Hvordan dekorere et juletre med tema for barn: 9 trinn

Innholdsfortegnelse:

Hvordan dekorere et juletre med tema for barn: 9 trinn
Hvordan dekorere et juletre med tema for barn: 9 trinn
Anonim

Er barna dine begeistret for å sette opp sitt eget juletre for å supplere treet ditt som sitt eget? Hjelp dem med å dekorere sitt eget tre ved hjelp av denne artikkelen som din guide. Barna dine vil definitivt takke deg når et tre for dem har blitt dekorert.

Trinn

Dekorer et juletre med tema for barn Trinn 1
Dekorer et juletre med tema for barn Trinn 1

Trinn 1. Skaff deg et juletre

Om treet er ekte eller kunstig, spiller egentlig ingen rolle. Men hvis barna er allergiske mot furu eller gran, kan du gå med det kunstige treet.

Dekorer et juletre med tema for barn Trinn 2
Dekorer et juletre med tema for barn Trinn 2

Trinn 2. Plasser først treet i barnets høyde

Dekorer et juletre med tema for barn Trinn 3
Dekorer et juletre med tema for barn Trinn 3

Trinn 3. Dekorer treet med lys og noen popcorn- eller tyttebærtråder

Barn elsker å hjelpe med disse trådene, selv om du kanskje trenger det for å hjelpe med lysene for å sikre at barna ikke blir skadet i prosessen. Men la dem ta noen av valgene om det er best å bevege seg med eller mot klokken eller lenger opp mot lenger ned enn det du har bestemt deg for. Lytt til barnas valg, med mindre valgene deres potensielt kan skade andre uskyldige mennesker.

  • For julelys, begynn med enden som ikke inneholder strømpluggen først. Vikle det rundt tretoppområdet og dekorer det nedover til lysene går ut eller det når bunnen.

    Du kan koble flere lysstrå til treet til du kommer til bunnen, men ikke overdriv hvis du kommer i nærheten av etterbehandling, da du bør bruke en skjøteledning i stedet

  • For popcorn-tråder, la dem hjelpe til med å sette opp disse helt selv, men vær der for å sikre at de ikke prøver å smake-teste dem i prosessen. (Popcorn ser alltid innbydende ut for ethvert barn om det er ferskt tilberedt eller ikke !)
Dekorer et juletre med tema for barn Trinn 4
Dekorer et juletre med tema for barn Trinn 4

Trinn 4. La barna lage en papirkjede som kan henges på treet

Dekorer et juletre med tema for barn Trinn 5
Dekorer et juletre med tema for barn Trinn 5

Trinn 5. La barna dine samle ting som kan brukes som ornamenter som kan henges på treet

Nøkkelringer eller kostyme smykker er en god start, selv om du kan følge opp med flere små minner som barna dine ikke har noe imot å ødelegge hvis du måtte plassere noe gjennom dem. (Selv om det miniatyrverktøyet fra en verktøykasse ikke ville være for ødeleggende for et barn som ikke har noe imot å bygge, kan det være både følelsesmessig og økonomisk katastrofalt å be barna om å gi opp et sportskort for å stikke hull senere.)

Dekorer et juletre med tema for barn Trinn 6
Dekorer et juletre med tema for barn Trinn 6

Trinn 6. Fest disse "ornamenter" til treet, ved hjelp av barna

Få dem til å henge på treet uten å overdrive vektmengden på hver gren. Heng tyngre ornamenter på bunnen, og lettere ornamenter på toppen.

Dekorer et juletre med tema for barn Trinn 7
Dekorer et juletre med tema for barn Trinn 7

Trinn 7. Fest et par tråder av gull eller sølvfarget krans til treet hvis barna dine kan stole på at de ikke spiser noe de finner på gulvet

Hvis de ikke kan, må du gi det opp i stedet for sikkerhet.

Trinn 8. Fest en tretopp til toppen av treet

Hvis de kan gi fra seg et liten til middels stort kosedyr, kan du bruke dette dyret. Hvis du må bruke en ekte juletre -topper (eller ha noen ekstra unødvendige lys fra julelysstrengen, må du sørge for at lyset som ble plassert rundt tretoppen ikke kan fange det utstoppede dyret. Bøy ledningen bort fra bjørnen eller løsne denne delen av lysene fra det området av treet.

Trinn 9. Flytt treet til et bedre egnet område, eller til treet er borte fra barnets hender, men fremdeles er i kontakt med en stikkontakt

Plasser den på et nattbord eller et annet sted borte fra hendene der bare du (som voksen) kan være ansvarlig for driften (men likevel la dem se det glitre gjennom dagen).

Tips

  • Hvis du har barnepynt i din egen personlige samling som forklarer barnet, kan du hjelpe til med å dekorere treet med dem. Men for de spesielle minnene (for eksempel et pryd som sier "babyens første jul", kan det være lurt å enten henge det på ditt eget tre eller legge det i en oppsamlingsbeholder eller et håpekiste.
  • Barn liker ikke å ikke gjøre ting når det regner eller snør. Hvis du vet om noen av disse dagene vil være eksisterende før jul, planlegger du å sette det opp med barna dine på de dagene.
  • Ikke overdriv dekorasjonene. Selv foreldretreet kan bli for tungt hvis det henges for mange dekorasjoner på dem.
  • Ha en falsk "konkurranse" med barna dine om hvem som kan dekorere juletreet sitt best, men la barnets tre alltid vinne til de når en anstendig alder på 11 eller 12 eller til og med 13 (i noen tilfeller) (i så fall desto bedre egnet tre vil vinne).
  • Når du skal dekorere treet, tenk på barnets lidenskap i livet (eller hvordan det er frem til jul dette barnetreet blir designet og satt opp).
  • Legg litt entusiasme i å dekorere treet. Å vise barna at du har en liten entusiasme for aktivitetene, får dem til å føle at foreldrene ikke er bekymret for ideene sine. Så lenge valgene de gjør er sunne, vis dem at du bryr deg og hjelp dem med å sette opp det.

Anbefalt: