Hvordan forstå delene i et trommesett: 6 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan forstå delene i et trommesett: 6 trinn (med bilder)
Hvordan forstå delene i et trommesett: 6 trinn (med bilder)
Anonim

Å velge og kjøpe et nytt trommesett kan være en dyr og skremmende innsats. Trommesett tilbys i forskjellige størrelser og konfigurasjoner avhengig av den musikalske stilen som spilles; I tillegg er det avgjørende å velge de riktige cymbalene som skal pares med et trommesett. Hvis du er ny på trommer og ønsker å lære deg rundt et trommesett, bør du begynne med å undersøke hver komponents rolle individuelt. Å lære å forstå delene i et trommesett vil hjelpe deg med å velge ditt første sett.

Trinn

Spill Intro for Snare Drum
Spill Intro for Snare Drum

Trinn 1. Gjør deg kjent med skarptrommelen

Snare trommelen er kanskje den viktigste trommelen i noen trommesett. Det er en ganske grunne trommel utstyrt med et sett strammet ledninger under resonanshodet; Dette gir den sin signatur "crack" -lyd. I nesten hvilken som helst musikalsk stil spilles lilletrommelen på bakslagene (slag 2 og 4 i en 4/4 tidssignatur).

Bli en god metalltrommeslager Trinn 3
Bli en god metalltrommeslager Trinn 3

Trinn 2. Undersøk bruken av bastrommelen

Bass-trommelen, ofte kalt en kick-tromme, passer hånd-i-hanske med lilletrommelen. Bass -trommelen har en stor diameter, oftest 56 cm, og har dermed en dyp, rungende lyd. Den spilles med trommeslagerens høyre fot ved hjelp av en pedal. Det spilles ofte på oppturene (slå 1 og 3 i en 4/4 tidssignatur) for å balansere virvelstrommelen.

Forstå delene i et trommesett Trinn 3
Forstå delene i et trommesett Trinn 3

Trinn 3. Bli kjent med hi-hat cymbaler

Hvis du bare kunne velge 3 komponenter for et ekstremt grunnleggende trommesett, ville de beste valgene være en lilletromme, basstromme og et par hi-hat cymbaler. Hi-hats spilles i åttende og sekstende notatmønstre for å fylle ut trommesporet for nesten hvilken som helst musikk. De kan lukkes og åpnes ved hjelp av en fotpedal under trommeslagerens venstre fot.

Forstå delene i et trommesett Trinn 4
Forstå delene i et trommesett Trinn 4

Trinn 4. Gjør deg kjent med ride -cymbalen

Ridesymbalen er den største cymbalen i et trommesett, vanligvis med en diameter mellom 20 og 22 tommer (50 - 56 cm). Det er den neste viktigste komponenten etter snare, bass og hi-hat. Ride-cymbaler brukes til de samme åttende og sekstende notatmønstrene som hi-hat, men gir en mer vedvarende, "vaskete" lyd. Ride -cymbalmønstre er spesielt utbredt innen jazztromming.

Forstå delene i et trommesett Trinn 5
Forstå delene i et trommesett Trinn 5

Trinn 5. Introduser deg selv for å krasje og sprute cymbaler

Crash cymbals er mindre enn ride cymbals, vanligvis med en diameter mellom 15 og 18 inches (38 - 45 cm). Sprut cymbaler er enda mindre og høyere i tonehøyde, med diametre fra 6 til 14 tommer (15 - 35 cm). Disse cymbalene blir vanligvis slått på kanten, og gir en høy, gjennomtrengende innvirkning som er ideell for å avslutte trommelfyll.

Forstå delene i et trommesett Trinn 6
Forstå delene i et trommesett Trinn 6

Trinn 6. Gjør deg kjent med toms

De resterende trommene i et trommesett kalles toms eller tom-toms. Disse trommene har ikke skarptråder under seg, og gir derfor en mer myk lyd enn skarptrommelen. Toms kan monteres over basstrommen eller støttes på et sett med justerbare ben. De brukes oftest i trommelfyllinger, men kan også danne avgjørende deler av sporet i latinamerikanske og afro-cubanske trommemønstre.

Video - Ved å bruke denne tjenesten kan noe informasjon bli delt med YouTube

Tips

  • For å forenkle prosessen for valg og kjøp av cymbal, kan du kjøpe ferdigpakkede cymbalpakker som inkluderer hi-hatter, en tur og en crash-cymbal. Alle de store cymbalprodusentene tilbyr disse cymbalpakkene.
  • De to mest populære trommesettkonfigurasjonene selges som "rock" og "jazz" sett. Rock-sett inkluderer en 22-tommers (56 cm) basstromme og 12, 13 og 16 tommer (30, 33, 40 cm) toms. Jazz-sett gir en lysere lyd med sin 20-tommers bastromme og 10, 12 og 14 tommer (25, 30, 35 cm) toms.

Anbefalt: