Hvordan spille en live gig i Second Life: 7 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan spille en live gig i Second Life: 7 trinn (med bilder)
Hvordan spille en live gig i Second Life: 7 trinn (med bilder)
Anonim

Det er noe spennende som skjer i uavhengig musikk i dag. Artister promoterer seg selv på nettet på mange måter. Fra bandsteder til Myspace -kontoer til Virtual Reality. Her er en veiledning for å komme i gang med konserter online i virtual reality-simen Second Life.

Trinn

Spill en Live Gig i Second Life Trinn 1
Spill en Live Gig i Second Life Trinn 1

Trinn 1. Forstå at Second Life kan føles som et spill - og det er det - men det er ekte mennesker bak disse avatarene

Du kan lede disse virkelige menneskene til nettstedet ditt hvis de er interessert i å lytte til ny musikk.

Spill en Live Gig i Second Life Trinn 2
Spill en Live Gig i Second Life Trinn 2

Trinn 2. Kontroller at du har en bredbåndstilkobling

Ikke tenk på å prøve dette på oppringing engang.

Spill en Live Gig i Second Life Trinn 3
Spill en Live Gig i Second Life Trinn 3

Trinn 3. Få et lydgrensesnitt

Du trenger en måte å få levende musikk på datamaskinen din. Du kan også streame forhåndsinnspilt innhold, men liveopptredenen er det folk kommer til å høre. Du kan bruke det samme utstyret du bruker til å spille inn - en liten mikser, en fin forforsterker/kompressorkjede for en stor membrankondensatormikrofon. Spill gitaren din gjennom den vanlige gitarprosessoren din i mikseren sammen med mikrofonene: en for stemmen din og en annen for å hente levende akustiske lyder fra gitaren din. Mikserutgangen kobles til datamaskinens lydgrensesnitt.

Spill en Live Gig i Second Life Trinn 4
Spill en Live Gig i Second Life Trinn 4

Trinn 4. Sikker streamingprogramvare

Når lyden er i datamaskinen, må du sende den ut til en server som er koblet til Second Life. Denne serveren er stedets ansvar i verden. Men for å sende lyden til serveren din trenger du programvare. Et program kalt Simplecast fra Spacial Audio vil streame alt du har gjennom lydkortets utgang direkte til servere du er koblet til. Det er litt dyrt ($ 60 US), men du kan få rabatt ved å be om en kupong via nettstedets kontaktlenke. Denne programvaren har nivåmålere på den, som er den eneste måten å fortelle om du streamer lyd, klipper. Det er 20 til 30 sekunders forsinkelse fra du sender og fra du blir hørt i verden. Denne forsinkelsen gjør det vanskelig å overvåke utdataene dine til nettet, og gir deg bare disse målerne - så hold deg utenfor det røde.

Spill en live gig i Second Life Trinn 5
Spill en live gig i Second Life Trinn 5

Trinn 5. Kjør Second Life på datamaskinen

Du trenger en konto for å gjøre det. Du trenger en konto for å snakke med lokale eiere for å sette opp konserten din. Det er akkurat som det virkelige livet, du må få ansiktstid med eiere og ledere. Gi dem en demo, vanligvis din Myspace -konto. Hvis de liker musikken din, kan de sette deg opp for en audition der de gir deg strøminformasjon og scenetid for å teste tingene dine.

Spill en Live Gig i Second Life Trinn 6
Spill en Live Gig i Second Life Trinn 6

Trinn 6. Gjør deg klar for ytelsen din

Ville du tråkket på en scene for å spille en konsert uten gitar eller keyboard? Selvfølgelig ikke. Hvis du spiller for tips, ikke glem tipskrukken din. Disse tingene kan du kjøpe i verden. Folk som lytter til deg, lytter ikke bare passivt. De chatter i chat -vinduet og ser på avataren din, snakker om hva de liker/misliker om ytelsen din. De forventer å se noen på scenen spille et instrument. Hvis de liker det de hører, vil de kanskje gi tips og sjekke ut en lenke til nettstedet ditt. De forventer det, så vær klar for det.

Spill en Live Gig i Second Life Trinn 7
Spill en Live Gig i Second Life Trinn 7

Trinn 7. Vær klar til å ha det gøy og dele showet ditt

Strømmen din vil være tilgjengelig på internett for ikke-Second Life-brukere. Når du har informasjon om serverens pålogging, kan du bygge en lenke til den strømmen som alle kan koble til mediespilleren du ønsker og lytte. Sørg for å sende lenker til vennene dine.

Tips

  • Bruk litt tid på spillet for å bli bedre kjent med miljøet.
  • Det er folk som vil promotere konserten din. Se i søkemenyen etter Events -> Live Music, og besøk noen av konsertene du finner der som er din type musikk. Noen av dem vil bli arrangert av klubber eller promotert av, vel, promotører som gjerne vil sette deg opp!

Anbefalt: