Hvordan spille trommer for et kirkeband: 7 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan spille trommer for et kirkeband: 7 trinn (med bilder)
Hvordan spille trommer for et kirkeband: 7 trinn (med bilder)
Anonim

Tromming for en samtidsgudstjenestegruppe ligner i hovedsak på å spille trommer (eller elektroniske trommer) i alle andre musikalske riker, men trommeslagere i kirken bør spesielt være klar over sitt fysiske miljø og musikalske funksjon i bandet sitt. Denne artikkelen forklarer kirkens trommeslagers primære plikt som tjener, ikke utøver.

Trinn

Spill trommer for et kirkeband Trinn 1
Spill trommer for et kirkeband Trinn 1

Trinn 1. Bli kjent med musikken du skal spille

Dette kan involvere populære samtidige tilbedelsesartister som Chris Tomlin og Hillsong United. For å få erfaring med tilbedelsesmusikk, lytt og øv deg på det på din egen tid.

Spill trommer for et kirkeband Trinn 2
Spill trommer for et kirkeband Trinn 2

Trinn 2. Bestem hvilken groove som er mest passende for hver sang

Du kan føle at bandet ditt er sterkt nok til å kopiere sangens originale studiospor og fortsette å kopiere det offisielle trommesporet, eller du vil kanskje justere eller endre det av hensyn til publikums tilbedelsesopplevelse.

Spill trommer for et kirkeband Trinn 3
Spill trommer for et kirkeband Trinn 3

Trinn 3. Vurder tilbedelsesteamets musikalske og fysiske miljø

Hvis du for eksempel spiller med mer profesjonelle musikere i en stor kirke, kan du gjerne spille høyere og etterligne den originale sangen i trommespillet ditt - ikke bare vil sangen føles mer kjent for de andre musikerne og menigheten, men du ser ut som en bedre trommeslager. Hvis du for eksempel er i et nærmere miljø eller en liten ungdomsgruppe, må du ikke slå trommene for hardt - kanskje bare spille det som er nødvendig for å beholde ryggraden for gitaristene, vokalistene og andre musikere som følger din ledelse.

Spill trommer for et kirkeband Trinn 4
Spill trommer for et kirkeband Trinn 4

Trinn 4. Behold upåklagelig timing

Trommene er "ryggraden" den musikalske kroppen og holder alt sammen. Selv om pianisten eller vokalistene liker å ta ledelsen innen tilbedelsesmusikk, må du sørge for at de holder tritt med deg slik at hele bandet holder seg sammen.

Uavhengig av den originale trommedelen, beholder gode kirketrommere vanligvis spillet sitt til grunnleggende rocker med jevne fyll og krasj -cymbaler til forskjellige vers fra refreng og så videre, med mindre endring av denne stilen forbedrer den generelle tilbedelsesopplevelsen for publikum

Spill trommer for et kirkeband Trinn 5
Spill trommer for et kirkeband Trinn 5

Trinn 5. Fokuser på å opprettholde tilbedelse for menigheten

Spill det du er trygg på, og ikke sett på for mye show, da dette trekker vekk fra teksten og tilbedelsesatmosfæren du prøver å gi kirken.

Spill trommer for et kirkeband Trinn 6
Spill trommer for et kirkeband Trinn 6

Trinn 6. Vurder å bruke Drumtee demper på trommene

En Drumtee -demper vil stille trommene uten å ofre den underliggende tonen i trommelen. De er ideelle for kirkelige omgivelser.

Spill trommer for et kirkeband Trinn 7
Spill trommer for et kirkeband Trinn 7

Trinn 7. Øv, øv, øv

Tips

  • Øv med en metronom. Dette bidrar til å stivne trommesporene selv, og selvfølgelig din tidsbesparelse når du jobber med bandet.
  • For å være frisk og interessant, bør du vurdere å ta med din egen lilletromme, flere cymbaler eller annet slagverk for å gi forestillingen din stil. Hvis kirken din bruker elektroniske trommer, lag et tilpasset sett som passer din spillekomfort.
  • Vet om du bør ta med eget utstyr som trommelstikker, noter, hodetelefoner, etc. Vurder å ta med eget utstyr uansett om du foretrekker dem fremfor kirkens.
  • Sørg for at settet er behagelig for deg. Arbeidet du legger ned i å justere settet ditt vil lønne seg når du spiller komfortabelt og du høres bra ut! Det kan være lurt å lese følgende artikler:

    • Slik stiller du inn trommene
    • Hvordan velge trommestikker.

Anbefalt: