3 måter å forfalske en ankelforstuing

Innholdsfortegnelse:

3 måter å forfalske en ankelforstuing
3 måter å forfalske en ankelforstuing
Anonim

Det er mange grunner til å forfalske en forstuet ankel. De fleste vil kanskje gå ut av skolen eller lignende. Du bør sannsynligvis ikke prøve å fake en forstuing av denne grunn, i tilfelle du blir funnet ut og også fordi det er feil å lyve slik. Hvis du må, gjør det. En forstuet ankel, i motsetning til et ødelagt bein, er en bløtvevsskade. Bløtvevsskader er vanskelige å diagnostisere og er lette skader å forfalske. Når du forfalsker en forstuet ankel, er det viktig å vite hvordan du forfalsker smerten, bandasjer ankelen og forblir overbevisende i løpet av den falske forstuingen.

Trinn

Metode 1 av 3: Fakesmerter i ankelen

Falske en ankelforstuing Trinn 1
Falske en ankelforstuing Trinn 1

Trinn 1. Unngå å legge vekt på foten

En forankring i ankelen vil forårsake smerte når du legger vekt på foten. For å forfalske en forstuing, bør du gå med en slap og unngå å legge for mye vekt på ankelen.

Falske en ankelforstuing Trinn 2
Falske en ankelforstuing Trinn 2

Trinn 2. Gjør smerter når ankelen beveges

For å virke overbevisende, bør du late som om du beveger ankelen din med en moderat mengde smerter. Din ankel vil sannsynligvis bli undersøkt av en lærer, forelder eller helsepersonell. Hvis du flytter den ved en feiltakelse, kan du dekke til med et smertefullt skrik eller knytte ankelen. De begynner med å flytte ankelen fra side til side. Når dette skjer, vis at det er smertefullt, men ikke overakt.

Overakt kan virke mindre overbevisende eller føre til at familien eller legen din kjører tester for å avgjøre problemet

Falske en ankelforstuing Trinn 3
Falske en ankelforstuing Trinn 3

Trinn 3. Begrens bevegelsesområdet

Unngå å flytte ankelen fra side til side eller opp og ned så mye som mulig. Hvis en lege eller helsepersonell ser på ankelen din, kan de sammenligne bevegelsesområdet med det som ikke er skadet. En sann forstuing vil begrense bevegelsesområdet ditt i den skadede ankelen.

Metode 2 av 3: Forbinde ankelen din

Falske en ankelforstuing Trinn 4
Falske en ankelforstuing Trinn 4

Trinn 1. Pakk ankelen i et bandasje

Hvis du prøver å falske en forstuing utenfor et legekontor, er det best å se ut som om du har sett en lege. En lege vil vanligvis pakke ankelen i et bandasje for å gi støtte og begrense bevegelsen. Begynn å pakke anklen nær fotbroen. Fortsett å vikle bandasjen rundt foten og ankelen til du når toppen av ankelen. Fest bandasjen med den medfølgende pinnen.

Du kan finne en strekkbandasje på de fleste dagligvarebutikker eller apotek

Falske en ankelforstuing Trinn 5
Falske en ankelforstuing Trinn 5

Trinn 2. Bruk krykker til å gå

En lege vil vanligvis råde deg til å unngå å legge på foten i to til seks uker etter at du har forstuet ankelen. Den beste måten å gjøre dette på er ved å bruke krykker. Du finner krykker i en butikk for medisinsk utstyr; Vær imidlertid oppmerksom på at helseforsikringen din ikke dekker denne kostnaden uten resept fra lege.

Falske en ankelforstuing Trinn 6
Falske en ankelforstuing Trinn 6

Trinn 3. Bruk gåsko

En mer alvorlig forstuing kan kreve støvel for å støtte foten og mer intensivt begrense bevegelsesområdet. Du kan også finne en støvel på en medisinsk butikk.

Metode 3 av 3: Gjenværende overbevisende

Falske en ankelforstuing Trinn 7
Falske en ankelforstuing Trinn 7

Trinn 1. Bestem deg for en historie og hold deg til den

Du forstuner vanligvis en ankel når du ruller den. Dette kan skje mens du går, løper, hopper, faller eller driver med en sport. Når historien du finner på, må du holde deg til den. Bestem detaljene i historien din før du forteller den. Å endre historien din kan føre til at noen oppdager at du forfalsker en forstuet ankel.

Falske en ankelforstuing Trinn 8
Falske en ankelforstuing Trinn 8

Trinn 2. Legg en stein i skoen for å minne deg på å halte

Siden du forfalsker en skade, kan det være vanskelig å huske at du skal halte når du går. Du kan plassere en stein, eller noe lite, men ubehagelig, i skoen for å minne deg på at du bør gå med en halte.

Falske en ankelforstuing Trinn 9
Falske en ankelforstuing Trinn 9

Trinn 3. Unngå å fortelle folk at skaden din er falsk

Du skal ikke stole på at noen skal holde hemmeligheten din. Derfor, hvis du virkelig vil at alle skal tro at ankelen din virkelig er forstuet, bør du avstå fra å fortelle noen sannheten.

Falske en ankelforstuing Trinn 10
Falske en ankelforstuing Trinn 10

Trinn 4. Les opp på ankelforstuvninger

Før du forfalsker en forstuet ankel, bør du undersøke. Les om hvordan en forstuet ankel ser ut og føles. Les om restitusjonstider og behandlinger. Jo mer du vet om forstuede ankler, jo lettere blir det å forfalske en forstuet ankel.

Falske en ankelforstuing Trinn 11
Falske en ankelforstuing Trinn 11

Trinn 5. Fortsett å forfalske skaden

Det tar de fleste mellom to og seks uker å komme seg etter en forstuet ankel hvis de følger legen sin. Du bør huske å fortsette handlingen i flere uker. Det er også lurt å gradvis "gjenopprette" i stedet for å komme seg umiddelbart.

For å "sakte gjenopprette", fjern gradvis viklingen, selen eller krykkene. Begynn å legge vekten på ankelen igjen. Bruk en til to uker på å "bli frisk"

Tips

  • Unngå å feile en skade for ofte. Folk vil skjønne at du forfalsker.
  • Ikke overdriv når du forfalsker en skade. Dette kan føre til at folk vil utføre medisinske tester for å bekrefte at det ikke er en mer alvorlig tilstand.
  • Ikke underreager, for da ville du ikke være overbevisende nok.
  • Når du forfalsker en ankelskade, ikke halt med hælen oppe fordi det legger mer press på ankelen din. Prøv å gå flat med foten, men unngå å legge press på ankelen.
  • Hvis du har en seler/støvel fra en tidligere skade, bruk den!
  • Hvis du er på skolen og har PE, faller du på bakken på ankelen og gråter eller kjefter.
  • Unngå å gjøre fysiske aktiviteter. Selv den minste aktivitet vil få deg til å virke veldig mistenksom eller til og med gi den helt bort.
  • Fortsett i god tid for å være overbevisende nok, spesielt foran vennene dine. De vil være der for å beskytte deg i stedet for å la noen andre inspisere.
  • Ikke overdriv, for det kan komme som en falsk skade.
  • Hold deg i karakter i 5-6 uker, eller risikere å bli fanget.

Anbefalt: