3 måter å skjule

Innholdsfortegnelse:

3 måter å skjule
3 måter å skjule
Anonim

Enten du spiller et spill gjemsel, prøver å komme vekk fra noen som irriterer deg, eller dra en prank på vennene dine, noen ganger trenger du bare å gjemme deg. De beste gjemmestedene er de som holder deg helt dekket, som bak sofaen, under en haug med klær eller inne i et skap eller lignende plass. Når du har valgt det perfekte skjulestedet, vær stille, hold stille og gjør deg så liten som mulig for å forbli usynlig og unngå å bli oppdaget.

Trinn

Metode 1 av 3: Skjule deg selv effektivt

Skjul trinn 1
Skjul trinn 1

Trinn 1. Hold deg unna forfølgerens synsfelt

Folk har en tendens til å se fra venstre til høyre når de søker etter noe. Av denne grunn er det best å velge et sted som enten er over eller under øyehøyde. Dette vil hjelpe deg med å velge et mindre åpenbart skjulested og også gjøre bevegelsene dine mindre merkbare.

Når du går inn i et område, vær oppmerksom på hvor øynene dine faller naturlig og velg et sted vekk fra sonen

Skjul trinn 2
Skjul trinn 2

Trinn 2. Gjør deg selv så liten du kan

Så snart du bestemmer deg for et skjulested, huker du deg ned eller setter deg ned og trekker armer og ben i. Hvis du er gjemt bort i et trangt rom, stå rett opp og legg armene ned på sidene. Jo mindre plass du tar, desto vanskeligere blir det å se.

Det er fortsatt en god idé å bli fin og kompakt selv om skjulestedet ditt gir fullstendig skjulning. Hvis du for eksempel lurer bak en sofa, er det mindre sannsynlig at du blir oppdaget hvis du er krøllet sammen i en ball i motsetning til strukket ut

Skjul trinn 3
Skjul trinn 3

Trinn 3. Vær stille

Når du har blitt lokalisert og du har krympet så mye som mulig, fryser du deg selv på plass. Tenk deg at du er en statue eller et møbel. Gjør ditt beste for ikke å bevege deg før du vet at forfølgeren din er i trygg avstand.

  • Motstå trangen til å klø en kløe eller justere håret eller klærne, uansett hvor ubehagelig du er.
  • Det menneskelige øyet oppdager bevegelse før alt annet, spesielt når det er mørkt. Alt som trengs er et feil trekk for å ved et uhell signalere hvor du er.
Skjul trinn 4
Skjul trinn 4

Trinn 4. Vær stille

Mens du gjemmer deg, unngå å lage unødvendig støy. Prøv å ikke hoste, nyse, tømme halsen eller gjøre noe annet som kan få deg fanget. Selv rasling av klærne for høyt kan gi fra deg posisjonen din.

  • Kvel pusten din ved å åpne munnen og trekke dype, sakte åndedrag. Dette er langt mindre hørbart enn panting nervøst eller puste gjennom nesen.
  • Hvis du og en annen person gjemmer seg på samme sted, ikke snakk. Lyden vil ikke bare bære, du kan også være for distrahert til å legge merke til om noen nærmer seg.
Skjul trinn 5
Skjul trinn 5

Trinn 5. Kamuflere deg selv med gjenstander i nærheten

Du vil ikke alltid kunne snike deg inn i et skap eller sette deg under et bord. Når du er fanget i et åpent rom uten store gjenstander å gjemme seg bak, legger du deg ned, strekker deg etter det som er rundt, og trekker det oppå deg. Dekselet ditt holder deg utenfor syne til du finner et bedre sted.

  • Du kan begrave deg selv under en haug med tepper eller skittentøy hvis du gjemmer deg på soverommet ditt, eller dykker ned i en haug med blader hvis du gjemmer deg utenfor.
  • Funnede gjenstander kan gi midlertidig dekning, men de anbefales ikke for langvarig gjemming.
Skjul trinn 6
Skjul trinn 6

Trinn 6. Vær forberedt på å forlate stedet hvis du står i fare for å bli funnet

Uansett hvor godt gjemmestedet ditt er, er det en sjanse for at noen kan snuble over det før eller siden. Hvis du mistenker at det bare er et spørsmål om tid til spillet er oppe på ditt nåværende sted, vent på en åpning og kjør for det eller flytt til et annet hemmelig sted.

  • Bevegelse kan skape ganske mye oppstyr, så vent til forfølgeren er langt nok unna til ikke å høre deg lyse.
  • I stedet for å skynde deg til ditt neste gjemmested, senk farten og beveg deg så flytende du kan. Det kan høres kontraintuitivt ut, men du lager mindre støy på den måten og forhindrer deg selv i å snuble eller ved et uhell støte på noe.

Metode 2 av 3: Finne et gjemmested innendørs

Skjul trinn 7
Skjul trinn 7

Trinn 1. Kryp under sengen

Hvis du er på et soverom og trenger å forsvinne raskt, går du ned på alle fire og skyter under rammen av sengen. Legg deg deretter flatt på magen eller ryggen og vær så stille som mulig. Når forfølgeren kikker inn i rommet, vil de ikke se noe malplassert.

  • Hvis sengen sitter på en ramme som er høyt oppe fra bakken, kan personen som ser etter deg kanskje se deg eller skyggen din.
  • Å gjemme seg under sengen er en ganske vanlig taktikk, så vær klar til å løpe for det hvis du tilfeldigvis blir oppdaget.
Skjul trinn 8
Skjul trinn 8

Trinn 2. Duck ned i et skap

Skap er utprøvde gjemmesteder. De er store nok til at de fleste enkelt kan passe inn, og noen ganger inneholder de til og med strøk og andre klesplagg som kan gi ekstra deksel. Og siden de fleste ikke åpner skapene veldig ofte, er det mulig at de ikke tenker på å lete etter deg der.

  • Sørg for å åpne og lukke skapdøren mykt for å dekke sporene dine.
  • Hvis du er involvert i et oppvarmet spill av gjemsel, ikke gå for skapet med mindre du ikke har noe annet alternativ. Skap er et litt åpenbart skjulested.
Skjul trinn 9
Skjul trinn 9

Trinn 3. Sett deg bak sofaen

Hvis du hører personen du prøver å unngå å komme inn i rommet, dykker du bak sofaen og kneler ned for å gjøre deg mindre. Sjansen er stor for at de tar en rask titt rundt og tenker at du ikke er der. Pass på at sofaen du gjemmer deg vender mot inngangen til rommet, slik at du ikke blir synlig.

  • Du kan også krølle deg bak en stol, lenestol eller futon hvis det ikke er en sofa i full størrelse.
  • Siden baksiden er helt eksponert, gjør sofaer ikke gode langsiktige gjemmesteder.
Skjul trinn 10
Skjul trinn 10

Trinn 4. Slip bak gardinene

Sett deg inn i mellomrommet mellom gardinene og vinduet og dra gardinet foran deg. Stå opp rett og hold armene festet til sidene dine slik at personen som ser etter deg ikke får et glimt av noen mistenkelige klumper bak draperiet.

Føttene dine vil sannsynligvis være synlige under bunnen av gardinene, så vurder å flytte til et annet gjemmested etter kort tid

Skjul trinn 11
Skjul trinn 11

Trinn 5. Hopp i dusjen

Hvis dusjen har et solid gardin, trekker du den lukket foran deg. Ellers legg deg ned slik at karets leppe blokkerer deg fra synet. Når du prøver å komme vekk fra noen som uformelt ser seg om etter deg, kan det hende du kommer i dusjen eller badekaret.

  • Hold deg unna dusjkabinetter med glassdører, da disse ikke tilbyr noen form for deksel.
  • Vær forsiktig så du ikke velter en såpestang eller en flaske sjampo mens du er i dusjen, eller du er like god som fanget!
Skjul trinn 12
Skjul trinn 12

Trinn 6. Klem deg selv inn i et trangt rom

Hvis du er på den lille siden, kan du se om det er et skap, en alkove eller en hylla i nærheten som du kan passe inn i. De fleste bygninger har minst noen få usynlige kroker og kroker i dem, så du bør har ganske mange alternativer tilgjengelig hvis du er villig til å bli litt trang.

  • Andre eksempler på smarte gjemmesteder er oppbevaringsbukser, pappesker og vaskerom.
  • Aldri gjemme deg i en beholder hvis det er en lås eller du må låse noe for å åpne den. Du kan låse deg inne og kveles, spesielt hvis du er alene og ingen kan høre deg.
  • Prøv aldri å tvinge deg selv inn i et skjulested som er for lite for deg. Hvis du blir sittende fast, har du større problemer på hendene enn å bli oppdaget.
Skjul trinn 13
Skjul trinn 13

Trinn 7. Hodet mot loftet eller kjelleren

Disse mellomrom har en tendens til å være stappfulle av esker, gamle møbler og små kroker og kroker, som kan gjøre sine egne gode gjemmesteder. De fleste mennesker vil ikke bry seg om å inspisere bak, under og rundt hvert objekt, så det er sannsynlig at du kommer unna ubemerket.

  • Noen mennesker er for redde for å våge seg i loft og kjellere i det hele tatt, noe som betyr at det er en sjanse for at de ikke engang vil være villige til å gå inn etter deg.
  • Kjellere og loft har en tendens til å være støvete, så pust gjennom munnen din for å unngå støyende nysing.

Metode 3 av 3: Gjemmer seg utenfor

Skjul trinn 14
Skjul trinn 14

Trinn 1. Klatre i et tre

Se deg om etter trær med tykke baldakiner-disse vil gi det beste dekket. Siden du vil være godt over den gjennomsnittlige persons siktlinje, vil personen som jakter på deg sannsynligvis være for opptatt med å sjekke alle de vanlige stedene på bakkenivå for å finne ut hvor du har gått.

  • Hvis du sitter på en av de nedre grenene, ikke la føttene dingle der de kan sees.
  • De samme grunnleggende regler for skjuling gjelder når du er i et tre: vær stille og stille. Brusende blader kan være dødelige.
Skjul trinn 15
Skjul trinn 15

Trinn 2. Crouch i en busk

Du trenger faktisk ikke komme deg inn i bushen. I de fleste situasjoner vil det bare være godt nok å bare komme seg ned og holde seg bak den. På samme måte som med trær, unngå å gjøre plutselige bevegelser som kan få busken til å riste, eller du kan ende opp med å blåse dekket ditt.

Se opp for busker med torner eller piggblader. Hvis du ikke er forsiktig, kan du bli skrapt opp når du klatrer inn eller ut

Skjul trinn 16
Skjul trinn 16

Trinn 3. Trekk deg tilbake til en garasje eller bod

Disse stedene har en tendens til å være mørke og litt skumle, noe som betyr at personen som leter etter deg er mindre sannsynlig å våge seg inn i dem etter deg. Det beste av alt er at det ofte er så mange verktøy, kjøretøyer og utstyr rundt deg at du har tilgang til flere skjulesteder i skjulestedet.

  • Ikke gjem deg i et skur eller garasje på andres eiendom. Du kan få problemer hvis du blir overtatt.
  • Det er heller ikke en god idé å gjemme seg under en bil eller lastebil.
Skjul trinn 17
Skjul trinn 17

Trinn 4. Smug under verandaen

På mange hus har områdene under trinnene foran og bak et åpent mellomrom som kan lagres. Se etter en måte å komme under verandaen eller dekket i huset der du ligger lavt. Det kan være en liten dør eller port, eller du kan klemme inn i en åpning rundt kanten av huset.

Se opp for potensielt farlige skapninger mens du er nede. Mørke, fuktige rom er ofte hjemsted for slanger, edderkopper, mus og andre skumle kryp

Skjul trinn 18
Skjul trinn 18

Trinn 5. La deg vente i en haug med blader

Fallne blader gir utmerket naturlig kamuflasje. Dykk ned i en nyrakket haug og dra de løse bladene oppå deg selv til du er helt skjult. Dine venner vil aldri mistenke noe-med mindre du bestemmer deg for å dukke opp og skremme dem meningsløse!

  • Slipp en stein eller en pinne i løvhaugen før du klatrer inn for å sikre at det ikke er noen ville dyr som allerede gjemmer seg i den.
  • Bladbunker kan være grobunn for mugg og bakterier, spesielt når de er våte, så unngå å dekke ansiktet ditt helt og prøv å ikke bruke for mye tid inne.
Skjul trinn 19
Skjul trinn 19

Trinn 6. Beveg deg under dekning av mørket

Mørket er den ultimate skjulingen. Hvis du ikke har andre steder å legge ut, må du holde deg til skyggene, der du praktisk talt vil være usynlig for forfølgerne. Selv om du ikke er fullstendig sperret, vil du fortsatt kunne falme i bakgrunnen og bevege deg skjult fra sted til sted.

  • Bruk av mørke klær vil hjelpe deg med å blande deg inn i omgivelsene enda mer.
  • Hvis personen som leter etter deg bruker en lommelykt, kan du prøve å finne et stort objekt å stå bak når de kommer i nærheten.

Video - Ved å bruke denne tjenesten kan noe informasjon bli delt med YouTube

Tips

  • Hvis du leker ute om natten, ikke vandre i skogen for langt. Du kan gå deg vill!
  • Bruk lokkeduer for å kaste forfølgeren din. Du kan stikke noen puter under sengetøyet på sengen din for å få det til å se ut som du sover, eller lage en improvisert dukke ved å henge noen av klærne dine på et frakkestativ.
  • Generelt er “hvis du ikke kan se dem, de ikke kan se deg” en god tommelfingerregel. Det er imidlertid unntak, så vær gjennomtenkt når du velger stedene dine.
  • Hvis mulig, speider miljøet ditt på forhånd for å identifisere potensielle gjemmesteder.

Anbefalt: