4 måter å vite når du skal dele par i Blackjack

Innholdsfortegnelse:

4 måter å vite når du skal dele par i Blackjack
4 måter å vite når du skal dele par i Blackjack
Anonim

I de fleste versjoner av Blackjack, når du får et par (to av samme kort), har du muligheten til å dele dem i to nye hender. Du får ytterligere to kort (ett for hver nye hånd), og innsatsen din dobles. Du spiller hver hånd normalt - du får to sjanser til å slå dealeren (eller tape). Å vite når man skal dele par i blackjack er avgjørende for spill på høyt nivå. Best av alt, siden det bare er ti kortverdier, er det ikke vanskelig å huske hva du skal gjøre i hver eneste situasjon.

Trinn

Blackjack Hjelp

Image
Image

Blackjack regler

Image
Image

Blackjack Cheat Sheet

Image
Image

Blackjack -diagram

Metode 1 av 3: Når du alltid skal dele

Vet når du skal dele par i Blackjack Trinn 1
Vet når du skal dele par i Blackjack Trinn 1

Trinn 1. Del alltid ess

Det er noen få situasjoner i Blackjack når det alltid er fornuftig å dele, uansett hvilket kort dealeren viser. For eksempel bør du alltid dele når du får et par ess. Splitting gir deg en mye bedre sjanse til å få en sterk hånd. Se nedenfor:

  • Hvis du spiller dine to ess som en hånd, starter du med verdien 12 (den ene spilles som en 11 og den andre som en). Bare en ni gir deg 21. Et 10 eller ansiktskort vil tvinge deg til å spille det andre esset med en verdi på en, og bringe deg tilbake til 12.
  • På den annen side, hvis du deler, har du fire måter å få en 21 på hver hånd (får 10, J, Q eller K).
Vet når du skal dele par i Blackjack Trinn 2
Vet når du skal dele par i Blackjack Trinn 2

Trinn 2. Del alltid åttende

I tillegg til ess er det andre paret som nesten alle Blackjack -eksperter vil fortelle deg å dele på åtte. Det er vanskelig å få en god hånd når du spiller åttende som en hånd. Sjansene dine er ikke fantastiske når du spiller dem hver for seg, men du har en større sjanse matematisk. Se nedenfor:

  • Å spille de to åttene som en hånd starter deg på 16 (en veldig svak hånd). Å treffe på dette tidspunktet er et risikabelt forslag. Alt over 5 vil få deg til å bryte, så du har omtrent 60% sjanse for å miste hånden fra start.
  • På den annen side, hvis du deler, er det umulig å bryte ut på ditt første treff, så du har i det minste en sjanse til å få en gunstigere hånd.
Vet når du skal dele par i Blackjack Trinn 3
Vet når du skal dele par i Blackjack Trinn 3

Trinn 3. Del alltid ess eller åttende på nytt hvis du får et andre par

Når du deler, gir dealeren deg to kort - ett for hver av de nye hendene. Hvis dette gir deg et par andre ess eller åttende, behandle det som sin egen hånd og del igjen.

  • Vær oppmerksom på at dette krever at du tredobler din opprinnelige innsats (ved å dele den første gangen må du doble den).
  • Husordenen kan variere her. De fleste Blackjack -spill lar deg dele maksimalt tre ganger (for å spille totalt fire hender).

Metode 2 av 3: Når du aldri skal splitte

Vet når du skal dele par i Blackjack Trinn 4
Vet når du skal dele par i Blackjack Trinn 4

Trinn 1. Del aldri tiere

Dette er en vanlig rookie -feil i Blackjack. Splitting 10s ofrer i hovedsak en god hånd for en veldig liten sjanse til en enda bedre. Se nedenfor:

  • Hvis du spiller et par med 10, har hånden din en verdi på 20, noe som er ganske bra. Hvis du deler 10 -er, må du få et ess for å forbedre din holdning - alt annet vil gi deg en hånd som har lik eller mindre verdi. Statistisk sett er det mest sannsynlig å dele tiere med to hender verre enn den første.
  • Noen korttelleksperter foreslår å dele 10-er i svært spesifikke situasjoner. For eksempel: hvis du teller kort og vet at det er mange 10 -er igjen i skoen, kan det være fornuftig å dele 10 -er mot en dealer som viser 5 eller 6 (noe som tyder på en svak hånd). På denne måten har du en rimelig sjanse til å få minst en 20, mens dealeren må være heldig som kan matche eller slå deg.
Vet når du skal dele par i Blackjack Trinn 5
Vet når du skal dele par i Blackjack Trinn 5

Trinn 2. Del aldri fire

Å dele et par med fire gir deg bare to svake hender, så det gir ingen mening. Husk at splitting krever at du dobler den opprinnelige innsatsen din - dette betyr at splitting fours er vanligvis et penger -tapende forslag.

Når du treffer på et par av fire, er det umulig å bryte ut - det høyeste du kan gå er 19 hvis du får et ess, som er en ganske grei hånd. Hvis du deler dine fire, vil du sannsynligvis stå igjen med en mindre verdifull hånd (hvis du får en to eller tre) eller en hånd som er mulig å slå ut hvis du treffer (hvis du får en åtte eller høyere). Du må få en fem, seks eller syv for å ha det bedre enn du opprinnelig hadde

Vet når du skal dele par i Blackjack Trinn 6
Vet når du skal dele par i Blackjack Trinn 6

Trinn 3. Del aldri femmer

Når du ser et par 5 -er, glem at de er et par og behandle dem som en enkelt 10. Dobbel ned på en 10 mot alt annet enn en dealers ni, 10 eller ess. For disse tre mulighetene, bare slå.

Å dele et par femmere er som å dele firere, bare verre - du gir opp en sterk starthånd for en veldig liten sjanse til å få noe bedre. Med et par femmere kan du ikke bryte ut, og du har en sjanse til å få 21 på første treff. Hvis du deler, vil du sitte igjen med en svakere hånd (hvis du får en to, tre eller fire) og/eller en hånd som det er mulig å slå ut hvis du treffer (hvis du får en sekser eller høyere). Det er virkelig ingen måte å komme ut foran ved å dele på femmer

Metode 3 av 3: Når splitting noen ganger er en god idé

Vet når du skal dele par i Blackjack Trinn 7
Vet når du skal dele par i Blackjack Trinn 7

Trinn 1. Del to, tre eller syv hvis dealeren viser en sju eller lavere

Eksemplene i avsnittene ovenfor er harde og raske regler som sjelden (om noen gang) bør brytes. For andre par avhenger det beste handlingsforløpet vanligvis av kortet dealeren viser. For eksempel bør par med to, tre og syv deles når dealeren viser et relativt lavt kort. Hvis dealeren har en åtte eller bedre visning, er det bare å slå et slag.

Noen ressurser anbefaler å dele to og tre (men ikke syv) når dealeren viser en åtte

Vet når du skal dele par i Blackjack Trinn 8
Vet når du skal dele par i Blackjack Trinn 8

Trinn 2. Del seksere når dealeren viser en to til seks

Hvis dealeren har en sju eller bedre, er det bare å slå et slag. Matematisk er det mer sannsynlig at du slår svake forhandlerhender hvis du deler sekserne. Hvis dealeren sannsynligvis vil ha en sterkere hånd, er det beste alternativet å slå og forbedre hånden din - du kommer bare ut hvis du får et 10 eller ansiktskort.

Vet når du skal dele par i Blackjack Trinn 9
Vet når du skal dele par i Blackjack Trinn 9

Trinn 3. Del ni mot to til seks, åtte og ni

Hvis dealeren viser en sju, ti eller ess, må du ikke slå - i stedet stå. Å treffe en 18 er borderline-suicidal. Alt annet enn to eller tre får deg til å bryte ut.

Video - Ved å bruke denne tjenesten kan noe informasjon bli delt med YouTube

Tips

  • Spill blackjack med en strategi i stedet for å stole på anelser, flaks eller gjetninger. Blackjack tilbyr en lavere fordel enn noen andre spill, så hvis du tenker deg om på forhånd, er det vanligvis din beste sjanse for å tjene penger på kasinoet.
  • Vær oppmerksom på at noen husregler krever at du behandler en kombinasjon av ess/ansiktskort som du får etter en splittelse som en normal 21 i stedet for en blackjack.

Anbefalt: