3 måter å skjule gynekomasti på stranden

Innholdsfortegnelse:

3 måter å skjule gynekomasti på stranden
3 måter å skjule gynekomasti på stranden
Anonim

Gynekomasti, eller forstørrede brystkjertler, påvirker millioner av menn og kan ha stor innvirkning på selvfølelsen. Hvis du er selvbevisst om å ta av deg skjorten på stranden, kan du skjule brystet med en kompresjonsvest eller svømmeskjorte. Selv om det kan være vanskelig å leve med gynekomasti, kan du prøve å godta kroppen din og jobbe med å mestre tilstanden. Minn deg selv på at alle har usikkerhet, og du fortjener å nyte en morsom, angstfri dag på stranden.

Trinn

Metode 1 av 3: Bruk strandvennlig klær

Skjul Gynekomasti på stranden Trinn 1
Skjul Gynekomasti på stranden Trinn 1

Trinn 1. Invester i en kompresjonsskjorte eller vest designet for gynekomasti

Velg en ermeløs kompresjonsvest med lav utringning, noe som ikke ville merkes under en knapp eller svømmeskjorte. Du finner komprimeringsklær designet for gynekomasti online og i medisinsk utstyr.

  • Hvis du har problemer med å finne et plagg merket for gynekomasti, kan du gå med en kirurgisk kompresjonsvest som folk bruker etter brystoperasjoner for å hjelpe snittstedet med å gro.
  • Hvis du planlegger å svømme, sjekk produktets etikett for å sikre at det kan bli vått. De fleste kompresjonsplagg kan brukes i saltvann. Klor kan imidlertid skade elastisk stoff, så ikke bruk en kompresjonsvest i et klorholdig basseng.
Skjul Gynekomasti på stranden Trinn 2
Skjul Gynekomasti på stranden Trinn 2

Trinn 2. Skjul brystet med shapewear for menn eller performance -klær

Herreklær og sportsklær for prestasjoner kan også gjøre susen, selv om de ikke er spesielt designet for gynekomasti. Selv om de er dyrere, har noen ytelsesvester kjølebånd, noe som kan gjøre det lettere å bruke lag.

  • Finn shapewear og performance -klær på nettet, i sportsforretninger eller i herreklær -delen i de fleste store varehusene.
  • Som kompresjonsplagg er shapewear og performance -klær vanligvis laget av materialer som ikke bør utsettes for klorert vann.
Skjul Gynekomasti på stranden Trinn 3
Skjul Gynekomasti på stranden Trinn 3

Trinn 3. Bruk en svømmeskjorte eller utslettsvern

En utslettsbeskyttelse er en tettsittende topp som bæres av surfere og andre vannsportsinteresserte, og en svømmeskjorte er en mindre tilpasset versjon. De er på trend, så du kan føle deg mindre malplassert hvis du bruker en.

  • Mange motemerker produserer svømmeskjorter, og utslettvakter er tilgjengelige i alle butikker som selger sportsklær. Du kan også finne enten plagget på nettet.
  • Hvis en svømmeskjorte alene ikke skjuler brystet, kan du bruke en over en kompresjons- eller prestasjonsvest. Husk at et plagg med kjølebånd kan hjelpe deg med å bli for varm.
Skjul Gynekomasti på stranden Trinn 4
Skjul Gynekomasti på stranden Trinn 4

Trinn 4. Dekk til med en slankende stripet eller mønstret knappeskjorte

Du kan prøve å bruke en kompresjonsvest under en knapp, men du kan ikke gå i vannet. For et strandaktig utseende, gå med en loddrett stripet, rutete eller tropisk trykknappskjorte. Unngå hvitt, og velg farger som ikke vil kontrastere skarpt med badebukse.

  • Hvitt kan få overkroppen til å se bredere ut, og en skarp kontrast mellom skjorten og kofferten vil trekke oppmerksomheten til overkroppen. Vertikale striper og mønstre slankes og kan trekke øyet vekk fra kroppsformen.
  • En knapp opp gir mer struktur enn en tee, så det er mindre sannsynlig at den klamrer seg til brystet.
  • Hvis noen spør, kan du si at du har på deg en skjorte for å beskytte huden din mot solen.

Metode 2 av 3: Redusere bryststørrelsen

Skjul Gynekomasti på stranden Trinn 5
Skjul Gynekomasti på stranden Trinn 5

Trinn 1. Rådfør deg med legen din for en nøyaktig diagnose

Gynekomasti innebærer utvidelse av brystkjertlene, og trening reduserer ikke kjertlenes størrelse. På den annen side skyldes pseudogynekomasti fettavleiringer i brystet, så kostendringer og trening er behandlingsalternativer.

Hvis du ikke allerede har gjort det, bør du kontakte legen din for å finne ut om bryststørrelsen skyldes kjertelforstørrelse. Prøv å ikke bli flau; legen din er der for å hjelpe deg, ikke for å dømme deg

Skjul Gynekomasti på stranden Trinn 6
Skjul Gynekomasti på stranden Trinn 6

Trinn 2. Diskuter potensielle underliggende årsaker med legen din

Medisiner, rekreasjonsmedisiner og anabole steroider kan alle forårsake gynekomasti. Skjoldbruskproblemer, hormonubalanse og andre medisinske tilstander er også potensielle underliggende årsaker. Om nødvendig, samarbeide med legen din for å identifisere og håndtere eventuelle underliggende medisinske problemer.

  • Reseptbelagte legemidler som kan forårsake gynekomasti inkluderer kortikosteroider, hormonkreftbehandlinger og noen hjerte- og angstdempende medisiner. Spør eventuelt legen din om de kan anbefale et alternativ med færre bivirkninger.
  • Hvis du bruker rekreasjonsmedisiner eller anabole steroider, spør legen din om råd om å slutte.
Skjul Gynekomasti på stranden Trinn 7
Skjul Gynekomasti på stranden Trinn 7

Trinn 3. Prøv å gå ned i vekt hvis du har pseudogynekomasti

Hvis problemet ditt ikke er relatert til forstørrede kjertler, gjør ditt beste for å spise mindre fet mat og redusere kaloriinntaket. Prøv å få 30 minutter med moderat intens aerob trening per dag, og gjør styrketreningsøvelser som er rettet mot brystet, for eksempel push-ups og benkpress.

Snakk med legen din før du starter en ny treningsrutine, spesielt hvis du tidligere har medisinske problemer

Skjul Gynekomasti på stranden Trinn 8
Skjul Gynekomasti på stranden Trinn 8

Trinn 4. Snakk med legen din om kirurgiske alternativer

Den eneste måten å redusere bryststørrelse på grunn av forstørrede brystkjertler er kirurgi for brystreduksjon. Avhengig av omfanget av operasjonen, kan det koste flere tusen dollar (USD) og er vanligvis ikke dekket av forsikring.

  • Hvis du bestemmer deg for at brystreduserende kirurgi er riktig for deg, kan legen din eller kirurgen anbefale den beste fremgangsmåten. Sørg for å spørre dem om de potensielle risikoene og komplikasjonene ved enhver kirurgisk prosedyre.
  • Fettsuging er ganske ikke-invasiv, og restitusjonstiden er vanligvis bare noen få dager. Imidlertid fjerner det bare fettvev, ikke brystkjertlene. En mammektomi, eller fjerning av brystkjertelvev, er det beste alternativet for større bryststørrelser.
  • Brystet vil være sårt og hovent i noen uker etter en mammektomi, og du må begrense aktivitetene dine i minst en måned. Selv om arr fra prosedyren er permanente, forsvinner de vanligvis over tid.

Metode 3 av 3: Bli komfortabel med kroppen din

Skjul Gynekomasti på stranden Trinn 9
Skjul Gynekomasti på stranden Trinn 9

Trinn 1. Minn deg selv på at alle har usikkerhet

Det er egentlig ikke noe som heter en "normal" kropp, og alle er selvbevisste om et aspekt av kroppen sin. Mange mennesker er engstelige for badedraktsesongen, så ikke føl at alle prøver å dømme deg.

  • Effekten av gynekomasti på selvfølelsen er ikke lett å overvinne, og det er normalt å føle at du aldri kommer til å gå uten skjorter offentlig.
  • Så vanskelig som det er, gjør ditt beste for å godta kroppen din, og prøv å ikke la andres oppfatninger definere deg. Hvis du ikke vil gå i skjorte, kan du fokusere på å ha på deg en svømmeskjorte eller et annet skjult plagg på stranden uten å bekymre deg for hva folk synes.
Skjul Gynekomasti på stranden Trinn 10
Skjul Gynekomasti på stranden Trinn 10

Trinn 2. Fokuser på kroppens funksjon og alt den gjør for deg

For noen mennesker hjelper det å overvinne frykt, angst og forlegenhet å dyrke en forståelse for kroppen sin. I stedet for å hate kroppen din eller fokusere på ting du ikke liker, kan du se etter positive sider. Tenk på de utrolige tingene kroppen din gjør, fra grunnleggende ting som å behandle oksygen til å la deg fornemme verden.

  • Prøv å lytte til musikk, se på vakker natur eller lukte din yndlingsduft. Tenk på hvor fantastisk det er at kroppen din lar deg oppleve slike fornøyelige opplevelser.
  • Vær oppmerksom på tingene kroppen din gjør for å holde deg i live. Lytt til hjerterytmen din, og sett pris på hvor hardt hjertet ditt jobber hvert sekund på dagen. Tenk på hvor flott det er at så mange deler av kroppen din gjør jobben sin automatisk uten din bevisste tanke.
  • Prøv å si eller tenk et positivt mantra, for eksempel: "Jeg er glad for å være i live. Kroppen min er fantastisk for å holde meg i live, og jeg er takknemlig for det.”
Skjul Gynekomasti på stranden Trinn 11
Skjul Gynekomasti på stranden Trinn 11

Trinn 3. Minn deg selv på at du fortjener en morsom, avslappende stranddag

Når du er på stranden, vær oppmerksom på lyden av havet, den forfriskende brisen og hvor fin solen føles. Gi deg selv tillatelse til å nyte øyeblikket uten frykt for dom.

  • Hvis du er komfortabel, kan du prøve å ta av deg skjorten, og la følelsene av den varme solen eller beroligende vann erstatte frykten og angsten din.
  • Si til deg selv: "Det er så mange flotte ting jeg vil gå glipp av hvis jeg dveler ved hva andre mennesker synes. Jeg fortjener å føle meg komfortabel og nyte denne dagen, og det spiller ingen rolle om kroppen min ikke er perfekt. Jeg nekter å straffe meg selv lenger."
Skjul Gynekomasti på stranden Trinn 12
Skjul Gynekomasti på stranden Trinn 12

Trinn 4. Prøv å gå i skjorte uten familie og nære venner først

Hvis du ikke er klar til å ta av deg skjorten på en offentlig strand, kan det være et godt sted å gjøre det rundt pålitelige kjære. Hvis familien eller pålitelige venner har et lite bassengfest, kan du prøve å svømme uten skjorta.

Hvis du ikke har tenkt å ta av deg skjorten offentlig, prøv å ta på deg en svømmeskjorte rundt familien din først for å bli vant til det

Anbefalt: