Slik spiller du sardiner: 8 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Slik spiller du sardiner: 8 trinn (med bilder)
Slik spiller du sardiner: 8 trinn (med bilder)
Anonim

Dette spillet er "Hide and Seek" bakover. Bare én spiller gjemmer seg mens alle de andre spillerne går på jakt individuelt. Så, når en jeger finner gjemmespilleren, i stedet for å kunngjøre den, kommer den spilleren inn i skjulestedet med dem. Selv om det kan spilles med 3-5 personer, er det best å spille med grupper på 10-20. På denne måten, når spillerne bosetter seg i det opprinnelige gjemmestedet, blir de fullsatte, akkurat som sardiner.

Trinn

Del 1 av 2: Start spillet

Spill Sardines Trinn 1
Spill Sardines Trinn 1

Trinn 1. Sett opp grenser for spillet

Siden du kan spille dette spillet innendørs eller utendørs, er det viktig for hver spiller å vite hvor de kan og ikke kan gå. For eksempel, hvis du spiller ute, vil du sørge for at alle forstår at de må bli på gården og ikke vandre over til naboens to dører ned. Størrelsen på området avhenger selvfølgelig av antall spillere og hvor mye plass du vil bruke.

Det eneste som betyr noe er at det er nok steder å gjemme seg

Spill Sardines Trinn 2
Spill Sardines Trinn 2

Trinn 2. Gjør huset så mørkt som mulig

Hvis du skal spille innendørs, vil du prøve å gjøre området du bruker så svakt som mulig. Slå av lysene, lukk persienner/gardiner, slå av TV -er, dataskjermer og andre lyskilder. Når du har gjort dette, kan gruppen enten gå utenfor eller starte i et nøytralt område som en foaje.

  • Hvis det er andre mennesker i huset mens du spiller, kan du enten begrense gruppen din til ett område eller bare gjøre ditt beste for å omgå dem.
  • Hvis du er redd for å bli skadet i et mørkt hus, kan alle ha lommelykter, og når du finner personen, må du huske å slå av lommelykten din og ikke lage en lyd.
  • Du kan også spille en annen versjon der alle lysene er tent, og de jaktede gjemmer seg i vanlig syn, men i et lite rom.
Spill Sardiner Trinn 3
Spill Sardiner Trinn 3

Trinn 3. Velg en person som skal være "det

”Du kan gjøre dette på en rekke måter. For eksempel, hvis ingen melder seg frivillig, kan du prøve å spille rock, papir, saks eller trekke navn fra en lue. Når en person er valgt, be dem gå inn i huset og gjemme seg et sted i mørket. Denne personen er skjuleren/jaget og alle andre er en søker/jeger.

Spill Sardiner Trinn 4
Spill Sardiner Trinn 4

Trinn 4. Finn et godt sted å gjemme seg

Stedet du velger kan avhenge av hvor mange mennesker du spiller med. For eksempel, hvis du spiller med 4 andre mennesker, trenger du bare å passe 3 andre personer inn hos deg. På den annen side, hvis du spiller med 15 andre mennesker, er det 14 personer du trenger for å passe inn i skjulestedet ditt ved siden av deg selv.

  • Du kan prøve å gjemme deg under et bord eller en seng, i et skap under kleshauger, i et pantry, et romslig skap, selv i et hundehus hvis du finner en. Bare husk på de andre menneskene som vil bli tvunget til å gjemme seg sammen med deg.
  • Hvis du er skjuleren/jaget og ikke liker gjemmestedet ditt, kan du bevege deg fritt. Vær imidlertid oppmerksom på at du må være veldig rask og lumsk hvis du hører fotspor.
Spill Sardiner Trinn 5
Spill Sardiner Trinn 5

Trinn 5. Tell til 50 eller 100

Mens den valgte personen gjemmer seg inne, teller de som er igjen utenfor 50 eller 100. De bør gjøre dette sakte for å gi personen som gjemmer seg litt tid til å finne og komme seg inn på et sted. Hvis du har et større lekeområde, som et stort hus eller en hage, vil du gi personen som gjemmer seg mer tid.

Del 2 av 2: Finne "Sardinen"

Spill Sardiner Trinn 6
Spill Sardiner Trinn 6

Trinn 1. Gå og finn personen som gjemmer seg

Når menneskene utenfor eller jegerne er ferdige med å telle, kan de dele seg og begynne å lete etter personen som gjemmer seg. Når du spiller i et hus, bør mørket bidra til å gjøre det vanskeligere å finne spilleren. Men hvis du spiller ute i løpet av dagen, må du sannsynligvis stole på å spille i et stort område for å gjøre det vanskeligere.

  • Sørg for at alle som ser ut fungerer som individer, det er ingen lag i dette spillet.
  • Når du prøver å finne den gjemte personen/gruppen, kan du føle deg gjennom huset med hendene dine siden du ikke kan se. Eller hvis du er bekymret for gjenstander eller bein som kan brytes, kan du gi hver deltaker en liten lommelykt for å hjelpe dem med å finne veien. Lommelykten skal bare brukes om nødvendig og slås av igjen etter å ha overvunnet eventuelle hindringer.
Spill Sardines Trinn 7
Spill Sardines Trinn 7

Trinn 2. Spør: "Er du sardinen?

”Til personen som gjemmer seg. Hvis personen er "det", må de svare, "Ja, jeg er sardinen." På dette tidspunktet blir du også en sardin. Det vil si at du må gjemme deg på samme sted og være stille. Du vil ikke at noen andre skal finne deg, så sørg for å se deg rundt før du gjemmer deg.

Spill Sardines Trinn 8
Spill Sardines Trinn 8

Trinn 3. Fortsett å gjemme deg til en person er igjen

Når alle oppdager den opprinnelige skjuleren, må de gjemme seg med dem. Dette fortsetter til det bare er én person igjen. Den som er sist, blir den neste skjuleren eller sardinen. Avhengig av antall mennesker som spiller, kan det være både vanskelig og morsomt å pakke alle i ett rom.

Hvis du er den siste personen som fant den originale skjuleren og alle andre, blir du den for det neste spillet

Tips

  • Hvis du finner gjemmemannen og en annen jeger er i nærheten, vil du kanskje late som om du ikke har funnet noe og føre den andre jegeren til å tro at den jaktede er et annet sted. Forlat rommet/området og kom tilbake snart når ingen er i nærheten.
  • Dette spillet kan enkelt spilles ute, eller i et hus som ikke er mørkt, noe som kan gjøre det tryggere både for deltakerne og husstanden.
  • Hvis du leker med yngre barn som er rundt tre år, ikke spill i mørket. Dette kan skremme dem.
  • Sørg for at gjemmestedet er godt ventilert, spesielt for større grupper. Du vil ikke kvele!
  • I større grupper kan du gjensidig avgjøre om regelen for individuell søking ikke er relevant. Dette kan komme søkerne til gode. Så nå kan du søke i grupper på 2-4.

Advarsler

  • Ikke gjem deg i ovner, kjøleskap eller andre steder som kan stenge bak deg! Oksygen er en mangelvare på disse stedene, og du kan raskt kveles!
  • Vær forsiktig hvis du spiller ute. Sørg for å flytte alt folk kan skade seg før du begynner.

Anbefalt: