Slik søker du om et Disney College -program: 11 trinn

Innholdsfortegnelse:

Slik søker du om et Disney College -program: 11 trinn
Slik søker du om et Disney College -program: 11 trinn
Anonim

Er du en høyskolestudent som leter etter en interessant jobb? Å jobbe på Disney Parks i det Disney kaller College -programmet, kan være noe for deg. Det er kanskje ikke for svake i hjertet, men det tar litt tarm og kunnskap for å kjenne søknadsprosessen. Hvis du tror du har det som trengs, så er denne artikkelen noe for deg.

Trinn

Søk på et Disney College -program trinn 1
Søk på et Disney College -program trinn 1

Trinn 1. Bestem hvilken økt du vil søke på

Liker du å svette? Liker du folkemengder? Hvis ikke, må du ikke søke programmet Fall, eller Fall Advantage. Hvis du gjør det, så søk på den tiden. Hvis du liker en temmere tid på året for enten Walt Disney World Resort eller Disneyland Resort, bør du søke om våren eller Spring Advantage -sesjonen i programmet.

Søk på et Disney College -program trinn 2
Søk på et Disney College -program trinn 2

Trinn 2. Sett sammen en jobb -CV

Selv om du aldri har jobbet før, trenger du fortsatt noe å gi arbeidsgiveren for å bevise din skolegang og referanser.

Søk på et Disney College -program Trinn 3
Søk på et Disney College -program Trinn 3

Trinn 3. Fullfør den første applikasjonen

Fyll ut en vanlig søknad som for alle andre jobbsøknader. I motsetning til de fleste jobber er imidlertid Disney Careers 'søknad online. (DisneyCareers er vertsselskapet for Disney College Program). Du finner denne siden her. DisneyCareers har valgt å ikke gi deltakerne et papirform, derfor ikke prøv å lete etter en.

Besøk College Programs nettsted ovenfor. Du må oppfylle kriteriene skolen krever for deltakelse, sammen med et videregående diplom eller GED. Disse kravene inkluderer en GPA på klassetrinn og et antall kredittimer som er opptjent for å delta

Søk på et Disney College -program Trinn 4
Søk på et Disney College -program Trinn 4

Trinn 4. Finn og klikk på den grønne knappen som sier "Søk nå

”For å fortsette med søknaden. Fyll ut denne informasjonen (navn, adresse osv.) Samt ditt valg av park (Disneyland (CA) eller Walt Disney World (FL). Etter at søknaden er fullført, vil noen jobbsøkere ikke komme forbi dette punktet i søknadsprosessen. Hvis du ikke kommer forbi dette trinnet i søknadsprosessen, betyr det at du enten ikke er kvalifisert til å jobbe for Disney basert på tidligere arbeidserfaring, eller at du ikke oppfyller de nødvendige kvalifikasjonene Disney College -programmet krever.

Søk på et Disney College -program Trinn 5
Søk på et Disney College -program Trinn 5

Trinn 5. Ta det nettbaserte intervjuet

En lenke vil bli sendt til deg. Denne lenken er ditt personlige nettbaserte intervju. Du må fullføre den innen 48 timer.

  • Svar ærlig på spørsmålene!
  • Sett opp et tidspunkt da du kan ta telefonintervjuet. Hvis du oppfyller Disney-standardene for det nettbaserte intervjuet, bør du i løpet av en dag eller så få en e-post om hvordan du setter opp en dag og tid for et telefonintervju.
Søk på et Disney College -program trinn 6
Søk på et Disney College -program trinn 6

Trinn 6. Svar på telefonintervjuet når Disney Parks ringer deg

I følge Amber Sewell i boken "Amber Earns Her Ears" sa hun at samtalen kommer som et begrenset nummer, så vær forberedt på det.

Søk på et Disney College -program trinn 7
Søk på et Disney College -program trinn 7

Trinn 7. Svar på spørsmål med en ærlig mening

Spørsmålene vil mest sannsynlig dannes slik:

  • Hvorfor vil du være en del av Disney College -programmet? Nøkkelen til dette spørsmålet handler om høyskoleprogrammet. Det handler ikke om å jobbe for Disney eller være en total fan av Disney
  • Hva er de tre viktigste rollene, og forskjellige situasjoner som kan skje på jobb og i leiligheten? Roller er den typen jobber du har sjansen til å få. For eksempel kan du jobbe med varer eller attraksjoner i parkene.
Søk på et Disney College -program trinn 8
Søk på et Disney College -program trinn 8

Trinn 8. Send e -post til rekrutteringsdirektøren for programmet for å spørre om avtaler for et personlig jobbintervju

For Disneyland kontakt her; for Walt Disney World, bruk WDW -rekrutteringsadresse i stedet. Spør om å avtale time for et personlig jobbintervju. Hvis du ikke bor i California eller Florida, må du lage reisearrangementer (og reisedokumentasjon hvis du bor utenfor USA) for å komme til ditt angitte sted. Du må kunne engelsk.

Søk på et Disney College -program trinn 9
Søk på et Disney College -program trinn 9

Trinn 9. Delta i intervjuet

Svar på spørsmålene du får, og still noen spørsmål om jobben/programmet selv. Dette er en tid for både deg selv og selskapet å bli litt kjent med hvordan du samhandler med mennesker. Still så mange spørsmål du kan, uten at det virker som om du ikke har gjort noen undersøkelser om programmet.

La intervjueren vite at du har undersøkt online -programmet, men at det fortsatt er spørsmål om noen ting du fremdeles ikke forstår. Hvis og når intervjueren spør deg hvorfor du vil jobbe for Disney Parks, kan du slutte deg til noen av Disney -prinsippene som du liker Disney (inkluder filmreferanser og potensielle parkreferanser hvis du noen gang har vært på dem før for å vise hvor mye du elsker Disney og det er andre gjester)

Søk på et Disney College -program Trinn 10
Søk på et Disney College -program Trinn 10

Trinn 10. Vær tålmodig

Noen søkere får svar allerede dagen etter, mens noen kan ta noen uker. Disney sier at du vil få svar mellom to og tre uker etter telefonintervjuet ditt, men folk hører ting til forskjellige tider. Hvis du ikke får svar innen tre uker, kan du spørre om du er kvalifisert eller ikke. Hvis du ikke får den spesifikke jobben du søkte på, spør Disney hvorfor.

Noen mennesker finner ut det neste dag, og noen i løpet av de få ukene. Uansett hvor lang tid det tar, er det verdt å vente

Søk på et Disney College -program Trinn 11
Søk på et Disney College -program Trinn 11

Trinn 11. Gratulere deg selv, hvis de sier at du har klart det

Ikke fortvil hvis de forteller deg at du ikke har det; det er alltid neste gang! Hvis du klarer det, kan du glede deg. Du klarte det: Du skal jobbe for Walt Disney Company! Du vil jobbe for et av de mest suksessrike selskapene i verden.

Anbefalt: