Hvordan bli med i et marsjerende band: 12 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan bli med i et marsjerende band: 12 trinn (med bilder)
Hvordan bli med i et marsjerende band: 12 trinn (med bilder)
Anonim

Marsjebånd på videregående skole er en svært givende aktivitet som krever mye hardt arbeid. Det krever ikke bare musikalsk kunnskap, men det krever også litt atletikk. Marching band krever at du er aktiv, sosial og hardtarbeidende. Å bli med på skolens marsjorkester kan være den beste tiden i livet ditt hvis du er klar for det.

Trinn

Bli med i et Marching Band Trinn 1
Bli med i et Marching Band Trinn 1

Trinn 1. Kontroller at skolen din har et marsjerende band og hvem regissøren er

Regissøren er personen som driver bandet. Jobben deres er å sørge for at ting går jevnt og gradvis. De vil være personen som spør om du vil bli med.

Bli med i et Marching Band Trinn 2
Bli med i et Marching Band Trinn 2

Trinn 2. Snakk med regissøren om å bli med og spille et instrument

Marching band inkluderer marsjerende trommelinje, pit slagverk, messing og treblåsere. Hvis du ikke har noen musikalsk erfaring, men liker å danse, kan du vurdere å bli med på colorguard også.

Bli med i et Marching Band Trinn 3
Bli med i et Marching Band Trinn 3

Trinn 3. Snakk med andre i marsjbandet

Å være sosial vil bidra til å øke tilliten når du blir med i et band. Mesteparten av tiden elsker de det de gjør, og vil gi deg en god ide om hvordan det er.

Bli med i et marsjeringsband Trinn 4
Bli med i et marsjeringsband Trinn 4

Trinn 4. Spør regissøren hvilke instrumenter han/hun trenger

Hvis noen av disse appellerer til deg, bli med! Men hvis en ikke virker tiltalende for deg, kan du bare be om å få spille den du liker.

Bli med i et Marching Band Trinn 5
Bli med i et Marching Band Trinn 5

Trinn 5. Få privattimer før marsjsesongen

Private leksjoner vil hjelpe deg med å gi deg kunnskap du trenger for å gå videre inn i musikken din. De hjelper deg med å bli en bedre spiller. De fleste skoler vil tilby leksjoner, men hvis de ikke gjør det, kan du se etter private leksjoner på et samfunnshus eller be banddirektøren om anbefalinger.

Bli med i et marsjeringsband Trinn 6
Bli med i et marsjeringsband Trinn 6

Trinn 6. Lær når praksis er

De fleste band trener om sommeren (aka bandcamp), på lørdager om morgenen og en eller to ganger i løpet av uken etter skoletid - noen ganger til og med hver dag etter skoletid! Du vil mest sannsynlig delta i marsjkonkurranser gjennom året, og konkurrere mot andre band i fylket, staten eller til og med landet ditt! Du må kanskje også være i peppebandet på høstfotballkamper.

Bli med i et marsjeringsband Trinn 7
Bli med i et marsjeringsband Trinn 7

Trinn 7. Vær oppmerksom under den første øvelsen og lær de forskjellige kommandoene og riktig marsjteknikk

Dette vil være en skremmende oppgave i begynnelsen. Prøv hardt, så blir du grei det første året.

Bli med i et marsjeringsband Trinn 8
Bli med i et marsjeringsband Trinn 8

Trinn 8. Delta på alle øvelsene

Husk musikken din og lær marsjøvelsen. På den måten kan bandet sette sammen feltshowet.

Bli med i et marsjeringsband Trinn 9
Bli med i et marsjeringsband Trinn 9

Trinn 9. Oppfør deg riktig til enhver tid og lytt til trommelenes hovedfag, direktører og seksjonsledere

De har eksistert lengst og vil være riktige 99% av tiden.

Bli med i et marsjeringsband Trinn 10
Bli med i et marsjeringsband Trinn 10

Trinn 10. Prøv ditt beste

Folk vil lære å respektere deg selv som en nykommer hvis de kan se at du jobber hardt i stedet for å klage eller være lat, selv om du ikke er veldig god ennå. Husk også at du ikke er perfekt og ikke forvent for mye av deg selv. Ikke bli motløs hvis du synes det er vanskelig, bare prøv enda mer for å overvinne det.

Bli med i et marsjeringsband Trinn 11
Bli med i et marsjeringsband Trinn 11

Trinn 11. Ha det gøy

Forhåpentligvis vil du få venner og fremføre et fantastisk show.

Bli med i et marsjeringsband Trinn 12
Bli med i et marsjeringsband Trinn 12

Trinn 12. Sørg for at du har tid til å lage marsjorkester

Du kan bli pålagt å spille hver fotballkamp fredag kveld frem til november, eller enda senere, avhengig av skolens timeplan.

Tips

  • Ta med vann og sunne snacks til bandcamp og andre øvelser. (Men ikke spis eller drikk noe annet enn vann rett før du spiller!) Unngå melkeprodukter før du trener utendørs i varmen, ellers blir du syk.
  • Ikke bekymre deg! Marching band er en avslappet og sammensveiset gruppe. Når du er i, er du en del av en helt ny familie!
  • Forbered deg på å miste fredag og lørdag kveld og sporadiske torsdager for konkurranser og forestillinger på fotballkamper.
  • Hvis du er på grensen til å bestemme om du vil gjøre det eller ikke, kan du prøve et år. Du vet aldri, du kan ha det bra og bli en stor bandie.
  • Det blir hardt arbeid. Ikke klag - hvis du gjør det, vil det få hele bandet til å miste oversikten over hva de gjør.
  • Hold uniformen ren, fordi du kan ende opp med å betale store penger hvis du ikke gjør det. Noen skoler har et system der du kan hente inn penger, og de vil håndtere rengjøring for deg (eller til og med inkludere rengjøringsgebyrer som en del av uniformsleien), men andre gjør det ikke. Sørg for at du vet hva du må gjøre for deg selv.
  • Begynn å huske musikken din så snart som mulig. Delen din kan fortelle om du ikke har den utenat når du skal, og det kan redusere deres mening om deg.
  • Hvis du bor på et varmt sted, bruk solkrem, spesielt på band camp.
  • Vær forberedt på å jobbe. I de fleste band er det programmer designet for kondisjonering og utholdenhet. Selv om det kan begynne veldig vanskelig, hold deg til det. Det blir lettere med tiden.
  • Finn ut hvilke instrumenter skolen din vil låne ut. De fleste skoler låner ut større instrumenter som tubaer og barytoner for en mindre avgift enn musikkbutikker.
  • Snakk med trommelen om eventuelle problemer. Trommelen major skal være en god venn og en god leder, på og utenfor banen.
  • Det kommer til å bli vanskelig. Det kommer til å bli surt når du først blir med, men ikke slutt.
  • Vær oppmerksom på musikken. Når musikken er rask, kan du trykke på foten for å holde tempoet og spore musikken.

Advarsler

  • Ikke bli med hvis du ikke er villig til å jobbe hardt.
  • Ikke forårsake drama. Ingenting ødelegger en seksjons tid i bandet som en vendetta mellom to eller flere av medlemmene.
  • Gjøre ikke snakk under treningen.
  • Vær oppmerksom på at noen videregående skoler ikke lar deg bli med i marsjband, med mindre du var i bandet på ungdomsskolen.
  • Direktøren din kan være en veldig slem person under trening og konkurranser, men de er ikke alltid slik. Ikke kryss dem i løpet av denne tiden. De kan virke kresne, men det er fordi de ser hele bildet i stedet for det du ser; baksiden av personen foran deg.
  • Hvis du sliter, få hjelp fra en overklassemann som vet hva han/hun gjør. Det er ikke skammelig eller flaut Det er å lære av noen som har vært der du er.

Anbefalt: