Slik får du 100 følgere på Instagram: 10 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Slik får du 100 følgere på Instagram: 10 trinn (med bilder)
Slik får du 100 følgere på Instagram: 10 trinn (med bilder)
Anonim

Denne wikiHow lærer deg hvordan du får og beholder omtrent 100 Instagram -følgere ved aktivt å engasjere deg i samfunnet og legge ut ofte.

Trinn

Få 100 følgere på Instagram Trinn 1
Få 100 følgere på Instagram Trinn 1

Trinn 1. Lik og kommenter hundrevis av bilder

Bevis tyder på at du får omtrent seks følgere for hver 100 bilder du liker. Å ta dette engasjementet et skritt videre ved å kommentere, mens det er tidkrevende, vil forbedre sjansene dine for å få en tilbakeføring.

Å følge andre kontoer vil også oppnå en lignende effekt

Få 100 følgere på Instagram Trinn 2
Få 100 følgere på Instagram Trinn 2

Trinn 2. Legg ut et bilde minst en gang om dagen

Hvis du gjør det, vil brukerne som følger deg underholde.

Få 100 følgere på Instagram Trinn 3
Få 100 følgere på Instagram Trinn 3

Trinn 3. Svar på kommentarer til bildene dine

Spesielt når du starter, kan Instagram -brukere vokse uinteresserte og ikke følge kontoen din på en dag eller mindre hvis du ikke reagerer aktivt på kommentarene deres.

Dette nivået av engasjement, på samme måte som masseleken på andres bilder, er utrolig tidkrevende. Du må til og med sette av en time eller to hver dag for å engasjere dine følgere

Få 100 følgere på Instagram Trinn 4
Få 100 følgere på Instagram Trinn 4

Trinn 4. Koble Instagramen din til dine andre sosiale medier -kontoer

Du kan gjøre dette fra Instagrams Innstillingsmeny. Hvis du legger til en sosial mediekonto (for eksempel Facebook) til Instagram -informasjonen din, utvides innleggene dine til sosiale medier som ikke bruker Instagram eller ikke vet at du har en Instagram -konto.

  • For eksempel vil en tilknytning av Facebook-kontoen din til Instagram-kontoen din varsle alle Instagram-bruker Facebook-venner om at du er på Instagram. Som et resultat kan de bestemme seg for å følge deg.
  • Når du har koblet en sosial mediekonto til Instagram, har du muligheten til å legge ut Instagram -bildene dine på både Instagram og den tilknyttede kontoen (f.eks. Twitter) samtidig. Hvis du gjør dette, vil du øke antallet personer som kan se bildene dine.
Få 100 følgere på Instagram Trinn 5
Få 100 følgere på Instagram Trinn 5

Trinn 5. Skriv inn bildene dine i konkurranser på Instagram

Å vinne en konkurranse vil øke kontoenes synlighet, og dermed resultere i en økning i antall følgere. Et par fremtredende samfunnskonkurranser inkluderer følgende kontoer:

  • JJ Community - Hver dag legger denne kontoen ut et nytt tema. Du sender inn et bilde i forhold til temaet, og en kontomoderator velger det beste. Husk at over 600 tusen mennesker følger denne kontoen, så du må konkurrere med et stort antall brukere. JJ Community, er et samfunnsdrevet prosjekt.
  • Å delta i daglige konkurranser er en god måte å sikre at du laster opp et gjennomtenkt bilde av høy kvalitet minst en gang om dagen, og temaaspektet vil bidra til å fokusere intensjonen din mens du tar bilder.
Få 100 følgere på Instagram Trinn 6
Få 100 følgere på Instagram Trinn 6

Trinn 6. Bruk populære hashtags i beskrivelsen av bildene dine

Du kan referere til en liste over de 100 mest populære hashtags for å komme i gang, eller du kan bare eksperimentere med forskjellige tagger for å se hvilke som genererer det største antallet likes.

Noen populære hashtags inkluderer "photooftheday", "instaphoto", "nofilter" og "followforfollow" (eller "f4f")

Få 100 følgere på Instagram Trinn 7
Få 100 følgere på Instagram Trinn 7

Trinn 7. Legg til en posisjonsmerke på bildene dine

Du kan gjøre dette mens du legger til beskrivelsen på bildet ditt under opplastingsprosessen ved å velge Legg til sted og følge trinnene. Hvis du legger til en plassering i bildene dine, blir bildet ditt vist når andre søker etter det stedet.

Denne prosessen er kjent som "geotagging". For å unngå konflikt må du ikke geotagge hjemmets beliggenhet eller et annet område enn det der bildet ble tatt

Få 100 følgere på Instagram Trinn 8
Få 100 følgere på Instagram Trinn 8

Trinn 8. Post i populære tider

De mest populære tidspunktene for å sjekke Instagram varierer per dag, men publisering klokken 02.00 og 17.00 EST er i gjennomsnitt den beste måten å sikre at et stort antall mennesker vil se innlegget ditt.

09.00 og 18.00 EST regnes som den verste tiden å legge ut

Få 100 følgere på Instagram Trinn 9
Få 100 følgere på Instagram Trinn 9

Trinn 9. Planlegg innleggene dine på forhånd

Konsistens er både det viktigste aspektet ved å appellere til Instagram -brukere og den vanskeligste prosessen å vedlikeholde. For å løse dette problemet, er det en rekke apper for både iOS og Android -plattformer som lar deg planlegge Instagram -innleggene dine på forhånd.

"Latergramme", "Schedugram" og "TakeOff" er alle godt gjennomgåtte valg for Instagram-postledere

Få 100 følgere på Instagram Trinn 10
Få 100 følgere på Instagram Trinn 10

Trinn 10. Fortsett å engasjere deg med samfunnet ditt

Folk liker å føle seg inkludert i prosessen din, så gjør dem til en del av det ved å merke følgere i innleggene dine, fortsette å laste opp ofte og svare på tilbakemeldinger fra samfunnet. Så lenge du praktiserer disse teknikkene konsekvent, har du 100 følgere på Instagram på kort tid.

Advarsler

  • Kjøpte følgere har en tendens til ikke å engasjere (f.eks. Kommentere eller like) innleggene dine.
  • Gi aldri passordet ditt til noen nettsteder eller apper som selger følgere.

Anbefalt: