Hvordan lære gitar uten lærer: 7 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan lære gitar uten lærer: 7 trinn (med bilder)
Hvordan lære gitar uten lærer: 7 trinn (med bilder)
Anonim

Selv om det å ha en gitarlærer er den beste måten å lære gitar på, synes noen at det er upraktisk eller bare ikke har råd eller finner en, så denne artikkelen viser deg måter å lære deg selv på. Merk: denne artikkelen viser ikke spesifikke måter å spill, det viser deg bare hvordan du lærer deg selv.

Trinn

Lær gitar uten lærer Trinn 1
Lær gitar uten lærer Trinn 1

Trinn 1. Lær det grunnleggende først:

Uansett hvilken type musikk du vil spille eller hvilken type gitar du vil bruke, må du lære deg noen grunnleggende akkorder, de er ekstremt enkle å finne på nettet, og det er mange bøker som dekker denne typen ting, også, YouTube har tonnevis av videoer for dette. (YouTube -gitartimer er en fin måte å lære seg selv på)

Lær gitar uten lærer Trinn 2
Lær gitar uten lærer Trinn 2

Trinn 2. Sørg for at du liker å lære

Uansett hvor hardt du prøver, vil det gjøre det langt vanskeligere hvis du ikke liker å lære. Spill musikken du liker. De fleste band har minst et par nybegynnersanger, så prøv å spille sanger du liker å spille.

Lær gitar uten lærer Trinn 3
Lær gitar uten lærer Trinn 3

Trinn 3. Finn en kompis å leke med

Det gjør det mye lettere å lære hvis du spiller gitar med en kompis, du kan sammenligne tips og begge spille forskjellige roller i forskjellige sanger (forutsatt at du har samme musikksmak) f.eks. De kan spille bly og du kan spille rytme, pluss det er veldig gøy å spille den samme sangen med noen.

Lær gitar uten lærer Trinn 4
Lær gitar uten lærer Trinn 4

Trinn 4. Ikke gå foran deg selv:

Sjansen er stor, hvis en sang høres vanskelig å spille, er det sannsynligvis (ikke hele tiden skjønt), så ta det sakte, ikke prøv å lære en hel sang med en gang, prøv å lære en gruppe på fem eller seks akkorder på en sang om gangen, hvis du prøver å gå for fort, blir du bare forvirret og frustrert, så kommer du ingen vei.

Lær gitar uten lærer Trinn 5
Lær gitar uten lærer Trinn 5

Trinn 5. Tren regelmessig:

Det er mye lettere å øve hvis du setter en bestemt tid til å trene. 45 minutter til en time hver kveld er bra, men stopp hvis du føler deg lei eller sliten. Start nytt neste kveld (eller dag). Det er også en god idé å holde gitaren satt opp, slik at du bare kan plukke den opp og spille hvis du har et par minutter til overs.

Lær gitar uten lærer Trinn 6
Lær gitar uten lærer Trinn 6

Trinn 6. Lagre på rekvisita

Sørg for at du har et godt utvalg av plukker/plekter (hvis du bruker en pick i stedet for å plukke fingre) og sørg for at du alltid har et ekstra sett med strenger i tilfelle en klikker (ikke noe mer irriterende enn å ikke ha en streng)

Lær gitar uten lærer Trinn 7
Lær gitar uten lærer Trinn 7

Trinn 7. Kjøp en tuner

Å ha en gitar tuner er mye bedre enn å prøve å stille inn etter øret, de er mye lettere å bruke og tar mye kortere tid, det er veldig irriterende hvis tuning etter øret ikke fungerer, jeg var nær ved å knuse en gitar over det.

Anbefalt: