3 måter å drepe en giftig edderkopp

Innholdsfortegnelse:

3 måter å drepe en giftig edderkopp
3 måter å drepe en giftig edderkopp
Anonim

Det kan være skummelt når du plutselig ser en edderkopp i eller rundt hjemmet ditt. Noen edderkopper er svært farlige, mens andre ikke vil skade deg i det hele tatt. Du kan bli kvitt giftige edderkopper ved først å identifisere dem, drepe dem og holde dem borte.

Trinn

Metode 1 av 3: Identifisere farlige edderkopper

Drep entig edderkopp Trinn 1
Drep entig edderkopp Trinn 1

Trinn 1. Spot Black Widows ved deres røde timeglassmerke

Hvis du ser en svart edderkopp i eller i nærheten av hjemmet ditt som har et lyst rødt timeglass på magen, har du fått øye på en Black Widow edderkopp. Disse er ekstremt farlige og er potensielt dødelige. Vær ekstra forsiktig rundt utsiden av hjemmet ditt hvis du bor i et temperert klima og har vedstabler; Svarte enker finnes oftest der.

Drep entig edderkopp Trinn 2
Drep entig edderkopp Trinn 2

Trinn 2. Se opp for Brown Recluses’fiolinlignende merke

Hvis du ser en langbenet brun edderkopp som har en fiolinform på hodet, har du mest sannsynlig støtt på en Brown Recluse edderkopp. Dette er veldig farlige edderkopper som har et ekstremt giftig bitt. Brown Recluses liker å lure i svakt opplyste områder som klær, så vær forsiktig når du tar på deg gamle sokker eller sko.

Drep entig edderkopp Trinn 3
Drep entig edderkopp Trinn 3

Trinn 3. Identifiser musedderkopper etter deres store størrelse

Musedderkopper kan bli opptil 1-1 ½ tommer lange. Du kan ha å gjøre med en kvinne hvis du legger merke til store huggtenner og en stor, kraftig bygning, og du kan ha å gjøre med en hann hvis du merker en slankere versjon med et knallrødt hode. De er giftige og har en spesielt smertefull bit.

Drep entig edderkopp Trinn 4
Drep entig edderkopp Trinn 4

Trinn 4. Se etter et union jack -inntrykk på en ulv edderkopps rygg

Ulv edderkopper har det som ligner et kart over Storbritannia på ryggen, bortsett fra brun eller grå i fargen. Selv om de ikke er like aggressive som andre farlige edderkopper, er bittene deres fortsatt giftige. Ikke klem denne edderkoppen fordi hunnene bærer ungene sine på ryggen. Hold øye med Wolf edderkopper i hagen din.

Drep entig edderkopp Trinn 5
Drep entig edderkopp Trinn 5

Trinn 5. Identifiser Black House edderkopper etter deres fløyellignende tekstur

Black House edderkopper er vanligvis enten en mørk brun eller svart farge, ser fløyelsaktig ut og liker tørre, bortgjemte områder. Vær forsiktig rundt vinduskarmer og i skur, fordi de ofte finnes der. Deres giftige bitt kan gjøre deg kvalm og gi deg hodepine.

Drep entig edderkopp Trinn 6
Drep entig edderkopp Trinn 6

Trinn 6. Spot Hobo edderkopper etter sitt chevronmønster

Hvis du ser en edderkopp i chevronmønster i kjelleren din, kan det være en Hobo-edderkopp. Hunnene er litt rundere og hannene har to palpi som ser ut som boksehansker. Disse edderkoppene har i utgangspunktet smertefrie bitt, men sørg for å iverksette tiltak raskt hvis du tror du har blitt bitt av en. Et døgn etter bitt kan huden din blære og du kan få vond hodepine.

Metode 2 av 3: Killing Spiders

Drep entig edderkopp Steg 7
Drep entig edderkopp Steg 7

Trinn 1. Spray edderkoppen eller støv området med et insektmiddel

Kjøp et insektmiddel eller støv som er spesielt for å drepe edderkopper. Du kan spraye et aerosolinsektmiddel direkte på en edderkopp for å lykkes med å drepe det. Hvis edderkoppen du prøver å drepe er spesielt smidig, kan det være lurt å påføre et insektmiddel støv i hele rommet.

Drep entig edderkopp Trinn 8
Drep entig edderkopp Trinn 8

Trinn 2. Støvsug edderkoppen

Ta ut støvsugeren og sug edderkoppen med den. Dette er en bedre metode å gå med hvis vakuumet ditt har en pose som du enkelt kan fjerne og kaste. Ikke ta hånden din i rusk hvis du bruker et poseløst vakuum hvis edderkoppen fortsatt lever.

Drep entig edderkopp Trinn 9
Drep entig edderkopp Trinn 9

Trinn 3. Klem edderkoppen med en tung gjenstand

Bruk skoen eller et sammenrullet magasin eller en avis for å klemme edderkoppen. For å sikre at støtet dreper edderkoppen, ha tillit og bruk makt.

Drep entig edderkopp Trinn 10
Drep entig edderkopp Trinn 10

Trinn 4. Kast edderkoppen umiddelbart

Når du har drept edderkoppen, må du dobbeltsjekke at den er død, og deretter bruke et papirhåndkle for å plukke den forsiktig opp og kaste den i søppeldunken eller slippe den på toalettet og skylle den.

Kjæledyr og små barn prøver ofte å spise hva som helst og alt. Selv om den giftige edderkoppen er død, kan den fortsatt ha giftig gift som kan være ekstremt skadelig ved svelging

Metode 3 av 3: Hold edderkopper borte

Drep entig edderkopp Trinn 11
Drep entig edderkopp Trinn 11

Trinn 1. Hold hjemmet ditt rent

Støvsug regelmessig for å suge opp og drepe edderkopper eller eggposer i hjemmet ditt. Vær spesielt oppmerksom på sprekker og hjørner i hjemmet ditt og fjern eventuelle spindelvev du legger merke til. Sørg for å holde oppbevaringen i kjelleren, garasjen eller loftet godt organisert og rotfri.

Drep entig edderkopp Trinn 12
Drep entig edderkopp Trinn 12

Trinn 2. Ta vare på husets eksteriør

Tørk regelmessig av skodder, tett alle sprekker og legg værlist på dørene. Sørg for å fjerne rot med hauger av stein, tre eller kompost rundt hjemmet ditt, slik at hagen din er et mindre tiltalende miljø for edderkopper.

Drep entig edderkopp Trinn 13
Drep entig edderkopp Trinn 13

Trinn 3. Lag edderkopp frastøtende midler

Løs vanlig bordsalt i varmt vann, ha oppløsningen i en sprayflaske og spray plantene rundt utsiden av hjemmet ditt for å holde edderkopper unna. Du kan også blande vann med lavendel, kanel, sitrus, tea tree eller peppermynteolje og spray det i problemområder for å avvise og til og med drepe edderkopper på avstand.

Drep entig edderkopp Trinn 14
Drep entig edderkopp Trinn 14

Trinn 4. Hold utelysene av

Bugs vil bli mindre tiltrukket av hjemmet ditt hvis du holder utelysene av. På grunn av dette kan du kutte edderkoppers mattilførsel med bare et enkelt bryter. Bytt lysene dine med natriumdamplys eller gule lys som et alternativ. Denne typen lys er mye mindre attraktiv for insekter.

Tips

  • Hvis du lider av araknofobi, kan du bare prøve å være rolig. Husk at edderkoppen er langt mer livredd for deg enn du er for den.
  • Parfymer, sprayrensere, luftfriskere og hårspray kan være effektive som edderkoppdrepere, men anbefales ikke. Husk at det er spray tilgjengelig spesielt for å drepe skadedyr.
  • Hvis den er identifisert som en vanlig edderkopp, la den være, den holder andre insekter og insekter utenfor huset ditt.

Anbefalt: