Hvordan spille Manhunt (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan spille Manhunt (med bilder)
Hvordan spille Manhunt (med bilder)
Anonim

Manhunt er et fantastisk spill å spille, dag eller natt! Det innebærer mye action og blir aldri kjedelig. Her er den super morsomme måten å spille det fantastiske spillet fra 1990 -tallet, Manhunt!

Trinn

Del 1 av 4: Start spillet

Spill Manhunt Trinn 1
Spill Manhunt Trinn 1

Trinn 1. Forstå formålet med spillet

Målet med Manhunt er at de jaktede skal komme fra utgangspunktet til rømningssonen. Jegerne må finne og "merke" de jaktede før de kommer til rømningssonen.

Spillerne har begge sine egne baser. Imidlertid må de jaktede spillerne nå sin base. Jegerne starter ved basen og patruljerer rundt for å holde et øye med de jaktede

Spill Manhunt Trinn 2
Spill Manhunt Trinn 2

Trinn 2. Få til minimum seks spillere

(Hold antall spillere jevnt.) Del alle i to like lag og avgjør hvilket lag som gjemmer seg først.

Velg to kapteiner på hvert lag. La kapteinene etablere basene til lagene sine - helst nær hverandre

Spill Manhunt Trinn 3
Spill Manhunt Trinn 3

Trinn 3. Spill dag eller natt

De har begge sine fordeler og ulemper. Å spille i løpet av dagen gir mer synlighet (og mer tid til å spille spillet), men det kan være varmt og gatene vil trolig være travle. Natten vil være kjøligere og mindre travel, i tillegg til å bidra til å gjemme spillerne i mørket, men synligheten din reduseres, noe som øker risikoen for at folk blir skadet eller går tapt.

Hvis du spiller om natten, må du kontrollere at alle spillere har lommelykter og en form for kommunikasjonsenhet, uavhengig av hvilket lag de er på

Spill Manhunt Trinn 4
Spill Manhunt Trinn 4

Trinn 4. Velg om du vil spille Captains Rule eller Majority Rules

I kapteiner, hvis kapteinen for gjemmelaget kommer til å basere umerket, vinner gjemmelaget. I flertall (den mer vanlige og morsomme måten), hvis flertallet kommer til å basere seg uten å bli merket, vinner det laget.

Spill Manhunt Trinn 5
Spill Manhunt Trinn 5

Trinn 5. Jevne ut lagene slik at spillet er rettferdig

For eksempel, hvis en av spillerne dine har astma eller er en langsom løper, kan du koble dem sammen med en eldre eller raskere person.

Spill Manhunt Trinn 6
Spill Manhunt Trinn 6

Trinn 6. Etablere "out of bounds" -områder

Når du etablerer spillereglene, må du sørge for at alle bestemmer hvilke områder som er utenfor banen, og hvis du blir fanget i disse områdene, blir du automatisk "merket" og du må gå tilbake til basen.

Sørg for at spillerne vet at privat eiendom, biler og forlatte eller under byggende bygninger er utenfor grensene, siden disse kan få deg i trøbbel eller være farlig

Spill Manhunt Step 7
Spill Manhunt Step 7

Trinn 7. Angi en tidsbegrensning

Kom med en tidsbegrensning for gjemmelaget for å gjemme seg og komme til basen, slik at du kan komme deg gjennom et godt antall kamper før du må gå inn. En god tid er rundt 1-10 minutter, og sørg for at alle er klar over det av denne.

Spill Manhunt Trinn 8
Spill Manhunt Trinn 8

Trinn 8. Ha et slags signal for å indikere når spillet starter

Et lufthorn eller et høyt rop er en god indikator.

Kapteinene kan ringe en time -out for gruppen om nødvendig

Spill Manhunt Trinn 9
Spill Manhunt Trinn 9

Trinn 9. Sørg for at alle spillerne har en form for kommunikasjon i tilfelle noen går seg vill eller hvis det er på tide å komme seg ut av skjul

En god måte å kommunisere mellom spillerne på er en gruppe -SMS.

Bruk dette til din fordel. Lag kan lage sin egen gruppe SMS eller walkie-talkie-kanal, noe som gjør det enkelt å kommunisere mellom hverandre

Del 2 av 4: Generelle tips

Denne delen gjelder alle spillerne i spillet.

Spill Manhunt Trinn 10
Spill Manhunt Trinn 10

Trinn 1. Bruk lette, mørke klær

Velg farger som brun, grå, marineblå eller kamuflasje. Unngå å bruke svart, da det har en tendens til å få silhuetten til å skille seg ut mot andre gjenstander. Ikke bruk klær som begrenser bevegelsen din, da det vil gjøre det vanskeligere å løpe.

  • Vær forsiktig med fluorescerende eller lyse farger; Hvis du spiller om natten, vil dette gjøre deg mer synlig for biler og forbipasserende, men det vil også gjøre deg mer synlig for andre spillere.
  • Åpenbart, ikke bruk de beste klærne dine. Manhunt kan innebære mye kryp rundt eller komme inn i skitne områder. Velg klær som ikke viser flekker, eller klær du ikke bryr deg om.
  • Hvis du har sko med snørebånd, må du holde dem bundet for ikke å bremse deg selv.
Spill Manhunt Trinn 11
Spill Manhunt Trinn 11

Trinn 2. Unngå å gå inn på områder som kan få deg i trøbbel

Grenser burde vært etablert før spillet, men hvis grensene er ganske løse, sørg for å holde deg utenfor områder som kan skade deg. Hold deg unna forlatte bygninger, biler, hus som ikke er din eller en venns, områder som er under bygging og områder med potensielt farlige materialer i dem (for eksempel knust glass).

  • Ikke spill i skogkledde områder om natten, eller hvis du ikke har utforsket dem før. Risikoen for å gå seg vill er alltid der når som helst på dagen, og hvis du spiller om natten, er det mye lettere å ikke se fall, trerøtter, dyr eller andre potensielle farer.
  • Fusk, eller gå ut av banen, kan være morsomt, men det kan også resultere i at du går deg vill. Hold deg unna områder du ikke kjenner så godt, og ikke vandre for langt unna inngangspunkter.
Spill Manhunt Trinn 12
Spill Manhunt Trinn 12

Trinn 3. Ikke trekk oppmerksomheten til deg selv

Uansett hvilket lag du er på, er det viktig å ikke gjøre deg spesielt synlig for andre spillere, siden det vil varsle dem om din tilstedeværelse. Prøv følgende tips for å gjøre deg mindre merkbar:

  • Skru ned lysstyrken på mobiltelefonen, og bruk lommelykter sparsomt (med mindre du ikke kjenner området godt).
  • Hvisk til andre spillere, i stedet for å rope til dem.
  • Ikke lag mye støy i omgivelsene, med mindre det er for å skape en distraksjon (f.eks. Å slå en parkport og løpe av).
  • Gå stille, for ikke å varsle noen med dine fotspor.

Del 3 av 4: Spiller som en jaget

Spill Manhunt Trinn 13
Spill Manhunt Trinn 13

Trinn 1. Skjul i dekkede områder

And deg inn i områder eller busker som busker, sider av grøfter med trær som har hengende grener for dekning, smughjørner, åser, bak trær og mer. Prøv å gjemme deg i områder som matcher fargen på klærne dine, hvis det er mulig.

Spill Manhunt Trinn 14
Spill Manhunt Trinn 14

Trinn 2. Vær forsiktig når det gjelder biler

Biler kan gi god dekning, men de kan også kjøre bort med et øyeblikks varsel. Hvis du bruker biler for dekning, må du passe på å dukke deg under vinduene slik at andre ikke kan se silhuetten din bevege seg gjennom vinduene, og ikke se inn i noens bil.

  • Ikke gjem deg i sengen til en pickup, siden du ikke vil risikere å måtte hoppe fra lastebilen mens den beveger seg.
  • Aldri gjemme seg under biler. Mange sjekker ikke under bilene sine før de begynner å kjøre, og du vil ikke bli skadet ved å gjemme deg under en bil.
Spill Manhunt Trinn 15
Spill Manhunt Trinn 15

Trinn 3. Hold deg i ro

Hvis du får øye på en jeger som er på vei til deg, og rømning uten oppdagelse ikke er mulig, gjør deg til det minste objektet du kan, hold deg nær skyggene og hold deg ekstremt stille. Jegeren vil lete etter bevegelse; Hvis du kan blande deg med omgivelsene dine, kan du unnslippe deres varsel.

Spill Manhunt Trinn 16
Spill Manhunt Trinn 16

Trinn 4. Prøv å gjøre det tilbake til din egen base uten å bli merket

Sørg for ikke å berøre det andre lagets base! Hvis du berører det andre lagets base, er du diskvalifisert til neste kamp.

Hvis du blir merket, blir du jeger eller diskvalifisert, avhengig av gruppens spilleregler

Del 4 av 4: Spiller som en jeger

Spill Manhunt Trinn 17
Spill Manhunt Trinn 17

Trinn 1. Vær skjult

Du tror kanskje dette gjelder bare de jaktede, men husk at de jaktede også vil være på utkikk etter jegere. Beveg deg stille og prøv å blande deg inn i omgivelsene best mulig. Du vil unngå oppdagelse slik at de jaktede ikke legger merke til deg så raskt (og som et resultat har mindre tid til å flykte).

Spill Manhunt Trinn 18
Spill Manhunt Trinn 18

Trinn 2. Vær på vakt

Se etter små ting som kan gi bort der noen gjemmer seg. Selv om det er noe enkelt, som fargen på noe som ikke stemmer overens, kan du sjekke det ut og nærme deg det hvis det ikke ser riktig ut for deg. Du kan oppdage en "skjult" spiller fra det andre laget!

Spill Manhunt Step 19
Spill Manhunt Step 19

Trinn 3. Sjekk opp og ned

De fleste pleier å lete etter andre mennesker i øyehøyde, spesielt når det gjelder spill som dette. Imidlertid kan strategiske aktører gjemme seg i områder du kanskje ikke forventer - for eksempel opp trær eller under gjenstander. Ikke bare se deg rundt - se opp (og ned) også! Dette vil øke sjansene dine for å fange en spiller som trodde de var lure.

Spill Manhunt Trinn 20
Spill Manhunt Trinn 20

Trinn 4. Ikke slentre rundt motstanderlagets base

Det kan være morsomt for deg å stå rett ved jaktlagets base for å forhindre at de kommer til basen, men dette er ikke rettferdig for dem og gir dem ikke en sjanse til å vinne, noe som gjør hele spillet meningsløst. Før kampen starter, diskuter med begge lag om hvor lenge jegerne kan bli rundt motstanderlagets base. Men hvis begge lagene ikke er bekymret for rettferdighet, kan du gjerne holde deg til det. Det vil gjøre det enda tøffere for dem!

Tips

  • Hold øynene åpne og ikke legg igjen bevis på at du har vært på et bestemt sted.
  • Ikke juks ved å bruke utvidede grenser som jegeren mener er utenfor grensene.
  • Prøv å klatre i et tre med mange grener, lemmer og blader. For dekning, vær der og ikke gi en lyd. Om nødvendig, sørg for at du kan hoppe ned og løpe uten å skade deg selv.
  • Beveg deg hele tiden, og aldri bli på samme sted.
  • Sørg for at dere alle kjenner portforbudet for byen/byen/nabolaget ditt, fordi politiet kan utføre rutinemessige kontroller for å sikre at ingen bråkmakere er ute og reiser. Sørg for å overholde loven og følg portforbudet, uansett hvor mye du senere vil holde deg utenfor!
  • Ikke vær redd for å bruke gater, men vær forsiktig så du ikke tenner gatelys eller billys.
  • Ikke gråt hvis en gren slår deg i ansiktet eller hvis du faller - vær stille. Jegerne vil ikke la deg slippe hvis du har det vondt på gulvet; du må fortsette å bevege deg. Hvis du virkelig er såret og trenger legehjelp, ring jegerens mobiltelefon og gi beskjed om at du har problemer.
  • Det er en god idé å bli hos en kompis fra teamet ditt. Hvis du går deg vill eller blir såret, har du noen som kan få hjelp eller holde deg ved siden av deg.

Advarsler

  • Hold deg unna automatiske lys.
  • Ikke ta med deg verdisaker, ting er lett å miste i mørket når du løper og sklir.
  • Ikke spill på lastebilgårder eller søppelplasser.
  • Hold deg utenfor hovedveiene og kryss dem bare når de er ledige.
  • Ikke gå i nærheten av hunder som du vet vil bjeffe og gi deg bort.

Anbefalt: