3 måter å fange Celebi i Pokémon Emerald

Innholdsfortegnelse:

3 måter å fange Celebi i Pokémon Emerald
3 måter å fange Celebi i Pokémon Emerald
Anonim

Celebi, tidsreisen Pokemon. Denne Pokémon ble først vist i Pokémon Gold and Silver, og er ettertraktet av mange i hele samfunnet fordi den ikke bare er sjelden og en hendelse Pokemon, men også den unike typingen av Psychic and Grass. Hvordan fanger du en i Pokémon Emerald, og hvor? Celebi er en spesiell Pokémon som bare distribueres via Nintendo Events i Pokémon Emerald, men disse hendelsene er lenge borte og metodene for å skaffe en er knappe, men fortsatt absolutt mulige.

Trinn

Metode 1 av 3: Japansk Pokemon Colosseum Bonus Disk

Fang Celebi i Pokemon Emerald Trinn 1
Fang Celebi i Pokemon Emerald Trinn 1

Trinn 1. Ta en japansk Gamecube, en kopi av den japanske Pokémon Colosseum Bonus Disk, din Gameboy Advance og en Gameboy Advance to Gamecube Link Cable

Fang Celebi i Pokemon Emerald Trinn 2
Fang Celebi i Pokemon Emerald Trinn 2

Trinn 2. Bytt Celebi

Overfør Celebi (kallenavnet Ageto, oversetter til Agate) fra den japanske Pokémon Colosseum Bonus -disken over til din Gameboy Advance, og ha det gøy med din nye spesielle eventpokemon!

Metode 2 av 3: Trade of Trade

Denne metoden er nesten helt basert på flaks, men kan være den mest effektive måten å skaffe en Celebi i Pokémon Emerald (det betyr å bruke penger og kjøpe varer på nettet, så vær forsiktig).

Fang Celebi i Pokemon Emerald Trinn 3
Fang Celebi i Pokemon Emerald Trinn 3

Trinn 1. Gå på nettet

Søk på nettsteder som eBay.com og Gumtree etter en brukt kopi av Pokémon Emerald.

Fang Celebi i Pokemon Emerald Trinn 4
Fang Celebi i Pokemon Emerald Trinn 4

Trinn 2. Sjekk varens beskrivelse

Sjekk om lagringsfilen på kopien har samlet den spesielle hendelsen Pokémon Celebi, og har den enten i esken eller i partiet som er klar til å handle.

Fang Celebi i Pokemon Emerald Trinn 5
Fang Celebi i Pokemon Emerald Trinn 5

Trinn 3. Kjøp spillet

Kjøp den brukte kopien av spillet og vent til det kommer. Derfra kan du enten velge å bytte Celebi i den kjøpte kopien til din egen personlige kopi av spillet eller fortsette å spille på den andre i stedet.

Metode 3 av 3: juks

Dette er ikke en legitim måte å skaffe seg en Celebi i Pokémon Emerald, og er som regel rynket på rynker blant Pokémon -samfunnet. Imidlertid kan bruk av denne metoden ikke gjøre noen skade hvis den bare brukes til å lure vennene dine eller for din egen personlige skyld.

Fang Celebi i Pokemon Emerald Trinn 6
Fang Celebi i Pokemon Emerald Trinn 6

Trinn 1. Samle en Gameshark eller Action Replay

Kjøp en juksenhet for Gameshark eller Action Replay for å utføre denne metoden (kan kjøpes i de fleste videospillbutikker og store varehus.

Fang Celebi i Pokemon Emerald Trinn 7
Fang Celebi i Pokemon Emerald Trinn 7

Trinn 2. Skriv inn kodene i enheten

Etter å ha skaffet deg en av disse jukseenhetene og lastet spilldataene til enheten som er klar til å legge inn koder, søker du på nettet etter "Event Pokemon Cheat Codes Pokemon Emerald" og klikker på en pålitelig kilde for å finne en kode som du kan legge inn i enheten din.

Fang Celebi i Pokemon Emerald Trinn 8
Fang Celebi i Pokemon Emerald Trinn 8

Trinn 3. Skaff deg Celebi

Hvis du angir kodene, aktiveres en metode (avhengig av koden du skriver inn) som du kan skaffe Celebi i en uekte form, for eksempel kan du fange Celebi i naturen (selv om Celebi er en hendelsespokemon og ikke kan bekjempes i de ville).

Tips

Sjekk prisene på nettet gjennom legitime, høyt vurderte selgere på nettsteder med gode anmeldelser for å få en ide om hvilken pris du kan se på, så du ikke bruker pengene dine på det som kan være sløsing med penger

Advarsler

  • Vær forsiktig med risikable avtaler, og sørg alltid for at du kan stole på personen du kjøper, enten online eller personlig. En anbefaling er at personen har mange gode anmeldelser og høye rangeringer på sin konto. Ikke møt noen fremmede i virkeligheten. Du vet aldri hvem de kan være eller hva de kan prøve å oppnå gjennom sin "transaksjon" med deg.
  • Vær forsiktig med ondsinnede nettstedskoblinger og virus når du ser etter "Gameshark/AR -spillkoder" på nettet; bare bruk nettsteder du kan stole på.
  • Ikke skryt om din Celebi både online og i virkeligheten, med mindre den er legitimt innhentet. Ellers kan du bli kalt ut til slutt og deretter rynket pannen på deg i stedet for å bli misunnelig.

Anbefalt: