Hvordan danse med et dansesal i ballsal: 10 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan danse med et dansesal i ballsal: 10 trinn (med bilder)
Hvordan danse med et dansesal i ballsal: 10 trinn (med bilder)
Anonim

Å bli med i et ballroomdanseteam kan hjelpe deg med å ta lidenskapen din for dans til neste nivå, og det gir deg en sjanse til å opptre med mange likesinnede. Denne aktiviteten er et morsomt, givende alternativ for både nybegynnere og erfarne dansere, og lar deg vise frem ferdighetene dine i sosiale omgivelser. Når du har funnet et lag du vil bli med i, må du forberede deg på audition. Selv om du ikke får laget, kan du ha det gøy å lære mer om ballroomdans mens du forbedrer håndverket ditt!

Trinn

Metode 1 av 2: Gjør deg klar for audition

Dans med ballsaldanselag Trinn 1
Dans med ballsaldanselag Trinn 1

Trinn 1. Søk etter ballroomdanslag i ditt område

Se etter universiteter, samfunnssentre eller andre lokale lag som fokuserer på ballroomdans. Sjekk for å se hvilke krav disse lagene har til audition og bli med, slik at du kan finne en gruppe som passer godt for dine personlige interesser og mål.

  • Mange ballroom -danselag er koblet til universiteter, og krever at du er påmeldt skolen for å prøve.
  • Du kan ha mer hell med å finne ballroom -danseklubber i ditt område. Disse organisasjonene er mer fokusert på ballroomdans som en hobby, og mindre på å konkurrere.
Dans med ballsaldanslag Trinn 2
Dans med ballsaldanslag Trinn 2

Trinn 2. Kontroller om det er krav til ferdighetsnivå

Les de små skriftene på lagets nettsted og se om de godtar dansere på alle ferdighetsnivåer, eller om de bare vil at erfarne dansere skal søke. Ikke bekymre deg hvis du ikke har mye erfaring under beltet-noen lag vil godta og trene folk som fremdeles lærer det grunnleggende om ballroomdans.

  • Hvis lagets nettsted ikke spesifiserer et ferdighetskrav, kan du kontakte e-post eller sosiale medier for å dobbeltsjekke.
  • For eksempel kan du si noe sånt som: “Hei! Jeg er veldig interessert i å bli med i dansesalongen din, men jeg så ingen informasjon om ferdighetskrav. Jeg er nybegynner på ballroom, men jeg ønsker å utvide repertoaret mitt.”
Dans med ballsaldanselag Trinn 3
Dans med ballsaldanselag Trinn 3

Trinn 3. Registrer deg på auditions hvis selskapet holder dem

Se på nettet etter et registreringsark, eller se om du må registrere deg for auditions personlig. Legg merke til dato og klokkeslett for audition, slik at du kan forberede deg på forhånd!

  • Sørg for at du har nok tid til å forberede deg på audition. Hvis du er nybegynner på ballsal, vil du kanskje ikke melde deg på auditions som er en uke unna.
  • Studer de spesifikke typene ballroomdans som kreves for audition, som cha-cha og vals i amerikansk stil.
Dans med ballsal danselag Trinn 4
Dans med ballsal danselag Trinn 4

Trinn 4. Registrer deg for dansekurs hvis organisasjonen er vert for dem

Sjekk ballsal danselagets nettsted for å se hva slags ressurser de har tilgjengelig, for eksempel dansekurs. Registrer deg for klassen hvis det er ledig plass, slik at du kan bli kjent med instruktørene og lederne i organisasjonen. Husk at disse timene ikke garanterer deg en plass på laget, men vil hjelpe deg med å bygge nettverk med andre og forbedre dine ferdigheter!

Dansetimer er en fin måte å øve på og be om tips hvis du tenker på å bli med på laget

Dance with a Ballroom Dance Team Trinn 5
Dance with a Ballroom Dance Team Trinn 5

Trinn 5. Tren for audition i ukene på forhånd

Sett opp en treningsplan for deg selv, avhengig av hvor kompleks auditionen er. Øv på de forskjellige stilene som kreves for auditionen til du føler deg komfortabel og trygg.

For eksempel kan du bruke 1-2 dager hver uke på å trene cha cha, og ytterligere 1-2 dager på å trene valsen

Tips:

Hvis du virkelig er opptatt av auditionen din, kan det være lurt å kryss-trene, slik at du er i god form for auditionen din! Prøv sykling, svømming, løping og vektløfting for å forbedre dansens fysikk.

Metode 2 av 2: Nail Your Audition

Dance with a Ballroom Dance Team Step 6
Dance with a Ballroom Dance Team Step 6

Trinn 1. Kom på audition tidlig og godt uthvilt

Prøv å få 8 timers søvn natten før, selv om du er nervøs. Sett en alarm på telefonen slik at du husker å dukke opp minst 15 minutter for tidlig. Ta deg ekstra tid til å strekke deg og bli fokusert, så du er klar til å gå når navnet ditt heter.

Det er også viktig å holde seg hydrert og spise sunne måltider hele dagen, slik at du føler deg stabil når du begynner å danse

Dans med ballsal danselag trinn 7
Dans med ballsal danselag trinn 7

Trinn 2. Vis frem bevegelsene dine på audition

Følg dommerens instruksjoner og vis frem den forespurte dansen. Auditionformatet vil sannsynligvis variere avhengig av det spesifikke teamet du prøver på, så prøv å gå inn på auditionen din med et åpent sinn.

  • For eksempel kan de be deg om å begynne å danse cha cha, og deretter avslutte auditionen din med å gjøre valsen.
  • Noen auditions kan få deg til å danse med en partner, mens andre kan se på solokunnskapene dine. Snakk med et medlem av teamet for å få en ide om hvilken prosess du kan forvente under auditionen din.
Dance with a Ballroom Dance Team Trinn 8
Dance with a Ballroom Dance Team Trinn 8

Trinn 3. Vent med å høre fra dansteamet

Gi teamet en uke eller to til å sette sammen det siste vaktlisten etter at auditionene er over. Prøv å ikke stresse for mye for de endelige resultatene. Hvis du ikke får laget, kan du be en instruktør eller leder om tips om hvordan du kan forbedre auditionen din neste gang.

For eksempel kan du si noe sånt som: “Tusen takk for omtanken under auditionprosessen. Er det noe jeg bør fokusere på i fremtidige auditions?”

Dans med ballsal danselag Trinn 9
Dans med ballsal danselag Trinn 9

Trinn 4. Delta på øvelser og konkurranser hvis du kommer på laget

Snakk med lederne for danselaget ditt for å finne ut hva øvingsplanen er, og hvor ofte du møtes for å øve. Møt og øv med teamet ditt med jevne mellomrom, og delta på konkurranser for å vise frem dine ferdigheter!

Dans med ballsal danselag Trinn 10
Dans med ballsal danselag Trinn 10

Trinn 5. Gå på sosiale danser selv om du ikke er med på laget

Sjekk danselagets timeplan og se om de holder noen sosiale danser eller danser som holdes for moro skyld i stedet for konkurranse. Møt opp på disse dansene for å ha en avslappende og morsom tid med dine jevnaldrende og andre entusiaster i ballroomdans!

Tips

  • Ikke bli motløs hvis du ikke kommer på laget! Spør i stedet direktørene om og når de planlegger å holde auditions igjen, slik at du kan forberede deg.
  • Se om du kan følge danselaget på sosiale medier, eller bli med på mailinglisten deres. Dette er en god måte å holde kontakten med gruppen og se hva slags arrangementer og auditions de holder!

Anbefalt: