Hvordan besøke et nudistferiested eller en strand: 11 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan besøke et nudistferiested eller en strand: 11 trinn (med bilder)
Hvordan besøke et nudistferiested eller en strand: 11 trinn (med bilder)
Anonim

Kanskje du ofte har tenkt på å besøke et nudistferiested, men du har ikke jobbet opp. Å gå på en nakenstrand kan være en veldig befriende og sunn opplevelse. Det er mange trinn du kan ta for å sikre at du får en positiv opplevelse. Med riktig planlegging kan dette være en utmerket aktivitet!

Trinn

Del 1 av 3: Planlegg turen

Besøk et nudistferiested eller en strand Trinn 1
Besøk et nudistferiested eller en strand Trinn 1

Trinn 1. Gjør din forskning

Bruk litt tid på å gjøre deg kjent med forskjellige strender og feriesteder. Selv om de fleste strender og feriesteder teknisk sett er "klær valgfritt", er det noen steder hvor fullstendig nakenhet oppmuntres mer entusiastisk. Noen feriesteder og strender tillater nakenhet eller topløshet, men det er ikke nødvendigvis omfavnet av alle. På andre steder er full nakenhet normen.

  • Les anmeldelser fra tidligere besøkende. Hvis du er ute etter et feriested, kan du se etter anmeldelser på reisesider. Du får en følelse av hva slags opplevelse du kan forvente.
  • Spør rundt. Hvis du har hørt om en bestemt strand der nakenhet ofte er, kan du spørre folk fra området om de noen gang har vært. Du bør også finne ut om nakenhet bare er akseptert, eller om det faktisk er lovlig. Noen byer eller stater har vedtekter mot offentlig nakenhet, mens andre tillater det i visse områder.
  • Bestem deg for om du vil tilbringe flere timer eller flere dager naken. Dette kan hjelpe deg med å avgjøre om du bare vil besøke en strand, eller om du vil bestille et opphold på et feriested.
  • Sørg for at feriestedet er anerkjent. Noen feriesteder hevder å omfavne den nudistiske livsstilen, men er faktisk mer som en singelscene. En strand som favner nudistfilosofien vil vanligvis ikke fokusere på seksualitet, mens det kan være en komponent på noen parresorter. Dette er en personlig preferanse, men du bør være oppmerksom på når du bestemmer deg for hvor du skal dra. Les anmeldelser fra tidligere reisende eller strandbesøkende for å få en god følelse av atmosfæren.
Besøk et nudistferiested eller en strand Trinn 2
Besøk et nudistferiested eller en strand Trinn 2

Trinn 2. Velg dine prioriteringer

Ditt neste trinn er å bestemme hvilken type aktiviteter du vil gjøre. Hvis du bare vil slappe av på en strand og slappe av, er det mange alternativer der ute. Men du bør også vite at det er mange aktive nudistferier du kan ta også. Du kan velge mellom et bredt spekter av eventyr mens du opplever den nudistiske livsstilen.

  • Det finnes reisepakker som inkluderer utflukter som fotturer, tennis og vannsport.
  • Hvis du velger å besøke et nudistferiested, bør du være oppmerksom på at mange mennesker vil bruke hele tiden uten klær. Vær forberedt på å spise måltidene dine og sjekk e-posten din med folk som ikke er kledd.
Besøk et nudistferiested eller en strand Trinn 3
Besøk et nudistferiested eller en strand Trinn 3

Trinn 3. Rekruttere reisekamerater

Det er mange mennesker som drar til nakenstrender og feriesteder alene. Dette er et helt akseptabelt alternativ hvis det er innenfor din komfortsone. Men hvis du er nervøs for å være naken foran fremmede for første gang, kan du føle deg bedre hvis du tar med deg en pålitelig venn eller et familiemedlem.

Tenk nøye etter hvem du vil invitere på turen. Personen du velger skal være åpen og åpne for den samme opplevelsen som deg. Snakk om dine forventninger før du bestiller reiser

Besøk et nudistferiested eller en strand Trinn 4
Besøk et nudistferiested eller en strand Trinn 4

Trinn 4. Pakke

Dette kan virke rart, siden du ikke trenger å ta med mange klær. Men det er faktisk mange viktige ting du vil huske hvis du besøker en nakenstrand eller et feriested. For stranden er håndkleet ditt det viktigste. Du vil ikke være helt naken på sanden hele dagen-det er ikke behagelig.

  • Du bør også sørge for å ta med rikelig med solkrem. Du kommer til å få mye sol, og noen områder av kroppen din vil ikke bli vant til eksponeringen. Sørg for å lotion opp flere ganger om dagen.
  • Været kan være uforutsigbart. Hvis det plutselig blir kaldt eller regnvær, vil du kunne legge til lag med klær. Som med enhver tur, prøv å pakke for det uventede kalde øyeblikket.
  • De fleste nudiststedene og strendene rynker på kameraer av åpenbare grunner. Du kan la denne varen være hjemme, med mindre det er uttrykkelig fortalt at det er greit å ta med.

Del 2 av 3: Nyt ferien

Besøk et nudistferiested eller en strand Trinn 5
Besøk et nudistferiested eller en strand Trinn 5

Trinn 1. Gjør deg kjent med retningslinjene

Det er mange regler å følge når du besøker et nudistområde. Noen er uskrevne, men noen er eksplisitt angitt. Tenk på ting som ville gjort deg ukomfortabel mens du soler deg naken. Så unngå å gjøre disse tingene. Vær oppmerksom på andres oppførsel, og tilpass deg sosiale finesser.

  • Noen nudist -feriesteder er bare voksne. Hvis det ikke spesifikt står det i nettstedets markedsføringsmateriell, kan du spørre. Hvis du vil at barna skal besøke en nakenstrand, kan du finne et barnevennlig område. Dette er mye mer vanlig i Europa enn det er i USA.
  • Unngå å stirre på andre. Ingen liker å bli kikket på. Vær oppmerksom på deg selv, og de du kom med.
  • Ikke gjør situasjonen seksuell. Nudister er der fordi de omfavner livsstilens frihet, ikke fordi de søker et romantisk møte.
  • Ikke vær en ekshibisjonist. Dette betyr ikke å delta i noen seksuell aktivitet foran andre, eller delta i fysiske handlinger som kan betraktes som useriøse.
Besøk et nudistferiested eller en strand Trinn 6
Besøk et nudistferiested eller en strand Trinn 6

Trinn 2. Vær trygg

Mange nevner økende tillit som en av de største fordelene med nudisme. Selv om det kan være ubehagelig første gang, kan du prøve å være trygg på din egen hud. Du vil snart innse at nudisme ikke handler om å se på en bestemt måte-det handler om å føle seg vel. Ingen forventer at du skal ha en perfekt kropp, så bare ha det bra med det du har.

Gi deg selv en peptalk før du slipper deg. Tenk på din favorittdel av deg selv og konsentrer deg om det. Er beina dine sterke av å gå mye i det siste? La det være fokuset ditt

Besøk et nudistferiested eller en strand trinn 7
Besøk et nudistferiested eller en strand trinn 7

Trinn 3. Vær åpen

En av hovedkomponentene i nudistsamfunnet er aksept. Du vil ikke bli dømt av andre, så sørg for å praktisere den samme tankegangen. Unngå å tenke på folks fysiske egenskaper og fokuser i stedet på din egen opplevelse. Gå inn i dette vel vitende om at du vil se alle typer kropper.

Nudister mener at menneskekropper er vakre. Gjør dette til din tankegang også

Besøk et nudistferiested eller en strand Trinn 8
Besøk et nudistferiested eller en strand Trinn 8

Trinn 4. Ha det gøy

Dette skal være en hyggelig opplevelse. Tross alt er det en dag på den stranden eller en ferie. Prøv å behandle det som om du vil behandle andre solfylte utflukter. Ta med de vanlige strandmaterialene, for eksempel en engasjerende bok eller litt musikk.

Ikke vær hard mot deg selv. Hvis du først føler deg ubehagelig, gi deg selv litt tid til å begynne å nyte opplevelsen

Del 3 av 3: Oppleve fordelene

Besøk et nudistferiested eller en strand Trinn 9
Besøk et nudistferiested eller en strand Trinn 9

Trinn 1. Føl deg bemyndiget

Å utforske den nudistiske livsstilen er en fin måte å føle seg bemyndiget på. Det kan være spennende å oppleve en lengre periode uten å bekymre seg for hva du har på deg eller hvordan du ser ut. Forskning viser at nudister generelt har høy selvtillit.

Ta deg tid til å nyte opplevelsen. Tenk på hvor deilig det er å være i et nytt miljø og de nye opplevelsene du opplever

Besøk et nudistferiested eller en strand Trinn 10
Besøk et nudistferiested eller en strand Trinn 10

Trinn 2. Nyt en domsfri sone

En av hovedkomponentene i nudist-feriesteder og strender er at folk som besøker dem generelt er veldig åpne mennesker. Å vite at du ikke blir dømt, er en fin måte å hjelpe deg med å føle deg avslappet og mer selvsikker. Det er et sted hvor kroppsbilde ikke er relevant.

Folk observerer naturligvis andres klær. Når ingen har noe på, fjerner det en av tingene vi pleier å dømme

Besøk et nudistferiested eller en strand Trinn 11
Besøk et nudistferiested eller en strand Trinn 11

Trinn 3. Utbytte av nye opplevelser

Å prøve noe nytt er nyttig for tankene dine. Å prøve noe nytt krever at du er modig, noe som er en god egenskap å ha. Nye erfaringer krever også at du vokser mentalt. Hodet ditt vil absorbere nye følelser når du prøver nye ting.

Å prøve noe nytt er den eneste måten du kan finne noe nytt å glede deg over

Tips

  • Unngå seksuell aktivitet i det fri. Husk at dette er familieområder som kan ha barn i nærheten. Åpen seksuell aktivitet har ført til nedleggelse av mer enn en nakenstrand. Lagre den typen aktivitet for ditt hjem eller hotell.
  • La kameraene ligge hjemme. Folk er der for å slappe av, for ikke å ha stresset med å havne på et nettsted lagt til livet deres.

Anbefalt: