Hvordan hoppe trygt av en sving: 7 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan hoppe trygt av en sving: 7 trinn (med bilder)
Hvordan hoppe trygt av en sving: 7 trinn (med bilder)
Anonim

Å hoppe av husker er morsomt og spennende! Du slipper taket, du har bare sekunder på å komme i stand til å berøre bakken. For et rush! Men du vet ikke hvordan. Vel, jeg skal lære deg hvordan du hopper og lander trygt, også hvordan du forbereder deg på slag.

Trinn

Hopp av en sving trygt Trinn 1
Hopp av en sving trygt Trinn 1

Trinn 1. Finn et svingsett på gress, flis (vær forsiktig så du ikke får flisene i huden din, noe som kan føre til splinter og flis), sand eller en myk overflate

Fortau anbefales ikke.

Hopp av en sving trygt Trinn 2
Hopp av en sving trygt Trinn 2

Trinn 2. Begynn å svinge

For å gjøre dette trygt, bør nybegynnere ikke gå så høyt. Bare gi noen sterke pumper og gjør deg klar for trinn 3.

Hopp av en sving trygt Trinn 3
Hopp av en sving trygt Trinn 3

Trinn 3. Slipp

Men ikke bare gi slipp! Vær oppmerksom på at du bare har sekunder, millisekunder, til å lande. Du må forberede deg på påvirkning. Å forberede seg på slag er ikke så mye regelmessig landing, men hvis noe går galt, si at du er for høy, blir svingen skjeve, ETC. Du må forberede deg på plutselig påvirkning. (neste steg). Så når du slipper taket, slipp den ene hånden, ta albuen gjennom svingen. Når den armen slipper og albuen er nesten igjennom, slipper du UMIDDELIG med den andre hånden. Å ha en hånd på kan være ekstremt farlig.

Hopp av en sving trygt Trinn 4
Hopp av en sving trygt Trinn 4

Trinn 4. FORBEREDE PÅ VIRKNING

Husk at du bare har millisekunder i luften. Du må ha en plan for sikkerhetskopiering, raskt. Planlegg før du hopper. Ta et par virkelig lave hopp for å få en idé før du tar ditt første virkelige hopp. Å forberede seg på slag innebærer å bøye knærne MYE mer enn vanlig, og også alltid ha en hånd ut for balanse. Noen ganger, hvis føttene dine ikke kan håndtere sjokket, kan du like godt falle på kne. Eller du kan lande på føttene og skli på bakken, eller løpe raskt

Hopp av en sving trygt Trinn 5
Hopp av en sving trygt Trinn 5

Trinn 5. Land

Landing kan være skummelt. Så lenge du har en P4I -plan (forbered deg på påvirkning), bør du lande trygt. Ikke tulle eller vrikke/ sparke bena i luften. Dette kan resultere i en stygg landing. Ikke prøv å knekke kniv. Ikke ta anklene i luften. Du har ikke nok tid til det.

Hopp av en sving trygt Trinn 6
Hopp av en sving trygt Trinn 6

Trinn 6. Gå litt høyere hver gang du hopper

Hopp av en sving trygt Trinn 7
Hopp av en sving trygt Trinn 7

Trinn 7. Triks

! Når du er dyktig, med mange mange, mange dager med trening, kan det til og med ta år før du ikke holder deg til det. Noen kule triks er en 180, 270 eller 360 vri når du hopper. Det er også enhjørning som lander. Der du lander på en fot traver du som en hest. Prøv dobbelhoppet også! Land raskt på bakken, skum det og ta et raskt hopp fremover.

Tips

  • ØVE PÅ!!
  • Forbered deg på påvirkning. Øv på å hoppe av eller lekehus og trær. De beveger seg ikke, så det er tryggere.
  • Prøv forskjellige husker, hopp og plattformer. Bytt fra flis til gress. Du tror kanskje at fordi det er ettereffekten, spiller det ingen rolle. Vel, det gjør det for landingen din.
  • Hvis det er en pinne eller en hindring som stikker opp fra bakken, legg noe lavt på den. Hvis du legger en melkekasse eller en eske på den, kan du ikke konsentrere deg om at du kan slå den. Legg en lacrosse pinne på den eller noe.
  • Å gjøre dette barbeint kan bidra til å styrke føttene og huden din. Men IKKE gå barbeint på flis.

Advarsler

  • ALDRI hoppe når noen er foran deg.
  • Ikke skyv folk ut av husker.
  • Hvis du ikke forbereder deg på det verste, kan det skje dårlige ting. Du kan knekke eller forstune et bein.
  • Prøv aldri å lande i et håndstand.
  • IKKE land med rett låste ben. Dette kan føre til at beina bøyes bakover, eller bare på en eller annen måte går i stykker. Bøy alltid knærne.
  • Ikke hopp samtidig med mennesker, spesielt hvis de ligger rett ved siden av deg eller 1 sete unna. Du kan slå, eller støte på svingen mellom og sende den treffe dere begge !!!
  • ALDRI hoppe når noen er på svingen ved siden av deg.

Anbefalt: