3 måter å få ned en Minecraft -ravine

Innholdsfortegnelse:

3 måter å få ned en Minecraft -ravine
3 måter å få ned en Minecraft -ravine
Anonim

I Minecraft er kløfter vanlige og nyttige naturforekomster, de eksponerer store områder under jorden, som viser verdifulle malmer, innganger til hulesystemer, og til og med mineaksler, fangehull og, hvis du er heldig, et høyborg. Med alle disse aspektene er raviner en veldig nyttig ting. Å falle ned kan imidlertid være veldig farlig eller til og med dødelig. Heldigvis kan du bruke naturlig gytevann og gjenstandene i beholdningen for å komme deg trygt ned!

Trinn

Metode 1 av 5: Bruke naturlige fosser

Få ned en minecraft ravine trinn 1
Få ned en minecraft ravine trinn 1

Trinn 1. Finn en kløft

Raviner kan gyte i et hvilket som helst biom, og de er ganske vanlige. Utforsk området rundt basen din, eller gå videre hvis du allerede har utforsket raviner i nærheten. Når du finner en du liker, kan du begynne å gå ned.

Få ned en minecraft ravine trinn 2
Få ned en minecraft ravine trinn 2

Trinn 2. Se på ravine vegger og gulv for fosser og vannbasseng

Det er vanlig at det er små fossefall som går nedover murene i raviner. Noen ganger, hvis kløften har gytt nær en vannmasse, eller hvis den har skapt en som krysser en, vil det være en lekkasje fra den vannmassen.

Få ned en minecraft ravine trinn 3
Få ned en minecraft ravine trinn 3

Trinn 3. Hopp ned i fossen eller vannbassenget

Du kan enten sakte sykle ned ved hjelp av den rennende bekken, eller hoppe fra et sted nær fossen og lande i bekken eller vannbassenget i bunnen. Den andre metoden er raskere, men det er større sjanse for å gå glipp av vannet og ta skade.

Ikke bekymre deg hvis vannet i bunnen bare er en blokk eller mindre dypt. I eldre versjoner av spillet ville en 1 blokk dyp vannbasseng drept deg hvis du hoppet i den fra en høy høyde, men i nyere versjoner av spillet vil den ikke

Metode 2 av 5: Mining Down

Få ned en minecraft ravine trinn 4
Få ned en minecraft ravine trinn 4

Trinn 1. Lag noen få hakker

Hvis du bruker et materiale som tre, stein eller jern, er det best å lage et par hakker siden disse lett går i stykker. Du trenger dem for gruveprosessen.

Få ned en minecraft ravine trinn 5
Få ned en minecraft ravine trinn 5

Trinn 2. Gruve ned i en trappformasjon

Gruv 3 blokker i en rett linje på overflaten, sørg for at den vender mot kløften. Grav ned 1 blokk i midten, 2 blokker på enden mot kløften, og gruv de 2 blokkene foran deg i den dype enden. Når disse 2 blokkene er borte, graver du ned 1 blokk der de var, og gjentar denne prosessen til du trygt har kommet deg til bunnen av kløften.

  • Ta med deg fakler slik at du kan lyse opp denne tunnelen, ellers blir det vanskelig å se, og mobber kan gyte.
  • Selv om gruvedrift i en trappformasjon er den sikreste måten å gå ned, kan du grave rett ned hvis du ønsker det. Bare vær sikker på at det er veldig nær kløften, på denne måten vil du vite at det ikke er noen skjulte lavabassenger eller huler du kan falle i mens du graver.

Metode 3 av 5: Lag en foss

Få ned en minecraft ravine trinn 6
Få ned en minecraft ravine trinn 6

Trinn 1. Lag en bøtte og fyll den med vann

Du trenger 3 jernblokker for å lage en bøtte. Når du har dem, ordner du dem i et håndverkstabell som vist på bildet, og legger bøtta i hovedhånden og fyller den med vann ved hjelp av en vannkildeblokk, som er en vannblokk som ikke beveger seg.

Du kan også finne bøtter i landsbyer, eller jernet for å lage en i andre strukturer med bytte

Få ned en minecraft ravine trinn 7
Få ned en minecraft ravine trinn 7

Trinn 2. Tøm bøtte med vann ved siden av kløften

Dette vil skape en foss som vil gå nedover siden av kløften.

Få ned en minecraft ravine trinn 8
Få ned en minecraft ravine trinn 8

Trinn 3. Hopp ned i fossen

Nå kan du hoppe inn i fossen og ri den ned, eller du kan hoppe, og etter å ha falt litt, gå inn i fossen igjen eller lande i vannbassenget den danner.

Metode 4 av 5: Bruke blokker

Komme ned i en minecraft ravine trinn 9
Komme ned i en minecraft ravine trinn 9

Trinn 1. Samle om lag 2 stabler med blokker

De kan være noen blokker du har mye av, eller hva du kan samle for øyeblikket. Du vil ha minst 2 stabler med 64, så du vil ha nok til å komme deg ned og til alle grotter du måtte gjøre.

Komme ned i en minecraft ravine trinn 10
Komme ned i en minecraft ravine trinn 10

Trinn 2. Bygg en trapp nedover siden av kløften

Finn den flateste veggen i kløften, og kom deg nær kanten mens du skifter, og legg en blokk som henger over kanten. Plasser deretter en annen blokk 1 blokk over og ned fra den første, gjenta denne prosessen til du har laget en trapp helt ned. Nå kan du komme deg opp og ned fritt!

Metode 5 av 5: Bruke Enderpearls

Gå ned i et minecraft -ravin trinn 11
Gå ned i et minecraft -ravin trinn 11

Trinn 1. Drep en enderman

Du må vente til natten for å finne dem, og du må kanskje drepe flere før en faller en perle. Samle minst 2 enderperler for hver kløft du ønsker å utforske, selv om du kanskje vil samle noen flere i tilfelle nødssituasjoner eller dårlige kast.

Få ned en minecraft ravine trinn 12
Få ned en minecraft ravine trinn 12

Trinn 2. Sikt på bunnen av kløften mens du holder enderpearlen

Midt på skjermen er et hårkors, det er her enderpearlen din vil bli kastet fra. Still det opp med hvor du vil være i kløften.

Enderpearls, som piler, har sin egen bane. Hvis området du sikter til er langt unna, må du sikte høyere i den retningen. Hvis den er rett under deg eller veldig nær, kan du sikte direkte på den

Få ned en minecraft ravine trinn 13
Få ned en minecraft ravine trinn 13

Trinn 3. Kast enderpearl

Hvis du stilte den opp riktig, bør du teleportere dit du kastet den når enderpearlen treffer bakken. Ikke bekymre deg hvis du savnet! Prøv igjen med en annen enderpearl.

Hver gang du teleporterer med en enderpearl, tar du skade avhengig av hvor langt unna du teleporterte. Sørg for at du er ved full helse før du bruker enderpearl, slik at du ikke dør ved et uhell

Anbefalt: