Hvordan være en Nerf -lege: 9 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan være en Nerf -lege: 9 trinn (med bilder)
Hvordan være en Nerf -lege: 9 trinn (med bilder)
Anonim

Leger er det som holder et lag i spillet under en Nerf -krig. Å ha en eller to av disse er en enorm hjelp for å holde laget ditt klart for kamp. Denne artikkelen vil vise deg hvordan du kan holde deg og teamet ditt i live og godt i en Nerf -krig.

Trinn

Vær en Nerf Medic Trinn 1
Vær en Nerf Medic Trinn 1

Trinn 1. Bestem deg for en måte å gjenopplive mennesker

Dette kan være via metoden som brukes i artikkelen, som er å trykke noen på skulderen, eller det kan være metoden for å five noen til å gjenopplive dem.

Det er viktig å la teamet ditt vite at du er medisin, så folk ikke blir forvirret når du trykker på noen på skulderen

Vær en Nerf Medic Trinn 2
Vær en Nerf Medic Trinn 2

Trinn 2. Velg et hovedvåpen

Du liker det kanskje ikke, men å skyte legen er en perfekt levedyktig strategi, men en som har blaster gjør det langt mindre effektivt. Primæren din bør være et lite våpen, som Retaliator uten fatforlengelse, eller Stryfe. Sørg for at du kan løpe i et godt tempo med det, og at det ikke kommer i veien for hendene dine når du gjenoppliver noen.

Noen spill setter våpenrestriksjoner på medisiner fordi de er i stand til å gjenopplive mennesker. Sørg for å følge disse reglene

Vær en Nerf Medic Trinn 3
Vær en Nerf Medic Trinn 3

Trinn 3. Velg et sekundært våpen

Sekundæren din er en sikkerhetskopi for når du trenger å skyte med én hånd mens du gjenoppliver noen. Dette våpenet bør være et du er komfortabel med. Et godt eksempel på et sekundært våpen ville være Hammershot, Nailbiter eller Doublestrike.

Vær en Nerf Medic Trinn 4
Vær en Nerf Medic Trinn 4

Trinn 4. Kom i form

Selv mer enn en normal nerfer, må medisinerne holde seg i form. En lege må være i stand til å løpe raskt til en lagkamerat som er senket, og så må han også kunne komme seg ut raskt. Sørg for at du kan bevege deg raskt over og rundt hindringer.

Vær en Nerf Medic Trinn 5
Vær en Nerf Medic Trinn 5

Trinn 5. Øv på å unngå dart mens du beveger deg

Fordi du kommer til å løpe mer som lege, betyr det at flere pilter kommer når du løper. Hvis du kan unngå dart når du løper, betyr dette at spurter er mindre farlige.

Vær en Nerf Medic Trinn 6
Vær en Nerf Medic Trinn 6

Trinn 6. Aldri løp av på egen hånd

Du er et mer verdifullt mål enn resten av vennene dine. Å bo sammen med to eller tre personer hjelper deg ikke bare ved å ha noen improviserte kjøttskjold i tilfelle bakhold, men hjelper dem også ved å ha deg innen rekkevidde for å raskt gjenopplive dem.

Vær en Nerf Medic Trinn 7
Vær en Nerf Medic Trinn 7

Trinn 7. Kunne raskt gjenopplive folk hvis du bruker godterimetoden

Få et system der du kan gjenopplive dem på under ti sekunder. Å ha pistolen din ute mens du gjenoppliver hjelper også, slik at du kan avverge fiender som vil ta deg ned.

Vær en Nerf Medic Trinn 8
Vær en Nerf Medic Trinn 8

Trinn 8. Prøv å ikke bli nedkjørt selv

Hvis du blir slått ned, må den andre legen på laget ditt gjenopplive deg, eller teamet ditt vil være uten lege. Ikke bli involvert i tunge konflikter uten å ha noen flere tropper med deg.

Vær en Nerf Medic Trinn 9
Vær en Nerf Medic Trinn 9

Trinn 9. Få hjelp til personer som er legitimt skadet

Hvis noen faktisk er skadet, rop "Hold!" og ring nødetatene etter behov hvis de er alvorlig skadet (f.eks. bevisstløshet, beinbrudd, dype kutt).

Hvis du har opplæring i førstehjelp, kan du prøve å bruke den. Hvis du ikke er kvalifisert, gjør det imidlertid ikke. Feil førstehjelp kan ofte gjøre tilstanden verre

Tips

  • Du bør ha to medisinere i tilfelle hvis en lege blir skadet.
  • Prøv å ikke gjøre det for åpenbart for det andre teamet at du er legen. Dette vil trekke oppmerksomhet og gjøre deg til et mål for enhver fiende som forstår hvor mektig du kan være.
  • Bruk en skuddsikker vest (dart tag vest). Det vil ikke holde deg i live lenger, men det kan hjelpe deg med å holde utstyret.
  • Hold deg bakerst i laget, slik at du ikke blir skutt.
  • Prøv å holde deg skjult for det andre laget.

Advarsler

  • Bruk øyevern - å bli truffet i øyet vil skade.
  • Sørg for at en ansvarlig voksen til enhver tid vet hvor du er og kan kommunisere med deg på kort varsel.

Anbefalt: