4 måter å bli populær på Instagram

Innholdsfortegnelse:

4 måter å bli populær på Instagram
4 måter å bli populær på Instagram
Anonim

Ønsker du å vokse dine følgere? Jobber du med å definere et merke og ta Instagramen din til neste nivå? Vi gir deg noen tips om hvordan du kommer i gang, når ut til en større mengde og bygger en vellykket merkevarestrategi for sosiale medier.

Trinn

Metode 1 av 4: Instagram Growth Fundamentals

Bli populær på Instagram trinn 1
Bli populær på Instagram trinn 1

Trinn 1. Koble Instagram -profilen din til dine andre sosiale nettverk

Dine eksisterende følgere på andre nettverk er en god start, siden de allerede er interessert i det du legger ut. For å koble kontoene dine og begynne å dele Instagram -innlegg direkte til Facebook og andre nettverk, åpner du profilen din på Instagram -telefonappen og går til Innstillinger → Konto → Deling med andre apper.

  • Bruk det samme håndtaket på alle dine sosiale mediekanaler for å gjøre det lettere for folk å finne deg på forskjellige plattformer.
  • For å automatisk følge alle Instagram -kontoene til telefonkontaktene dine, åpner du profilen din og går til Innstillinger → Konto → Kontaktsynkronisering. Forhåpentligvis vil kontaktene dine følge deg tilbake!
Bli populær på Instagram Trinn 2
Bli populær på Instagram Trinn 2

Trinn 2. Følg ~ 100 til 200 kontoer per dag

Å følge kontoer er en enkel måte å få mange følgere tilbake, men Instagram kan suspendere kontoen din hvis du spammer denne funksjonen. De fleste kontoer kan trygt følge opptil 200 personer per dag, hvis de er spredt utover dagen. For en ny konto, start med 50/dag og jobbe deg gradvis opp.

  • Forsiktig-denne grensen inkluderer faktisk både følger og følger. Hvis du prøver det lune "følg og følg" bare for å prøve å få en følger, vil det telle som 2 av dine følger for dagen.
  • Det beste følger er kontoer som er interessert i samme type innhold som deg. Sjekk feeder for Utforsk og rull, og søk etter søkeord og hashtags relatert til hobbyene og interessene du liker å legge ut om.
Bli populær på Instagram Trinn 3
Bli populær på Instagram Trinn 3

Trinn 3. Kommenter populære kontoer

Følg kjendiser, merker og alle aktive, populære kontoer som du tror dine følgere også ville være interessert i. Få oppmerksomhet ved å kommentere innleggene deres regelmessig. Disse kommentarene kan være vittige, søte eller lure-uansett stilen din-men det er best å holde dem korte og ikke be om følgende direkte.

Søppelpostkommentarer som "Hei følg meg!" vil nok ikke fungere. Skriv noe som folk liker, så sjekker de ut kontoen din

Bli populær på Instagram trinn 4
Bli populær på Instagram trinn 4

Trinn 4. Følg folk som liker bildene dine

Når du bruker hashtags, får du noen fremmede som liker bildene dine. Når du gjør det, følg dem tilbake. Hvis noen viser interesse for bildene og profilen din, er det godt å ta kontakt og koble til. Kommenter et av bildene deres, eller lik noen få i retur. Det tar bare et minutt eller to, og det hjelper å få en ny følger.

Det er godt å vise at du er en ekte person, og ikke bare en maskin som følger med. Nå ut og kom med en liten kommentar, selv om det bare er "Takk!"

Bli populær på Instagram Trinn 11
Bli populær på Instagram Trinn 11

Trinn 5. Se etter shoutout -muligheter

Hvis du kan få den riktige typen konto for å gi deg et rop (tagg deg i innlegget deres), kan det være verdt en grei håndfull følgere. Her er noen råd for hvordan du gjør dette mens du starter:

  • Send melding til andre kontoer om de er interessert i å handle shoutouts. Dette fungerer best hvis du begge lager lignende innhold og har omtrent samme antall følgere. (Det er ikke en fair trade hvis den andre kontoen er 1000 ganger større enn din.)
  • Gi dine følgere et rop en gang i blant når de legger ut om noe som er relevant for kontoen din. De roper deg ofte tilbake.
Bli populær på Instagram Trinn 12
Bli populær på Instagram Trinn 12

Trinn 6. Engasjer deg med dine følgere

Følgerantall er ikke til stor nytte hvis du har lavt engasjement med innleggene dine. Ikke bare legg ut bilder og forvent at folk vil like siden din. Engasjer deg med folk som uttrykker interesse og forblir sosiale på Instagram. Jo mer du kan få folk til å samhandle med innleggene dine, jo mer tilstedeværelse vil du ha i feedet, og jo mer vil du bli anbefalt til nye potensielle følgere.

  • Hold konkurranser. Gi bort noe morsomt til den "beste kommentaren" eller til en bestemt følger for å gjøre noe. Gjør premien din på en eller annen måte relatert til temaet på siden din.
  • Still dine følgere spørsmål og svar på spørsmålene deres. Enda bedre, ha faktiske samtaler og uttrykk interesse for deres liv og bilder.
  • Kom med en morsom kommentar som folk vil dele. Hvis de deler innlegget ditt, vil det gjøre kontoen din synlig for mange flere brukere.
Bli populær på Instagram trinn 7
Bli populær på Instagram trinn 7

Trinn 7. Behandle Instagram -vekst som et seriøst engasjement

Å vokse en Instagram -tilstedeværelse til et punkt med økonomisk suksess betyr vanligvis å behandle det som en jobb. Hvis du er seriøs med dette målet, må du sørge for at du forplikter deg til:

  • Legger ut innhold syv dager i uken
  • Del en stor del av ditt private liv med verden
  • Demonstrere overfor merkevaresponsorer at du er profesjonell og pålitelig
  • Stikker ved ditt Instagram -bilde; det er ikke noe mer skadelig for antall følgere på Instagram enn å virke "falsk" eller hyklerisk.

Metode 2 av 4: Account Branding

Bli populær på Instagram Trinn 5
Bli populær på Instagram Trinn 5

Trinn 1. Velg et tema for siden din og hold deg til den

Folk er mer sannsynlig å følge en side med et bestemt og tydelig tema. Når du lager din, kan du prøve å tenke på hva du sannsynligvis vil inkludere i fotostrømmen din. Hva er du opptatt av? Hva er dine interesser?

  • Musikk, humor, litteratur og nyheter, filmer og skuespillere og reiser er noen av de raskest voksende temaene på Instagram.
  • Andre temaer med stort potensial inkluderer mat og drikke, dyr, naturfotografering, fest, yoga eller trening, boliginnredning og livsstil, mote og sport.
Bli populær på Instagram Trinn 10
Bli populær på Instagram Trinn 10

Trinn 2. Bruk profesjonelle kontoverktøy for å analysere publikummet ditt

Hvis du ikke har gjort det ennå, går du til profilen din og trykker på Innstillinger → Konto → Bytt til profesjonell konto. Dette låser opp "Insights" -funksjonen, som du kan sjekke regelmessig for å lære mer om publikumsdemografien og hvor engasjert de er i innholdet ditt.

Ta strategibeslutninger basert på denne informasjonen. For eksempel, hvis du vil planlegge et samarbeid med en annen skaper, velger du et med et lignende publikum som ditt eget. Vis bedrifter og produkter som appellerer til din demografiske tilhenger

Bli populær på Instagram Trinn 10
Bli populær på Instagram Trinn 10

Trinn 3. Still dine publikums spesifikke spørsmål direkte

Noen ganger er bare å spørre den enkleste formen for markedsundersøkelser. Lurer du på hva dine følgere synes om en ny trend? Kan du ikke velge mellom to skyteplasser i helgen? Lag et innlegg som bruker et interaktivt klistremerke (for eksempel en meningsmåling for detaljerte tilbakemeldinger eller en Emoji -glidebryter for en rask reaksjon) for å få umiddelbare svar fra fansen din.

Klistremerker er foreløpig ikke tilgjengelig i Japan eller EU

Bli populær på Instagram trinn 6
Bli populær på Instagram trinn 6

Trinn 4. Skriv en tydelig og spesifikk bio

Når noen ser på siden din, må de umiddelbart kunne fortelle hva du handler om. Koble bioen din til temaet ditt med noen korte, klare setninger. Du kan gjøre deg mer søkbar ved å legge til et søkeord eller en hashtag i bio eller rett i navnefeltet, for eksempel "Christian the #cake decorating master" eller "Akil | Urban photography".

  • Dette er det rette stedet å koble til bedriftssiden din, nettstedet ditt eller noe annet du vil vise frem. (Bare koblingene her, ikke i innleggene dine, kan klikkes.) Forkort nettadressen hvis den er for lang.
  • Hold bioen din oppdatert for å referere til nye prosjekter, eller for å tilpasse tonen etter hvert som du får en bedre følelse av merkeidentiteten din og hva publikum liker.
Bli populær på Instagram trinn 7
Bli populær på Instagram trinn 7

Trinn 5. Ta et godt profilbilde

Enkeltpersoner bør vanligvis gå med et nærbilde av ansiktet, mens en bedrift med mer enn et par ansatte kan bruke en logo. Instagram-profilbildet viser seg veldig lite og blir beskåret til en sirkel, så et enkelt, sentrert nærbilde med en nøytral bakgrunn fungerer best.

  • Dette er sikre retningslinjer, men eksperimenter hvis du føler deg modig eller hvis et ansikt ikke virkelig sier hva Instagram handler om. Er dette kontoen for hunden din? Så hører hun hjemme i profilbildet. Craft ølentusiast? Vis oss skummet.
  • På telefoner er bildestørrelsen 110 x 110 piksler, men velg et bilde som er minst 200 x 200, så det ikke ser kornet ut på skrivebord.
Bli populær på Instagram Trinn 13
Bli populær på Instagram Trinn 13

Trinn 6. Hold deg på merke selv når du annonserer

Dine følgere vil se deg som en ekte person som bruker plattformen for godt, spesielt når det gjelder prioriteringer og verdier som er sentrale for merkevaren din. Sosiale medier påvirker og modell Lucy Bennett, for eksempel, jobber ikke med motemerker med begrenset størrelse eller dårlig rasemessig representasjon på sine sosiale medier. På samme måte, hvis du markedsfører bærekraftig mat, må du ikke samarbeide med merker som har et dårlig økologisk rykte.

Å jobbe med selskaper kan være et samarbeid. Hvis et selskap henvender seg til deg med et forslag som ikke er helt riktig, kan du skrive tilbake og foreslå forbedringer som matcher merkevaren din. Jo mer "autentisk" du kommer over som, jo bedre er det for selskapet

Metode 3 av 4: Innholdsskaping

Bli populær på Instagram trinn 8
Bli populær på Instagram trinn 8

Trinn 1. Legg ut minst en gang om dagen

Å følge mange mennesker og være vennlig på Instagram kan gi deg et rimelig antall følgere, men du må også ha innholdet der for å sikkerhetskopiere det. Behold dine følgere er like viktig som å skaffe nye. Målet er å legge ut minst 1 til 2 ganger per dag, hver dag.

  • I stedet for å brenne gjennom alle de beste bildene dine på en gang, sett deg en tidsplan med rimelige oppdateringsmål.
  • Sett deg ned i begynnelsen av hver uke eller måned for å identifisere kommende hendelser (både personlige som bursdager og offentlige som høytider). Planlegg på forhånd slik at du har flotte innlegg klare når disse dagene kommer.
Bli populær på Instagram trinn 9
Bli populær på Instagram trinn 9

Trinn 2. Eksperimenter med når du legger ut

Instagram har flere brukere online tidlige morgener tirsdag til fredag; sen ettermiddag på hverdager; og lørdag rundt 11.00. Det er en god start, men publikummet ditt kan ha en annen timeplan, avhengig av alder og hvilke tidssoner de bor i. Start med noen smarte gjetninger, lek med oppslagstider og følg engasjement på forskjellige timer på dagen.

Bli populær på Instagram Trinn 16
Bli populær på Instagram Trinn 16

Trinn 3. Forbedre historiene dine

Video er nå favorittinnholdsmediet for brukere av sosiale medier, og blir stadig viktigere for å øke annonse- og sponsorinntektene. Instagram favoriserer korte, vertikalt orienterte videoer som leder med det viktigste innholdet først, så begynn med den fantastiske soloppgangen, den visuelle punchline eller den sponsede meldingen.

Bli populær på Instagram Trinn 17
Bli populær på Instagram Trinn 17

Trinn 4. Lag ruller som fokuserer på underholdning

I Reels -feed prioriterer Instagrams algoritme videoer som brukerne synes er morsomme eller underholdende. Å lage lettere, til og med dumt videoinnhold er en god strategi for å tiltrekke seg nye følgere, så lenge du ikke går for langt unna merkevarepersonen din.

Bli populær på Instagram Trinn 13
Bli populær på Instagram Trinn 13

Trinn 5. Inkluder bildetekster med hvert bilde

Bilder må ha kontekst. Bildetekster er en mulighet til å legge til en liten spøk i innlegget ditt, eller engasjere deg direkte med dine følgere.

  • De fleste bruker bildetekster for sine hashtags. Dette er viktig, men det er ikke nok i seg selv. Kast noen emojis og litt tekst der også.
  • Prøv å avslutte bildetekstene dine med en "oppfordring til handling", dvs. still følgere et spørsmål, be dem legge ut egne bilder med hashtaggen din, eller be dem sjekke bioen din for en lenke til mer innhold. Dette får flere til å slutte å rulle og engasjere seg i deg.
Bli populær på Instagram Trinn 14
Bli populær på Instagram Trinn 14

Trinn 6. Bruk relevante hashtags

Hashtags er en flott mulighet til å få frem bildene dine til folk som ikke er dine følgere. Finn populære hashtags ved å se hva som trender, se på hva andre på feeden din bruker, og klikk på dine egne hashtags for å se hvilke lignende hashtags andre mennesker inkluderer i innleggene sine.

  • Det handler ikke bare om rå tall. Det er bedre å ha et av de beste bildene på en mindre hashtag enn å gå tapt blant en million #strandsbilder.
  • Hvis bildet ditt er knyttet til et bestemt sted, og du ikke har noe imot den lavere personverninnstillingen, må du sette Instagramen din slik at den kan merke posisjonen din. Dette viser bildene dine med geomerking for lokalbefolkningen.
  • Du kan finne relevante og populære hashtags ved å bruke nettsteder og apper som TagsForLikes eller Keyword Lookup.

Metode 4 av 4: Bilde- og videokvalitet

Bli populær på Instagram Trinn 15
Bli populær på Instagram Trinn 15

Trinn 1. Ta en rekke bilder rundt temaet ditt

Hvis du vil beholde tilhengernes oppmerksomhet, må du finne en rekke ting du kan skrive om. Du kan holde deg innenfor et emne (som matlaging), men endre detaljene (forskjellige retter, fremdriftsbilder fra midten av matlagingen, restaurantens eksteriør og så videre).

Legg aldri ut det samme bildet som du allerede har lagt ut, spesielt ikke samme dag. Hvis du ikke fikk så mange likes som du ville første gang, ikke sett det samme bildet opp igjen

Bli populær på Instagram Trinn 16
Bli populær på Instagram Trinn 16

Trinn 2. Bruk naturlig lys og enkle oppsett

For de fleste bilder er det best å ikke overkomplisere det. For å fotografere en tallerken med mat eller et plagg, plasser den i midten av rammen. Hold andre rekvisitter enkle og sparsomme, så det ikke ser rotete ut.

Bli populær på Instagram Trinn 17
Bli populær på Instagram Trinn 17

Trinn 3. Prøv enkle redigeringsverktøy før du filtrerer

Instagrams filteralternativer er velkjente, og kan noen ganger oppnå en god effekt. Men med noen få minutters arbeid kan du ofte få bedre og mer naturlige resultater med de grunnleggende redigeringsverktøyene på telefonen eller datamaskinen:

  • Beskjær bildet ditt for å sentrere motivet, følg "regelen for tredjedeler", eller på annen måte forbedre komposisjonen.
  • Juster lysstyrken og kontrasten til motivet skiller seg ut.
  • Prøv metningsglidebryteren eller andre fargekorrigeringsverktøy for å justere fargene.
  • Bruk skjerpeverktøyet hvis bildet ditt ser uklart eller dempet ut.
Bli populær på Instagram Trinn 23
Bli populær på Instagram Trinn 23

Trinn 4. Tekst videoene dine

Rundt 40% av Instagram -videoene vises uten lyd. Når ord er viktige for en video (for eksempel hvis du trenger å nevne et sponsormerke), må du sørge for at publikummet ditt kan se dem.

Bli populær på Instagram Trinn 18
Bli populær på Instagram Trinn 18

Trinn 5. Bruk Instagrams innebygde historieverktøy

Instagrams Story -funksjon gir deg mange alternativer: klistremerker,-g.webp

Bli populær på Instagram trinn 19
Bli populær på Instagram trinn 19

Trinn 6. Dra fordel av andre fotoredigeringsapper

Det er tonnevis med andre fotoredigeringsprogrammer for folk som vil ha flere alternativer, fra avanserte og subtile verktøy til morsomme vitsefiltre. Her er noen av de mest populære telefonversjonene (mange av dem gratis):

  • Snapseed
  • Lightroom
  • Adobe Photoshop Express
  • Prisma
  • Bazaart
  • Photofox
  • VSCO
  • PicsArt

Tips

  • Hold det stilig, ellers risikerer du å bli kansellert Instagram -kontoen din. Når du prøver å bli populær på Instagram, må du holde den høyst svevende rundt PG-13.
  • Hvis du er bekymret for personvernet ditt, kan du ta kontroll over det ved ikke å legge ut noe du vil angre på. Ikke legg noe personlig eller pinlig på Instagram -siden din. Sørg for at du ikke merker hjemmeadressen din, og vær trygg på nettet.

Advarsler

  • Instagram prøver å oppdage og blokkere kontoer som bruker verktøy som prøver å gjøre deg Instagram berømt automatisk (for eksempel ved å lage botkontoer eller legge ut kommentarer for deg). Noen ganger fungerer disse verktøyene en stund, men de risikerer at Instagram finner ut og blokkerer kontoen din.
  • Det er mye vanskeligere å få Instagram -følgere hvis kontoen din er satt til privat, noe som hindrer noen i å se innleggene dine før du godkjenner deres forespørsel. For å slå av privat modus, gå til profilen din, klikk deretter på Innstillinger → Personvern.

Anbefalt: