Hvordan bli en Instagram -påvirker (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan bli en Instagram -påvirker (med bilder)
Hvordan bli en Instagram -påvirker (med bilder)
Anonim

Hvis du elsker Instagram og vil bli påvirker, er du absolutt ikke alene! Selv om det å bli en påvirker ikke er en vitenskap, kan du ta visse skritt i den retningen ved å etablere merkevaren din og kurere kontoen din for å gjenspeile et bestemt tema eller en bestemt holdning. Du må også engasjere deg med dine følgere for å bygge kontoen din sakte opp.

Trinn

Del 1 av 4: Etablere deg selv

Bli Instagram Influencer Trinn 1
Bli Instagram Influencer Trinn 1

Trinn 1. Velg en interesse du liker

De beste Instagram -kontoene har fokus, og din bør også. Imidlertid bør du ikke bare velge noe ut av det blå. Baser kontoen din på noe du liker. Hvis du brenner for det, vil dine følgere vite det!

Det er virkelig opp til deg hva du fokuserer på. Du kan gjøre mat, sminke, reise, broderi, poesi eller til og med slim. Så lenge den har en visuell komponent og det er noe du liker, gå for det

Bli Instagram Influencer Trinn 2
Bli Instagram Influencer Trinn 2

Trinn 2. Begrens ideen din

Selv om du ikke vil bli for smal, ettersom innleggene dine raskt blir gamle, bør du ha fokus. For eksempel kan "sport" være for bred, men "tennisballer" kan være for smale. Tanken er å skjære ut et område som gjør kontoen din unik, slik at folk vil følge den.

For eksempel har Instagram et bredt spekter av matbloggere, men du kan fortsatt finne din egen nisje innenfor det. Kanskje du vil vurdere mat i byen din, for eksempel, eller kanskje du vil fokusere på maten du lager. Tenk bare på hva som gjør deg unik og hvordan du kan bruke det på kontoen din

Bli Instagram Influencer Trinn 3
Bli Instagram Influencer Trinn 3

Trinn 3. Gjør din bio kort, søt og fengende

Biografen din vises øverst på bildene dine når noen klikker på kontoen din, slik at du ikke vil skrive en roman. Ha det maksimalt til 1-2 setninger. Faktisk er noen bios bare noen få ord. Det bør imidlertid være nok til å beskrive hva du gjør og fange folks oppmerksomhet.

For eksempel, hvis du skriver om matkulturen i Oklahoma City, kan du skrive "på jakt etter det beste som spiser høyt og lavt i OKC." Det viser at du liker all slags mat og at du fokuserer på Oklahoma City

Bli Instagram Influencer Trinn 4
Bli Instagram Influencer Trinn 4

Trinn 4. Inviter venner og familie til å følge deg

Selv om dette ikke vil gjøre deg kjent, er det absolutt et sted å begynne! Instagram foreslår generelt folk du kan følge fra steder som Facebook, slik at du kan begynne med disse navnene og jobbe utover.

Se etter den "foreslåtte" vennedelen, da den vanligvis dukker opp midt i feeden din

Del 2 av 4: Generering av innhold

Bli Instagram Influencer Trinn 5
Bli Instagram Influencer Trinn 5

Trinn 1. Velg en feedplanlegger for kontoen din

Disse appene hjelper deg med å administrere kontoen din. Du kan laste opp bilder for å legge ut senere, redigere bilder, spore følgere og en hel rekke andre ting gjennom disse appene. De gjør det enklere å administrere Instagram -siden din.

  • Redigeringsverktøyene i disse appene er mye mer sofistikerte enn det du har på Instagram -kontoen din. De lar deg også gjøre ting som å redigere videoer, og i noen tilfeller planlegge innlegg for en senere dato.
  • Prøv for eksempel VSCO, UNUM, Preview eller Planoly.
Bli Instagram Influencer Trinn 6
Bli Instagram Influencer Trinn 6

Trinn 2. Ta bilder som passer ditt Instagram -fokus

Nå er det på tide å komme til den morsomme delen! Begynn å ta bilder hver dag av tingene som passer inn på kontoen din. Bygg opp en uke eller to før du begynner å legge ut, så du har mange kvalitetsbilder å legge ut på kontoen din.

Du kan bruke smarttelefonen eller du kan få et dyrere kamera. Uansett hva som føles riktig for deg

Bli Instagram Influencer Trinn 7
Bli Instagram Influencer Trinn 7

Trinn 3. Lag en enhetlig følelse for bildene dine

Når du har lastet opp bildene dine til feedplanleggeren, må du omorganisere dem etter behov for å få siden til å føles mer sammenhengende og organisert. Tenk på hvordan bildene ser ut som en helhet på siden, og lek med forskjellige filtre. Med feedplanleggeren kan du bruke et filter på alle bildene samtidig, og du kan også flytte bilder rundt slik at oppsettet på hele siden ser planlagt ut. Prøv å velge ett filter for alle bildene dine, slik at de alle vil se ut som merkevaren din.

Prøv å bruke delfiltre ved å legge til filteret og senke prosentandelen halvveis. Ikke bruk mer enn 1 filter for bildene dine

Bli Instagram Influencer Trinn 8
Bli Instagram Influencer Trinn 8

Trinn 4. Legg til ekte og interessante bildetekster på bildene dine

Et bilde alene er ikke nok til å få folk til å følge deg. De vil høre historien bak bildet, selv om det bare er et kort kyss. Nøkkelen er å være så åpen og ekte som du kan, som dine følgere vil føle når du er ekte og vil koble deg til det.

For eksempel, hvis du legger ut et bilde av frokosten din som en matblogger, kan du skrive: "Ekte prat: hver morgen kan ikke være omelett, bacon og belgiske vafler. Noen ganger treffer en enkel bolle med vanlig yoghurt og frukt spot. I tillegg kan jeg ta tak i det når jeg løper ut døren! " Med en bildetekst som denne, innrømmer du at hvert måltid du lager ikke er fancy, noe som hjelper å menneskeliggjøre deg til dine følgere

Bli Instagram Influencer Trinn 9
Bli Instagram Influencer Trinn 9

Trinn 5. Bruk opptil 4 relevante hashtags

Hashtags hjelper til med å kategorisere bildene dine, og faktisk søker noen mennesker gjennom hashtags for å finne nye kontoer å følge. Velg derfor nøye. I utgangspunktet kan du bruke et hvilket som helst ord eller uttrykk uten mellomrom som en hashtag ved å skrive "#" etterfulgt av ordet. Når du skriver, vær oppmerksom på antall ganger hver hashtag har blitt brukt, og velg den med de høyeste tallene.

  • Hvis du for eksempel legger ut et bilde av katten din, kan du se på hashtags "#cat" og "#cats". Den ene har sannsynligvis flere bruksområder enn den andre, så velg den ene og la den andre være.
  • Ikke bruk for mange hashtags, siden Instagram kan begrave innlegg som er oversvømmet av for mange.
Bli Instagram Influencer Trinn 10
Bli Instagram Influencer Trinn 10

Trinn 6. Klikk et sted for bildet

Plasseringskoder gjør innlegget ditt mer synlig fordi folk kan grave gjennom steder. Du kan velge et bestemt sted, for eksempel en restaurant eller en park du er i, eller du kan gjøre det mer generisk, for eksempel en del av byen din.

Stedsforslag dukker opp under bildeteksten når du er på den siste siden før du legger ut bildet ditt. Velg en som virker riktig, eller foreslå en annen

Del 3 av 4: Upping Your Photography Skills

Bli Instagram Influencer Trinn 11
Bli Instagram Influencer Trinn 11

Trinn 1. Vri telefonen eller kameraet horisontalt

Med en smarttelefon kan det være fristende å alltid ta bilder i firkantet eller vertikal modus. Selv om Instagram vanligvis bruker firkantet modus, har du en bedre sjanse til å fange alt i bildet hvis du bruker horisontal modus. Du kan alltid redigere det senere.

Horisontal modus fungerer til og med godt for portrettbilder, ettersom du kan fange mer av bakgrunnen

Bli Instagram Influencer Trinn 12
Bli Instagram Influencer Trinn 12

Trinn 2. Ta kvalitetsbilder med forhåndsinnstilte moduser

Når du starter første gangen, ikke vær redd for å bruke kameraets forhåndsinnstilte moduser. Prøv for eksempel å bruke "portrett", som bruker en større blenderåpning og demper fargene litt. På den annen side bruker "landskap" en liten blenderåpning, og den forsterker fargen. I tillegg må du sørge for å stabilisere kameraet ditt, enten ved hjelp av et stativ eller til og med noe som en beanbag på en flat overflate. Et stabilt kamera vil ta et mye tydeligere fotografi.

Ikke vær redd for å leke med forskjellige innstillinger. Se hva som fungerer best for bildene du tar

Bli Instagram Influencer Trinn 13
Bli Instagram Influencer Trinn 13

Trinn 3. Bruk tredjedelsregelen på bildene dine

I utgangspunktet sier denne regelen at du ikke vil sentrere alt i midten av bildet. Tenk deg i stedet for at bildet har to vertikale linjer og to horisontale linjer som deler bildet i enda tredjedeler hver vei. Når du "sentrerer" hovedmotivet på bildet, må du plassere det langs en av linjene eller i et kryss.

For eksempel, hvis du tar et bilde av en person, setter du dem til høyre eller venstre på bildet i stedet for dødpunkt

Bli Instagram Influencer Trinn 14
Bli Instagram Influencer Trinn 14

Trinn 4. Prøv den flate leggvinkelen

For denne typen bilder, stå over motivet ditt, vanligvis på en stol, for å få et bredt bilde av det du fotograferer. Denne typen skudd fungerer spesielt godt for kunstneriske bilder av mat eller ting som bordpynt og lignende. Legg ut varene eller maten på en flat overflate med en nøytral bakgrunn.

  • Fortell en historie med denne typen bilder. Det vil si at hvis du tar et bilde av en bok du leser, for eksempel Harry Potter, kan du prøve å legge ut elementer på bildet som passer til temaet, som en tryllestav, lyn, briller eller skjerf i husfarger.
  • Ikke vær redd for å la noen områder stå tomme for dette bildet. Du kan fortsatt bruke tredjedelsregelen.
Bli Instagram Influencer Trinn 15
Bli Instagram Influencer Trinn 15

Trinn 5. Lag et sammenhengende bilde med farger og teksturer

Når du planlegger bildet ditt, kan du prøve å begrense det til 2-3 farger for å knytte bildet sammen. På samme tid kan du inkludere forskjellige teksturer i bildet for å legge til visuell interesse.

For eksempel, legg til noe silkeaktig og noe laget av grovt tre. Du kan også blande gammelt og nytt. Bli kreativ

Bli Instagram Influencer Trinn 16
Bli Instagram Influencer Trinn 16

Trinn 6. Eksperimenter med andre vinkler

Ta flere bilder fra mange forskjellige vinkler. Det er ikke sannsynlig at du får det perfekte bildet på ett bilde, og bruk av forskjellige vinkler øker sjansene for å få et flott.

Prøv for eksempel å ta et bilde under motivet og ovenfra. Prøv å skyte fra venstre og høyre. Se på forskjellige måter du kan ramme bildet med ting i bakgrunnen

Bli Instagram Influencer Trinn 17
Bli Instagram Influencer Trinn 17

Trinn 7. Bruk naturlig lys for bildene så mye som mulig

Naturlig lys er det beste lyset for å lage glødende, vakre bilder. Selv om du ikke kan ta hvert bilde i naturlig lys, kan du prøve å gjøre så mange du kan.

For eksempel, hvis du vil ta et bilde av noe du laget til lunsj, men kjøkkenbordet ditt ikke har mye naturlig lys i nærheten, flytter du oppsettet til et vindu eller en dør der du får mykt naturlig lys

Del 4 av 4: Engasjerende følgere og merker

Bli Instagram Influencer Trinn 18
Bli Instagram Influencer Trinn 18

Trinn 1. Velg de viktigste bildene du vil legge ut

Du kan oversvømme Instagram -kontoen din med 10 bilder om dagen, men du kan begynne å slå av noen følgere, spesielt hvis bildene er like. Velg i stedet de beste kvalitetskuttene du tar, og velg de som har størst betydning for deg og kontoen din.

Prøv å legge ut minst en gang om dagen, men ikke gå over 2-3 bilder om dagen med mindre det er en spesiell begivenhet

Bli Instagram Influencer Trinn 19
Bli Instagram Influencer Trinn 19

Trinn 2. Analyser hva som trekker deg til Instagram -kontoer

Prøv å se på bildene og bildetekstene dine objektivt. Vil du følge kontoen din? Hvis du ikke ville det, kan det være på tide å revurdere hva du gjør. Det er alltid rom for å lære og vokse!

Vanligvis er det som tiltrekker følgere til kontoer rene, fargerike bilder med en bestemt stil eller følelse som knytter dem sammen. Interessante bildetekster er også viktige

Bli Instagram Influencer Trinn 20
Bli Instagram Influencer Trinn 20

Trinn 3. Still spørsmål med bildene dine

Enkle spørsmål oppfordrer dine følgere til å kommentere innlegget ditt. Flere kommentarer betyr at du blir satt høyere opp i folks feeder. Du vil at innleggene dine skal vises så ofte som mulig, så jo mer eksponering du kan få, jo bedre.

For eksempel kan du stille spørsmål som "Hva er til middag hjemme hos deg?" eller "Hvilken sang hører du på?" Du kan også prøve noe sånt som "Granatepler: Kjærlighet eller hat?" Selv kommentarer med 1-ordssvar er bra

Bli Instagram Influencer Trinn 21
Bli Instagram Influencer Trinn 21

Trinn 4. Svar på kommentarer fra dine følgere

Når dine følgere legger igjen en kommentar til innlegget ditt, kan du prøve å "like" eller svare på så mange du kan. Det bidrar til å skape et forhold mellom deg og dine følgere, da det får dem til å føle seg inkludert i det du gjør. EKSPERT -TIPS

Ramin Ahmari
Ramin Ahmari

Ramin Ahmari

Social Media Influencer Ramin Ahmari is the CEO & Co-Founder of FINESSE, an AI-led fashion house using machine learning on social media to forecast trends & eliminate fashion's problem of overproduction. Before his time at FINESSE, he worked with influencers on growth and sponsorships and has worked with major brands on implementing influencer & marketing strategy by leveraging his expertise in data science & artificial intelligence on social data.

Ramin Ahmari
Ramin Ahmari

Ramin Ahmari

Influencer på sosiale medier

Ramin Ahmari, medstifter og administrerende direktør i FINESSE, sier:

Noe som er veldig kraftig med Instagram er at en DM lar deg koble direkte til følgende, som er et så utrolig kraftig verktøy. Ta deg tid til å få kontakt med publikummet ditt. Skriv til dem, og svar på DMene deres. Ikke tenk på deg selv som en autoritativ figur- lytt til tilhengernes tilbakemeldinger og tilpass deg den.

De mektigste påvirkerne har personlige forbindelser med følgene de har nøye utformet og vedlikeholdt over tid."

Bli Instagram Influencer Trinn 22
Bli Instagram Influencer Trinn 22

Trinn 5. Følg kontoer du liker og samhandle med sidene deres

Fokuser på kontoer som ligner merkevaren din, da du mer sannsynlig vil få folk til å følge deg i retur. Lik deretter og kommenter bildene deres. Det vil oppmuntre dem til å sjekke siden din også.

Prøv å klikke på hashtags for å finne bilder som ligner på siden din

Bli Instagram Influencer Trinn 23
Bli Instagram Influencer Trinn 23

Trinn 6. Finn et nettverk som vil koble deg til merker

Du kan finne mange nettsteder som tilbyr en måte å møte merker på. Du kan se gjennom tilbud og jobbe med merkene som passer til din nisje, slik at du ikke markedsfører noe du ikke tror på!

Anbefalt: