13 morsomme måter å oppdage kjendiser i Hollywood

Innholdsfortegnelse:

13 morsomme måter å oppdage kjendiser i Hollywood
13 morsomme måter å oppdage kjendiser i Hollywood
Anonim

Ah, Hollywood Hills, hjemmet til det ikoniske "Hollywood" -skiltet og mange av verdens mest kjente kjendiser. Hvis du ønsker å se og potensielt møte noen kjendiser, er dette stedet å gjøre det! Det beste alternativet er å sjekke ut noen av stedene som tiltrekker dem. Vi har satt sammen en liste over noen få steder som er kjente kjendismagneter. Du kan bare være heldig og støte på noen av dem, så hold øynene skrelle mens du er der!

Trinn

Metode 1 av 13: Delta på Academy Awards

Møt kjendiser i Hollywood Trinn 1
Møt kjendiser i Hollywood Trinn 1

0 9 KOMMER SNART

Trinn 1. Ta en plass på den røde løperen for å fange kjendiser

Hvert år arrangeres Oscar -utdelingen, også kjent som Oscars, enten i slutten av februar eller begynnelsen av mars på Dolby Theatre i Hollywood. Hvis du kommer dit tidlig nok, kan du kreve et sted langs den røde løperen. Når kjendisene går forbi og fotografene tar bilder, kan du ringe til dem og kanskje møte noen av dem!

  • Husk at noen mennesker kommer timer eller dager før arrangementet for å kreve et bra sted langs den røde løperen.
  • Hvis noen kjendiser blander seg med mengden langs den røde løperen, kan du til og med ta et bilde med dem!

Metode 2 av 13: Sjekk ut Chateau Marmont

Møt kjendiser i Hollywood Trinn 2
Møt kjendiser i Hollywood Trinn 2

0 2 KOMMER SNART

Trinn 1. Dette ikoniske Hollywood -hotellet er en kjendismagnet

Chateau Marmont er et slottlignende hotell i West Hollywood hvor mange kjendiser er kjent for å komme og gå. Bestill bord på en av hotellets kafeer eller restauranter, og hold øye med kjendiser som kommer inn. Du kan kanskje si hei til noen du kjenner igjen!

  • Hvis du ser en kjendis som nyter en kaffe eller et måltid, vær respektfull. Hvis de ikke virker åpne for å møte fans, gi dem deres plass.
  • Chateau Marmont opprettholder også en "ingen fotografering" -regel, så unngå å piske ut telefonen for å ta bilder av kjendiser du ser der.

Metode 3 av 13: Walk the Hollywood Walk of Fame

Møt kjendiser i Hollywood Trinn 3
Møt kjendiser i Hollywood Trinn 3

0 1 KOMMER SNART

Trinn 1. Hold øye med gratis offentlige seremonier som hedrer en kjendis

Hvis du besøker Hollywood, er å se Walk of Fame nesten en overgangsritual. Fortauet er dekket med navnene på noen av verdens største stjerner. Hvis en ny kjendis legges til på turen, kan du sjekke avdukingsseremonien, og du kan kanskje møte dem. Du kan også se en kjendis eller to gå langs fortauet også!

Hvis du vil finne en bestemt kjendis stjerne, bruker du det elektroniske stjernesøkverktøyet for å finne ut hvor den er langs turen

Metode 4 av 13: Gå til TCL Chinese Theatre

Møt kjendiser i Hollywood Trinn 4
Møt kjendiser i Hollywood Trinn 4

0 1 KOMMER SNART

Trinn 1. Se kjendisavtrykk og se etter dem som går forbi

Denne historiske Hollywood -kinoen har vært vert for filmer siden 1927, og har en gårdsplass der mer enn 200 kjendiser har forlatt hånden og fotavtrykk i sement. Teatret viser fremdeles filmer, så du kan se en film mens du er der. Hvis du er heldig, kan du se at en ny kjendis blir lagt til på gårdsplassen, eller du kan se noen gå forbi eller se på en film i teatret.

Metode 5 av 13: Besøk Carbon Beach

Møt kjendiser i Hollywood Trinn 5
Møt kjendiser i Hollywood Trinn 5

0 8 KOMMER SNART

Trinn 1. Få litt sol og hold øye med kjente kjendiser

Carbon Beach, også kjent som "Billionaire's Beach" er en strandstrekning i Malibu kantet av herskapshus av kjendiser. Ta en tur langs stranden, og du kan bare støte på en kjendis du kan hilse på. Hvis de virker åpne for det, kan du til og med be om en selfie!

Metode 6 av 13: Hike Runyon Canyon

Møt kjendiser i Hollywood Trinn 6
Møt kjendiser i Hollywood Trinn 6

0 10 KOMMER SNART

Trinn 1. Finn en kjendis og få litt mosjon på stiene

Kjendiser nipper ikke alltid til cocktailer eller et godt måltid på en av Hollywoods heteste restauranter. Du kan kanskje fange dem ut i de "ville" fotturer på løypene i Runyon Canyon. Ta på deg noen tursko og gå på stiene for å potensielt støte på en kjendis du kan møte der ute.

Du får også noen av de beste utsikten over Hollywood mens du er på det

Metode 7 av 13: Handle på Brentwood Farmers Market

Møt kjendiser i Hollywood Steg 7
Møt kjendiser i Hollywood Steg 7

0 10 KOMMER SNART

Trinn 1. Finn ferske råvarer fra gården og se en kjendis samtidig

På søndag morgen er bondemarkedet i Brentwood et flott sted å spise frokost, hente litt frisk frukt og grønnsaker og sjekke kjendiser som handler der. Du kan si hei og kanskje be om et bilde, men ikke avbryt dagligvarehandelen deres for lenge.

Det er også en haug med flotte kafeer og brunsjsteder i området, hvor du kan nyte et deilig måltid og potensielt se noen kjendiser

Metode 8 av 13: Spis på Musso & Frank Grill

Møt kjendiser i Hollywood Trinn 8
Møt kjendiser i Hollywood Trinn 8

0 6 KOMMER SNART

Trinn 1. Spis et godt måltid og sjekk kjendisene som spiser der

Musso & Frank Grill er en klassisk, gammel skole italiensk joint som har vært vert for masse kjendiser gjennom årene. Sett deg ned i en av restaurantens store røde boder og ta en drink eller et måltid (eller begge deler) mens du sjekker kjendiser som også kan spise der. Du kan kanskje gå til en og si hei hvis de ikke har det for travelt.

Prøv å ikke forstyrre folk mens de nyter et måltid. Men hvis de ser mottagelige ut, kan du kanskje si hei og potensielt be om et bilde med dem

Metode 9 av 13: Ta en kaffe på Alfred Coffee & Tea

Møt kjendiser i Hollywood Trinn 9
Møt kjendiser i Hollywood Trinn 9

0 5 KOMMER SNART

Trinn 1. Denne lokale kjeden er et sted for mange kjendiser

Hollywood -kjendiser som Kardashians, Selena Gomez og andre stjerner er kjent for å besøke Alfred Coffee & Tea ofte. Stopp inn på en, nyt en velsmakende drikke, og sjekk alle kjente personer du ser bestiller en drink eller en matbit. Hvis de ikke ser for opptatte ut, kan du prøve å møte dem.

Urth Caffe er en annen populær kjendis-hangout-de har steder i Pasadena, sentrum av LA og Laguna Beach

Metode 10 av 13: Hangout på Hollywood Roosevelt Hotel

Møt kjendiser i Hollywood Trinn 10
Møt kjendiser i Hollywood Trinn 10

0 9 KOMMER SNART

Trinn 1. Besøk den ikoniske baren, restauranten, bassenget og klubbene

Hollywood Roosevelt har lenge vært en tilholdssted for de rike og berømte. Ta en titt på bibliotekbaren ved siden av lobbyen eller slapp av i Tropicana Pool & Cafe. Du kan også feste det på The Spare Room eller Teddy's, to nattklubber på hotellet. Sjansen er stor for at du vil se en eller annen kjendis mens du er der, og du kan bare nærme deg og møte dem!

Selv om du ikke ser noen kjendiser, vil du fortsatt ha det bra på denne Hollywood -festen

Metode 11 av 13: Gå til Beauty & Essex

Møt kjendiser i Hollywood Trinn 11
Møt kjendiser i Hollywood Trinn 11

0 4 KOMMER SNART

Trinn 1. Dette trendy stedet blir ofte besøkt av kjendiser

Beauty & Essex ligger inne på Dream Hotel i Hollywood, og er en restaurant, bar og salong. Mange kjendiser på A-listen henger ofte der ute, så du kan få se noen av dem hvis du drar. Nyt et deilig måltid eller ta en drink og hold øye med kjendiser som Jay-Z, Selena Gomez og Paris Hilton.

Metode 12 av 13: Ta en titt på alle Hollywood -premiere

Møt kjendiser i Hollywood Trinn 12
Møt kjendiser i Hollywood Trinn 12

0 6 KOMMER SNART

Trinn 1. Du kan være heldig og få en plass på den røde løperen

Gå online og søk etter filmpremiere i Hollywood. Selv om de ikke skjer hele tiden, hvis du er i byen mens en premier blir holdt på et av teatrene i Hollywood, for eksempel på TCL Chinese Theatre, Dolby Theatre eller Hollywood Pantages Theatre, hvis du får der tidlig nok, kan du være i stand til å henge langs den røde løperen. Når kjendiser som deltar på premier går forbi, og hvis de har lyst til å blande seg med folk i mengden, kan du komme til å møte dem og kanskje til og med ta et bilde.

Metode 13 av 13: Besøk Madame Tussauds Hollywood

Møt kjendiser i Hollywood Trinn 13
Møt kjendiser i Hollywood Trinn 13

0 6 KOMMER SNART

Trinn 1. Se ikoniske voksfigurer av dine favoritt -kjendiser

Selv om de teknisk sett ikke er i live, kan voksfigurene på Madame Tussauds faktisk lure deg med hvordan de ser ut. Du kan se massevis av favorittkjendisene dine, inkludert de fra fortiden som Marilyn Monroe! Det er en morsom opplevelse som nesten er et krav hvis du besøker Hollywood for å oppdage kjendiser.

Tips

Hollywood er ofte fullt av kjendiser til enhver tid, så hold øynene skrelle mens du er der. Du vet aldri hvor du kan støte på en

Anbefalt: