Enkle måter å spille gitar med lange negler: 7 trinn

Innholdsfortegnelse:

Enkle måter å spille gitar med lange negler: 7 trinn
Enkle måter å spille gitar med lange negler: 7 trinn
Anonim

Gitaren er et morsomt instrument som du kan spille på mange forskjellige måter. Hvis du lærer å spille gitar og vil beholde de lange neglene, lurer du kanskje på hvordan du skal opprettholde de sunne neglene mens du fortsatt spiller dette instrumentet. Hvis du slutter å bruke en pick, arkiverer neglene og stiller gitaren annerledes, kan du beholde neglene lange og fremdeles lage vakker musikk.

Trinn

Metode 1 av 2: Endre hvordan du spiller

Spill gitar med lange negler Trinn 1
Spill gitar med lange negler Trinn 1

Trinn 1. Slutt å bruke en pick for å spille

Hvis du har negler som er lengre enn et valg, ikke bruk en til å tromme gitaren din. Neglene dine kommer i veien for plukkingen og kan føre til at du treffer andre strenger eller til og med skader neglene.

Du kan prøve å holde plukken som en blyant slik at neglene ikke kommer i veien for det, men dette kan være vanskelig og kan ødelegge lyden din

Spill gitar med lange negler Trinn 2
Spill gitar med lange negler Trinn 2

Trinn 2. Fingerplukk gitarstrengene

I stedet for å trille med lange negler, kan det være lettere å peke på strengene på gitaren din. Fingerpikking lar deg velge en streng om gangen og trekke den med to fingre på din strummende hånd. På den måten trenger du ikke å gni neglene mot strengene i det hele tatt.

Tips:

Hvis du bytter fra å slå en gitar til å plukke en, kan det ta litt tid å justere. Prøv å ikke bli motløs når du lærer denne nye ferdigheten.

Spill gitar med lange negler Trinn 3
Spill gitar med lange negler Trinn 3

Trinn 3. Still inn gitaren din på "open tuning" for enkelt å holde et akkord

Hvis du vil beholde alle neglene lange, bør du vurdere å stille gitaren til en åpen melodi. I åpen tuning vil gitaren din automatisk spille et akkord om du holder en på en eller ikke. Vanligvis er åpen tuning E-, G- eller D -akkordet. For å stille gitaren din til et åpent E -akkord, bare:

  • Still inn A -strengen til en B.
  • Still D -strengen til en E.
  • Still inn G -strengen til en G#
  • La alle andre strenger være som de er

Metode 2 av 2: Arkivering av neglene

Spill gitar med lange negler Trinn 4
Spill gitar med lange negler Trinn 4

Trinn 1. Rund neglene for klassisk gitarspill

Hvis du nettopp har begynt, kan det være lurt å runde neglene til en klassisk gitar. Bruk en neglefil til å fille neglespissen i en halv sirkel. Sørg for at neglen er glatt og at det ikke er harde kanter.

Avrundede negler gir gitaren din en fyldigere tone når du tar den med fingeren

Spill gitar med lange negler Trinn 5
Spill gitar med lange negler Trinn 5

Trinn 2. Hell fingerneglene for en varm lyd

En annen spikerform å bruke for en klassisk gitar er en skrå spiker. Fil neglene i en nedadgående skråning til enten høyre eller venstre. Sørg for at skråningen er rett. Neglene dine kan alle ha forskjellige skråningsvinkler, eller du kan beholde dem like.

Spill gitar med lange negler Trinn 6
Spill gitar med lange negler Trinn 6

Trinn 3. Form neglene i et punkt, slik at de ligner en plukk

Hvis neglene dine er lengre enn en gitarpluke, kan du legge dem til punkter som fungerer som en. Bruk en neglefil til å fille neglene til en spiss form i midten. Sørg for at bakkene er jevne på hver side. Du kan fille alle neglene på din slående hånd slik, eller bare pekefingeren og tommelen.

Tips:

Hvis du bruker neglene dine som en plukk, kan det ødelegge eller skade dem. Du kan prøve å få akrylnegler som er sterkere og mer holdbare enn dine naturlige negler, hvis du vil holde dem unna.

Spill gitar med lange negler Trinn 7
Spill gitar med lange negler Trinn 7

Trinn 4. Klipp neglene på hånden din kort

Å ha lange negler på hånden din som du bruker til å holde akkorder i er ganske vanskelig. Du kan klippe neglene på hånden din kort og holde neglene på den strammende hånden lang. Dette vil gjøre hendene ujevne, men det er mye lettere å holde akkorder med korte negler.

Anbefalt: