Hvordan vinne billetter til Disneyland: 13 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan vinne billetter til Disneyland: 13 trinn (med bilder)
Hvordan vinne billetter til Disneyland: 13 trinn (med bilder)
Anonim

Billetter til Disneyland er dyre, selv uten å ta hensyn til hotell og reise. Noen ganger holder Disney Parks konkurranser, og det er noen få pålitelige nettsteder som viser konkurranser sponset av store selskaper. Skriv inn så mange ganger du har lov, og rekrutter venner og slektninger til å sende inn bidrag også. Dessverre bruker svindlere ofte konkurranser for å dra nytte av mennesker, så sørg for at alle konkurranser du deltar er legitime.

Trinn

Del 1 av 3: Finne konkurranser og konkurranser

Vinn billetter til Disneyland Trinn 1
Vinn billetter til Disneyland Trinn 1

Trinn 1. Sjekk Disney Parks’offisielle nettsted regelmessig

Disney Parks legger med jevne mellomrom ut konkurranser og konkurranser, så bokmerke https://disneyparks.disney.go.com i nettleseren din. Finn fanen merket "Spesialtilbud" for å bla gjennom rabatter og konkurranser. Du kan også skrive inn søkeord som "Disneyland", "konkurranser" og "konkurranser" i søkefeltet.

Vinn billetter til Disneyland Trinn 2
Vinn billetter til Disneyland Trinn 2

Trinn 2. Følg Disney Parks på sosiale medier

Facebook, Instagram og Twitter er også gode måter å finne ut om offisielle Disney-sponsede gaver. Bare sørg for at kontoen på sosiale medier du følger faktisk er tilknyttet Disney. Den skal være fri for stave- og grammatiske feil og ha et blått verifisert hake ved siden av navnet.

Finn en fullstendig liste over offisielle Disney Parks-kontoer på sosiale medier på

Vinn billetter til Disneyland Trinn 3
Vinn billetter til Disneyland Trinn 3

Trinn 3. Sjekk anerkjente nettsteder som viser konkurranser hver uke

Nettsteder som MouseSavers.com kompilerer nåværende Disney -konkurranser og konkurranser. Sørg for at alle konkurranselistede nettsteder du blar gjennom kun viser konkurranser sponset av Disney eller et større selskap eller organisasjon.

  • Sjekk "Om" -sidene for informasjon om hvordan nettsteder vet sine oppføringer.
  • Konkurranselistene oppdateres vanligvis ukentlig, så sjekk tilbake en gang i uken.
Vinn billetter til Disneyland Trinn 4
Vinn billetter til Disneyland Trinn 4

Trinn 4. Se etter konkurranser og tilbud på offisielle turistorganisasjonsnettsteder

Offisielle turistforeninger tilbyr ofte rabatter og kjører av og til konkurranser. Den offisielle reiselivsforeningen for Anaheim, CA, som er hvor Disneyland ligger, er

  • Du kan også søke etter foreninger tilknyttet andre Disney -parkområder. Skriv inn stedet pluss "offisiell turistforening." Sjekk nettsidene "Om" for å sikre at de spesifiserer at de er en bys offisielle turistorganisasjon.
  • Offisielle reiselivsorganisasjonsnettsteder har vanligvis en "Rabatter" -fanen på hjemmesidens menylinje. Du kan også skrive inn "spesialtilbud", "konkurranse" eller "konkurranser" i søkefeltet.
Vinn billetter til Disneyland Trinn 5
Vinn billetter til Disneyland Trinn 5

Trinn 5. Konfigurer søkemotorvarsler

Du kan hver dag søke etter giveaways sponset av Disney, anerkjente nettsteder, reiseselskaper eller lokale TV- og radiostasjoner. Det er imidlertid enkelt å sette opp et søkevarsel og kan spare tid. For eksempel kan du konfigurere et Google -varsel på https://www.google.com/alerts. Skriv inn spørringen i boksen øverst, og klikk deretter på "Opprett varsel."

Del 2 av 3: Unngå svindel

Vinn billetter til Disneyland Trinn 6
Vinn billetter til Disneyland Trinn 6

Trinn 1. Se opp for svindel med "Liker" og "Del" sosiale medier

Ikke fall for svindel som tilbyr gaver hvis du liker eller deler en side på sosiale medier. Bare å like eller dele en side vil ikke delta i en konkurranse. Sjekk alltid kontoer på sosiale medier for blå verifiserte hakemerker, og se etter mistenkelige feil, for eksempel merkelig tegnsetting, skrivefeil og innlegg med lavbudsjettfoto og video.

Svindel som oppfordrer deg til å like eller dele en side med å legge ut populært innhold, for eksempel en Disney -gave. Intetanende folk liker og deler siden, og den blir viral. Når det er akkumulert nok likes og delinger, slår svindlere ut det gamle innholdet med skadelig programvare

Vinn billetter til Disneyland trinn 7
Vinn billetter til Disneyland trinn 7

Trinn 2. Unngå å klikke på bannerannonser som markedsfører gaver

Bannerannonser som beskriver en Disney -gave kan faktisk være lenker til skadelig programvare eller virus. Klikk aldri på en ukjent eller upålitelig lenke. Sjekk i stedet om annonsen viser et selskap som sponser konkurransen.

  • Hvis det ikke viser et sponsorfirma, er det sannsynligvis en svindel. Hvis den viser et velkjent selskap eller en organisasjon, kan du sjekke deres offisielle nettsted for å bekrefte at de sponser en konkurranse. Send deretter inn en oppføring via nettstedet deres.
  • Hvis annonsen viser et selskap du aldri har hørt om, kan du finne Better Business Bureau -oppføringen på
Vinn billetter til Disneyland Trinn 8
Vinn billetter til Disneyland Trinn 8

Trinn 3. Ikke betal forhåndsavgifter

En legitim konkurranse vil aldri kreve at du betaler forhåndsgebyrer, selv for skatter eller frakt og håndtering. I tillegg må du aldri skrive inn kreditt- eller debetkortnummer eller annen betalingsinformasjon i et konkurranseskjema.

Vinn billetter til Disneyland Trinn 9
Vinn billetter til Disneyland Trinn 9

Trinn 4. Ikke sett inn noen sjekker en svindler sender deg

Noen svindlere i konkurransen sender deltakerne en sjekk, som svindlerne hevder skal dekke skatter eller avgifter. En legitim konkurranse eller gave vil aldri sende deg en sjekk, så ikke fall for svindel med sjekksvindel.

En svindler kan be deg om å betale en sjekk og sende pengene til dem for å dekke skatter og avgifter. Imidlertid må du betale tilbake banken når de oppdager at du har satt inn en dårlig sjekk

Del 3 av 3: Øke sjansen for å vinne

Vinn billetter til Disneyland Trinn 10
Vinn billetter til Disneyland Trinn 10

Trinn 1. Kontroller at du er kvalifisert før du fyller ut en oppføring

Du vil ikke bare vinne en premie for å finne ut at du ikke er kvalifisert for å gjøre krav på den. Sjekk alltid alder, beliggenhet og andre demografiske krav før du deltar i en konkurranse.

Kvalifiseringsbegrensninger kan også fungere til din fordel, forutsatt at du oppfyller kravene. Konkurranser som er åpne for bestemte aldersgrupper eller steder, kan redusere antall kvalifiserte deltakere og øke sjansene for å vinne

Vinn billetter til Disneyland Trinn 11
Vinn billetter til Disneyland Trinn 11

Trinn 2. La alle kvalifiserte medlemmer av familien din sende inn oppføringer

Rekrutter ektefelle, barn og andre familiemedlemmer eller, med deres tillatelse, sende inn oppføringer på deres vegne. Hvis du prøver å score en tur for en gruppe venner, må alle vennene dine delta i konkurransen. Jo flere bidrag du sender inn, jo større er sjansen for å vinne.

Vinn billetter til Disneyland Trinn 12
Vinn billetter til Disneyland Trinn 12

Trinn 3. Angi alarmer for å minne deg på å sende inn daglige oppføringer

Noen konkurranser tillater deltakere å sende inn minst 1 bidrag per dag. Sett en daglig påminnelse på telefonen for å sikre at du ikke går glipp av muligheten til å gå inn.

Vinn billetter til Disneyland Trinn 13
Vinn billetter til Disneyland Trinn 13

Trinn 4. Prøv å bruke flere telefoner for å vinne radiokonkurranser

Å være en heldig innringer i en radiokonkurranse er tøft, men det er noen få triks som kan øke sjansen til å vinne. Rekrutter venner eller slektninger til å ringe konkurransenummeret fra telefonene sine. Hvis du vil gå helt ut, kan du kjøpe en billig forhåndsbetalt telefon for å doble sjansene for å bli den heldige som ringer.

  • Sørg for å programmere radiostasjonens nummer i telefonen, slik at du raskt kan ringe når konkurransen begynner.
  • Puss på musikkunnskapen din hvis konkurransen involverer trivia, for eksempel spørsmål om nåværende topplister.

Tips

  • Konkurranser og konkurranser er trekkspill, men det er andre måter å spare penger på Disney -billetter. For eksempel, planlegg turen din for lavsesongen og jakt på rabatter som tilbys til bilklubbmedlemmer, militære og kredittkortholdere.
  • Selv om kredittkort kan tilby flotte reisebelønninger, må du gjøre leksene dine før du registrerer deg for en. Mange kreditorer tilbyr ingen årlig gratis det første året, men tar på store avgifter når prøveperioden utløper.

Anbefalt: