Hvordan handle landsbyboere i Animal Crossing: Nytt blad: 11 trinn

Innholdsfortegnelse:

Hvordan handle landsbyboere i Animal Crossing: Nytt blad: 11 trinn
Hvordan handle landsbyboere i Animal Crossing: Nytt blad: 11 trinn
Anonim

Mange Animal Crossing -spillere har tatt seg til internettfora for å "bytte" landsbyboere med hverandre. Men hva betyr handel med landsbyboere? Det betyr i hovedsak at hvis en av landsbyboerne dine bestemmer seg for å flytte ut, som du vil lære ved å snakke med landsbyboeren, kan du ordne med at noen andre adopterer landsbyboeren. Vær imidlertid oppmerksom på at hvis du snakker med en landsbyboer og de sier at de flytter, kan du fortsatt overtale dem til å bli. Dette fungerer bare hvis du fanger dem tidlig (noe som betyr at du bør spille regelmessig). Hvis du ikke har spilt på over en uke, er det en god sjanse for at landsbyboeren har tenkt på å flytte ut i flere dager og dermed ikke blir påvirket. Hvis du har det greit med å la landsbyboeren gå, så fortsett og bytt dem.

Trinn

Del 1 av 4: Oppfyllelse av kravene

Bytt landsbyboere i Animal Crossing_ New Leaf Trinn 1
Bytt landsbyboere i Animal Crossing_ New Leaf Trinn 1

Trinn 1. Telle antall nåværende landsbyboere

Du må ha færre enn ti landsbyboere i byen din for tiden. Ti er det maksimale antallet, og dermed kan du ikke handle hvis du har kapasitet!

  • Som standard vil du ha åtte landsbyboere. De to ekstra kan bare skaffes gjennom campingplassen eller campingplassen. Du kan bare ha en av hver person i landsbyboerens personlighetstype, i din tvilling, unntatt de to ekstra.

    De åtte personlighetstyper er: snooty, selvgod, lat, normal, søsterlig, cranky, peppy og jock

Bytt landsbyboere i Animal Crossing_ New Leaf Trinn 2
Bytt landsbyboere i Animal Crossing_ New Leaf Trinn 2

Trinn 2. Kontroller Internett -tilkoblingen

Hvis du arrangerer en handel på nettet, må du sørge for at du kan koble deg til fjerne byer. I hovedsak må du ha en Internett -tilkobling.

  • Internett -tilkobling er ikke nødvendig hvis du besøker en by i nærheten.
  • Du kan teste internett i Systeminnstillinger.

Del 2 av 4: La en landsbyboer gå

Bytt landsbyboere i Animal Crossing_ New Leaf Trinn 3
Bytt landsbyboere i Animal Crossing_ New Leaf Trinn 3

Trinn 1. Ønsk dem lykke til

Hver gang du snakker med en landsbyboer ved å trykke EN, det er en liten sjanse for at landsbyboeren vil fortelle deg at de tenker på å flytte. Når du står overfor den nyheten, og du har det bra med det, velger du alternativet som i hovedsak ønsker dem lykke til med flyttingen.

  • Teksten vil alltid være annerledes; det er det andre alternativet på listen (det første alternativet prøver å overbevise dem om å bli).
  • Noen landsbyboere vil bestemme hvem som blir, selv når du ønsker dem lykke til.
Bytt landsbyboere i Animal Crossing_ New Leaf Trinn 4
Bytt landsbyboere i Animal Crossing_ New Leaf Trinn 4

Trinn 2. Legg merke til flyttedato

Denne landsbyboeren vil da fortelle deg når de planlegger å flytte ut. Dette er en relevant dato å huske når du starter handelsprosessen, så det kan være lurt å skrive den ned.

  • Når landsbyboeren din har begynt å pakke sammen, som du vil kunne se når du besøker huset deres, da de vil være omgitt av esker, vil de være klare for handel.
  • Du kan hoppe frem til dagen før dagen de flytter seg, slik at du ikke trenger å vente.

Del 3 av 4: Arrangere en handel

Bytt landsbyboere i Animal Crossing_ New Leaf Trinn 5
Bytt landsbyboere i Animal Crossing_ New Leaf Trinn 5

Trinn 1. Deal med andre spillere

Hvis du vil handle med noen du kjenner i virkeligheten, er ting ganske enkelt. Dere to kan komme til enighet om hva dere handler. Hvis du ikke har noen du kjenner personlig som du vil handle med, må du velge hvordan du vil fortsette.

Det er mange nettsteder dedikert til handel med landsbyboere fra Animal Crossing. Vær imidlertid oppmerksom på at hver enkelt har forskjellige regler for innlegg. Reddit, for eksempel, har en sub-Reddit dedikert til å legge ut for handler, der brukerne vil spesifisere hva slags handel de søker

Bytt landsbyboere i Animal Crossing_ New Leaf Trinn 6
Bytt landsbyboere i Animal Crossing_ New Leaf Trinn 6

Trinn 2. Bruk skjønn når du handler på nettet

Å fullføre handelen vil kreve at den andre personen besøker landsbyen din, og når noen besøker landsbyen din, har de makt til å felle trær, grave hull og i hovedsak gi deg sorg.

  • Noen av nettsidene dedikert til handel har et system på plass for å prøve å vurdere kvaliteten på ordføreren du skal handle med. De fleste handler ender opp bra; det er bare godt å være oppmerksom.
  • Hvis en besøkende ødelegger byen din, kan du slå av strømmen. Selv om dette ikke er ideelt ettersom spillet ditt ikke blir lagret, er det fortsatt et alternativ. Spillet vil alltid lagre før noen redder byen din.

Del 4 av 4: Få din handelsmann til å besøke byen din

Bytt landsbyboere i Animal Crossing_ New Leaf Trinn 7
Bytt landsbyboere i Animal Crossing_ New Leaf Trinn 7

Trinn 1. Gi ut vennekoden din

For at en handel skal gå gjennom, må personen som godtar landsbyboeren din besøke byen din. For å gjøre det må du gi dem vennekoden din, som du finner i 3DS -hjemmemenyen på vennekortet ditt.

Bytt landsbyboere i Animal Crossing_ New Leaf Trinn 8
Bytt landsbyboere i Animal Crossing_ New Leaf Trinn 8

Trinn 2. La vennen din snakke med portieren

Vennen din vil deretter gå til jernbanestasjonen i byen deres, i den nordlige enden av kartet, like til venstre for avkjørselen til Main Street. Snakker med Porter, apen, ved å trykke EN lar dem deretter velge "Besøk en fjern by", som er hvordan du reiser til byer over Internett (og hvorfor du trenger den vennekoden).

Snart kommer denne personen til landsbyen din

Bytt landsbyboere i Animal Crossing_ New Leaf Trinn 9
Bytt landsbyboere i Animal Crossing_ New Leaf Trinn 9

Trinn 3. La vennen din snakke med landsbyboeren som flytter

Gjør dette ved å trykke EN mens han vender mot landsbyboeren. Landsbyboeren vil si noe i stil med å ikke ha et reisemål ennå. Deretter har den besøkende muligheten til å invitere landsbyboeren til byen sin gjennom et dialogvalg.

Om kort tid vil landsbyboeren din bli flyttet ut, og den besøkende vil ønske bymannen velkommen til byen sin i stedet

Bytt landsbyboere i Animal Crossing_ New Leaf Trinn 10
Bytt landsbyboere i Animal Crossing_ New Leaf Trinn 10

Trinn 4. Gjør det omvendt

Alt dette fungerer også omvendt! Hvis du ser på nettet og ser at noen tilbyr en landsbyboer du vil ha i en avtale du synes passer, besøker du byen deres og snakker med landsbyboeren for å få dem til å flytte inn.

  • Igjen, husk at dette bare fungerer hvis du for øyeblikket har færre enn ti landsbyboere i Animal Crossing -byen din! Du vil ikke kunne overtale landsbyboeren til å komme til byen din hvis du allerede har kapasitet.

    Hvis du har åtte landsbyboere i byen din, hvorav ingen kom fra campingplassen eller campingplassen, kan du ikke få flere landsbyboere. Du kan bare ha åtte landsbyboere, bortsett fra de to ekstra fra camping

Bytt landsbyboere i Animal Crossing_ New Leaf Trinn 11
Bytt landsbyboere i Animal Crossing_ New Leaf Trinn 11

Trinn 5. Nyt din nye landsbyboer

Ta smarte beslutninger i handel. Denne veiledningen har fungert under forutsetningene om å bytte en landsbyboer til en annen landsbyboer, men det er ikke alltid slik det fungerer. Noen ganger gir folk bare bort landsbyboerne sine. Andre ganger selger folk landsbyboerne sine for bjeller. Det kommer an på.

Anbefalt: