3 måter å bruke en edderkopp

Innholdsfortegnelse:

3 måter å bruke en edderkopp
3 måter å bruke en edderkopp
Anonim

En edderkoppfolie er en praktisk sikkerhetsenhet som du kan vikle rundt produkter for å forhindre tyveri. Hvis det blir tuklet på, gir en edderkoppbryting alarm. Det kan være litt vanskelig å påføre en edderkoppfolie, men hvis du går sakte og følger instruksjonene, kan du sikre produktene dine i omslaget. Sørg for å knytte edderkoppene godt og holde oversikt over nøklene dine, slik at produktene dine er trygge.

Trinn

Metode 1 av 3: Påføring av edderkopp

Spider Wrap Trinn 1
Spider Wrap Trinn 1

Trinn 1. Identifiser låsespenne og hovedhuset

En edderkoppfolie har to svarte sirkler mellom ledningene kjent som hovedhuset og låsespennen. Låsespennen har en liten, firkantet knott som stikker ut av toppen. Hovedhuset har et hull i midten på den ene siden, kjent som nøkkellommen. Nøkkellommen er formet for å passe til firkantknappen på låsespennen.

Noen edderkopppakker kan ha de forskjellige delene merket

Spider Wrap Trinn 2
Spider Wrap Trinn 2

Trinn 2. Lås opp kablene

Vri låsespennen sidelengs. Trykk firkantknappen på enden av låsespennen inn i nøkkellommen i midten av hovedhuset. Trykk nedover og drei låsespennen med urviseren i en kvart omgang.

Spider Wrap Trinn 3
Spider Wrap Trinn 3

Trinn 3. Trekk ut kablene

Når hovedhuset er låst opp, trekker du ut kablene manuelt ved å trekke hovedhuset fra hverandre og låse spennen. Strekk kablene så lenge det er nødvendig for å vikle rundt produktet du sikrer.

Spider Wrap Trinn 4
Spider Wrap Trinn 4

Trinn 4. Juster magnetnøkkelen etter låseklipset

Edderkopppakken kommer med en magnetisk nøkkel som har to små knapper på den. Låsespennen har to hull på den ene siden. Sett knappene på nøkkelen inn i hullene på låsespennen.

Spider Wrap Trinn 5
Spider Wrap Trinn 5

Trinn 5. Trekk ut hanenden av låseklemmen

Mens nøkkelen er satt inn, skyver du på enden av låsespenna motsatt av knappen du brukte da du låste opp kablene. Dette frigjør det som er kjent som "hannenden" av låsespennen, som er en liten enhet formet som en "T." Trekk hannenden ut litt fra låsespennen.

Spider Wrap Trinn 6
Spider Wrap Trinn 6

Trinn 6. Pakk elementet inn i kablene

Fjern nøkkelen fra låsespennen. Plasser produktet du låser i midten av kablene, mellom låsespennen og hovedhuset. Sørg for at kablene vikles rundt alle sider av produktet og at ingen kabler er vridd eller flokete.

Spider Wrap Trinn 7
Spider Wrap Trinn 7

Trinn 7. Vri håndtaket som vender opp med urviseren i en kvart omdreining

Toppen av hovedhuset kan vippes oppover og danne et lite håndtak. Snu toppen oppover og vri deretter håndtaket med klokken. Dette vil føre til at kablene strammes. Fortsett å snu til kablene er pakket tett rundt objektet. Prøv å få kablene så tette du kan.

Spider Wrap Trinn 8
Spider Wrap Trinn 8

Trinn 8. Tett hver side av edderkoppfolien

Vipp håndtaket på hovedhuset ned igjen. Snu produktet og skyv hanenden av låsespennen tilbake i spennen til du hører et klikk. Produktet ditt er nå sikret i edderkoppfolien.

Metode 2 av 3: Fjerne en edderkopp

Spider Wrap Trinn 9
Spider Wrap Trinn 9

Trinn 1. Legg håndnøkkelen på låsespennen

Ta håndnøkkelen din. Sett igjen de to knottene i håndnøkkelen inn i de to hullene i midten av låsespennen.

Spider Wrap Trinn 10
Spider Wrap Trinn 10

Trinn 2. Trykk til du hører et klikk

Bruk forsiktig kraft for å skyve nøkkelen inn i låsespennen. Du bør til slutt høre et klikk. Den mannlige enden av låsespennen vil dukke opp.

Spider Wrap Trinn 11
Spider Wrap Trinn 11

Trinn 3. Fjern hanenden fra spennen

Husk at den mannlige enden er den t-formede enheten som stammer fra den ene enden av låsespennen. Trekk hannenden helt ut av spennen og sett den til side for nå.

Spider Wrap Trinn 12
Spider Wrap Trinn 12

Trinn 4. Fjern produktet fra edderkoppfolien

Når hanenden er fjernet, vil ledningene løsne. Du bør enkelt kunne skli produktet ut av edderkoppfolien.

Spider Wrap Trinn 13
Spider Wrap Trinn 13

Trinn 5. Vikle kablene opp igjen

Sett hannenden tilbake i låsespennen. Snu håndtaket på hovedhuset oppover og vri det med klokken til du ikke lenger kan dreie håndtaket. Du kan deretter legge edderkopppakningen til du trenger å bruke den igjen.

Spider Wrap Trinn 14
Spider Wrap Trinn 14

Trinn 6. Kontakt selskapet hvis du mistet nøklene

En edderkoppfolie kan ikke lett angres uten nøkler. Ring selskapet som lagde edderkoppen din hvis du mistet nøklene. De kan enten sende deg en erstatning eller lede deg gjennom prosessen med å fjerne omslaget uten nøklene.

Metode 3 av 3: Effektiv bruk av edderkopp

Spider Wrap Trinn 15
Spider Wrap Trinn 15

Trinn 1. Kontroller at edderkopppakningen er strammet helt

En edderkoppfolie er ikke til nytte hvis den er for løs. Butikktyver kan enkelt skyve et produkt ut av en løs edderkopp. Sørg for å stramme ledningene på edderkoppfolien så mye som mulig før du legger produktet på hyllene.

Spider Wrap Trinn 16
Spider Wrap Trinn 16

Trinn 2. Lær alle dine ansatte hvordan innpakningene fungerer

Hvis du overlater ansatte å sikre edderkopppakninger, må du først ha en opplæring. Du vil sørge for at alle som bruker wraps kan sikre dem ordentlig.

Visuelle opplæringsprogrammer og levende demonstrasjoner kan være svært nyttig når de lærer ansatte å bruke en edderkopp. Du kan også få ansatte til å øve på å sikre seg wraps under treningen

Spider Wrap Trinn 17
Spider Wrap Trinn 17

Trinn 3. Hold styr på nøklene dine

En edderkoppfolie kan lett angres hvis noen får tak i nøklene. Oppbevar nøklene dine på et sikkert sted, for eksempel en safe. Sørg for at bare pålitelige ansatte vet hvor nøklene er og hvordan de får tilgang til dem.

Anbefalt: