Hvordan velge de beste våpnene i Skyrim: 6 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan velge de beste våpnene i Skyrim: 6 trinn (med bilder)
Hvordan velge de beste våpnene i Skyrim: 6 trinn (med bilder)
Anonim

Så du vil vite hva som er det beste våpenet du kan velge i Skyrim. Den enorme mengden våpen i Skyrim og allsidigheten til ferdighetene knyttet til de forskjellige våpentypene kan gjøre det til en vanskelig beslutning. Heldigvis er det noen få ting du kan forstå for å gjøre ditt valg av våpen enklere.

Trinn

Del 1 av 3: Forstå våpentyper

Velg de beste våpnene i Skyrim Trinn 1
Velg de beste våpnene i Skyrim Trinn 1

Trinn 1. Kjenn forskjellene i våpen

Våpen i Skyrim spenner fra staver til tohånds store sverd. Det er ikke noe riktig eller galt valg når det gjelder våpen, fordi allsidigheten i spillferdighetene betyr at du kan være en trollmann som bruker en stor øks, eller en useriøs med sverd og skjold hvis du vil. Noen våpen er estetisk mer logiske for en bestemt spillestil enn andre, men fordi fortryllelser kan fjernes fra ett våpen og brukes på et annet, er valget ikke satt i stein.

Velg de beste våpnene i Skyrim Trinn 2
Velg de beste våpnene i Skyrim Trinn 2

Trinn 2. Lær ferdighetene knyttet til hver våpentype

Der ting blir interessant er hvordan ferdighetssystemet fungerer med våpen. Hver våpentype har et ferdighetstreet knyttet til seg. Det er tre våpenferdigheter: Bueskyting, Enhånds og Tohånds. Avhengig av hvilken type våpen du vil fokusere på, vil du nivåere og motta fordeler for den våpentypen.

  • Bueskyting er best valgt hvis du vil bruke buer for å gjøre langdistanseangrep.
  • One-Handed kan pares med Shields eller brukes av en dobbel wielder. Bruk av skjold vil legge til din generelle rustning, og bruk av to våpen vil stable bonusene som brukes fra ferdighetsfordeler og fortryllelser hvis du tar fordelen med to veier.
  • Tohånds er best valgt hvis du vil gjøre høye direkte skadeangrep. Denne bonusen for skade oppveies av at tohånderen er tregere totalt sett og gjør det vanskeligere å blokkere angrep.

Trinn 3. Velg en våpentype

Du vil velge våpentype basert på måten du spiller spillet på. Hvis du er en lusket karakter, vil det ikke komme deg like mye som å dra rundt en stor tohånds øks som et lite sverd eller en dolk. Hvis du er en trollmann, er det et logisk valg å gå for en stab, men ikke helt nødvendig.

Velg de beste våpnene i Skyrim Trinn 3
Velg de beste våpnene i Skyrim Trinn 3

Del 2 av 3: Få våpen

Velg de beste våpnene i Skyrim Trinn 4
Velg de beste våpnene i Skyrim Trinn 4

Trinn 1. Lag våpenet ditt

Ved å heve smedeferdigheten får du muligheten til å lage forskjellige våpen. Disse våpnene er noen av de beste i spillet, og du kan fortrylle dem med den fortryllende dyktigheten du vil.

Velg de beste våpnene i Skyrim Trinn 5
Velg de beste våpnene i Skyrim Trinn 5

Trinn 2. Bruk en slipestein

Bruk av en slipestein vil øke kvaliteten på våpnene dine. De vil da ha økt statistikk og prestere bedre. Dette er en viktig del av å holde våpnene på sitt høyeste potensial.

Velg de beste våpnene i Skyrim Trinn 6
Velg de beste våpnene i Skyrim Trinn 6

Trinn 3. Plyndre våpen

Du vil finne at det er mange våpen du kan kjøpe fra NPC (Non Player Characters) eller plyndre fra sjefer. Plyndrede våpen vil ofte være identiske med de du kan lage via smed, men noen ganger finner du spesielle våpen som Tsun's Battleaxe som ikke kan lages. Hvis du finner et våpen som har et tydelig navn, behold det, ettersom det er et unikt funn.

Del 3 av 3: Gjør våpen til dine egne

De forskjellige fortryllelsene gjør at våpen kan tilpasses dine behov, det være seg for mer skade eller en tappende Mana -effekt.

Anbefalt: