enker er giftige, men ikke like aggressive som svarte enker. Timeglassformede markeringer under magen kan være gule eller oransje, og de har mørke bånd på beina. Eggsekkene deres er også beige til gule, men er dekket med små silkespyd.
  • Brune eneboer edderkopper har lange kropper og slanke ben. De kjennetegnes ved et mørkt, fiolinformet merke på ryggen, og i motsetning til de fleste edderkopper har de bare 6 øyne. Nettene deres er flate, mønsterfrie og arklignende, og eggposene er silkeaktige, noe grove og uregelmessig formet, og gjennomsnittlig 1,5 centimeter (0,59 tommer) i diameter.
Drep edderkoppegg Trinn 2
Drep edderkoppegg Trinn 2

Trinn 2. Ha en profesjonell avtale med angrep

Det er lurt å tilkalle en profesjonell hvis du har store angrep på hendene, for eksempel en kjeller med edderkopper og eggposer ved hver sving. Blant de giftige artene er brune eneboer edderkopper spesielt vanskelige å kontrollere.

Brune eneboer edderkopper kan gå måneder uten mat eller vann. Siden de jakter edderkopper, vandrer de, gjemmer seg og er raske. Edderkopper som venter i byttene etter byttedyr er lettere å kontrollere

Drep edderkoppegg Trinn 3
Drep edderkoppegg Trinn 3

Trinn 3. Bruk vernetøy hvis du håndterer en giftig art selv

Du må beskytte deg selv hvis du ikke har lyst til å ansette en profesjonell bare for å håndtere en eggpose eller to. Ta på deg et par arbeidshansker før du drar ut i kampen, og bruk lange ermer og bukser.

Metode 2 av 3: Bruke en støvsuger

Drep edderkoppegg Trinn 4
Drep edderkoppegg Trinn 4

Trinn 1. Støvsug opp edderkopper, baner og eggposer med et langt feste

I de fleste tilfeller er støvsugeren din beste forsvarslinje mot edderkopper og eggesekkene deres. Hvis eggesekken er på et vakuumtilgjengelig sted, kan du bruke den til å suge den sammen med edderkopper i nærheten.

Du kan også bruke en støvsuger for å fjerne bånd og egg

Drep edderkoppegg Trinn 5
Drep edderkoppegg Trinn 5

Trinn 2. Tøm vakuumposen utendørs

Ta vakuumet utenfor for å fjerne posen. Hvis det er engangsbruk, er det bare å forsegle det og kaste det i en lukket utendørs søppelbeholder. Hvis kammeret ikke kan kastes, må du tømme det forsiktig i en søppelsekk, tette posen og kaste det en utendørs søppelbøtte.

Edderkopper er skjøre, så å støvsuge en vil lett drepe den. Eggsekken gir imidlertid litt mer beskyttelse, slik at egg eller edderkopp kan overleve

Drep edderkoppegg Trinn 6
Drep edderkoppegg Trinn 6

Trinn 3. Frys posen hvis du har å gjøre med en giftig art

Du vil kanskje ta ekstra forholdsregler hvis du har å gjøre med giftige edderkopper. Stikk eventuelt vakuumposen i en frysekiste eller kjøler i flere timer før du kaster den i søpla.

Rengjør fryseskapet eller kjølerommet godt når du er ferdig

Metode 3 av 3: Bruk av et oljebasert plantevernmiddel

Drep edderkoppegg Trinn 7
Drep edderkoppegg Trinn 7

Trinn 1. Kjøp et oljebasert aerosolpesticid i stedet for et vannbasert produkt

Sprøytemiddel kan være veien å gå hvis eggesekken ikke er på et vakuumtilgjengelig sted, hvis du ikke har et vakuum, eller hvis du bare ikke vil håndtere å slite rundt vakuumet. Se på nettet eller i din boligforbedringsbutikk for et olje- eller petroleumbasert produkt.

  • Siden eggposer er vannavvisende, er vannbaserte plantevernmidler ineffektive.
  • Gå for et direkte aerosol eller spray produkt. Foggers er også ineffektive mot edderkopper.
Drep edderkoppegg Trinn 8
Drep edderkoppegg Trinn 8

Trinn 2. Følg sikkerhetsreglene når du bruker potensielt farlige kjemikalier

Hold deg på den sikre siden og bruk hansker, lange ermer og pustemaske. Hvis du har kjæledyr, sjekk produktets sikkerhetsadvarsler for informasjon om hvordan du holder dyr unna behandlede områder.

Drep edderkoppegg Trinn 9
Drep edderkoppegg Trinn 9

Trinn 3. Spray edderkopper og eggposer direkte

Spray de berørte områdene i henhold til produktets instruksjoner. Selv etter å ha brukt et plantevernmiddel, er det best å feie eller støvsuge det behandlede området.

Oljebaserte produkter er svært effektive eggdrepere, men du vil ikke ta noen sjanser. I tillegg, hvis du bare lar et web være intakt, kan det fange insekter og tiltrekke andre edderkopper

Drep edderkoppegg Trinn 10
Drep edderkoppegg Trinn 10

Trinn 4. Legg ned klebrig feller hvis du har å gjøre med jaktedderkopper

Klebrig feller er i utgangspunktet stykker papp dekket med lim. Hvis du har sett jaktedderkopper som løper rundt på gulvet, for eksempel ulv eller brune enslige edderkopper, legg klissete feller langs vegger, bak møbler og ved potensielle inngangspunkter, som i nærheten av kjeller eller garasjeporter.

  • Plantevernmidler er mer effektive mot nettvevere enn jaktedderkopper, som bare kan løpe vekk fra kjemisk spray.
  • Hvis du har sprayet en eggpose, men moredderkoppen raste bort, kan du ha en annen eggpose på hendene dine før heller enn senere. De fleste edderkopper trenger bare å parre seg en gang i livet, men kan produsere opptil 5 eggposer.
Drep edderkoppegg Trinn 11
Drep edderkoppegg Trinn 11

Trinn 5. Vurder å la en eksterminator legge ned en kjemisk barriere

Hvis du fortsetter å ha problemer, kan en plantevernmiddelbarriere i hjemmet være den beste løsningen. Hvis du har å gjøre med en jaktart, bør du eller utrydderen også legge ned klebrig feller.

Tips

  • Vurder å la edderkoppene være, med mindre du er sikker på at de er giftige. Edderkopper hjelper til med å kontrollere andre insekter som kan være mer plagsomme, som fluer og mygg.
  • Edderkopper er rovdyr, så for å bli kvitt dem, prøv å bli kvitt forholdene som tiltrekker andre insekter, som fuktighet.

Anbefalt: