Hvordan temme i ARK: Survival Evolved: 6 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan temme i ARK: Survival Evolved: 6 trinn (med bilder)
Hvordan temme i ARK: Survival Evolved: 6 trinn (med bilder)
Anonim

Fremskritt i Wildcard Studios -spillet, ARK: Survival Evolved, er vanskelig i de tidlige stadiene av gameplay. Imidlertid kan det lettes å gå videre med prosessen med å temme de naturlig gytende dinosaurene og ville dyrene. Selv om temming krever tid, tålmodighet og noen få ressurser, er sluttresultatet vanligvis givende og gunstig for både kjæledyr og eier.

Trinn

Metode 1 av 2: Knock-Out Taming

Tam i ARK_ Survival Evolved Trinn 1
Tam i ARK_ Survival Evolved Trinn 1

Trinn 1. Lag verktøy som er nødvendige for å gjøre steinbruddet bevisstløs

For å starte temingsprosessen må man gjøre det tiltenkte dyret sovende. Selv om mange våpen er tilgjengelige for å oppnå dette, presenterer slipingen av tidlig spill bare to praktiske alternativer: Bue og tranq piler eller treklubb.

  • Buen og tranq-pilene er ideelle for varierte knock-out, og nesten obligatoriske for å temme større startdinos som trike og stego. For å oppnå tranq -piler, se denne siden.
  • Treklubben er et nærkampvåpen som gir mer torporskade enn angrepsskade. Ved å bruke dette på mindre startdinos, som diloen eller dodoen, sparer du mange ressurser og oppnår den tiltenkte effekten.
Tam i ARK_ Survival Evolved Trinn 2
Tam i ARK_ Survival Evolved Trinn 2

Trinn 2. Gi den bevisstløse dinosauren den tiltenkte maten som kreves for å temme

Dinosaurer er kategorisert i to grunnleggende kategorier: rovdyr og planteetere (selv om visse dyr krever andre typer forbruksvarer).

  • For å holde tamingbruddet sovende, må man kanskje mate dyrets narkobær eller narkotika.
  • En temmestang, effektivitet og bevisstløs måler er tilstede på et dashbord i nærheten av den bevisstløse tammen. Temmestangen blir helt grønn etter en vellykket tamme.
Tam i ARK_ Survival Evolved Trinn 3
Tam i ARK_ Survival Evolved Trinn 3

Trinn 3. Sadel den tamme når prosessen er fullført

De fleste dinoer og dyr krever en sal for å sykle, men noen gjør det ikke. Selv om noen er dyrere enn andre, gir en sal rustning for de tamme.

Metode 2 av 2: Passiv teming

Tam i ARK_ Survival Evolved Trinn 4
Tam i ARK_ Survival Evolved Trinn 4

Trinn 1. Hold deg utenfor linjen for synet av den tamme

I en grunnleggende forstand, vær alltid bak den tamme når du er i nærheten. Unngå hitbox -kontakt med den tamme.

Det eneste unntaket fra denne siktlinjen er Ichthy

Tam i ARK_ Survival Evolved Trinn 5
Tam i ARK_ Survival Evolved Trinn 5

Trinn 2. Trykk "E" for å mate tammen den tiltenkte maten

Passive tames krever ikke at eieren gjør dyret eller dinoen bevisstløs. Nok en gang krever den tamme en bestemt mat, avhengig av om det er en planteeter eller en kjøttetende. Vent til alternativet dukker opp igjen, for matstangen til den tamme krever en dråpe før dyret kan konsumere igjen. Med andre ord må den tamme bli "sulten" igjen.

Tam i ARK_ Survival Evolved Trinn 6
Tam i ARK_ Survival Evolved Trinn 6

Trinn 3. Når tammen er fullført, legg en sal på skapningen

Nok en gang vil noen ikke kreve en sal for å ri på dinoen eller dyret.

Tips

  • For knock-out tames, finn en avsats eller annen funksjon i landet der den tamme ikke kan angripe deg. Noen dyr vil ikke angripe når de er provosert, men de fleste større tamene er nøytrale.
  • Enkelte skapninger, for eksempel Pachy eller skorpionen, kan brukes til å gjøre dinoer og dyr bevisstløse og kan fungere mer effektivt for noen enn å bruke konvensjonelle verktøy.
  • Temmingsartikler i slutten av spillet inkluderer armbrøst og longneck-riflet og tranq-pilen som gjør det lett å temme.

Advarsler

Last ut piler på tammen i intervaller på noen få sekunder. IKKE tranq den tamme når den er bevisstløs, for temmingseffektiviteten senkes og forfall forverres ved hvert treff.

Anbefalt: